محتوای روایتگری راویان
۲۰ فروردینماه ، سالروز عملیات #کربلای_9 گرامی باد . 🥀 خلاصه گزارش عملیات : نام عملیات: كربلای9
#شرح_عملیات
#عملیات_کربلای_9
عملیات کربلای 9
عمليات كربلاي 9 در تاريخ 66/1/20 با رمز مبارك "يا مهدي (عج)ادركني " و با هدف آزاد سازي ارتفاعات منطقه ، در منطقه عملياتي قصر شيرين توسط نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران بوقوع پيوست و در نتيجه ارتفاعات ، 542 و پاسگاه مرزي باباهادي آزاد شدند.
از جمله يگانهاي منهدم شده دشمن ميتوان گردانهاي 3 ،1 و 4 از تيپ كماندويي سپاه دوم و گردان 4 نيروي مخصوص از تيپ 3 را نام برد .همچنين تعداد زيادي خمپاره انداز ، تير بار ،جنگ افزار انفرادي و مقدار زيادي مهمات نيز به غنيمت گرفته شد و 1800 نفر از بعثيان نيز به هلاكت رسيدند و 55 نفر آنان به اسارت نيروهاي اسلام در آمدند.
درحالي كه منطقه شلمچه شاهد درگيري و پيروزي رزمندگان اسلام است ،جبهه جديدي در غرب عليه نيروهاي عراق گشوده مي شود .رزمندگان نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران ، دشمن را در تنگه باباهادي مورد حمله قرار مي دهند و باعبور از تله هاي انفجاري و ميدانهاي مين به دشمن يورش مي برند و پس از نبردي جانانه و كم نظير در مدت 3 ساعت ، تنگه مهم باباهادي را واقع در منطقه پيشگاه به تصرف خود در مي آورند و باقيمانده نيروهاي عراق را وادار به فرار مي كنند.
فرماندهان بعثي به خاطر حساسيت منطقه ، نيروهاي پراكنده را به سرعت جمع آوري واقدام به انجام ده پاتك مي كنند كه قواي اسلام با مقاومت جانانه همه پاتكها را سركوب كرده و دشمن بعثي بدون گرفتن كمترين نتيجه اي به عقب رانده مي شود.
در جريان دفع اين پاتكها 15 ،دستگاه تانك 35 ، دستگاه نفربر 5 ، خودرو ،چندين انبار مهمات و دو آتشبار دشمن منهدم شده و مقادير قابل توجهي سلاح و مهمات آنها نيز به غنيمت رزمندگان در مي آيد.
در عملیات محدود «کربلای 9» بیش از 2 هزار و 500 نیروی عراقی توسط رزمندگان اسلام به هلاکت رسیدند و همه اهداف از پیش تعیینشده از اجرای این عملیات تأمین شد.
در منطقه عمومی سرپل ذهاب در شمال غربی کوه قراویز یک عملیات محدود یک روزه توسط نیروهای خودی انجام گرفت و با توجه به محدودیت زمان و مکان، این عملیات دستاوردهای قابل توجهی به همراه داشت.
این عملیات ساعت یک بامداد مورخ 20 فروردین 1366 با رمز «یا مهدی اردکنی (عج)» با حمله رزمندگان تیپ 3 لشگر 81 زرهی کرمانشاه آغاز شد؛ سرعت عمل مناسب همراه با غافلگیری را میتوان از عوامل اصلی پیروزی در این عملیات محدود نام برد.
این عملیات با هدف تصرف ارتفاع 542 و ارتفاع تبری در منطقه عمومی سرپل ذهاب اجرا شد.
پایگاه رزمی کرمانشاه برابر امریه ستاد هوانیروز با اختصاص قسمتی از توان رزمی خود و بکارگیری 12 فروند از انواع بالگرد ضمن ادامه پشتیبانی پدافندی از قرارگاه غرب در منطقه ایلام و سومار عملیات پشتیبانی هوایی از نیروهای عمل کننده خودی در عملیات «کربلای 9» را نیز به عهده گرفت لذا 2 روز قبل از شروع عملیات، گروه هوانیروز در پادگان ابوذر سرپلذهاب مستقر شد و خلبانان و افسران رابط در محل قرارگاه از نحوه اجرای عملیات و وضعیت نیروهای خودی و دشمن توجیه شدند.
با توجه به اینکه نیروهای خودی در همان شب نخست عملیات، اهداف از پیش تعیین شده را تصرف کردند ولی نیروهای عراق طی 3 روز متوالی اقدام به انجام چندین پاتک سنگین کردند که این پاتکها با حمایت هواپیماهای جنگی صورت میگرفت.
انگیزه بالا و فشار بیش از حد نیروهای عراق در پاتکها، نیروهای خودی را در شرایط بسیار سخت و نامناسب قرار داده بود لذا در این زمان تیمهای آتش هوانیروز وارد عمل شدند و با اجرای آتش سنگین خود هر بار چندین تانک نفربر و سایر ادوات زرهی دشمن را به آتش کشیدند و نیروهای عراق را وادار به عقبنشینی کردند.
از طرفی بالگردهای 214 ضمن حمل تدارکات و مهمات مورد نیاز رزمندگان و ترابری نیروهای تازهنفس به منطقه نبرد، مجروحان را با سرعت بالا و در حداقل زمان به بیمارستانها حمل میکردند و باعث تقویت روحیه رزمندگان میشدند.
در نهایت نیروهای عراقی پس از اجرای چندین پاتک سنگین بدون نتیجه مجبور به اخذ شرایط پدافندی در مواضع جدید شدند که چند کیلومتر عقبتر از مواضع قدیم آنها بود.
تصرف ارتفاع 542 و ارتفاع تبری، کشته و زخمی شدن بیش از 2 هزار و 500 نفر و به اسارت در آمدن 15 نفر، انهدام 8 دستگاه تانک، 7 انبار مهمات و 35 دستگاه خودرو دشمن از نتایج این عملیات بود
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۰فروردین ماه ، #سالروز_شهادت سربازان لشکر صاحب الزمان(عج) ، #مدافعان_حرم
#شهید_مهدی_دهقان (۱۳۹۷)
#شهید_حامد_رضایی (۱۳۹۷)
#شهید_اکبر_زوارجنتی (۱۳۹۷)
#شهید_سیدعمار_موسوی (۱۳۹۷)
#شهید_حجتاله_نوچمنی (۱۳۹۷)
#شهید_مرتضی_بصیریپور (۱۳۹۷ )
#شهید_محمدمهدی_لطفی_نیاسر (۱۳۹۷)
گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
محتوای روایتگری راویان
#سالروزشهادت #مدافع_حرم #شهید_مهدی_دهقان 🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇 @ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_مهدی_دهقان
مدافع حرم سرهنگ پاسدار مهدی دهقان یزدلی
زندگینامه شهید مدافع حرم سرهنگ پاسدار مهدی دهقان یزدلی
پنجشنبه, ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۸
زندگی نامه - خاطره - وصیتنامه
مهدی دهقان یزدلی در مورخه 1358/2/31 در منزل حاج احمد زیارتی یزدل بدنیا آمده است .او بعنوان نیروی پشتیبان رزم در جبهه سوریه انجام وظیفه می کرده است آنها بدلیل تهدیدات استکبار جهانی و رژیم جعلی اسرائیل با حمله موشکی بر علیه پایگا هشان بارها تغییر موضع می دهند . اما در نخستین ساعات روز دوشنبه مورخه 1397/1/20بر اثر اصابت 3 موشک از 8 موشک شلیک شده از جنگندهایF-15 دشمن صهیونیستی که از خاک لبنان به پایگاه هوایی (تی 4) در استان حمص سوریه شلیک می کنند به همراه شش نفر از همرزمانش به شهادت می رسند.
زندگینامه شهید مدافع حرم سرهنگ پاسدار مهدی دهقان یزدلی
زندگینامه شهید مدافع حرم سرهنگ پاسدار مهدی دهقان یزدلی در ایام سالگرد شهادتش :
نوید شاهد اصفهان:مهدی دهقان یزدلی در مورخه 1358/2/31 در منزل حاج احمد زیارتی یزدل بدنیا آمده است . مادر بعد از فرزند اولش در روز نیمه شعبان نذر می کند که اگر فرزند دومش پسر باشد اسم او را مهدی بگذارند . مهدی چهار ساله بوده که به فلج اطفال دچار می شود دکترها از معالجه او نا امید می شوند . ولی پدر و مادر به اهل بیت رسول الله مخصوصا امام رضا (ع) متوسل می شوند و شفای او را می گیرند .
یکبار هم انگشت دستش لای درب اتاق قرار می گیرد و قطع می شود . او را به بیمارستان نقوی منتقل می کنند و انگشتش را پیوند می زنند . در همان طفلیت هنگام بازی با ماشین یکی از همسایه ها تصادف کرده و زیر ماشین میرود. او را به بیمارستان می رسانند و24 ساعت بستری می کنند . مهدی در این حادثه آسیب جزئی می بیند . وی دوران دبستانش را در مدرسه شهید خادمی کوچه تقوی می گذراند و راهنمایی را هم در مدرسه خاوری ثبت نام می کند . او دیپلم خود را در دبیرستان امام زمان (عج) کاشان اخذ می کند .
در کنکور سراسری با رتبه ی 2000 قبول می شود وبرای ادامه تحصیل درتاریخ1377/7/1وارد دانشگاه امام حسین (ع) تهران می شود و پس از گذراندن دوره کارشناسی در رشته مدیریت صنعتی در تاریخ 1/5/ 1382 با معدل 14 فارغ التحصیل شده و مفتخر به پوشیدن لباس سبز پاسداری و دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و ولایت مطلقه فقیه می شود . مهدی از سال 1383 تا زمان شهادتش مسئول دفتر فرماندهی پایگاه هوایی شهید کریمی ، نیروی هوا فضای سپاه پاسدران کاشان بوده است . در مورخه 1380/5/5با یکی از بستگانش ازدواج می کند که حاصل این ازدواج دو فرزند پسر و یک فرزند دختر است .
مهدی فردی منظم و منظبط و با اخلاق کاری بسیار عالی و فردی فعال و جدی در امر ورزش ، با آمادگی جسمانی بالا بوده است . وی در تاریخ 1396/12/23 برای پیوستن به رزمندگان حریم اهل بیت ، به جبهه مقاومت در سوریه اعزام می شود . او بعنوان نیروی پشتیبان رزم در جبهه سوریه انجام وظیفه می کرده است آنها بدلیل تهدیدات استکبار جهانی و رژیم جعلی اسرائیل با حمله موشکی بر علیه پایگا هشان بارها تغییر موضع می دهند . اما در نخستین ساعات روز دوشنبه مورخه 1397/1/20بر اثر اصابت 3 موشک از 8 موشک شلیک شده از جنگندهایF-15 دشمن صهیونیستی که از خاک لبنان به پایگاه هوایی (تی 4) در استان حمص سوریه شلیک می کنند به همراه شش نفر از همرزمانش به شهادت می رسند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani