🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام علیکم
سوالات👇👇👇👇👇
۱-چرا بعد از گذشت ۴دهه از جنگ تحمیلی هنوز بسیاری از شهرهای مرزی کشور که درگیر جنگ بوده اند هنوز بازسازی نشده وهنوزغبار جنگ زدگی برچهره آنها وجود دارد؟
۲-چرا امام خمینی(ره)پس از قبول قطعنامه گفتندجام زهر را نوشیدم وچرا عده ای باقطعنامه موافق بودند وعده ای مخالف؟؟
پاسخ ها👇👇👇👇👇
1-ابعادگسترده ویرانی ها کمبود اعتبارات وبعضا کم کاری وکم توجهی مسئولین 2-چون امام حاضر نبودند با صدام وجریان خونخوار نظام سلطه که صدام را هدایت می کردند وارد مذاکره بشوندوکاغذی را امضا کنند به همین جهت هم حرف وحدیثهای مختلفی درمورد این برهه از تاریخ دفاع مقدس وجنگ تحمیلی وجود دارد.
🌹۱_همانطور که اشاره کردید در دفاع مقدس بستری برای رسیدن جوانان به معنویت فراهم بود حال چگونه این بستر را برای جوانان امروز فراهم کنیم ؟
۲_در جریان جنگ تحمیلی سازمان ملل چه نقشی داشت؟
۳_چرا وقتی در جنگ هشت ساله با این همه عملیات های موفق پیروز شدیم و یک وجب از خاک کشور را از دست ندادیم اکنون ذهن جوان ها را به این سو کشیدند که اعلام آتش بس پایان جنگ بود؟ 1-این سوال جواب طولانی دارد موقعیت دفاع مقدس موقعت حماسه،جانفشانی وایثار بود از این جهت بستر ان زمان با این زمان کمی متفاوت بود البته کل جمعتی که به جبهه ها رفت آمد می کرند یک میلیون نفر بودند هنراین است آن حال وهوارا باتدبیر هنر واخلاق نیکو خود سازی بتوانیم به نسل امروز نشان دهیم. 2-سازمان ملل بخشی از جریان استعماری واستثماری نظام سلطه است ونقش حامی منافع نظام سلطه را بازی می کردومی کند. 3-جنگ نرم وجنگ ادارک ها وشناخت ها بسیار سخت از جنگ سخت است.🌹
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام علیکم
پرسش ها
۱_آیا چنین مطلبی حقیقت دارد که اولین حمله عراق به ایران در تاریخ ۱۳ فروردین ۵۸بوده و نه ۳۱ شهریور ۵۹؟
۲_در زمان جنگ تحمیلی تسلیحات نظامی ایران از چه طرقی تامین می شد؟
۳_به نظر شما چگونه وبا چه راهکاری می توان ارزش معنوی و واقعه با شکوه ۸سال دفاع مقدس را به نسل جدید(دهه ۹۰)انتقال داد البته با در نظر گرفتن هجمه ی زیاد تهاجمات فرهنگی؟
۴_چگونه می توان مقام معنوی شهدا را برای دانشجویانی که ادعای وطن پرستی و کوروش گرایی دارند بیان کرد؟
۵_پاسخ کسانی که هم اکنون بعداز گذشت چندین سال از دفاع مقدس و اشکار شدن بسیاری از حقایق جنگ همچنان نسبت به مردم عراق کینه و نفرت دارند ومخالف دوستی ایران و عراق هستند چیست؟
پاسخ ها:
1-صدام کارشکنی وتحرکات مرزی رو از قبل شروع کرده ولی بنی صدر زیر بار نمی رفت وقبول نمی کرد ولی حمله رسمی در 31 شهریور شروع شد.
2-از طریق کشورهای هم پیمان مانند سوریه وگاهی در باز ار جهانی با قیمت چند برابر وزحمت فراوان وبخشی هم غنیمت جنگی
3-هر چند به این سوال جواب داده شده ولی با هنر،خود سازی ،کارتشکیلاتی تربیتی وفرهنگی،انسجام نیروهای انقلابی،مطالعه،ورود هوشمندانه در فضای مجازی و کار تمیز فرهنگی
4-بیان کنید این شهدا بهایک نگاه معنوی توانستند جغرافیای کشور رو حفظ کنند از همون چیزی که به اون باور دارند مانند وطن پرستی استفاده کنید.
5-حساسیت به خرج ندهید روشنگری بدون غرض وفارغ از تعصب کارساز است واینکه مردم عراق هم بیچار هایی هستند که با تسلط نظام سلطه وروی کار امدن امثال رضا خان خودمان یا همان صدام جنایتکار بوده اند وما پیوندهای عمیق فرهنگی با مردم عراق داریم وامریکا از اختلاف میان ما وعراق لذت می برد واتحاد ما کام دشمان مشترک دو ملت را تلخ می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تصویری/
🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال
❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 یکی از وظایف نخبگان و خواص، تبیین حقیقت است، بدون تعصب، بدون تعلقات جناحی
🔺 در جنگ صفین یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر تبیین حقیقت بود، چون جناح مقابل بسیار ماهرانه جنگ روانی میکرد
🔺 آیا این حساسیت را درک کردهایم که اگر عمارها را پشتیبانی نکنیم و خودمان حرکت عمارگونه نداشته باشیم، حتی حضرت علی (ع) هم ناچار به بازگرداندن مالک میشود؟
هدایت شده از 🌼کانون حضرت زهرا سلام الله علیها شهر درچه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شنیدنی کاپشن خریدن حاج قاسم و پیدا شدن اسلحه کمری او داخل مغازه
کانون حضرت زهرا سلام الله علیها
@HerHolinessZahra
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
✅از سوالات مطرح شده در کانال های ثامن:
❌ سوال اول: نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🔴 #جریان_شناسی| حمله دوباره صادق زیباکلام به موسوی خوئینی ها ‼️
🔻 #زمانـه| صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران : «آقای موسوی خوئینیها بههیچوجه نمیتواند در جایگاه رهبری اصلاحات قرار بگیرد و اگر صدبار دیگر نامه بنویسید در این اصل تغییری ایجاد نمیشود و آقای خوئینیها اگر قرار است با اطلاع آقای خاتمی یا بدون اطلاع او، سخنگو یا لیدر جنبش اصلاحات باشد، یک فاجعه برای اصلاحات رقم خورده است و عقبگردی بزرگ برای این جریان است و به نوعی لیدری موسوی خوئینیها تیر خلاص به شقیقه جنبش اصلاحات است».
🔴 #بازگشت_به_خانه ‼️| فتنه سبز به زادگاه خود بازگشته است!
🔻 #زمانـه| حسین شریعتمداری:
🔹 اگر در انتخابات ریاستجمهوری رای نیاورد و پیروز نشود، حتماً #تقلب صورت گرفته است و او برای مقابله با آن -بخوانید مقابله با رأی مردم- ارتش را به میدان آورده و جنگ داخلی به راه میاندازد!.
🔹این سخن ترامپ و راهی که در پیش گرفته است برای شما آشنا نیست؟! دقیقاً همان مسیری است که رهبران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ در پیش گرفته و دنبال کرده بودند...حالا فتنه سبز به زادگاه خود بازگشته و میرود تا آتش فتنهای را که برای ایران اسلامی تدارک دیده و ناکام مانده بود، به جان طراحان اصلی آن بیندازد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 لوح | نور هدایت انسان
🔺 رهبرانقلاب: حسین (علیهالسّلام) متعلّق به انسانیّت است؛ ما شیعیان افتخار میکنیم که پیرو امام حسین هستیم، امّا امام حسین فقط متعلّق به ما نیست؛ مذاهب اسلامی، شیعه و سنّی، همه زیر پرچم امام حسین هستند. در این راهپیمایی عظیم حتّی کسانی که متدیّن به اسلام هم نیستند شرکت میکنند و این رشته ادامه خواهد داشت انشاءالله؛ این یک آیت عظمایی است که خدای متعال دارد نشان میدهد. ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
#دلتنگ_حسینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #زمانـه_مدیا | جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
✔️ بخش_اول #ادامه_دارد
#ولایت_فقیه
حنانه خانم خلفي نابغه ی قرآنی و اعجوبه ی حفظ قرآن کریم که در ۷ سالگی حافظ کل قرآن شد و امسال در سن ۱۳ سالگی موفق به اخذ کارشناسی و قبولی در کازشناسی ارشد شد .
🔺اما هیچ یک از شبکه های مثلا حامی حقوق زنان از ایشون یاد نکردند .چرا ؟ چون ایشون محجبه بود و امثال مسیح علی نژاد حجاب رو مانع پیشرفت میدونند .
اما موفقیت ایشون در این سن با این حجاب تو دهنی محکمی برای مسیح علی نژاد و امثال مسیح هست .
🔺 اما سوال بنده این است چرا رسانه های خودی و انقلابی این موفقیت رو بازتاب نمیدن و این نخبه ها رو الگو سازی نمیکنند و به مردم معرفی نمی کنند ؟
چرا طوبی کرمانی ها و حنانه خلفی ها ناشناخته مانده اند ؟
چرا حنانه ها به عنوان الگوی موفق و قرآنی به دختران سرزمینمان معرفی نمیشوند ؟ چرا الگوهای غربی برای کودکانمان شناخته تر هست ؟
⚠️ از ترس کرونا با مردم دست نمیدن، باشه، قبول ولی کاش از ترس خدا هم:
👈 با نامحرم دست نمیدادند!
👈 به #مال_حرام دست نمیزدند!
👈 به بیت المال دست درازی نمیکردند!
👈 از کم کاری و کم فروشی دست میکشیدند!
👈 از یتیمان دستگیری میکردند!
👈 و ...
📍وقتی برای اون "احتمالی" اینقـدر اهمیت قائلیم؛ چرا اهمیتی برای این "قطعی" ها قائل نیستیم؟؟؟
هدایت شده از 🌼کانون حضرت زهرا سلام الله علیها شهر درچه
8810131_953.mp3
3.71M
صوت ۷ دقیقه
زیارت اربعین
با صدای فرهمند
🔰🔰🔰🔰🔰
@HerHolinessZahra
🔴 به جناب روحانی جفا نکنید‼️
🖌 #حسین_شریعتمداری
🔻 #زمانـه| سخنان رئیسجمهور محترم در جلسه هیئت دولت با واکنشهای منفی و اعتراضهای فراوانی روبهرو شده است که کماکان نیز ادامه دارد. ایشان با تاکید بر ضرورت پیروی از عقل و رعایت پروتکلهای بهداشتی گفتهاند «یک کسی نمیتواند برود وسط مسیل بایستد، صدای سیل را هم میشنود (بعد) بگوید آقا میترسی وسط رودخانه بایستی؟... خُب آب میآد میبردت... یا زلزله دارد سقف را تکان میدهد و بگوید میترسی زیر این سقف باشی؟ و...». در این باره گفتنی است؛
1⃣ در نگاه اول و بدون در نظر گرفتن برخی از ضرورتهای پیرامونی، حق با آقای روحانی است. ولی آیا حضور امدادگران برای نجات سیلزدگان و یا ورود آنان به ساختمانهای ویران از زلزله، در حالی که احتمال ریزش بنا و یا پسلرزههای ویرانگر وجود دارد و... هم خودکشی و بیعقلی است؟! و یا، اوج ایثار و فداکاری؟ آیا کادرهای درمانی بیمارستانها که تعداد قابل توجهی از آنها جان خود را برای بهبود و نجات بیماران کرونایی از دست داده و به شهادت رسیدهاند، دچار کمعقلی بودهاند؟!
2⃣ ظاهراً انتقاد آقای روحانی متوجه آقای قالیباف بوده است . اگر اشاره ضمنی آقای روحانی به اییشان باشد -که انشاءالله نباشد- با عرض پوزش باید گفت جناب ایشان جای ایثار و فداکاری را با خودکشی و کمعقلی اشتباه گرفتهاند! و چنانچه رعایت پروتکلها مورد نظر ایشان بوده است که باید پرسید درباره حضور آقای دکتر زالی رئیس محترم کمیته مبارزه با کرونای تهران در کنار آقای قالیباف چه میفرمایند؟! به یقین اطلاعات و تخصص آقای دکتر زالی در این زمینه به مراتب بیشتر و قابل تکیهتر از جناب روحانی است.
3⃣ و بالاخره آنچه در این میان نگرانکننده است و جای گلایه جدی دارد، سکوت و بیتفاوتی اعضای محترم کابینه در مقابل اظهارات رئیسجمهور محترم است. چرا که اکثریت نزدیک به اتفاق اعضای کابینه از شخصیتهای شناختهشده و قابل احترام هستند و از آنها انتظار میرفت و میرود که وقتی در اظهارات رئیسجمهور محترم خطایی میبینند و یا سخنان ایشان را ابهامآفرین تلقی میکنند، از تذکر خیرخواهانه به جناب ایشان دریغ نورزند و مانند برخی از مشاوران و اطرافیان نباشند که مصلحت رئیسجمهور محترم را درک نمیکنند و با «بله قربان» گویی های خود که از آن تصور دوستی دارند، به جناب ایشان جفا میکنند!