آفرین بر سردار عبدالهی
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا:
از این به بعد در ازای به شهادت رساندن هر یک از شهروندان سربلند ایران اسلامی، یک نیروی آمریکایی به درک واصل خواهد شد. بلیتهای رایگان و مستقیم به جهنم برایتان تدارک دیدهایم.
لطفا دیپلمات ها با آن #تجربه_تاریک خفه باشند تا برای یکبار هم که شده زبان اقتدار و عزت را تجربه کنیم.
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
رفت و آمد انسانها فی نفسه نه خوب است نه بد!
مدیریت کانال ایتا اینگونه است، اعضا که از یک تعدادی بالاتر می رود، دیگر اعضای قدیمی برای مدیر هم قابل نمایش نیست.
امروز که دو سه نفر از کانال رفتند، در انتهای لیست قابل رویت دو سه نفر اضافه شده بودند که چشمم به اعضای قدیمی تر و وفادار کانال و از ارادتمندان حضرت عباس و... روشن شد.
فهمیدم بعضی وقتها رفتن یک عده ای باعث دیده شدن عده ای دیگر میشه که فقدان یک نفرشان با هزاران انسان دیگر هم قابل جایگزینی نیست.🥰
گفتم که از رفت و آمد هیچ کس و هیچ چیز ناراحت نشوید، حتما خدا می خواد کسان بهتر یا چیزهای بهتر بهتون نشون بده یا عطا کنه😊
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
دیروز توفیق داشتم نماز ظهر را به یک ولی خدا اقتدا کنم.
جالب است که انسانهای جامع برای دنیا و آخرت برنامه می دهند.
آیه رو فرمودند در سلوک دینی مدنظر داشته باشم و دعا یا ذکر بعدی هم برای سامان پیدا کردن امر دنیا!
گفتم شاید به درد شما هم بخورد.
فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا
پس کسی که دیدار پروردگارش را امید دارد، پس باید کاری شایسته انجام دهد و هیچ کس را در پرستش پروردگارش شریک نکند.
از امام صادق(علیهالسلام) نقلشده هرکه در دو ماه پیاپی هر روز «چهار صدبار» این دعا را بخواند، خدا به او دانش بسیار یا دارایی فراوان کرامت فرماید و دعا این است:أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
آمرزش میجویم از خدا که معبودی جز او نیست، زنده و پاینده، بخشنده و مهربان، پدیدآورنده آسمانها و زمین، از همه ستمها و جرم و زیاده رویام بر خودم و به سوی او باز میگردم.
1405/5/3
#نفحات
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
پزشکیان، قالیباف و عراقچی باید بجای میز مذاکره به فکر میز محاکمه باشند!
پزشکیان برای تفاهم نامه به رهبری تعهد داده و قالیباف و عراقچی هم این مذاکرات و اجرای تفاهم را دنبال کردند.
حالا و بعد از نقض عهدهای مکرر آمریکا و هزینه های جبران ناپذیر تفاهم نامه که رهبری آن را #تجربه_تاریک عنوان کردند، باید پزشکیان، قالیباف و عراقچی محاکمه شوند و به مردم و رهبری پاسخ بدهند.
اما به نظرتان اصحاب کودتا خواهند گذاشت؟
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
مادر بگرید برات وفاقی!
حالا اینو میخوای چطور توجیه کنی؟☺️
راهی جز جهاد و مقاومت پیش رو نمانده است.
مادر بگرید برات وفاقی!
#گیج_گاه
🔵@rezvanehagh
راهی جز جهاد و مقاومت پیش رو نمانده است✊
مسئول محترم رسانه رهبر انقلاب
با توجه به اینکه اشتباهات سهوی شما در تحریف، جابجایی، بزرگنمایی و کوچک نمایی رهنمودهای رهبر انقلاب به نفع جریان سازش و تحمیل زیاد شده است و کم کم شائبه تعمد در اذهان ایجاد می شود، توصیه می شود یا خود را به افق کلام ایشان نزدیک کنید و یا قبل از تیتر زدن و طراحی حتما با اهل دقت و نظر که ظرافت های کلامی و رسانه ای را می شناسند مشورت کنید تا مرتکب خطاهای ناخواسته نشوید.
به عنوان مثال جان مایه پیام اخیر رهبری در پاسخ به بیعت حزب الله لبنان این کلام مبتنی بر قرآن بود که "راهی جز جهاد و مقاومت پیش رو نمانده است".
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
راستی چرا بعد از حدود پنج ماه از شهادت رهبری خبری از وصیت نامه نیست؟
می شود گفت رهبری اینچنین دوراندیش وصیت نامه نداشته است؟
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
این وفاقیا چرا اینجورین؟!
هربار که آقا پیام میدن ما میگیم این بار دیگه اینا میرن تو اتاق، به کارای زشتشون فکر میکنن، ما هم دیگه به روشون نیاریم، خودشون فهمیدن، حالا شرمنده نشن!
ولی بازم تفرقهافکنی و لجاجتشون تمومی نداره 😄
آخه چجوری اینجورین؟
عوض اینکه بیان بگن اشتباه کردیم این همه از مذاکره و توافق، دفاع کردیم
هی گفتیم این مذاکره با دفعات قبل فرق داره
گفتیم نظر رهبر جدید با رهبر قبل فرق داره
گفتیم این تیم مذاکره با تیمهای قبل فرق داره
و هزارتا حرف غلط دیگه
که امروز غلط بودنش با رسم شکل برا همه روشن شده
و امام خامنهای هم گفتن مذاکره بیفایده و غلط بود،
در کمال ناباوری دارن ما رو سرزنش میکنن که چرا انتقاد میکردید؟
گرفتید ما رو؟
پیام رو درست نمیخونید، نه؟
بیانات امام شهید رو هم همینجوری گوش میدادید که هی میگفتید #باآقاهماهنگه
اولاً اینو بدونید که تو فصل سوم قانون اساسی، نقد مسئولین جزء حقوق ملته
هیچوقت رهبر نظام، چیزی خلاف قانون اساسی نمیگن.
دوماً یه بار دیگه پیام رو درست بخونید:
«ممکن است کسانی با
اخلاص تمام و از سر خیرخواهی،
انتقاداتی نسبت به عملکرد بعضی از مسئولین داشته باشند.
به نظر بنده، در عین اینکه این اهتمام و نگرانی ایشان برای نظام، همچون اشخاصِ خودشان، سرمایهی ارزشمندی بشمار میآید و فینفسه امری #مطلوب قلمداد میشود،
این عزیزان که بعضی از ایشان از زمرهی #پیشروان_بصیرت هستند، باید مراقب باشند تا این رویکرد:
اوّلاً #ظلمی را بر بیگناهی روا ندارد که آن خود منشأ محرومیّت از برکات و عنایات میگردد.
و ثانیاً موجب شکست در وحدت و انسجام اجتماعی نگردد؛ که با #حفظ این جهات، انتقادها موجب #رونق و #شکوفایی امور خواهد شد.»
درواقع دارن میگن انتقاد کنید
منتها این دو نکته رو رعایت کنید.
به بیگناه ظلم نشه
وحدت هم که حول اصوله.
توافق با دشمن هم وسط جنگ، اصول نیست، محض اطلاعتون!
#آنتی_بیوتیک
🔵@rezvanehagh
هدایت شده از رضوان حق
پزشکیان، قالیباف و عراقچی باید بجای میز مذاکره به فکر میز محاکمه باشند!
پزشکیان برای تفاهم نامه به رهبری تعهد داده و قالیباف و عراقچی هم این مذاکرات و اجرای تفاهم را دنبال کردند.
حالا و بعد از نقض عهدهای مکرر آمریکا و هزینه های جبران ناپذیر تفاهم نامه که رهبری آن را #تجربه_تاریک عنوان کردند، باید پزشکیان، قالیباف و عراقچی محاکمه شوند و به مردم و رهبری پاسخ بدهند.
اما به نظرتان اصحاب کودتا خواهند گذاشت؟
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh
از
ما یعنی شما مردم و رهبری
این جنگ 4 بعد دارد
یک: رهبری
دو: مسئولین
سه: نیروهای مسلح
چهار: مردم
این وسط فقط یک دسته هستند که گویا تمایل ندارد هیچ پاسخی به مردم بدهد!
در حالیکه در آموزه های دینی و انقلابی ما مسئولین (خادم و نوکر)، و این مردم هستند که ولی نعمت هستند، اما همین مسئولینی که بدون مردم نفس هم نمی توانند بکشند و با رای مردم بر اریکه قدرت نشستند، حالا خان شدند، امیر شدند!
اما یک دسته دیگر هم گویا این وسط چوب دوسر طلا شدند، آنهم نیروهای مسلح هستند، چرا که هر زمان عرصه نظامی باز شده چیزی جز قدرت و صلابت و ابتکار و اقتدار به نمایش در نیامده!
اما یک سوال
نه از مسئولین و مسئولین بد آزمونی پس دادند!
بلکه از فرماندهان نظامی
از فرماندهی قرارگاه خاتم سرلشگر عبدالهی
از فرماندهی سپاه سردار وحیدی
از فرماندهی ارتش امیر حاتمی
و...
چه کسی درست در زمانیکه نشانه های استیصال آمریکا در حال نمایان شدن بود فرمان توقف را صادر کرد؟
آیا رهبری؟ که سمعا و طاعتا
آیا خود شما؟ که اجازه چنین کاری را ندارید
و یا باز مسئولینی که علی الاصول نسبتی با مقاومت و جهاد ندارند؟
لطفا این دسته خاطی را به مردم معرفی کنید اونوقت خواهید دید مردمی که پهلوی، منتظری، شریعتمداری، هاشمی، موسوی، کروبی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی را کنار زدند، عبور از چهارتا مسئول دلسوز و #سامری_مسلک برایشان کاری ندارد!
✍#رضوان
🔵@rezvanehagh