#سیره_شهدا
#شهید_ابوالفضل_راه_چمنی
🔸 با اینکه سرش خیلی شلوغ بود، اما حتماً قران را حفظ میکرد. برای قرآن حفظ کردن برنامه ریزی میکرد. اگر یک روز وقتش به بطالت میگذشت، خیلی ناراحت می شد و عمیقاً غصه میخورد که چرا آن روز را درست استفاده نکرده است.
🔹 ابوالفضل خیلی مراقب حال همسرش بود و تمام سعیاش را می کرد تا کاری کند که شرایطی فراهم کند که همسرش راحتتر باشد.
🔸 در عروسی اش اصلا نگذاشت که شرایط گناه کردن ایجاد بشود. خبری از موسیقی نبود. یک تعداد محدودی هم اعتراض کردند ولی بیشتر فامیل از آنها تشکر هم کردند.
🔹غریق نجات، شنا، راپل، صخره نوردی، چتر بازی، جودو... را کار کرده بود.
🔸 6 ماه بعد از عروسیاش سوریه رفت. بعد از آن چندین بار دیگر هم رفت. یعنی تقریباً سالی چند بار میرفت و 45 روز یا 2 ماه آنجا میماند.
📚 حریمحرم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
🔷مراسم بزرگداشت روحانیون جهادگر، شهیدان حجج اسلام اصلانی و دارایی
🎙سخنران: حجتالاسلام والمسلمین سید حسین مومنی
📆جمعه ۱۹ فروردین ساعت ۱۲
🏘مکان، مصلی قدس شهر مقدس قم
#امام_رضا_علیه_السلام
#شهادت
#شهید_اصلانی
#روابط_عمومی_رسانه
🕊 موسسه_روایت_سیره_شهدا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🌙 قرآن ذکر است و غفلت، نقطه مقابل آن
🔻 رهبر انقلاب :
#قرآن ذکر است... «ذکر» وسیلهی ارتباط است؛ #ذکر یعنی یاد؛ شما اگر یادتان بود ارتباط برقرار میکنید با هر کسی... اگر میخواهیم با خدا ارتباط داشته باشیم... باید به یادش باشیم؛ اگر یاد رفت، غفلت حاصل خواهد شد... «غفلت» نقطهی مقابل «ذکر» است.
🏷 #بهار_قرآن
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
4_293413254921716313.mp3
4.04M
🔉#بشنوید
📖#ختم_قرآن
📖 تندخوانی قرآن کریم
🔖 #جزء_ششم
🎙 استاد #معتز_آقایی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۹ فروردین ماه ، #سالروز_شهادت متفکر و مرجع عالیقدر #شهید_سید_محمدباقر_صدر گرامی باد . 🥀
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
📆در تاریخ نهم جمادی الثانی 1385 ه . ق که امام به نجف آمد، آیه الله صدر با اشتیاق تمام به همراه علمای دیگر در مراسم استقبال و پیشواز از امام شرکت و شاگردان و هم فکرانش را نیز به این مراسم دعوت کرد
و عظمت معنوی امام را برایشان بیان کرد و در طول چهارده سال اقامت رهبر کبیر انقلاب در نجف با ایشان ارتباط نزدیکی داشتند.
♻️شهید صدر هنگامی که امام به پاریس رفتند، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام کرد و پیامی خطاب به شاگردان و علاقه مندان خود در ایران فرستاد و در آن خاطر نشان ساخت از فداکاری در راه پیروزی انقلاب اسلامی ایران دریغ نورزند، در این پیام آمده است:
👈🏻 «در وجود امام خمینی ذوب شوید . همان گونه که او در اهداف الهی و اسلامی ذوب گردید .»
💠ایشان در سخنی دیگر اظهار داشته است: «امام خمینی در طرح شعار جمهوری اسلامی، تجلی گر تداوم دعوت انبیاء و استمرار حضور، حضرت محمد (ص) و علی (ع) در برپایی حکومت الهی در زمین است.
مرجعیت امام خمینی امروز امیدهای اسلام را در ایران تجسم بخشیده است .»
📖زندگی نامه شهید آیه الله صدر، سیدمحمد موسوی، ص ۲۰ .
#امام_خمینی
#شهید_صدر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
💠#امام_خامنهای :
مرحوم #شهید_صدر قطعاً یک نابغه بود؛ این یک خصوصیّتى است. خب، ما آدمهاى با استعداد در حوزههاى علمیّه کم نداشتیم؛ آدمهایى که فهم داشتند، سلیقه داشتند، پشتکار داشتند و کارهاى بزرگى انجام دادند. علماى بزرگ ما مثل همین مراجع بزرگى که در این صدسال اخیر در ایران و عراق وجود داشتند همه مردمان بزرگى بودند. استعداد داشتند منتها نابغه یک خصوصیّاتى دارد که در اغلب این افراد، انسان این نبوغ را احساس نمیکند. مرحوم آقاى صدر به نظر بنده قطعاً نابغه بود؛ یعنى کارى که از عهدهى او برمىآمد، از عهدهى خیلى از فقها و علما و متفکّرین حوزههاى ما برنمیاید: فضاى دید بسیار وسیع، فهم نیازهاى دنیاى اسلام، پاسخگویى سریع و آماده به خواستهها، ایشان همین «البنکُ اللّاربوى» را در جواب درخواست دولت پاکستان بلافاصله این کتاب را نوشت و براى آنها فرستاد، ایشان واقعاً یک نابغهاى بود، مسائل را میفهمید، مسائل را حدس میزد! ۹۵/۵/۲۵
به نظر من شخصیّت آقاى صدر، اگر نگوییم بىنظیر، حدّاقل یک شخصیّت کمنظیر بود! ۹۵/۵/۲۵
شهادت آیةالله صدر ضربهی بسیار سنگینی بود. ایشان برای نظام اسلامی و جامعهی اسلامی واقعاً عمود فکری بودند! ۸۳/۳/۱۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
💠#رهبر_انقلاب :
بنده نمیفهمم معنای ذوب در ولایت را. ذوب در ولایت یعنی چه؟ باید ذوب در اسلام شد. خود ولایت هم ذوب در اسلام است. روزی که شهید صدر گفت «در امام خمینی ذوب شوید؛ همچنانکه او در اسلام ذوب شده است»، تنها شاخص صحت راه، شخص امام بود؛ نه قانون اساسی بود، نه جمهوری اسلامی بود، نه نظامی بود، نه دستگاهی بود. در صحنهی آشفتهی هویها و جریانها و خطوط مختلف، یک قامتِ برافراشته و یک عَلَمِ سرافراز وجود داشت و او امام بود؛ شهید صدر میگفت در او ذوب شوید. راست هم میگفت؛ ذوب در امام، ذوب در اسلام بود. امروز اینطوری نیست. ذوب در رهبری، ذوب در شخص است؛ این اصلاً معنا ندارد. رهبری مگر کیست؟ رهبری هم باید ذوب در اسلام باشد تا احترام داشته باشد. احترام رهبری در سایهی این است که او ذوب در اسلام و ذوب در همین هدفها بشود؛ پایش را یک قدم کج بگذارد، ساقط میشود. هیچکس در شخص و در جهت ذوب نمیشود؛ در آن هدفها باید ذوب شد؛ در اسلام باید ذوب شد؛ در اهداف والای اسلامی باید ذوب شد؛ در واقع در ملت باید ذوب شد! ۸۳/۳/۲۷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
📹 رهبر انقلاب: #شهید_محمدباقر_صدر امید آینده اسلام بود.
🔺️ گزیدهای از بیانات آیتالله خامنهای در خطبههای نمازجمعه ۲۱فروردین۱۳۶۶
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۹ فروردین ماه ، #سیره_شهدا #شهیده_بنتالهدی_صدر گرامی باد . 🥀
🍃شهیدهای كه با قلم قیام كرد
🍃شهید بنتالهدی صدر که بود؟
🔅آمنه، در کاظمین متولد شد، فقط دو سالش بود که پدرش را از دست داد. بعد از آن او مانده بود و دو برادرش، محمدباقر دوازده ساله و سیداسماعیل.
👈 یازده ساله که شد به همراه برادرانی که میخواستند درس دین بخوانند راهی نجف شد. در آن شرایط، هنوز وضعیت به گونهای نبود که آمنه بتواند به راحتی در کلاس درس شرکت کند، همین شد که فقه، علم حدیث، اخلاق، تفسیر و سیره را از برادرش سیدمحمدباقر و چند استاد دیگر، در خانه فراگرفت و آنقدر جدیت و تلاش و پشتکار داشت که تا درجه اجتهاد پیش رفت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔅#آمنه_بنت_الهدی_صدر ، از آن زنهایی نبود که مرعوب شرایط سخت شود. هم درس میخواند و هم کار میکرد؛ کار فرهنگی!
🔅در خانهاش کلاس و جلسه برای زنان میگذاشت و آنها را با امور دینی آشنا میکرد. برای دختران جوان عراقی با مفاهیم اسلامی و سبك زندگی اسلامی، داستان مینوشت و در مجلهی الاضواء چاپ میکرد. تمام دغدغهاش هم این بود که دختران و زنان مخاطبش را با امور دینی آشنا کرده و آنان را نسبت به الگوهای غربی، روشن کند.
🔅کمکم که پیش رفت، به سرپرستی مدارس الزهراء رسید. مدرسه الزهرا به صندوق خیریه اسلامی وابسته بود و شعبههای مختلفی در بصره، دیوانیه، نجف، کاظمین، حله و بغداد، داشت. مدیریت این مدارس در بغداد بود. بنت الهدی، از معلمانی در این مدارس استفاده می کرد که به اسلام مقید بودند و شئونات آن را رعایت می کردند. برای آموزش بیشتر معلمان کلاس برگزار می کرد و سوالات دانشجویان را در وقتهای مناسب پاسخ میگفت.
🔅اما زمانی که بخشنامه صادر شد که میبایست این مدارس حتما زیر نظر وزارت تعلیم و تربیت عراق فعالیت کنند، بنت الهدی دیگر دلش به این کار نبود و با وجود دعوت رسمی دولت برای همکاری، کناره گیری کرد.
🔅نوشتن، وسیله و ابزار بنتالهدی بود برای آگاهی زنان مسلمان. میتوانست از این طریق دایره مخاطبانش را افزایش دهد و زنان مسلمان همهی کشورها را به اندیشیدن وادار کند.
👈 او اولین زن شیعهای بود که برای دختران نوجوان داستان نوشت.
🔅روشن است که بنت الهدی با این روحیه و تفکر نمی توانست نسبت به مسائل سیاسی روز و اتفاقات آن بیتفاوت و منفعل باشد. او به همراهی برادرش محمدباقر صدر، کارهای زیادی انجام داد. 👈وقتی هم که دولت عراق برادرش را بخاطر همین فعالیت های سیاسی دستگیر کرد، در نجف، به حرم حضرت علی(ع) رفت و سخنرانی کرد، نتیجهاش شد تظاهرات مردم نجف برای آزادی سیدمحمدباقر و گسترش تظاهرات تا بغداد، کاظمین، فهود، نعمانیه، حتی لبنان و بحرین و ایران ...
🔅دولت عراق وقتی با این وضعیت روبهرو شد بنتالهدی را دستگیر کرد و به زندان انداخت و به همراه برادرش او را به شهادت رساند.
👈آمنه و محمدباقر صدر هر دو در ۲۴ جمادیالاول ۱۴۰۰ به دست رژیم بعث عراق به شهادت رسیدند.🥀🥀🥀
#سالروز_شهادت
#شهیده
#شهادت_آیت_الله_سید_محمدباقر_صدر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب
کتاب :
#نا
موضوع :
«نا» روایتی نهچندان بلند، اما واقعنما، مستند و پرجزئیات از #شهید_صدر است که با دوری از زیادهپردازی و اغراقگری، در شانزده فصل به شرح زندگی او پرداخته است.
«نا» در عربی بهمعنای «ما» است؛ ضمیر اول شخص جمع یا متکلم معالغیر. «نا» یادآورِ سهگانۀ شهید صدر است که بیشتر، او را به آنها میشناسند: فلسفتنا، اقتصادنا و مجتمعنا.
مریم برادران ساعتها و روزها، خوانده و دیده و شنیده و سپس با قلمی روان و صمیمی به روایتِ خواندهها و دیدهها و شنیدههایش از زندگی مردی پرداخته که او را تنها با نام دو کتابش فلسفتنا و اقتصادنا میشناخته.
نویسنده در طول نوشتن این کتاب با خانوادۀ شهید صدر بهویژه همسر بزرگوار شهید در ارتباط بوده و از دقت و سخنان آنان بهره برده است.
مشخصات
نويسندهچ ، مولف : مریم برادران
انتشارات : انتشارات دارالصدر
تعداد صفحه / قطع و نوع جلد :
216 ص / رقعی شومیز (جلد نرم)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
#معرفی_کتاب کتاب : #نا موضوع : «نا» روایتی نهچندان بلند، اما واقعنما، مستند و پرجزئیات از #شهید
فکر کنید یه آدمی پیدا شده که:
✅ قبل ده سالگی سه کتاب فوقالعاده ارزشمند اسلامی نوشته.
✅قبل بلوغ به اجتهاد رسیده.
✅کتابهایی مثل فلسفتنا و اقتصادنا رو نوشته که بعد از قریب به ۶۰ سال همچنان حرف برای گفتن دارند.
و ...
❓شما چه لقبی به چنین آدمی میدهید؟ من که به ایشون میگم نابغه جهان اسلام.
کتاب خواندنی «نا» اثر مریم برادران زندگی ارزشمند ایشون رو روایت میکند.
این کتاب را از دست ندهید!
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
📩 تلاوت با تدبر
🔻 حضرت آیتالله خامنهای:
بعضی علاوهی بر روزه گرفتن در ماه رمضان، آموزش خود را هم از قرآن در حد اعلی تأمین میکنند؛ تلاوت قرآن با تدبر. در شبها و نیمه شبها تلاوت قرآن، انس با قرآن، مخاطب خدا قرار گرفتن، لذت و معنای دیگری دارد. چیزی که انسان در چنین تلاوتی از قرآن فرا میگیرد، در حال متعارف و معمول نمیتواند به چنین تلاوتی دسترسی پیدا کند.
۱۳۸۶/۰۶/۲۳
🏷 #بهار_قرآن
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani