💎 نمادهای ایجاد گارد صعودی در تاریخ 21 اسفند
رمپنا
کاذر
کلر
فسبزوار
دفارا
@rezaboors
✴️روزی که امریکا از جهان جا ماند
🔸اعتراف به ناکامی و شکست در موضوع احیای مناسبات ایران و عربستان، البته صرف رسانههای این کشور نیست و با نگاهی به تحلیلهای صورت گرفته توسط برخی از اندیشکدههای امریکایی به خوبی میتوان این توافق را خارج از تحلیلها و برداشتهای آنها از مناسبات حاکم بر جهان دانست، در واقع آنها با همان نگاه ابرقدرتی امریکا به مساله سیاستورزی در ریاض نگاه میکردند در حالی که از سالها پیش و همان زمانی که دونالد ترامپ در اظهارنظری که آبرو و حیثیت برای خانواده حاکم در عربستان نگذاشت و آنها را «گاوشیرده» خطاب کرده بود، این سیاست و نگاه تغییر کرده بود.
🔸اینکه فکر کنیم آنچه در پکن روی داده حاصل تغییر دیدگاه و رویکرد در همین دو سه ماه گذشته و از زمان سفر رئیس جمهور چین به ریاض است، به شدت دچار خطای تحلیلی شدهایم؛ بن سلمانی که فکر میکند میخواهد بعد از پدرش دههها در عربستان سلطنت کند، نیاز دارد تا در افکار عمومی کشورش خودش را چهرهای مقتدر، مستقل، دارای اراده و تصمیمگیر معرفی کند. این مساله به ویژه برای قشر عمدتاً جوان سعودی که بسیاری از آنها تحصیلکرده بهترین دانشگاههای غرب هستند از اهمیت بسزایی برخوردار است. این نگاه و دیدگاهی است که هیچ یک از رسانهها و اندیشکدههای امریکایی حاضر به گفتن و نوشتن در مورد آن نیستند.
🔸بر همین اساس است که آنها شگفتزده، در این مورد قلم زده و تلاش کردهاند تا خارج از چارچوبهای ذهنی غافلگیرشده موضوع را تحلیل و بررسی کنند. اما هر چه نوشته و گفتهاند باز هم حداقل برای مخاطب قانعکننده نیست. از آنجایی که بسیاری از این اندیشکدهها در بودجه عربستان ردیف دارند و معمولا به عنوان بخشی از لابی سعودیها در امریکا عمل کرده تا سیاستها، راهبردها و چهره خشن آل سعود را در این کشور به نوعی «تطهیر» کنند، غافلگیری این بخش از «امریکای فکری» نه «امریکای نظامی و سیاسی» از آن دست اتفاقاتی است که میتواند تا مدتها محوری مهم برای تحلیل و بررسی باشد.
🔸از سوی دیگر، از صدها اندیشکده امریکایی بسیاری از آنها طرف قرارداد پنتاگون، سیا و دیگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و همچنین دستگاههای سیاستگذاری امریکا هستند. باتوجه به اینکه معمولاً پژوهشگران در این اندیشکدهها به صورت دورهای توسط این نهادها در حوزههای مرتبط به روز شده و دیتا برای تحلیل دریافت میکنند (مانند آنچه که نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال در مورد شروط عربستان برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی منتشر کردند) غافلگیری و بهت آنها از امضای توافق میان تهران و ریاض نشان میدهد دستگاههای بالاسری و به قولی متولی آنها نیز در این زمینه دچار نوعی واماندگی در اطلاعات و خبر شده است.
🔸البته این فقط رسانهها و اندیشکدههای امریکایی نیستند که در این زمینه به شدت غافلگیر شده و نمیدانند که باید دقیقا چه کسی را مورد انتقاد قرار بدهند. آنها بدون شک نه میتوانند ریاض، نه تهران و نه پکن را مورد حمله قرار بدهند و تنها جایی که میماند، کاخ سفید است. به عنوان مثال مشاور امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ روز یکشنبه در گفتوگو با یک شبکه رادیویی به توافق عادیسازی روابط ایران و عربستان واکنش نشان داد و به ایالات متحده در مورد نزدیکتر شدن روابط چین با ایران، روسیه و کره شمالی هشدار داد.
🔸بولتون گفت: ما ساکت نشستهایم، درحالیکه چینیها، روسها، ایران، کره شمالی و چندین کشور دیگر در حال پیشروی هستند تا روابط خود را تقویت و ما را در حوزههای مختلف تهدید کنند. این نشان میدهد که عربستان سعی دارد طرف روسیه و چین را از دست ندهد، زیرا از نظر ریاض، آمریکا عزم و اراده کافی برای مقابله با ایران و محافظت از جهان در برابر تهدیدات این کشور را ندارد. چینیها یک استراتژی مشخص دارند و از آن پیروی میکنند اما ما در آمریکا هر روز از این شاخه به آن شاخه میپریم.
🔸همین موضع را هم یک سناتور امریکایی دارد؛ مایک ترنر، سناتور جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا توافق ایران و عربستان سعودی برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک را که با میانجیگری چین انجام شد و نفوذ دولت آمریکا در منطقه را زیر سوال برد، «بسیار نگرانکننده» توصیف کرد. او در گفتوگو با شبکه ایبیسی با بیان اینکه این که عربستان در جای دیگری به دنبال حمایت بگردد غیرمنتظره نیست. بلکه روی آوردن آنها به ایران است که بسیار غیرمنتظره و مطمئنا بسیار نگرانکننده و ناامیدکننده است؛ گفت: دولت بایدن زیادی ترسو است، [به طور مثال] در رویکردشان نسبت به روسیه و من فکر میکنم در قبال چین هم میترسند کاری کنند که آنها را تحریک کند. آنها واقعا در حال تبدیل شدن به تهدیدی نظامی برای آمریکا هستند. من فکر میکنم که ما باید پاسخی قوی بدهیم.
@rezahajian_ir
💎 در صورت متعادل بودن بازار، 99درصد احتمال صف خرید شدن در 22 اسفند را داره
#اوان
@rezaboors
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاریخ_تکرار_میشود و #آماتورها_هیچ_وقت_بدون_مشاور_سود_نمیکنند چون #ورود_وخروج_رانمیدانند
#این_خط_واین_نشان
این روزهای بورس برای #قدیمی ها تکراری است و همه آنها مطمئنند درست #میشود
ولی
این روزهای بورس برای #جدیدی ها ترسناک است و همه آنها مطمئنند درست #نمیشود.
قدیمی ها میدانند که این همه #خرید #حقوقی و #جمع کردن #سهم ها در #کف قیمت و در نقطه #حمایت ، یعنی دوباره #جدیدی ها قرار است #تاوان #هیجانشان را بدهند همان جوری که آنها هم این #تجربه را #کرده اند و در چند روز #آینده دوباره #سهمی که در #کف به #حقوقی #فروختند در #سقف از حقوقی #میخرند.
کاش از #تجربه #قدیمی ها استفاده کنیم.
یادتان نرود :
بابت #پول سهم هایی که خریده اید #زحمت کشیده اید و اگر مشاور خوب و یا سواد کافی نداشته اید هیچ وقت سود نخواهید کرد
چون #ورود_وخروج_رانمیدانید
به مشاوران زحمت کش #رضابورس در بازار سرمایه اعتماد کنید و از تحلیل های ما در کانال ویژه استفاده کنید
#رضاحاجیان
ادمین ثبت نام در کانال ویژه
مهراد @ftdftd
@rezaboors
#ADA/USDT
ورود : 0.3075
خروج : 0.3104
استاپ : 0.3016
پوزیشن : لانگ
فیوچرز
اهرم 15
01/012/21
از همینجا میتونه تا نزدیک خط روند نزولی رشد کنه .
👆👆👆👆
بازار فردا مثبت است یا منفی
بخریم یا بفروشیم
هم اکنون در vip
@ftdftd
#رکیش
ترند نزولی بلند مدت را شکسته و مقاومت 333 تومان را دارد
22/12/1401
@rezaboors
دو روز پس از امضای توافق احیای مناسبات ایران و عربستان که از این به بعد نامش را «معاهده پکن» میگذاریم تا بهتر در ذهن بماند؛ نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن در تهران با مشاور ارشد وزیر امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد. علی اصغر خاجی تقریبا مسوول مهمترین پروندههای منطقه در وزارت خارجه است و تصمیمات نظام را به شکل دیپلماتیک به طرفهای مقابل منتقل میکند. مثلا در این دیدار به گروندبرگ گفته: «جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر این باور بود که بحران یمن راه حل نظامی نداشته و حل این بحران باید از طرق مسالمتآمیز و گفتگوهای سیاسی انجام گیرد.»
این را اینگونه باید تفسیر کرد که ایران و عربستان در پکن توافق کردهاند تا یمنیها خود نشسته و در مورد آینده کشورشان گفتوگو کنند. سفر گروندبرگ هم بدون شک پس از امضای معاهده پکن و برای پیگیری توافقات صورت گرفته در مورد یمن است.
گروندبرگ هم با اشاره به توافق اخیر ایران و عربستان این رویداد را دارای تبعات مثبت برای تمامی کشورهای منطقه از جمله یمن ارزیابی کرد...
@rezahajian_ir