چه خوب است خانم های مجتهده تا این حرف هنوز داغ است رساله های مسائل زنان را براساس فهم و اجتهاد خود و تشخیص درست موضوع منتشر کنند و تا خانم ها بتوانند در این مسائل از آنها تقلید کنند.
این خودش می تواند یک انقلاب محسوب شود. 😊
@rismansanj
🔵 گزارش دستورالعمل های مخالف حقوق عامه
سامانه صد و بیست دیوان عدالت اداری، سامانهای تحت مدیریت معاونت حفظ حقوق عامه دیوان عدالت اداری است که در سال ۱۴۰۲ رونمایی شده است
سامانه ۱۲۰ دیوان عدالت اداری به نشانی اینترنتی https://۱۲۰.divan-edalat.ir/ پایگاه الکترونیکی بارگذاری مصوبات دستگاههای اجرایی و عمومی است که بر اساس آن دستگاههای اجرایی موظفند یک نسخه از مصوبات، آییننامهها، دستورالعملها و بخشنامههای خود را ظرف یک ماه پس از وضع یا صدور در این پایگاه قرار بدهند.
علاوه بر آن کلیه شهروندان نیز میتوانند با مراجعه به این سامانه، در رابطه با آییننامههای خلاف قانون دستگاهها اعلام گزارش کنند تا معاونت حقوق عامه به پیگیری این موارد بپردازد.
کاربران، در اجرای ماده ۱۲۰ قانون دیوان عدالت اداری چنانچه اقدام یا تصمیم واحدهای دولتی، شهرداریها و سازمان تامین اجتماعی و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آن یا تصمیم و اقدام مامورین واحدهای یاد شده موجب تضییع حقوق عامه میشود، از طریق ورود به بخش گزارش تضییع حقوق عامه، و به همراه مستندات مربوطه به دیوان عدالت اداری اعلام کنند.
♦️ماده ۱۲۰ (اصلاحی ۱۴۰۲/۰۲/۱۰) قانون دیوان عدالت اداری مقرر میدارد:
به منظور حفظ حقوق عامه و جلوگیری از تضییع آن در حدود صلاحیت دیوان عدالت اداری، رئیس دیوان یکی از معاونان قضایی خود را برای انجام وظایف زیر تعیین میکند:
۱- طرح شکایت از اقدامات و تصمیماتی که به جهات مذکور در ماده (۱۰) این قانون موجب تضییع حقوق عامه میشود، نزد شعب دیوان و حسب مورد تجدید نظرخواهی نسبت به آرای مذکور.
تبصره – در موارد موضوع این بند، پرداخت هزینه دادرسی و رعایت تشریفات مواعد قانونی طرح شکایت لازم نیست.
۲- شناسایی آییننامهها، مقررات و سایر نظامات ناظر بر حقوق عامه که مغایر جهات مذکور در ماده (۱۲) این قانون است و درخواست ابطال آنها
تبصره– دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۱۲) این قانون مکلفند با حفظ محرمانگی طبق قوانین و مقررات مربوط یک نسخه از مصوبات، آییننامهها، دستورالعملها و بخشنامههای خود را ظرف یک ماه پس از وضع یا صدور، در پایگاه الکترونیکی دیوان قرار دهند. خودداری از اجرای این تکلیف از سوی دستگاههای مذکور، تخلف اداری محسوب میشود.
@rismansanj
سیدامیر سیاح نوشته است:
در اروپا انرژی نسبتا گران است، خانهها و ادارات سرد هستند، همه لباس گرم میپوشند و کار و زندگی میکنند
در ایران《برای رفاه مردم» انرژی نسبتا ارزان و خانهها گرم است
در نتیجه مصرف بالا، هوا آلوده، برقها قطع و مدارس و کارخانهها تعطیل میشود
به نظرتان در کدام الگو رفاه مردم بیشتر است؟
سید امیرحسین حسینی در پاسخ نوشته:
این مطلب دکتر سیاح ناقص است و همه حقیقت را نمیگوید. طبق گزارش اتحادیه اروپا که بارها در کانالهای علمی اقتصادی منتشر کردیم، سالیانه بیش از ۴۴۰هزار نفر از مردم اروپا، یعنی ۱۰برابر بیشتر از قتل عام جنگ در غزه، به خاطر عدم دسترسی به انرژی بر اثر سرما و گرما میمیرند اما یک مثال نقض هم در ایران نیست. حالا تصمیم بگیریم که با انرژی گران اروپایی بمیریم یا با انرژی ارزان در ایران کار و زندگی کنیم؟
............................
♦️ تفکر سرمایه داری، مردم را سه دسته می کند آنها که باید از سرما و گرما بمیرند و بیخود زنده اند و آنها که می توانند با پوشیدن لباس گرم زنده باشند و آنها که در ناز و نعمت زندگی می کنند...
از منظر جریان سرمایه داری وقتی آنها که باید بمیرند مردند تا مجبور نباشیم خرجشان بکنیم و آنها که زندگی شان در خدمت سرمایه داری است با مشقت زندگی کردند تا سرمایه داران روز به روز ثروتمندتر شوند
دنیا جای بهتری برای زندگی است...
@rismansanj
توئیت ِپروفسور زنکوس استاد دانشگاه کلمبیا در مورد نظام بهداشت و درمان قبله سرمایه داری عالم ( آمریکا) :
🔹اگه به کشتن برای پیشبرد اهداف سیاسی، تروریسم گفته میشه؛ پس کشتن برای کسب سود هم تروریسم نامیده میشود.
🔹صنعت انکار مراقبتهای بهداشتی! که سالانه ۶۸ هزار آمریکایی رو میکشه تا بتونن میلیاردها دلار درآمد کسب کنند، تروریست هستند. و همینطور سیاستمدارانی که به اونها اجازه میدن تا ما رو بکشند.
🔹اگه دولت میتونه از کلمه تروریست برای برچسب زدن به قاتل یک نفر استفاده کنه، پس مردم هم میتونن از اون برای برچسب زدن به کسانی استفاده کنند که با کشتن هزاران نفر از ما، ثروتمند میشوند.
@rismansanj
🔰 سوالِ روزِ زن...!
📚 این مدت کتاب «زن در اندیشه امام خمینی» را میخواندم! تصویری که از بانوانِ ایران زمین نقاشی میکنند نه کنج خانه نشینند
نه لوده و رها!
🔸مدام از فداکاری هایشان در نهضت میگوید آنهم دوشادوش مردان و یک بچه در بغل!
آنقدر پیش میروند که میفرمایند اصلا: «رهبر نهضت شما بودید و منِ خمینی به عنوانِ دنباله
رو شما، رهبری شما را قبول میکنم!»
🔹و مدام تشکر میکنند که در مسئولیتهای اجتماعی ورود کردید و برای مردان هم مایه
انگیزه شدید! 🌱
🔶 اما روح الله!
توقعاتی هم دارند!
دختران و بانوانِ سرزمینم عوام زدگی را کنار بگذارند از خواب و رویا و تقلیدهای کور کورانه
و تعصبهای خشک بیرون بیایند و اگر در شناختِ مسائل سیاسی کوتاهی کرده اند، حالا وارد شوند، مسائل انقلاب را بدانند و ناظر باشند! 🔥
و درنهایت تاریخی ترین جمله را به زنانِ مسلمان ایران میگویند که «شما باید از انقلاب حراست و حفاظت کنید...!» 💥
نمیدانم چقدر خود را درگیر این جملات میدانید! توقع کمی نیست؛ تربیت و نسل جدید هم به فهم و بینش اسلام و اصول تربیت و البته شناختِ درست و بدون روتوشِ آرمانهای انقلاب محتاج است! 🍃 چون امروز دیگر حراست از انقلاب باید همراه با تحول باشد! 💢
نسلی را لازم داریم تا از وضع موجود سوال کند!
در بروکراسی و نظمِ سیاسی و فرهنگی و اقتصادی موجود هضم نشود!
همه چیز را منظم و منطقی نداند!
و شجاعتِ نقد و گفتگو و پرسش را داشته باشد!
و از همه مهمتر بجای فرار از مشکلات کشورش و مهاجرت، بماند و مسئولیت بردارد!
هرجا که میتواند دولتی یا غیر دولتی!
خلاق و مبتکر از ظرفیتهای موجود بهره ببرد و تا تحول را رقم بزند!
💡شعر نمیگویم نمونه خانم زینب کاویان و خرمیان را در مجموعه واره ها توضیح داده ام!
https://eitaa.com/namyraa/113
⁉️ اما سوال واقعی از بانوان این است
که اصلا مسئولیت حراست از انقلاب را وظیفه خود میدانند!؟
اگر میدانند غیر از کتابهای دعا و شهدا و...
نسبتی هم با آثار متفکرین انقلاب اسلامی
دارند!؟ مطهری و بهشتی میخوانند؟
رهبری که فرمود تداوم آرمانهای انقلاب در خوانش کتابهای این عزیزان است آیا اهمیتی به بحث پیرامون آنها میدهند؟
آیا برای کودکانشان در کنار دغدغه کنکور و... فرصتی را برای درک و آموزش اصول انقلاب و کنشهایی که باید داشته باشند مهیا میکنند؟!
آیا غیر از دسته عزا و مطالبه حجاب که هردو خوبند! احیانا آرمان دیگری را روی زمین میبینند
تا مطالبه کنید؟
⛔️ به چشم میبینم!
در نبود این دغدغه ها :
یا هضم میشوند! یا فرار میکنند!
یا خنثی میمانند!
✍علی صمیمی @ali_samimi71
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزارۀ "بنزین را لیتری ۵۰ هزار تومان میخریم"، اشتباه و غلط است!
🎙 حسین صمصامی:
🔹نفت ملی (انفال) را میدهیم به پالایشگاه تا برایمان به بنزین تبدیل کنند، مقدار کمبود تولید داخل را هم با خارج تهاتر میکنیم و پولی رد و بدل نمیشود.
@rismansanj
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برای اقتصاد دستوری
امپراطوری رسانهای سرمایهداری...
💎 حجتالاسلام دکتر محسن خاکی
برشی از دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی
🎙 صوت کامل این جلسه:
https://eitaa.com/shipaa/778
🎥 فیلم کامل جلسه:
https://eitaa.com/shipaa/723
🔹کانال شیپا (شبکه پیشرفت):
https://eitaa.com/shipaa
@rismansanj
🎙فایل صوتی ششصد و نهمین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.
📣 #اپیزود ۶۰۹: درس هایی برای ایران
" چرا ونزوئلا و کوبا سوریه نشدند؟ "
🔹 گفتگو با حمید #شهرابی و مجتبی #نامخواه
📆 دوم دی ماه ۱۴۰۳
⏱️ مدت زمان: ۱۶۵ دقیقه
📍 این فایل را در کستباکس رادیو جدال بشنوید.
📻 castbox.fm/vb/765078182
📌 یا در کانال یوتیوب جدال ببینید.
📺 youtu.be/Z0hH63I8r4g
@rismansanj
🌕 تعارض منافع
موتور تولید فساد و نابرابری در ایران
(به بهانه تصویب تشکیل ستاد سلامت شورایعالی انقلاب فرهنگی در فرهنگستان علوم پزشکی)
🔺تا وقتی مساله تعارض منافع در کشور حل نشود دم زدن از مبارزه با و رفع فساد و تبعیض بیحاصل و خلاصه بیمایه فتیر است. دهههاست که از آموزش پرورش تا قوه قضاییه تا راهنمایی رانندگی تا وزارت صمت تا.... بخشهای مختلف به شدت درگیر تعارض منافع و در نتیجه زمینه ساز فساد و نابرابریاند: مسئولان آموزش و پرورش دولتی که خود مدارس غیرانتفاعی دایر کردهاند؛ شهرداری، راهنمایی رانندگی و قوه قضاییهای که از تخلف مردم در قالب جریمه منتفعاند؛ مدیران وزارت صمتی که سهامدار شرکتهای خصوصی ارز ترجیحی بگیرند؛ مدیران وزارت مسکنی که خود سهامدار شرکت های ساختمانی اند و...
یکی از اصلیترین تجلیات تعارض منافع در حکمرانی، نظام سلامت ماست که باید آن را ماحصل تفوق صنف پزشکان بر سیاستگذاری سلامت در کشور (از کمیسیون بهداشت مجلس تا فرهنگستان علوم پزشکی) و مدیریت اجرایی نظام سلامت ( وزارت بهداشت) دانست. این تفوق باعث شده که نظام سلامت ما از پیشگیری محوری و مقوله سلامت اجتماعی و فرهنگی به سمت درمان محوری سوق پیدا کند و فسادی چندلایه در این حوزه شکل بگیرد. مثلا:
۱. علیرغم اینکه از زمان دولت احمدی نژاد زیرساختهای اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده فراهم شده اما هربار وزرای مربوطه از اجرای آن سر باز میزنند.
۲. سالهاست که زیرساختهای فنی پرونده الکترونیک سلامت فراهم است و در حالیکه ۴ وزیر قبلی قولداده بودند که آن را به شکل نهایی اجرا کنند اما هنوز این مساله به سرانجام نرسیده است.
۳. جالب است بدانید تنها در ایران و یکی دو کشور دیگر در جهان سیاستگذاری و مدیریت آموزش پزشکی و پیراپزشکی آن نیز به عهده خود پزشکان است و به بهانههای مختلف با محدود کردن ورودی آن بازار خود را گرم نگه میدارند.
۴. در هیچ کشور به اصطلاح توسعه یافته یا در حال توسعه ای مدیریت نظام سلامت بر عهده پزشکان گذاشته نمی شود چرا که مساله سلامت شامل ابعاد اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی است و مثلا پزشک متخصص چشم و یا قلب هیچ تخصصی در این حوزهها ندارد.
۵. مهمترین وجه این تعارض منافع اینست که از زمان دولت یازدهم و با واگذاری مدیریت بیمه سلامت از تامین اجتماعی به وزارت بهداشت، اینک سالهاست این وزارتخانه خود هم خدمات ارائه میدهد، هم خود از طریق بیمه این خدمت میخرد و البته نظارت بر این فرایند هم به عهده خودش و صنف پزشکان است.
۶. تنها یکی از کژکاردهای چنین تعارض منافعی این بود که کمتر از حدود۳۰درصد از چندین هزارمیلیارد تومانی که در طرح تحول سلامت از منابع هدفمندی یارانهها ( بخوانید حق مردم) به نظام سلامت تزریق شد به مردم عادی و زیرساختهای نظام سلامت رسید و بقیه به جیب پزشکان متخصصی سرازیر شد که درآمدهای میلیاردی و زیرمیزیهای میلیونی آنها زبانزد عام و خاص است.
۷. حالا یک پزشک در مسند ریاست جمهوری نشسته و رئیس سابق صنف نظام پزشکی وزیر بهداشت اوست. نتیجه اینکه وزیر محترم بهداشت و درمان ( بهتر است بگوییم وزیر درمان) در شورایعالی انقلاب فرهنگی در تلاش برای لغو مصوبه سه سال قبل شورای عالی انقلاب فرهنگی (در رابطه با متناسب سازی ظرفیت پزشکی با نیازهای جامعه) و کاهش مجدد سهمیه پذیرش و جذب پزشکی است. همچنین ایشان موفق شد با انتقال تصمیم سازی (شما بخوانید تصمیم گیری) های شورای عالی انقلاب فرهنگی به صنف پزشکان (با پوشش استقرار ستاد سلامت شورا در فرهنگستان علوم پزشکی که متاسفانه اعضای آن همه پزشک و پیراپزشکند) یک میخ دیگر بر تابوت اصلاح نظام سلامت بکوبد و تنها نهاد موثر در سیاستگذاری سلامت و آموزش پزشکی که ملک طلق صنف پزشکان نبود نیز توسط آنان فتح شد.
✍میثم مهدیار
@rismansanj
علی رغم انتشار گسترده خبر قطعی شدن واگذاری مالکیت شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، حالا محمد خنیفر از فعالین کارگری این شرکت از غیرواقعی بودن این موضوع خبر می دهد.
ظاهرا برگزاری جلسه و انتشار خبر برنامه ای برای آرام کردن و غافل کردن فعالین کارگری و افکار عمومی پیگیر ماجرای هفت تپه بوده است.
جریان پشت پرده ماجرای هفت تپه ، به این راحتی از شرکتی که وسعت زمین های حاصلخیزش از مساحت برخی کشورهای دنیا هم بزرگتر است دست بر نمی دارد.
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر | «سنگر هفت تپه» روی سکوی نخست نمایش اثار جشنواره عمار
🔹همزمان با آیین افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور خانواده شهدا و عموم مردم، اولین اثر از آثار جشنواره مردمی عمار اکران خواهد شد
🔹فیلم مستند «سنگر هفت تپه» به کارگردانی علی زهری روایتگر مطالبهگری کارگران هفت تپه است که جمعه ۷ دی ماه، پس از پایان آیین جشنواره عمار در سینما بهمن تهران اکران میشود
@Ammarfest
⚫️ زشتترین و مخربترین ویژگی برای نمایندهٔ مجلس و نمایندهٔ شورای شهر چیست؟
♦️ اینکه در تمام طول دورهٔ نمایندگی، همهاش به فکر برنده شدن در دور بعدی انتخابات باشد.
قدم از قدم برنمیدارد مگر اینکه گوشهٔ چشمی به دورهٔ بعدی داشته باشد.
حرف نمیزند مگر با این نیت؛ سکوت هم اگر میکند برای همین است.
این ویژگی، نقطهٔ آغاز فساد است.
هم خود طرف را فاسد میکند و هم خیلیهای دیگر را که دنبالش راه افتادهاند.
هدف که «نماینده ماندن» باشد، دیگر نمیتوان از او انتظار بیان حق داشت.
او در خدمت نماینده ماندن خواهد بود و بس. هر کاری که بنظرش برای این مقصود موثر باشد، ولو به قدر اندک، انجام میدهد. مخالفت، موافقت، دشمنی، چاپلوسی، پروندهسازی، گریه، خنده و...
✍روحالله رشیدی
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای خوشایند هیچ کس جهنم نرید
بخاطر ترسیدن از هیچ کس هم جهنم نرید
بزرگترین واجبات خدا ، امر به معروف و نهی از منکر است که مولا درباره اش گفته "همه واجبات در برابر این آنها مثل قطره در برابر دریاست"
بزرگترین معروف عالم عدل و بزرگترین منکر در جهان ظلم است
و بزرگترین ظلم بستن راه رشد انسان هاست
با کشتن انسان ها یا محروم کردن از حقوق اولیه، به برده گرفتن انسان آزاد یا اسیر کردن او در غل و زنجیر بایدهای اجتماعی غلط،
خرد کردن شخصیت یا درگیر کردن افراد در نامسئله های ساخته شده برای غفلت از آنچه که دارد بر سرش می آید...
ما مسئولیم...
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شهید سلیمانی در نظم جمهوری اسلامی هم نمیگنجید!
🔻 او میگفت اگر شهید نشوم با دادگاههای جمهوری اسلامی چه کنم/ دادگاه جمهوری اسلامی به معنای حافظ قواعد موجود است/ او همانطور که مقهور نظم غرب نبود در نظم داخلی هم نمیگنجید
🔴حجتالاسلام دکتر احمد رهدار
▫️«برنامه تلویزیونی جهت»
▫️@jahat_talk
🔺 کنشگر یا ماشین موضعگیری؟
فضای مصرفزدهٔ رسانه، آدمی را به "ماشین موضعگیری" تبدیل میکند، آنچنانکه اگر احیاناً نسبت به یک موضوعِ ولو کماهمیت، واکنشی نشان ندهید، احساس گناه به شما دست میدهد.
ابتلا به تکرر موضعگیری، نظام ذهنی و عصبی را چنان متلاشی میکند که ناتوان از هر تحلیلی میشوید و ارادهتان را در ورود تبیینی و عمیق به مسائل اساسی از دست میدهید.
فشار اخلاقی حلقههای رفاقتی و همچنین تلهٔ حیثیتیِ مخالفین، در تبدیل افراد به ماشین موضعگیری موثر است.
آنها دوست دارند در هر چیزی که آنها به صورت هیجانی یا بخشنامهای، مامور به واکنش نسبت به آن شدهاند، شما هم واکنش نشان دهید و اگر احیاناً حال و مجال واکنش مطلوبشان را نداشته باشید، محکومید به تحمل فشار اخلاقی و روانی و حیثیتی آنها.
حرف میگذارند در دهانتان و فشار میآورند که «زود باش موضع بگیر...»!
تازگی هم دستاویزی یافتهاند به نام #کنشگری و اسم موضعگیریهای باسمهای را گذاشتهاند کنشگری!
کنشگری یک امر اجتماعی، مسئولانه و اندیشیده است
و اعتیاد به موضعگیری، راهی برای فرار از مسئولیتِ اندیشیدن.
ماشینهای موضعگیری، با انبوه موضعگیریهای خود، توهم تعهد اجتماعی میگیرند و ارضا میشوند.
در چنین شرایطی، صیانت از استقلال رای و فکر و موضع، کار دشواریست اما اگر اتفاق بیفتد، موجب رشد آدمی میشود.
✍ روح الله رشیدی
@rismansanj
هدایت شده از محسن قنبریان
📋 برشی از سخنرانی حجت الاسلام و الملسمین #قنبریان در هیئات دانشجویی تهران/ دانشگاه امیرکبیر ۱۱دی۱۴۰۳
ما کجای طرح مقاومت رهبری هستیم؟!
🔅 راه حل فلسطین در دیدگاه رهبرانقلاب، یک راه حل مردم سالار است: رفراندوم بین همه فلسطینیان (حاضر و آواره، مسلمان و یهودی) ؛ هسته های مقاومت(یمن، لبنان، عراق و ایران)، به الگوی داعش نیستند بلکه کارشان وادار کردن رژیم به این راه حل است.
🔸 مظلومیت و صبر عجیب مردم غزه در بیش از یکسال، جنایت کاری اسرائیل را برملا و به خیابانهای دنیا کشید. این یک نقطه عطف و استثنایی در سابقه مواجهه با رژیم است؛ لکن آن اعتراضات عمومی دنیا، راه حل پیشنهادی اش نوعاً دو دولتی است و پیشنهاد ما نیست!
⬅️ وظیفه اول دانشجویی:
"مساله غزه نباید از اولویت #افکار_عمومی_دنیا کنار برود"(۱۴۰۳/۱/۱۵).
خودشان هم ۱۴۰۳/۳/۱۰ به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاه های آمریکا نامه می نویسند.
🔸 پیشنهاد ما جزء گزینه های اول جهان عرب و اسلام هم نیست.
در جهان اسلام گزینه دودولتی در ۲۰۲۲، ۵۰٪ و در ۲۰۲۴، ۵۴٪ بوده است !
یک دولتی(رژیم + خودگردان) و تشکیل کنفدراسیون هم گزینه های بعدی بوده است.
حتی خود فلسطینی ها تا۲۰۱۲، ۶۰٪ راه حل را دو دولتی می دانستند اما جنایات اخیر رژیم باعث شده بیش از ۷۰٪ مخالف دو دولتی شوند!
⬅️ وظیفه دوم:
قبولاندن راه حل مردمسالار ایران به معترضین جهانی و استفاده از فضای موجود برای گزینه اصلی کردن آن در جهان اسلام از طریق #دیپلماسی_عمومی (نخبگان و نویسندگان و...) .
🔅 آنچه از طرح خاورمیانه جدید با آی مک و استراتژی گالیوریسم و... شنیده می شود؛ نتیجه اش این است که رژیم "دروازه واردات و صادرات منطقه شده" و سیادت او به همراه تجزیه کشورهای بزرگ منطقه خواهد بود.
مقاومت رهبری از اساس ملی-امتی است.
در خطبه بعد از شهادت حاج قاسم و هم خطبه جمعه نصر از امت سازی، هم سرنوشتی، ائتلاف سازی و کمربند امنیتی و سیاسی... علیه اسراییل گفتند. غیر از دستگاه های رسمی ،نهادهای عمومی ای را هم موظف کردند:
• "علمای دین" و حوزه ها را برای وحدت و راه حل های اسلامی سبک زندگی،
• "همکاری دانشگاه های جهان اسلام" برای ارتقای علم و فن آوری(جبران عقب ماندگی)
• "همکاری رسانه ها" برای اصلاح فرهنگ عمومی
• "ارتباط بازارها" برای بیرون کشیدن کشورها از سلطه کمپانی های غارتگر
• "ارتباط نیروی های مسلح" برای دور کردن جنگ و تجاوز از منطقه!(۹۸/۱۰/۲۷)
⬅️ وظیفه سوم:
#خوانش_ملی_امتی از مقاومت و هم سرنوشتی منطقه اسلامی و پیدا کردن جای خود در لیست بالا!
🔅 مقاومت در اندیشه رهبری مردم پایه است.
جنگ و رقابت پیمایش ها در ایران و اراضی اشغالی نباید از نظرها دور بماند...
❗️اگر جایی مقاومت نیابتی باشد، درون خود ایران است؛که حاکمیت به نیابت از مردم مقابل اسرائیل مقاومت می کند!!! در خوب و بدش نیابت است؛ خوبش، یعنی تحمیل نیست؛ بدش، یعنی مقاومت مثل غزه و لبنان اجتماعی نیست !
#اجتماعی_تر_کردن_مقاومت به راهپیمایی های بعد نماز جمعه نیست ؛ به این است مقاومت در متن زندگی مردم لحاظ شود. یعنی اقتصاد مردم هم مقابل تحریم و تجاوز بیرونی مقاوم شود!
⬅️ وظیفه چهارم:
مطالبه تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی بخصوص بند ۱و ۴ و ۵ آن توسط جنبش دانشجویی و فعالان سیاسی...
❗️در شرایط جنگی دادگاه صحرایی برای خائنین معین می کنند نه مصونیت قضایی و سیاسی؛ برخی رفتارهای اقتصادی مثل شکستن دیوار صوتی رژیم بالای سر مردم است!
🔸 انتقام حاج قاسم را اخراج آمریکا از منطقه قرار دادیم (که راهبرد کلان و جوهره مقاومت اسلامی است).
اردیبهشت۹۸ ، ۸ماه قبل از شهادت حاج قاسم در مواجهه با قرار گرفتن سپاه در لیست تروریست ، قانون اقدام متقابل علیه آمریکا تصویب شد. (دی ماه ۹۸ بعد از شهادت سردار در یک سه فوریتی آنرا تکمیل کردیم)
طبق ماده ۲ و ۶ این قانون دولت و وزارت خارجه باید از همه ظرفیت ها برای تعطیلی پایگاه های آمریکایی و خاتمه دادن به بهرمندی آن ها از تاسیسات و منابع مالی کشورهای منطقه استفاده کند.
طبق ماده۱۱ هر ۴ماه باید همه دستگاه های مسئول گزارش عملکرد خود را به کمیسیون امنیت ملی ارائه کنند؛یعنی تا الان باید ۱۷ گزارش ارائه شده باشد!
⬅️ وظیفه پنجم:
در کنار مطالبه وعده صادق، جریان های انقلابی و دانشجویی سراغی از این قانون هم بگیرند!
متاسفانه همه جا با #تقلیل و تنزیل مواجه ایم ؛از کل فرآیند تحقق حجاب و وظایف دستگاه و نهادهای مختلف ، فقط به انتظامی و قضایی اش می چسبیم؛ از حکمرانی فضای مجازی ، فقط فیلترینگش را می چسبیم؛ از طرح جامع مقاومت هم فقط وعده صادق را می فهمیم!
🔈 صوت کامل جلسه را اینجا بشنوید!
📎 مطلب مرتبط: مقاومت مردم پایه، راه حل مردمسالار
☑️ @m_ghanbarian
🔺اولین همایش #سفره_ملت
❌ اولین همایش بررسی علل شرایط بغرنج اقتصادی و راههای برون رفت از این شرایط،
با رویکرد مطالبه بر اساس راهکار تخصصی در تهران برگزار میشود.
🗓زمان:جمعه ۱۴ دی ماه
🕑 ساعت ۱۴
📌مکان: تهران _ بلوار کشاورز _ خیابان کبکانیان_ نبش کوچه رنجبر_ مسجد موسی ابن جعفر (ع) _ تالار اجتماعات تفاهم
(نزدیکترین ایستگاه مترو: مترو میدان ولی عصر عج)
#پست_موقت
@syjebraily
@drsamsami
https://snn.ir/fa/news/1211338/%D9%88%D9%82%D9%81%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA-%D8%AA%D9%BE%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D8%AC-%D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه چیز دیگه علاوه بر حسرت نخوردن هم هست...
نترسیدن!
می دونی چرا تو این دنیا از هیچ چیزی نباید بترسی؟
چون اونا که ازشون می ترسی تهش می تونن
یه چیزی از دنیات رو خراب کنن و زندگی دنیا کلّش صفر درصد زندگی ماست ...
داداش جون! ما ابد در پیش داریم....
نه حسرت بخور نه بترس
#ایمان #شجاعت #مثل_حاج_قاسم
@rismansanj
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
اگر براتون سوال شده که چرا یکسری اساتید و رسانههای اقتصادی از کاهش ارزش پول ملی و دلار ۷۵۰۰۰تومانی دفاع و برای آن شادی میکنند به لوگوهای زیر این پوستر دقت کنید!!
همین چند لوگو از گرانی ارز در این هفته هزاران میلیارد کاسبی مفت نمودند.
حالا چند صدمیلیارد هم پول چایی و شیرینی به چند استاد دانشگاه و رسانه و دوست و رفیق بدهند راه دوری نمیرود..
تازه پروژهبگیرهای مجازی و بلاگرهای اقتصادی هم با دریافت چندمیلیارد ناقابل از مزایای دلار گران برای لطافت پوست و تحکیم بنیان خانواده و رشد قد و کاهش وزن لطیفهسرایی میکنند.
به همین سادگی شرکتهای فولادی و پتروشیمی صرفا با هزینهکرد کمتر از ۱٪ سود نجومی خود در رسانه و دانشگاه، رانت کلان هزاران میلیاردی خود را با خیالی آسوده از جیب مردم و حق مردم به جیب مبارک میریزند و ما هم به سادگی فریب میخوریم..
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
🖇#رواقی_نو | معرفی منبع
💫حکمران رسانهای است که میخواهد مسائل سیاسی و اقتصادی را عمیق و دقیق بررسی کند
📊در برنامههای حکمران، کارشناسان و متخصصان، به تحلیل چالشهای اقتصادی، تصمیمات دولت و مسائل سیاسی روز میپردازند.
برای دسترسی به کانال حکمران میتوانید آیدی زیر را در تلگرام و ایتا جستجو کنید:
@HokmranOnline
📍محتوای حکمران:
• گفتگوهای تخصصی با صاحبنظران حوزه سیاست و اقتصاد
• ویدیوهای کوتاه از بخشهای مهم هر برنامه
• صوت کامل گفتگوها با فهرست موضوعی هر بخش
• انتشار توییتهای تحلیلی اقتصاددانان و سیاستمداران
• یادداشتهای تحلیلی درباره تصمیمات اقتصادی دولت و مسائل روز
🌟ویژگیهای متمایز:
• تمرکز ویژه بر دو حوزه سیاست و اقتصاد
• بررسی چندجانبه هر موضوع با حضور متخصصان
• جستجوی آسان محتوا با هشتگهای موضوعی
• امکان لایک و دیسلایک پستها برای مخاطبان
• دسترسی به نسخه کامل برنامهها در یوتیوب
🎯کاربرد برای مخاطب:
• درک عمیقتر از تصمیمات کلان اقتصادی و سیاسی
• آشنایی با تحلیلهای تخصصی و مستند
• دسترسی به محتوای کوتاه و تأثیرگذار برای بازنشر
• پیگیری مستمر تحولات مهم اقتصادی و سیاسی کشور
• استفاده از نظرات کارشناسی در تولید محتوای رسانهای
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
💢 بهشتی برای امروز؛ چرا و چگونه؟
💠افتتاحیه دوره سیر مطالعاتی کتب شهید بهشتی
✅ با حضور: حجت الاسلام محسن قنبریان
و چند تن از بهشتی پژوهان
🔰 پنج شنبه ۲۰ دی، بعد از نماز مغربوعشا
مجموعه سرچشمه؛ مقتل شهید بهشتی
🔻جهت شرکت در این جلسه به آی دی زیر پیام دهید🔻
@ensankade2
@beheshtigerafekr
سلام و رحمت
امشب هم #مواسات داریم تا در این ماه مبارک رجب هدیه داشته باشیم محضر امیرمؤمنان(ع)
خانواده ای از سادات موسوی
که مادر هم سیده است و سه پسر ۸ و ۱۰ و ۱۲ ساله دارند و یکسال پیش پدرشون براثر سکته قلبی فوت شده
ساکن کوی مندلی اهواز
از بعد از فوت پدر فقط درآمدشون فقط مستمری کمیته امداد و یارانه است
مستاجر هستند و باید خانه را تخلیه کنند
پول پیش خانه ای که هستند ۱۰ میلیون است و پول پیش خانه ای که الان پیدا شده ۳۰ میلیون است.
(تعجب نکنید منطقه جزو مناطق محروم شهر اهواز است)
موسسه خیریه ای که جوانان همین منطقه هستند با کمک خیرین شلتوک برنج خریدند و بعد از شالیکوبی فروختند و سود فروش ۵ میلیون تومانی رو به این خانواده اختصاص دادند. الان ۱۵ میلیون تومان کم دارند و چشم به خیرات رجبیه ما دارند.
#مواسات
شماره شبا IR940600400770004123831001
شماره کارت
6063731035935361
موسسه باقر العلوم اهواز
شماره تماس: 09160138950
@rismansanj
🌕 اندر خانه تاریک بازارگرایان افراطی
🔺مولانا در داستان «فیل اندر خانه تاریک» به ما نشان میدهد که چگونه بخشینگری و عقل جزئی باعث میشود تا افراد موجودی با جثه فیل را باد بزن، تخت، ستون و.. ببیند.
آن یکی را کف به خرطوم اوفتاد
گفت همچون ناودانست این نهاد
همچنین هر یک به جزوی که رسید
فهم آن میکرد هر جا میشنید
کارشناسان اقتصادی که این روزها برای حکمرانی نظام نسخه میپیچند همان مَثل «فیل اندر خانه تاریک» است که همه راههایشان به گرانکردن و بازار میرسد، عجیبتر آن که آنها از بقای جامعه هم سخن میگویند.
لکن پیرامون عدالت اجتماعی و شکاف طبقاتی و وضعیت فقر سخنی مطرح نمیکنند و درباره انسداد چرخش نخبگان در سپهر سیاسی و ضعیف و نحیفشدن دولت در نتیجه خصوصیسازیها غفلت میکنند.
چرا که همه چیز را از منظر اقتصاد میبینند و برایآنها تنها رشد اقتصادی اهمیت دارد نه میلیونها نفری که ممکن است در این راه فقیر شوند یا ماهیت مردم سالاری حکمرانی صدمه ببیند.
با همین روش، تعدیل اقتصادی را به دولت مرحوم هاشمی تحمیل کردند و آشوب های سال ۷۴ را رقم زدند، در دولت های خاتمی، احمدی نژاد، روحانی و شهید رئیسی نیز با همین ادبیات نجات ایران و رونق اقتصادی بانکهای خصوصی را در کشور تأسیس کردند، هزاران میلیارد تومان از اموال دولت را [خصوصی و] خصولتی کردند و باز هم سخن از نجات ایران میزنند بدون آنکه حداقل بپذیرند اگر امروز خطری ایران را تهدید میکند بخشی به خاطر سیاست های توصیه شده آنهاست. حتی آشوب های آبان ۹۸ را هم که حاصل سیاست مستقیم آنها در گران کردن بنزین بود گردن نمیگیرند.
عجیبتر آنکه مهم ترین مراکز دولتی سیاست گذاری اقتصادی از سازمان برنامه گرفته تا بانک مرکزی و وزارت اقتصاد بعد از انقلاب در اختیار این جریان بوده و برنامه های توسعه کشور را اغلب همین افراد تدوین کردهاند.
البته مانند طرفداران متعصب همه تئوریها، جواب خواهند داد سیاستهای پیشنهادی ما [کامل و] درست اجرا نشد که اگر درست اجرا شده بود چنین نمیشد! (ارجاع به مصاحبههای اخیر روغنی زنجانی)
در آخرین نمونه دکتر نیلی نیز در قالب سه نشست علمی در رسانه دنیای اقتصاد و همچنین در مقاله «خطر سرمازدگی حکمرانان» به صراحت گفتهاند که ما باید به نظام حکمرانی کشور بقبولانیم که مسائلی که ما میگوییم مسائل اصلی است و سیستم باید تصمیم های سخت بگیرد.
البته دکتر نیلی اشاره میکنند که نظام مسائل را پذیرفته و راه حلها را میداند اما نمیتواند تصمیم بگیرد و باید نظام را هُل داد و وادار به تصمیمگیری کرد.
در دیدگاه دکتر نیلی تصمیمهای سخت نظام البته تنها مذاکره با آمریکا در قالب بهبود روابط خارجی یا آزادی های اجتماعی و فرهنگی همچون مسأله حجاب و فیلترینگ نیست این تصمیم های سخت تنها مقدمه و زمینه ساز تصمیم سخت بزرگتر است در زمینه حل ناترازی های اقتصادی که با «آزادسازی قیمتها» ممکن می شود.
البته دکتر نیلی این قسمت را برخلاف دو قسمت دیگر یعنی مذاکره با آمریکا و آزادی های اجتماعی به صراحت نمیگویند که آن دو را برای این میخواهند که بتوانند پروژه آزادسازی و گرانسازی انرژی و خدمات را در کشور راحتتر اجرا کنند .
اگر برخی از مردم طرفدار مذاکره و آزادیهای اجتماعی هستند به این خاطر است که گمان میکنند زندگی آسانتر و ارزانتری خواهند داشت اما برخی کارشناسان اقتصادی از این علاقه مردم به ارزانی برای گرانسازی زندگی استفاده میکنند.
در واقع یک سویه کلام نشستها و مقالههای بازارگرایان افراطی این هست که دیگر امکان ارائه خدمات ارزان به مردم وجود ندارد و چون سرمایه اجتماعی کافی برای گرانسازی وجود ندارد باید با بهبود رابطه با غرب و آزادیهای اجتماعی مقبولیت کسب کرد تا زمینه گرانکردن و حل ناترازیهای اقتصادی فراهم شود.
به همین خاطر هم در مسائل اولویتداری که آنها بیان میکنند خبری از فاصله طبقاتی، گسترش فقر، بیکاری، حاشیهنشینی و چرخش نخبگانی در سیاست، نیست چرا که نسخه همان نسخه قدیمی رشد اقتصادی است و بهای آن را هم باید طبقات و گروههای ضعیف جامعه بپردازند.
گویی اقتصاددان رشدگرا خلف راستین همان تاجری شده است که در دوگانه سلسله زندیه و قاجار، تنها مسألهاش این بود که کدام سلسله بیشتر و بهتر میتواند رشد اقتصادی را تامین کند.
✍سینا کلهر
#ناترازی #خصوصی_سازی #مولدسازی
@rismansanj
محسن ریسمان سنج
سلام و رحمت امشب هم #مواسات داریم تا در این ماه مبارک رجب هدیه داشته باشیم محضر امیرمؤمنان(ع) خا
قبول باشه از همه عزیزان
با تکمیل مبلغ امروز قرارداد اجاره این خانواده سادات بسته میشه . خدا رو شکر
حتما اثر دعای خیر این خانواده سادات در زندگی تان موجب خیر و برکت خواهد شد
@rismansanj