1_5505959659.mp3
17.09M
🎧 کتاب صوتی #معجزه_شکر_گزاری
✍️#راندا_برن
🎙راوی: #فرزان_بهنام
✅ مقدمه و روز اول 👇
تمرین شماره 1:موهبتهای خود را بشمارید
1️⃣ : ابتدا لیستی از ده موهبتی که نصیبتان شده بنویسید.
2️⃣ : بنویسید چرا برای هر کدام از این موهبت ها احساس شکر گزاری می کنید.
3️⃣ : به عقب برگردید و لیست تان را بخوانید، وقتی به پایان هر مورد رسیدید کلمه سپاسگزارم را سه بار بگویید،سپاسگزارم ،سپاسگزارم،سپاسگزارم... و قدرشناسی را برای آن موهبت تا آنجا که می توانید احساس کنید.
4️⃣ : سه گام نخست را در 27روز آینده نیز تکرار کنید.
📡 @sovtitasviri
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
سوره #تکاثر
#به_دست_آوردن_مالی_عظیم
گفته شده هر کس سوره #تکاثر را روز دوشنبه یا چهارشنبه 40 بار بخواند مال عظیم یابد و به خیری رسد که در ذهن و تصورات او نگنجد.
📚کشکول،افشاری ارومیه ای
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
أَلْهَاکُمُ التَّکَاثُرُ ﴿١﴾ حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ ﴿٢﴾ کَلا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿٣﴾ ثُمَّ کَلا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿٤﴾ کَلا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقِینِ ﴿٥﴾ لَتَرَوُنَّ الْجَحِیمَ ﴿٦﴾ ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَیْنَ الْیَقِینِ ﴿٧﴾ ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ ﴿٨﴾
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
شکرگزاری روز دوم.mp3
2.33M
🎧 کتاب صوتی #معجزه_شکر_گزاری
✍️#راندا_برن
🎙راوی: #فرزان_بهنام
✅ روز دوم 👇
تمرین شماره2: یادداشت شکرگزاری
1️⃣ گامهای یک تا سه را در تمرین شماره یک تکرار کنید، موهبتهای خود را بشمارید لیستی از ده موهبتی که به شما ارزانی شده ، در پایان هر مورد سه بار کلمه سپاسگزارم را بگوئید و تا آنجا که میتوانید حس سپاسگزاری داشته باشید.
2️⃣ یک یادداشت برای یادآوری شکرگزاری بنویس و آن را در کنار تخت خوابت بگذار
3️⃣امشب پیش از آنکه بخواهید افکارتان را متمرکز کنید وبه بهترین اتفاقی بیندیشید که در طول این روز برایتان رخ داده است.
4️⃣ در مقابل بهترین اتفاقی که آن روز برایتان اتفاق افتاده است کلمه سپاسگزارم رابیان کنید .
5️⃣ این تمرین را در 26شب آینده تکرار کنید.
📡 @sovtitasviri
20.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساختار ايت الكرسي 😱 سبحان الله . حتما ببينيد دوستان خيلي خيلي خيلي جالبه ❤
@estekhaare
➕راه کارهای تأمین آرامش در سیره ی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) |قسمت اول
◾️حاکم ساختن روحیه ی بندگی در خانواده
▪️حضرت فاطمه (س) رضایت و محبت خداوند را شالوده و اساس زندگی زناشویی قرار داده بود، به گونه ای که در تعیین مهریه، خرید جهیزیه، همسرداری، تربیت فرزند، محبت به فرزندان، کسب رضایت همسر، ابراز عواطف مادری، انفاق، صدقه، وقف اموال و دیگر اعمال فقط رضایت خداوند را می جست و برای به دست آوردن آن تلاش و اقدام می کرد.
▪️ایشان حتی در اولین لحظه های زندگی مشترک همسرش امیرالمؤمنین (ع) را به نماز و عبادت پروردگار دعوت می کند (قاضی شوشتری: ج4، ص481).
▪️پیامبر اکرم (ص) فردای آن شب از حضرت علی (ع) پرسید: «همسرت را چگونه یافتی؟» امام علی (ع) بی درنگ فرمودند: «نِعمَ العونُ علی طاعَهِ اللهِ» (مجلسی، 1403: ج42، ص117)؛ «بهترین یاور برای اطاعت پروردگار».
▪️عبادت حضرت فاطمه (س)، برنامه و زمان و مکان خاصی داشت. در خانه محلی را برای محرابش قرار داده بود، لباس مخصوصی برای نماز داشت، برای نماز از بوی خوش استفاده می کرد، به غروب و شب جمعه برای استجابت دعا اعتقاد داشت، برای درک شب قدر و احیای آن برای فرزندانش برنامه ریزی می کرد، نماز و دعاهای ویژه ای برای موضوعات مختلف و روزهای هفته داشت، مناجات و تعقیبات خاصی پس از نمازهای واجب داشت، به حدی برای نماز و عبادت بر پا می ایستاد که پاهایش ورم می کرد (مجلسی، 1403: ج43، ص76 به نقل از مناقب). برای دیگران و همسایگانش بسیار دعا می کرد و در یک کلام هرگاه در برابر پروردگارش به عبادت می ایستاد، بند بند بدنش از خوف خدا می لرزید (صدوق، 1383: ج1، ص180)[7].
▪️بنا بر نظر حضرت فاطمه (س) خداوند متعال بهترین پاداش را به عبادت خالصانه ی بندگانش عطا خواهد کرد: «کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد» (مجلسی، 1403: ج67، ص249 به نقل از عدة الداعی).
▪️ایشان با قرآن انس و رفاقت داشت که به تلاوت آن عشق می ورزید و بر تلاوت سوره های واقعه، الرّحمن و حدید تأکید می کرد و می فرمود: «قرائت کننده ی سوره های حدید و الرّحمن و واقعه در ملکوت آسمان ها و زمین ساکن فردوس خوانده می شوند»
✅ آگاهی بخشی حضرت زهرا سلام الله علیها به فرزند
حضرت زهرا سلام الله علیها از همان آغاز کودکی فرزندانش، عبادت خدا را در روح و روان آنها تثبیت کرد و خوی پرستش خدای یکتا را در فطرت لطیف آنها سرشت، و از همان آغاز به آنها علم آموخت و آنها را برای کسب معارف و تشویق در فراگیری، آماده میکرد، به عنوان مثال به فرزندش امام حسن علیه السلام که هفت ساله بود میفرمود: «به مسجد برو، آنچه را از پیامبر صلی الله علیه و آله شنیدی فراگیر و نزد من بیا و برای من بازگو کن»، امام حسن علیه السلام همین کار را میکرد، و بعد به خانه میآمد و با سخنرانی شیرین خود، بیانات پیامبر صلی الله علیه و آله را برای حضرت زهرا سلام الله علیها بیان مینمود.
📑برگرفته از مقاله فرزنداری حضرت فاطمه سلام الله علیها
#نور_دیده
#زندگی
#تأمل
🔹توي باشگاه وزنهها سبكتر نميشن !
تويی که قويتر ميشی ؛
توی زندگی،
شرايط آسونتر نميشه !
تويی که برای مديريت كردنشون
مجهزتر ميشی.
به رشد كردن و تجربهکردن ادامه بده...
🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 shamiim.ir
🆔 @Shamimeashena