محتوای روایتگری راویان
۱۶ دیماه ، #سالروز_شهادت دانشجوی بسیجی و سردار #شهید_سیدمحمدحسین_علم_الهدی گرامی باد . 🥀 🗓 ولادت :
سالشمار زندگی شهیدسید محمد حسین علم الهدی
سال 1337 ه . ش ولادت در اهواز
سال 1343 ورود به مکتب جهت تعلیم قرآن
سال 1348 تدریس قرآن در مسجد به عنوان یک مربی
سال 1350حضور و فعالیت در انجمن اسلامی دبیرستان
سال 1351 اولین مبارزه علنی سید حسین با رژیم پهلوی با آتش زدن سیرک مصری
سال 1353 برگزاری راهپیمایی در روز عاشورا بر ضد رژیم پهلوی
سال 1356 اولین دستگیری، ورود به زندان، شکنجه توسط ساواک
سال 1356 قبولی در رشته تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد
سال 1356 آشنایی با جلسات آیتا... خامنهای و شهید هاشمینژاد در مشهد
سال 1356 راه اندازی راهپیمایی در طبس به هنگام ورود شاه به این شهر(زلزله طبس)
سال 1356 تشکیل گروه موحدین در اهواز
سال 1357 انفجار کنسولگری عراق در اهواز
سال 1357 بمب گذاری در شهربانی کرمان و ایجاد رعب در بین مزدوران حکومت پهلوی
سال 1357 دستگیری مجدد، شکنجه، محکوم به اعدام به جرم اقدام به ترور فرمانده نظامی
سال 1357 (بهمن) حضور در تهران و استقبال از امام (ره)، پیروزی انقلاب اسلامی
سال 1358 عفو مامور شکنجه ساواک
سال 1358 معاون آموزش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوزستان
سال 1358 عضو شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوزستان
سال 1358 برپایی نمایشگاه پیش بینی جنگ در اهواز
سال 1358 تدوین و ارائه طرح پیشنهادی ولایت فقیه در پیشنویس قانون اساسی
سال 1359 افشای ماهیت ضد انقلابی مدنی (استاندار خوزستان وکاندیدای ریاست جمهوری)
سال 1359 (رمضان) برگزاری کلاسهای قرآن، نهج البلاغه و تاریخ اسلام در سپاه پاسداران،جهاد سازندگی، تربیت معلم استان خوزستان
سال 1359 سخنرانی با موضوع جهاد در قرآن و سیری در نهجالبلاغه در رادیو (پخش زنده)
سال 1359 سفر تاریخی سید حسین به همراه عشایر هویزه به جماران( زیارت امام(ره))
سال 1359 (31 شهریور) آغاز تهاجم رسمی عراق به ایران
سال 1359 فرماندهی سپاه هویزه
سال 1359 (16 دی ماه) حماسه هویزه، شهادت سید حسین و یارانش در دشت هویزه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
نحوه شهادت #شهید_حسین_علمالهدی
صدای تانک های آن طرف جاده به گوش می رسید. تیراندازی لحظه ای متوقف نمی شد. راه افتادیم، با اینکه می دانستیم امید برگشت نیست، ولی رساندن «آر. پی. جی» به «علم الهدی» ما را مصمم به پیش می برد. به جاده که رسیدیم، توانستیم تانک هایی را ببینیم. به جز چند تایی که در حال سوختن بودند، بقیه غرش کنان به پیش می تاختند. چشمم به حسین (علم الهدی) که افتاد، خستگی از تنم در آمد. آر. پی. جی بر دوشش بود و پشت خاکریز دراز کشیده بود. در امتداد خاکریز غیر از حسین حدود ده نفر دیگر هنوز زنده بودند واز همه گروه همین ده نفر مانده بودند. حتی یک جسد بر زمین نمانده بود. پیدا بود که بچه ها با گلوله مستقیم تانک ها از پای در آمده بودند. تانک های سالم از کنار تانک های سوخته عبور می کردند و به طرف خاکریز علم الهدی پیش می آمدند. حسین و افرادش هیچ عکس العملی نشان نمی دادند. «روز علی» که حسابی نگران شده بود، آر. پی. جی را از من گرفت و به تانک ها نشانه رفت. دست روز علی را نگه داشتم و گفتم: کمی دیگر صبر کن، شاید بچه ها برنامه ای داشته باشند و او پذیرفت.
تانک ها به حدود پنجاه متری خاکریز رسیده بودند که یکباره حسین از جا بلند شده و نزدیک ترین تانک را نشانه گرفت. گلوله درست به وسط تانک خورد و آن را به آتش کشید. غیر از حسین دو نفر دیگر که آر. پی. جی داشتند، دو تانک دیگر را نشانه رفتند و هر دو را به آتش کشیدند. بقیه تانک ها سر جایشان ایستادند و ناگهان خاکریز را به گلوله بستند. خاکریز یکپارچه دود شد و بعید بود کسی سالم مانده باشد.
روز علی بلند شد و نزدیک ترین تانک را نشانه رفت و با اینکه فاصله کم بود، تانک را از کار انداخت. قامت حسین دوباره از میان دود و گرد غبار پشت خاکریز پیدا شد و یک تانک دیگر با گلوله حسین به آتش کشیده شد. پیدا بود که از همه افراد گروه فقط روز علی و حسین زنده مانده اند. حسین از جا کنده شد و خود را به خاکریز دیگر رساند. تانک ها هنوز ما را ندیده بودند. پیشروی تانک ها دوباره شروع شد. حسین پشت خاکریز خوابیده بود. تانک به چند متری خاکریز که رسید، حسین گلوله اش را شلیک کرد. دود غلیظی از تانک بلند شد. تانک دیگری با سماجت شروع به پیشروی کرد. روز علی که آر. پی. جی را آماده کرده بود، از خاکریز بالا رفت و آن را هدف قرار داد. تانک به آتش کشیده شد و چهار تانک دیگر به ده متری حسین رسیده بودند. حسین از جا بلند شد و آخرین گلوله را رهاکرد. سه تانک باقیمانده در یک زمان به طرف حسین شلیک کردند. گلوله ها خاکریزش را به هوا بردند. گردو خاک کمی فرو نشست، توانستیم اول آر. پی. جی و سپس حسین را ببینیم. جسد حسین پشت خاکریز افتاده بود و چفیه صورتش را پوشانده بود. یکی از تانک ها به چند متری حسین رسیده بود و می رفت که از روی پیکر حسین عبور کند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
💠رهبرانقلاب:
من، روزیکه این عزیزان به سمت این جایگاه جهاد و شهادت و فداکارى حرکت میکردند، آنها را از نزدیک دیدم. در نزدیکى کرخه نور، شهید عزیز، #حسین_آقاى_علمالهدى و بقیهى جوانانى را که همراه او بودند و با دست خالى، بدون تجهیزات، اما با دلى سرشار از عشق و ایمان به پروردگارر به این طرف میآمدند، ملاقات کردم. واقعاً وقتى انسان آن جوانان را میدید که با عزم راسخ به قلبِ دریاىِ دشمن میزدند، گویى یک بار دیگر صحنهى کربلا را به چشم خود مشاهده میکرد.
آن روز شاید عدّهی این جوانان، بیست الی سی جوان با دست خالی؛ اما با دل استوار از ایمان و توکّل به پروردگار. در اینجا، در این بیابانها، چند هزار تانک و نفربر زرهی از دشمن مستقر بود. آن جمع کوچک، برای مقابله با این جمع علیالظّاهر بزرگ میآمد؛ با ایمان به خدا و با توکل؛ آنگونه که حسینبنعلی با جمع معدود، در مقابل دریای دشمن ایستاد، قلبش نلرزید، ارادهاش سست نشد و تردید در او راه پیدا نکرد. این جوانان، واقعاً همانطور بودند.
من در همینجا، از #شهید_علمالهدی پرسیدم: شما از سلاح و تجهیزات چه دارید که اینگونه مصمّم به جنگ دشمن میروید؟ دیدم اینها دلهایشان آنچنان به نور ایمان و توکّل به خدا محکم است که از خالی بودن دست خود هیچ باکی ندارند.حرکت کردند و رفتند. آنها خواستار جهاد در راه خدا و پذیرای شهادت در این راه بودند؛ چون میدانستند حقّند. شهدای ما در هر نقطهی این جبههی عظیم، با همین روحیه و با همین ایمان، جنگیدند! ۷۵/۱۲/۲۰
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۶ دیماه ، #سالروز_شهادت دانشجوی بسیجی، #شهید_محمدحسن_قدوسی
فرزند آیت الله شهید حاج شیخ #علی_قدوسی گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : سال ۱۳۳۶ (شهر مقدس قم)
👈 دانشجوی رشته زبان و ادبيات انگليسی در دانشگاه مشهد
👈 از مبارزان دوران ستمشاهی پهلوی
👈 از اولین رزمندگان در روزهای اول جنگ تحمیلی
👈 از همرزمان سردار شهید #سید_محمدحسین_علم_الهدی
🗓 شهادت : ۱۶ دی ۱۳۵۹
🔹 اصابت گلوله تانک و عبور تانک از روی پیکر مطهرش
🔹 عملیات #نصر
📌 منطقه : دشت آزادگان، هویزه
📍 مزار : خوزستان، گلزار شهدای هویزه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_محمدحسن_قدوسی
شهید محمد حسن قدوسی در سال 1336 در قم متولد شد. پدر وی شهید آیتالله قدوسی از مدرسین و استادان حوزه علمیه قم بود.
وی دروس ابتدایی و متوسطه را در قم گذراند و از اواسط دوره متوسطه با زمینه خانوادگی که داشت و تحولات فکری که در وی به وجود آمد، در جریان مبارزات اسلامی قرار گرفت. او با اینکه دارای استعداد بسیاری برای درس خواندن بود، بیشتر وقت خود را صرف شرکت در مبارزات، پخش اعلامیه و مطالعات اسلامی میکرد.
بعد از اتمام تحصیل به مشهد عزیمت نمود. در دانشگاه شروع به همکاری با گروههای مسلمان و مبارز دانشگاه کرد و هر چه بیشتر در متن مبارزه قرار میگرفت، مطالعات اسلامی خود را، علیالخصوص در زمینه جامعهشناسی اسلامی با علاقهای بسیار دنبال میکرد.
وی در 17 شهریور در مشهد در یک درگیری مسلحانه به شدت مجروح شد و برای اینکه توسط ساواک بازداشت نشود، از این بیمارستان به آن بیمارستان منتقل میشد. بعد از بهبود نسبی، با اینکه یک دستش از کار افتاده بود و نیاز به معالجه و استراحت بیشتر داشت، از معالجه کامل خودداری و به مبارزه با رژیم شاه ادامه داد.
بعد از پیروزی انقلاب، ابتدا در کمیتههای تهران به کار پرداخت و سپس به مشهد رفت و در آنجا در دانشگاه و بیرون از آن مشغول فعالیت بود. وی با عدهای از دوستانش انجمن اسلامی دانشگاه مشهد را بنیان گذاشت و در آن به فعالیتهای اسلامی میپرداخت و بعد از تشکیل جهاد سازندگی شهید قدوسی وارد آن نهاد شد و مسئولیت گروه فرهنگی آن را به عهده گرفت.
در آنجا نیز علاوه بر فعالیتهای مختلف فرهنگی، به تشکیل شوراهای روستایی و آگاهی دادن به روستاییان و رها کردن آنها از ظلم چندین ساله اربابان و مالکین پرداخت و در این کار موفقیت بسیاری کسب نمود و روستاییان بسیاری را به صف انقلاب وارد ساخت.
وی در ایام جنگ به جبهه سوسنگرد رفت و به سپاه هویزه که فرمانده آن شهید علمالهدی بود پیوست. با اینکه از لحاظ جسمی ضعیف و معلول بود، در عملیاتها شرکت میکرد و شبها با نفوذ به صف دشمن به مینگذاری مواضع آنها میپرداخت.
در روز 28 صفر، بعد از یک پیروزی ارتش اسلام، وی و یارانش شروع به پیشروی میکنند و بعد از ساعتها پیشروی و پیادهروی در محاصره قوای ارتش بعث قرار میگیرند و در یک مقاومت دلیرانه، حماسه خون و ایمان را به نمایش میگذارند و تا آخرین نفر به شهادت می رسند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
MirzaMohamadi_Shahadat_Hazrat-Zahra_1400.mp3
8.98M
#بشنوید
#روضه_فاطمیه
🏴 السلام علیکِ یا فاطمة الزهرا
🔊 سیلی زدی به صورت و ، دستت شکسته باد
مادر زدن مقابل چشم پسر چرا ؟...
◼️ روضه
🎤حجت الاسلام میرزامحمدی
دخت رسول و، این همه خونین جگر چرا؟!
فلک نجات و، غرق به موج خطر چرا؟!
نه سال خانه داری و صد سال درد و داغ
یک مادر جوان و خمیده کمر چرا؟!
با داعی صحابی خیر البشر بگو:
چندین جفا به دختر خیر البشر چرا؟!
گیرم که بود بغض علی در نهاد تو
سیلی زدن به صورت زهرا، دگر چرا؟!
سیلی زدی به صورت و ، دستت شکسته باد
مادر زدن مقابل چشم پسر چرا؟!
#فاطمیه #ایام_فاطمیه #حضرت_زهرا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
روضه خانگی - حضرت زهرا(س) - 848.mp3
9.41M
#بشنوید
🎧بگیر دست مرا، قسمتم شهادت کن...
روضه#حضرت_زهرا(س)
🔹استاد میرزامحمدی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌷 پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت تشییع شهدای گمنام در روز شهادت حضرت زهرا (س)
🔻 بسماللهالرحمنالرحیم
🔹 سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان. فداکارانی که پس از گذشت سالیان دراز از لحظهی شهادتشان کشور را با رائحهی معنویت و جهاد، معطّر میسازند و پرچم افتخار به خونهای ریخته شده در راه اسلام و قرآن را، بیش از پیش به اهتزاز در میآورند.
🔹 تقارن تشییع پیکر این مسافرانِ به خانه برگشته، با روز شهادت صدیقهی طاهره سلاماللهعلیها مبشّر ابدیّت یاد و خاطرهی آنان و مژدهبخش خیر کثیری است که از ناحیهی آنان برای کشور امام زمان روحیفداه فراهم خواهد آمد انشاءالله.
🔹 به ارواح طیبهی این شهیدان و به چشمها و دلهای منتظر پدران و مادران و همسران آنان سلام و درود میفرستم و فضل و رحمت فزایندهی پروردگار را برای همهی آنان مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
۱۴۰۰/۱۰/۱۵
💻 @Khamenei_ir
Output_Merge(1).mp3
2.02M
#بشنوید
السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمُضْطَهَدَةُ الْمَقْهُورَةُ 🏴
♦️#روضه_فاطمیه
#حضرت_فاطمه سلام الله علیها
#رهبر_معظم_انقلاب
#غربت_امیرالمومنین
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🗓سالروز دستور رضاخان خبیث بر اجرای قانون منع حجاب
💠رهبرانقلاب :
آنچه که نظام طاغوت بر سر این کشور و این ملت آورد، در طول سالهای متمادی حاکمیت سیاه و ننگین خود، حقیقتاً یکی از فصول تلخ تاریخ ماست. یکی از همین فعالیتهای فاجعهآمیز، قضایای ۱۷دی بود که در زمان رضاشاه اتفاق افتاد. طبق نقشهی دشمنان اسلام و ایران، به کمک روشنفکران آن روزِ وابسته به دربار پهلوی، تصمیم گرفتند که زن ایرانی را از دائرهی عفاف و حجاب خود بیرون کنند و این نیروی عظیم ایمانی را که به برکت عفاف، زن همواره در جوامع مسلمان وجود داشته است، نابود کنند. یکی از جنایات بزرگ رژیم طاغوت، همین مسئلهی ۱۷دی هست. کشف حجاب، از بین بردن آن حائل و فاصلهای که در اسلام میان دو جنس قرار داده شده است - که این برای سلامت زن و سلامت مرد و سلامت جامعه است - تا همان بلائی که بر سر زن در جوامع غربی آمد، بر سر زن مسلمان ایرانی بیاورند. این اقدام را با چماق، رضاخان در داخل کشور انجام داد اما زنهای مسلمان ما با وجود سختگیریها در طول زمان، در مقابل این فشار سرکوبگر مقاومت کردند؛ بعد از رفتن رضاخان به نحوی این جنایت ادامه داشت. لذا در همان دیماه ۱۳۵۶، روز ۱۷دیماه در مشهد، یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد. ما آنوقت در تبعید بودیم؛ خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع یک چنین حرکتی را به راه انداختند. این، گوشهای از فجایع رژیم طاغوت بود! ۸۶/۱۰/۱۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
📹 #اطلاع_نگاشت متحرک
#سرنیزه_رضاخانی علیه #حجاب زن ایرانی
🔺بیانات رهبرانقلاب اسلامی پیرامون سالروز واقعهی خونین کشتار مردم معترض به #کشف_حجاب رضاخانی در #مسجد_گوهرشاد مشهد که در تیرماه ۱۳۱۴ به وقوع پیوست، ابعاد حادثه مسجد گوهرشاد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
ماجرای کشف حجاب شاه
✍️سال 1307 ه.ش خواستند با ترویج بدحجابی به سبک غربیها، نقشه شوم وابستگی فرهنگی را علنی کنند،(داستان در پیام بعدی) که با واکنش تند حضرت آیه الله بافقی(ره) مواجه شدند. این نهی از منکر آیه الله بافقی(ره) به شخص شاه و زن بد حجاب او که برای نوروز و حرمت شکنی به حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) آمده بودندباعث شد تا اجرای قانون کشف حجاب چندین سال عقب بیفتد و کسی جرات اجرای آن نکند.
چند سال بعد کم کم موفق شدند علنی ابلاغ و اجرا کنند با ایتن ترتیب که اول زمینه هایی را برای بی حجابی ایجاد کردند مانند اینکه در زمینه تولید لباس های ضد عفاف، کلاه و ... ایجاد کردند(1313ه.ش) و سپس ابلاغ و اجرا کردند.
[در این زمانه ما چیزی شبیه سند 2020]
با توجه به آگاهی بخشی علما به ویژه مرحوم آیه الله بهلول در مسجد گوهرشاد و به ضد سیاست های غرب گرایانه شاه، در تیر ماه سال ۱۳۱۴ هجری خورشیدی، صدهانفر برای دفاع از حجاب و عفاف در حرم امام رضا(علیه السلام) به شهادت رسیدند؛ این واقعه غم بار از رخدادهای مهم دوران حکومت رضا شاه پهلوی و نخستوزیری محمدعلی فروغی به شمار میآید.
خیزش مردم در جریان این واقعه، در اعتراض به اجباری شدن بر سرنهادن کلاه شاپو توسط حکومت مرکزی بود.
و سپس کشف حجاب در ایران زمانی اتفاق افتاد که رضا شاه قانونی را در ۱۷ دی ۱۳۱۴ به تاریخ ایران تصویب کرد که به موجب آن، زنان و دختران ایرانی از استفاده از چادر، روبنده و روسری منع شدند.
کتاب #کشف_حجاب (دانستنیهای انقلاب اسلامی برای جوانان)، نویسنده : حیدریان، فاطمه . انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، دوم،88 ، کتابی است که لازم است هر جوان ایرانی آن را مطالعه کند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید مجتهد راه #عفاف_و_حجاب
چه کسی باعث شد قانون #کشف_حجاب هشت سال دیرتر اجرا شود؟
برخی از محققان، واکنشِ تند #آیةالله_محمدتقی_بافقی (ره) را به حضور زنان بیحجاب از طرف شاه، در حرم #حضرت_معصومه(سلام الله علیها) در نوروز۱۳۰۷ش، سبب تأخیر هشت ساله در کشف حجاب میدانند.
به طور کلی، شجاعت #آیةلله_بافقی در رویارویی با رضاخان، تأثیر شایانی درحوزه علمیه قم بر جای نهاد.
به طوری که #امام_خمینی(ره) در درس اخلاقی که در دهه ۱۳۱۰-۱۳۲۰ در آن شهر میداد، آیةلله بافقی را به عنوان نمونهای ذکر میکرد که باید سرمشق قرار گیرد.
تلاش مجدّانه او در #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر در شیوه زندگی مردم بسیار مؤثر بود. از جمله اینکه وی توانست آرایشگاه های مردانه قم را متعهّد سازد که ریش مشتریان را نتراشند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
یک بار، دولت خواست #آیتالله_بافقی و سایر علما را از این کار بازدارد، اما وقتی با جواب تند بافقی که رضاخان را با فراعنه مقایسه میکرد روبرو شد، موقّتاً از اصرار خود چشم پوشید. بافقی به گوشزدهای شفاهی قانع نبود؛ چنانکه گفته شده، چندین نامه به رضاخان نوشت و از وی خواست تا سیاستهایی را که به نظر #علما مخالف با اسلام است، تغییر دهد.
درگیری آیةالله بافقی با رضاخان در نوروز ۱۳۰۷ به اوج خود رسید. در این سال، همسر رضاخان و گروهی از زنان دربار، برای حضور در مراسم نوروزی، روز دوشنبه ۲۹ اسفند ماه ۱۳۰۶، وارد حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) شدند و در غرفه بالای ایوان آیینه بیچادر نشستند.
وقتی آیةالله بافقی از این ماجرا آگاه شد، پیغامی برای زنان فرستاد و به حضور آنان در حرم بدان وضع اعتراض کرد و چون مؤثر واقع نشد، شخصاً به آنجا آمد و از ایشان خواست تا حرم را ترک کنند.
خبر از طریق تلگراف به تهران وشاه رسید و شاه حرم و آیةالله بافقی را هتک حرمت و او را ری تبعید کرد.
تلاش های او ثمر داد. هشت سال قانون کشف حجاب به تاخیر افتاد.
امر به معروف های او مردم و جامعه را آباد کرد و رسیدگی اش به محرومین زبانزد خاص و عام شد.
با عزل رضاخان در ۱۳۲۰ ش، بافقی از تبعید رهایی یافت. پس از بازگشت به قم، در مدت کوتاهی که در آنجا اقامت داشت و از گشودن دکانهای مشروب فروشی در آن شهر جلوگیری کرد.
وی سپس از قم، عازم شهرهای مقدس عراق شد و حدود یک سال در آنجا به سر برد؛ امّا سالهای آخر عمر را در ری سپری کرد. بافقی در ۱۲ مرداد ۱۳۲۵ درگذشت و در حرم حضرت معصومه دفن شد. ( روح مهربان1، شیخ محمدتقی بافقی، و مجاهد شهید آیه الله شیخ محمدتقی بافقی)
🌸 پس از دهها سال از رحلت شهات گونه او، خوبی های سبک زندگی اسلامیش هنوز به گوش می رسد.
🌷 اعطای لقب «شهید راه عفاف و حجاب» شایسته اوست.
🍃یاد کنیم از علما و شهدا به ویژه شهدای راه #عفاف و #فضیلت با #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔴 خاطرات #خود_نگاشت همسر امام
♦️ تا پای جان در مقابل کشف حجاب رضاخانی
♦️پاسبانی یک سر شالگردن را گرفته بود و زن بیچاره را به خاک میکشید. صورت زن سیاه شده بود. یک عده نامردان مردنما اطراف او ایستاده بودند و تنها تماشاگر معرکه بودند. به یکی از آنها گفتم: میترسم خود گرفتار پاسبان شوم شما را بهخدا بروید شالگردن را از دست این قداره بند بگیرید. این شیر زن دارد خفه میشد، بیغیرتی بس است پاسبان متوجه من شد و من فرار کردم زیرا حتماً نوبت خودم میشد ... نامردها ایستاده بودند، پاسبان با زن دست بهگریبان بود و زن مقاومت میکرد و این داستان هر روز در خیابانها و کوچهها تکرار میشد ...(زندگینامه بانو خدیجه ثقفی (همسر امام) ص ۱۶۵)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید
سخنرانی رهبر انقلاب درباره «بیحجابی اجباری» برای زنان ایرانی در دوران رضاخان پهلوی
➕ نقل آیتالله خامنهای از روایت مادرشان درباره مشقتهای دوران کشف حجاب
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani