۷اسفندماه ، #سالروز_شهادت #مدافعان_حرم
#شهید_علی_آقایی
#شهید_علیاصغر_کریمی
#شهید_هاشم_دهقانینیا
گرامی باد . 🥀
💐شادی ارواح طیبه شهدا #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاع_نگاشت
#مدافع_حرم
#شهید_علی_آقایی
🌹🍃شهید علی آقایی سال 1366 در اردبیل به دنیا آمد، وی فارغالتحصیل رشته مهندسی عمران بود.
🌹🍃این شهید از تکاوران تیپ 37 حضرت عباس (ع) استان اردبیل به جهتشدت علاقه به اهل بیت(ع) در ۲۴ بهمن ماه سال ۱۳۹۴ برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) و مردم مظلوم و مسلمان منطقه به سوریه اعزام شد.
🌹🍃و پس از رشادتهای فراوان در هفتم اسفند 1394 در حلب سوریه توسط گروهک تکفیری جبهه النصره به شهادت رسید و پیکر مطهر این شهید پس از سالها دوری از وطن، با شناسایی توسط DNA به میهن اسلامی بازگشت و روز دوشنبه دهم تیرماه 1398 طی مراسمی با شکوه تشییع و در آرامستان غریبان اردبیل آرام گرفت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۷ اسفند ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #حسن_تاتلاری گرامی باد. 🥀
یکم فروردین 1341، در روستای نوده از توابع شهرستان بوئینزهرا به دنیا آمد. پدرش عربعلی، کشاورز بود و مادرش قمری نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح1) پرداخت. پاسدار بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم اسفند 1362، با سمت معاون فرمانده گروهان در جزیره مجنون عراق به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه برجا ماند و پس از تفحص در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
#شهید_حسن_تاتلاری
بيمنّت و بيريا
يکبار ايشان به مرخصي آمدند و همراه ايشان با موتور به بهشت زهرا رفتيم و از آنجا به منزل يکي از دوستانش رفتيم. دوستان با هم شوخي ميکردند و هر کس از آرزويش ميگفت. يکي گفت: من آرزو دارم اول کربلا را ببينم بعد شهيد شوم. يکي ميگفت: من دوست ندارم به اين زودي شهيد شوم؛ ميخواهم مرگ صدام را ببينم بعد شهيد شوم. از حسن پرسيدند گفت: «چون من براي خانواده نفعي نداشتم؛ دوست دارم طوري شهيد شوم که جنازهام مفقود شود تا چيزي از جنازهام نماند و دردسري براي خانوادهام نداشته باشم؛ که همانطور هم شد. در عمليات خيبر به درجة رفيع شهادت نائل شدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
محتوای روایتگری راویان
۷ اسفند ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #حسن_تاتلاری گرامی باد. 🥀 یکم فروردین 1341، در روستای نود
#وصیتنامه
#شهید_حسن_تاتلاری
جهانيان بدانند كه شهادت و مرگ را ميپذيرم. پدر و مادر عزيزم! در نمازهايتان براي من از خدا طلب مغفرت نماييد. براي سلامتي حضرت امام دعا كنيد. برايم گريه نكنيد و اگر گريه ميكنيد، به ياد امام حسين ـ عليه السلام ـ شهداي كربلا و كربلاي ايران گريه كنيد. گرية شما فقط به خاطر شركت در حماسة شهدا باشد.
اما برادرانم! ما پنج برادر بوديم و يكي از ما ميبايست به عنوان خمس، از خانه به خدا هديه ميشد و چه بهتر كه اين قرعه به اسم برادر كوچكتر و گناهكارتر افتاد تا شايد مورد مغفرت الهي قرار گيرد. عزيزانم! دل از دنيا بركنيد، چون «انما الدنيا لعب و لهو». ساعتي به قيامت فكر كنيد. سعي كنيد در خدمت به مردم و در برقراري عزاداري و مجالس دعا و روضه كوشا باشيد. هيچگاه خود را از نظر ماديات با [ثروت] مردم نسنجيد و به خود بنگريد كه در برابر افراد مؤمن چه چيزي كم داريد. دنيا محل گذر است. به تاريكي مسير فكر كنيد و با انفاق در راه خدا و فقرا، قبر خود را روشن و آتش قهر الهي را خاموش كنيد. برادران! در مجلس ترحيم برادرتان خندان و با رويي گشاده با مردم برخورد نماييد؛ طوري كه افراد تشخيص ندهند كه خانوادة شهيد چه كساني هستند. به دوستان اين بنده خدمتي شايان نماييد. مبادا عملي انجام دهيد كه رفقايم رنجيده خاطر شوند. پدرجان! از تمامي افرادي كه مرا ميشناسند، برايم حلاليت بگيريد؛ حتماً، حتماً، حتماً!
خواهرانم، در مرگ برادرتان چون زينب مقاوم باشيد. مبادا با گريههايتان دشمن را خوشحال و دوستان را ناراحت نماييد؛ زيرا گرية شما قلب دوستان را ميآزارد؛ نه تنها دوستان، بلكه قلب رهبر را به درد ميآورد. پس راضي به ناراحتي رهبرم نباشيد. مبادا صداي گرية شما به گوش نامحرم برسد. اميد است خداوند اجرتان بدهد.
و اما سخني با برادران رزمنده و برادران سپاهي عزيزم: من قابليت ندارم كه با شما سخني بگويم؛ چون رهبر به دست و بازوي شما بوسه ميزند و در برابر چهرة شما احساس حقارت ميكند. و لذا زبان من از سخن گفتن در برابر شما قاصر است و فقط چند جملهاي گوشزد مينمايم: عزيزانم! شما محرم راز مردم هستيد. شما افرادي هستيد كه وقتي خانوادة شهدا شما را ميبينند، احساس ميكنند كه فرزندشان در كنارشان است. مبادا با اعمال خود ـ خداي ناخواسته ـ آنها را برنجانيد و كاري كنيد كه آنها آزرده خاطر شوند. برادرانم! شما ادامه دهندة راه خونين حسين و يارانش هستيد. شما وارثان شهيداني چون چمران، بنيادي، شالي، مسعود پرويز، آشوري، قنبري، رسولي، مهدوي، لطفي و هزاران شهيد در خون طپيدهايد. شما افرادي هستيد كه مسؤوليت سنگيني بر گردن شما است. شما امانتدار خون شهدايد؛ شهداييد كه در هويزه و سوسنگرد در خاك و خون غلطيدند و شما را به ادامة راهشان دعوت نمودند. آنهايي كه در شهر خون، «خونين شهر» با نثار خونشان و ايثار وجودشان استكبار جهاني را به زانو در آوردند. چه آنهايي كه در بستان به لقاءالله پيوستند و آنهايي كه در فتحي بزرگ (فتحالمبين) جانانه جنگيدند و به ديار عاشقان شتافتند. آنهايي كه در تپههاي الله اكبر، با فرياد الله اكبر به نداي حسين پاسخ دادند و آن عزيزاني كه هنوز جسد پاكشان در ميان خاك و خون، در منطقة عملياتي رمضان قرار دارد. آنهايي كه جسم پاكشان در منطقة والفجر مقدماتي در برابر آفتاب سوزان، چون سرورشان حسين ميدرخشد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب
کتاب :
#جاودانهی_تاریخ
موضوع :
این کتاب در بیست و شش فصل با توجّه به تبیین ابعاد متعدّد شخصیّت #حضرت_علی_علیهالسّلام در بیانات #رهبر_انقلاب_اسلامی تنظیم شده است.
🔹فصل اوّل و دوّم کتاب به نامتناهی بودن شخصیّت حضرت و آوازهی عالمگیر ایشان اختصاص یافته است.
🔸در فصول سوّم، چهارم و پنجم شرح احادیثی که از زبان پیامبراکرم، امام مجتبی و امام صادق(علیهمصلواتالله) در توصیف امام علی(علیهالسّلام) وارد شده، مورد استفاده قرار گرفته است.
🔹در فصول ششم و هفتم با جامعیّت و توازن شخصیّتی حضرت آشنا میشویم.
🔸هر کدام از فصول هشتم تا بیستوسوّم به شرح یکی از ویژگیهای بارز ایشان اختصاص دارد. ویژگیهایی همچون:
ایمان، اخلاص و تقوا، صبر و بصیرت، عبادت، فارغ بودن از خودخواهی، ایثار و انفاق، زهد، تسلیم بودن در برابر پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله)، انتخاب سختترینها، جهاد و تلاشگری، عدالت، شجاعت، اصولگرایی و صلابت، قاطعیّت در جنگهای داخلی، مراقبت از بیتالمال، یتیمنوازی و توجّه به فقیران.
🔹عنوان فصل بیستوچهارم کتاب، «امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)؛ قدرتمندی مظلوم» است و در آن به مظلومیّتهای ایشان با وجود قدرتمندی و جنگآوری حضرت، اشاره میشود.
🔸«رابطهی عاشقانهی ما با امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)» موضوع فصل بیستوپنجم کتاب است که در آن، به دلدادگی ما به ایشان و لوازم این محبّت پرداخته شده.
🔹فصل آخر کتاب به بحث نیاز ما به الگویی همچون امام علی(علیهالسّلام) اختصاص یافته است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
javdaneye_tarikh_k_2149.pdf
5.07M
#بخوانید
📚 نسخه الکترونیکی کتاب #جاودانهی_تاریخ
🔹کتاب جاودانهی تاریخ (شخصیّت امیرالمؤمنین علی "علیهالسلام" در بیان حضرت آیتالله العظمی خامنهای)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani