🇮🇷طرح| رهبرمعظم انقلاب: در دهه فجر بر سر در هر خانهای پرچم جمهوری اسلامی بزنید
#پرچم_ایران_بالاست
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت #سپهبد_قاسم_سلیمانی از نقش امام در پیروزی انقلاب
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#فرازی_از_وصیتنامه
#شهید_عبدالله_میثمی
و خدایا تو گواهی در این لحظه كه در خدمت مقام وحدانیت، این كلمات را می نویسم بسی شرمنده و شرمسارم، چرا كه بندگان تو را می بینم كه در جبهه های حق بر علیه باطل می جنگند و در سنگرهای خود وصیتنامه های شهید وارانه می نویسند. خدایا دلم می سوزد كه چرا به زمین چسبیدم
🔻تاریخ تولد : ۱۳۳۴/۰۳/۰۹
🔻محل تولد : اصفهان
🔻تاریخ شهادت : ۱۳۶۵/۱۱/۱۲
🔻محل شهادت: شلمچه
#نمایندہ_حضرت_امامخمینی
#در_قرارگاہ_خاتمالانبیاء
#سالروز_شهـادت 🌹🕊
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
#یک
🔹عملیات بدر وقتی خواستیم سوار قایق شویم، یک روحانی به بچه ها عطر می زد و روی آنها را می بوسید. دقت کردیم، دیدیم عبدالله میثمی است. خیلی آرام و خندان بود. وقتی به ایشان رسیدیم، پس از روبوسی، به ما گفت: «اگر به خط می روید، مرا هم ببرید.» سوار قایق شدیم و رفتیم خط. ایشان در خط هم همین کار را انجام می داد. یعنی به رزمندگان عطر می زد، خوش و بش کرده، روحیه می داد و آنها را دعا می کرد. این کار میثمی در تقویت روحیه رزمندگان اثر زیادی داشت.
#دو
🔸یک بار به من گفت بلیط اتوبوس برای خانواده اش بگیرم و آنها را راهی اصفهان کنم. وقتی میخواستم برای تهیه بلیط بروم، دیدم ماشین سپاه هست و کسی فعلا استفاده ای از آن نمیکند. ماشین را برداشتم و آنها را با ماشین سپاه بردم. وقتی میثمی فهمید، به قدری عصبانی شده بود که کم مانده بود، مرا بزند. آن قدر به بیت المال تقید داشت، حتی بعد از شهادتش، وقتی میخواستم خانواده اش را با ماشین سپاه ببرم معراج شهدا، هر چه کردم ماشین روشن نشد. احساس کردم که او راضی به این امر نیست و به همین خاطر ماشین راه نیفتاد.
📎مسئول دفتر نمایندگیامام خمینی در قرارگاه خاتمالانبیاء
#شهید_عبدالله_میثمی🌷
ولادت : ۱۳۴۳/۳/۱۰ اصفهان
شهادت :۱۳۶۵/۱۱/۱۲ شلمچه
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
در سال 2012، زمانی که تروریستها بر مناطق وسیعی از شمال سوریه و استان حلب مسلط شدند، اهالی دو شهرک شیعه نشین نبل و الزهرا از همکاری با تروریستها و پذیرش آنها سر باز زدند.
بهمن سال 94در چنین روزی، دو شهرک شیعهنشین «نبل» و «الزهرا» در استان «حلب» طی عملیات مشترک ارتش سوریه و نیروهای مقاومت اسلامی، از محاصره تروریستها خارج شده است. نبل و الزهرا به مدت حدود چهار سال در محاصره قرار داشت.
شهرکهای نبل و الزهرا که در شمال شهر حلب و در 30 کیلومتری مرزهای ترکیه قرار دارد، 15 بهمن سال 94 در عملیات ارتش سوریه و مقاومت، از محاصره تروریستها خارج شد.
تعدادی از نیروهای مقاومت اعزامی از قم در این عملیات به شهادت رسیدند شهیدان سید سجاد روشنایی، علی اکبرعربی، حجت الاسلام محمد علی قلی زاه، محمد حسین سراجی، محمود هاشمی و سعید سامانلواز جمله این شهیدان هستند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌷بسم رب الشهداء و الصدیقین🌷
📎پاسدار مدافع حرم
#اصغر_پاشاپور🌷
اعزامی از شهر ری ،در شهر حلب سوریه
به فیض شهادت نائل آمد.
📎در باغ شهادت باز است ، باز ...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷شهید حاج اصغر پاشاپور ( #اصغر_ذاکر )
همان کسی بود که از حاج قاسم خواهش
میکرد در جبهه پیشروی نکند چون ممکن است جان حاجی به خطر بیافتد...
و دقیقا" یک ماه پس از شهادت #حاجقاسم_سلیمانی به سیدالشهدای مقاومت پیوست.
شهيد پاشاپور برادر همسر شهید مدافع حرم #محمد_پورهنگ بودند.
📎شادی ارواح طیبه شهدا بویژه این شهید شجاع و والا مقام و صبر دل خانواده بزرگوارشان #صلوات ...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani