🔵 گزارش دستورالعمل های مخالف حقوق عامه
سامانه صد و بیست دیوان عدالت اداری، سامانهای تحت مدیریت معاونت حفظ حقوق عامه دیوان عدالت اداری است که در سال ۱۴۰۲ رونمایی شده است
سامانه ۱۲۰ دیوان عدالت اداری به نشانی اینترنتی https://۱۲۰.divan-edalat.ir/ پایگاه الکترونیکی بارگذاری مصوبات دستگاههای اجرایی و عمومی است که بر اساس آن دستگاههای اجرایی موظفند یک نسخه از مصوبات، آییننامهها، دستورالعملها و بخشنامههای خود را ظرف یک ماه پس از وضع یا صدور در این پایگاه قرار بدهند.
علاوه بر آن کلیه شهروندان نیز میتوانند با مراجعه به این سامانه، در رابطه با آییننامههای خلاف قانون دستگاهها اعلام گزارش کنند تا معاونت حقوق عامه به پیگیری این موارد بپردازد.
کاربران، در اجرای ماده ۱۲۰ قانون دیوان عدالت اداری چنانچه اقدام یا تصمیم واحدهای دولتی، شهرداریها و سازمان تامین اجتماعی و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آن یا تصمیم و اقدام مامورین واحدهای یاد شده موجب تضییع حقوق عامه میشود، از طریق ورود به بخش گزارش تضییع حقوق عامه، و به همراه مستندات مربوطه به دیوان عدالت اداری اعلام کنند.
♦️ماده ۱۲۰ (اصلاحی ۱۴۰۲/۰۲/۱۰) قانون دیوان عدالت اداری مقرر میدارد:
به منظور حفظ حقوق عامه و جلوگیری از تضییع آن در حدود صلاحیت دیوان عدالت اداری، رئیس دیوان یکی از معاونان قضایی خود را برای انجام وظایف زیر تعیین میکند:
۱- طرح شکایت از اقدامات و تصمیماتی که به جهات مذکور در ماده (۱۰) این قانون موجب تضییع حقوق عامه میشود، نزد شعب دیوان و حسب مورد تجدید نظرخواهی نسبت به آرای مذکور.
تبصره – در موارد موضوع این بند، پرداخت هزینه دادرسی و رعایت تشریفات مواعد قانونی طرح شکایت لازم نیست.
۲- شناسایی آییننامهها، مقررات و سایر نظامات ناظر بر حقوق عامه که مغایر جهات مذکور در ماده (۱۲) این قانون است و درخواست ابطال آنها
تبصره– دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۱۲) این قانون مکلفند با حفظ محرمانگی طبق قوانین و مقررات مربوط یک نسخه از مصوبات، آییننامهها، دستورالعملها و بخشنامههای خود را ظرف یک ماه پس از وضع یا صدور، در پایگاه الکترونیکی دیوان قرار دهند. خودداری از اجرای این تکلیف از سوی دستگاههای مذکور، تخلف اداری محسوب میشود.
@rismansanj
سیدامیر سیاح نوشته است:
در اروپا انرژی نسبتا گران است، خانهها و ادارات سرد هستند، همه لباس گرم میپوشند و کار و زندگی میکنند
در ایران《برای رفاه مردم» انرژی نسبتا ارزان و خانهها گرم است
در نتیجه مصرف بالا، هوا آلوده، برقها قطع و مدارس و کارخانهها تعطیل میشود
به نظرتان در کدام الگو رفاه مردم بیشتر است؟
سید امیرحسین حسینی در پاسخ نوشته:
این مطلب دکتر سیاح ناقص است و همه حقیقت را نمیگوید. طبق گزارش اتحادیه اروپا که بارها در کانالهای علمی اقتصادی منتشر کردیم، سالیانه بیش از ۴۴۰هزار نفر از مردم اروپا، یعنی ۱۰برابر بیشتر از قتل عام جنگ در غزه، به خاطر عدم دسترسی به انرژی بر اثر سرما و گرما میمیرند اما یک مثال نقض هم در ایران نیست. حالا تصمیم بگیریم که با انرژی گران اروپایی بمیریم یا با انرژی ارزان در ایران کار و زندگی کنیم؟
............................
♦️ تفکر سرمایه داری، مردم را سه دسته می کند آنها که باید از سرما و گرما بمیرند و بیخود زنده اند و آنها که می توانند با پوشیدن لباس گرم زنده باشند و آنها که در ناز و نعمت زندگی می کنند...
از منظر جریان سرمایه داری وقتی آنها که باید بمیرند مردند تا مجبور نباشیم خرجشان بکنیم و آنها که زندگی شان در خدمت سرمایه داری است با مشقت زندگی کردند تا سرمایه داران روز به روز ثروتمندتر شوند
دنیا جای بهتری برای زندگی است...
@rismansanj
توئیت ِپروفسور زنکوس استاد دانشگاه کلمبیا در مورد نظام بهداشت و درمان قبله سرمایه داری عالم ( آمریکا) :
🔹اگه به کشتن برای پیشبرد اهداف سیاسی، تروریسم گفته میشه؛ پس کشتن برای کسب سود هم تروریسم نامیده میشود.
🔹صنعت انکار مراقبتهای بهداشتی! که سالانه ۶۸ هزار آمریکایی رو میکشه تا بتونن میلیاردها دلار درآمد کسب کنند، تروریست هستند. و همینطور سیاستمدارانی که به اونها اجازه میدن تا ما رو بکشند.
🔹اگه دولت میتونه از کلمه تروریست برای برچسب زدن به قاتل یک نفر استفاده کنه، پس مردم هم میتونن از اون برای برچسب زدن به کسانی استفاده کنند که با کشتن هزاران نفر از ما، ثروتمند میشوند.
@rismansanj
🔰 سوالِ روزِ زن...!
📚 این مدت کتاب «زن در اندیشه امام خمینی» را میخواندم! تصویری که از بانوانِ ایران زمین نقاشی میکنند نه کنج خانه نشینند
نه لوده و رها!
🔸مدام از فداکاری هایشان در نهضت میگوید آنهم دوشادوش مردان و یک بچه در بغل!
آنقدر پیش میروند که میفرمایند اصلا: «رهبر نهضت شما بودید و منِ خمینی به عنوانِ دنباله
رو شما، رهبری شما را قبول میکنم!»
🔹و مدام تشکر میکنند که در مسئولیتهای اجتماعی ورود کردید و برای مردان هم مایه
انگیزه شدید! 🌱
🔶 اما روح الله!
توقعاتی هم دارند!
دختران و بانوانِ سرزمینم عوام زدگی را کنار بگذارند از خواب و رویا و تقلیدهای کور کورانه
و تعصبهای خشک بیرون بیایند و اگر در شناختِ مسائل سیاسی کوتاهی کرده اند، حالا وارد شوند، مسائل انقلاب را بدانند و ناظر باشند! 🔥
و درنهایت تاریخی ترین جمله را به زنانِ مسلمان ایران میگویند که «شما باید از انقلاب حراست و حفاظت کنید...!» 💥
نمیدانم چقدر خود را درگیر این جملات میدانید! توقع کمی نیست؛ تربیت و نسل جدید هم به فهم و بینش اسلام و اصول تربیت و البته شناختِ درست و بدون روتوشِ آرمانهای انقلاب محتاج است! 🍃 چون امروز دیگر حراست از انقلاب باید همراه با تحول باشد! 💢
نسلی را لازم داریم تا از وضع موجود سوال کند!
در بروکراسی و نظمِ سیاسی و فرهنگی و اقتصادی موجود هضم نشود!
همه چیز را منظم و منطقی نداند!
و شجاعتِ نقد و گفتگو و پرسش را داشته باشد!
و از همه مهمتر بجای فرار از مشکلات کشورش و مهاجرت، بماند و مسئولیت بردارد!
هرجا که میتواند دولتی یا غیر دولتی!
خلاق و مبتکر از ظرفیتهای موجود بهره ببرد و تا تحول را رقم بزند!
💡شعر نمیگویم نمونه خانم زینب کاویان و خرمیان را در مجموعه واره ها توضیح داده ام!
https://eitaa.com/namyraa/113
⁉️ اما سوال واقعی از بانوان این است
که اصلا مسئولیت حراست از انقلاب را وظیفه خود میدانند!؟
اگر میدانند غیر از کتابهای دعا و شهدا و...
نسبتی هم با آثار متفکرین انقلاب اسلامی
دارند!؟ مطهری و بهشتی میخوانند؟
رهبری که فرمود تداوم آرمانهای انقلاب در خوانش کتابهای این عزیزان است آیا اهمیتی به بحث پیرامون آنها میدهند؟
آیا برای کودکانشان در کنار دغدغه کنکور و... فرصتی را برای درک و آموزش اصول انقلاب و کنشهایی که باید داشته باشند مهیا میکنند؟!
آیا غیر از دسته عزا و مطالبه حجاب که هردو خوبند! احیانا آرمان دیگری را روی زمین میبینند
تا مطالبه کنید؟
⛔️ به چشم میبینم!
در نبود این دغدغه ها :
یا هضم میشوند! یا فرار میکنند!
یا خنثی میمانند!
✍علی صمیمی @ali_samimi71
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزارۀ "بنزین را لیتری ۵۰ هزار تومان میخریم"، اشتباه و غلط است!
🎙 حسین صمصامی:
🔹نفت ملی (انفال) را میدهیم به پالایشگاه تا برایمان به بنزین تبدیل کنند، مقدار کمبود تولید داخل را هم با خارج تهاتر میکنیم و پولی رد و بدل نمیشود.
@rismansanj
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برای اقتصاد دستوری
امپراطوری رسانهای سرمایهداری...
💎 حجتالاسلام دکتر محسن خاکی
برشی از دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی
🎙 صوت کامل این جلسه:
https://eitaa.com/shipaa/778
🎥 فیلم کامل جلسه:
https://eitaa.com/shipaa/723
🔹کانال شیپا (شبکه پیشرفت):
https://eitaa.com/shipaa
@rismansanj
🎙فایل صوتی ششصد و نهمین اپیزود رادیو جدال منتشر شد.
📣 #اپیزود ۶۰۹: درس هایی برای ایران
" چرا ونزوئلا و کوبا سوریه نشدند؟ "
🔹 گفتگو با حمید #شهرابی و مجتبی #نامخواه
📆 دوم دی ماه ۱۴۰۳
⏱️ مدت زمان: ۱۶۵ دقیقه
📍 این فایل را در کستباکس رادیو جدال بشنوید.
📻 castbox.fm/vb/765078182
📌 یا در کانال یوتیوب جدال ببینید.
📺 youtu.be/Z0hH63I8r4g
@rismansanj
🌕 تعارض منافع
موتور تولید فساد و نابرابری در ایران
(به بهانه تصویب تشکیل ستاد سلامت شورایعالی انقلاب فرهنگی در فرهنگستان علوم پزشکی)
🔺تا وقتی مساله تعارض منافع در کشور حل نشود دم زدن از مبارزه با و رفع فساد و تبعیض بیحاصل و خلاصه بیمایه فتیر است. دهههاست که از آموزش پرورش تا قوه قضاییه تا راهنمایی رانندگی تا وزارت صمت تا.... بخشهای مختلف به شدت درگیر تعارض منافع و در نتیجه زمینه ساز فساد و نابرابریاند: مسئولان آموزش و پرورش دولتی که خود مدارس غیرانتفاعی دایر کردهاند؛ شهرداری، راهنمایی رانندگی و قوه قضاییهای که از تخلف مردم در قالب جریمه منتفعاند؛ مدیران وزارت صمتی که سهامدار شرکتهای خصوصی ارز ترجیحی بگیرند؛ مدیران وزارت مسکنی که خود سهامدار شرکت های ساختمانی اند و...
یکی از اصلیترین تجلیات تعارض منافع در حکمرانی، نظام سلامت ماست که باید آن را ماحصل تفوق صنف پزشکان بر سیاستگذاری سلامت در کشور (از کمیسیون بهداشت مجلس تا فرهنگستان علوم پزشکی) و مدیریت اجرایی نظام سلامت ( وزارت بهداشت) دانست. این تفوق باعث شده که نظام سلامت ما از پیشگیری محوری و مقوله سلامت اجتماعی و فرهنگی به سمت درمان محوری سوق پیدا کند و فسادی چندلایه در این حوزه شکل بگیرد. مثلا:
۱. علیرغم اینکه از زمان دولت احمدی نژاد زیرساختهای اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده فراهم شده اما هربار وزرای مربوطه از اجرای آن سر باز میزنند.
۲. سالهاست که زیرساختهای فنی پرونده الکترونیک سلامت فراهم است و در حالیکه ۴ وزیر قبلی قولداده بودند که آن را به شکل نهایی اجرا کنند اما هنوز این مساله به سرانجام نرسیده است.
۳. جالب است بدانید تنها در ایران و یکی دو کشور دیگر در جهان سیاستگذاری و مدیریت آموزش پزشکی و پیراپزشکی آن نیز به عهده خود پزشکان است و به بهانههای مختلف با محدود کردن ورودی آن بازار خود را گرم نگه میدارند.
۴. در هیچ کشور به اصطلاح توسعه یافته یا در حال توسعه ای مدیریت نظام سلامت بر عهده پزشکان گذاشته نمی شود چرا که مساله سلامت شامل ابعاد اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی است و مثلا پزشک متخصص چشم و یا قلب هیچ تخصصی در این حوزهها ندارد.
۵. مهمترین وجه این تعارض منافع اینست که از زمان دولت یازدهم و با واگذاری مدیریت بیمه سلامت از تامین اجتماعی به وزارت بهداشت، اینک سالهاست این وزارتخانه خود هم خدمات ارائه میدهد، هم خود از طریق بیمه این خدمت میخرد و البته نظارت بر این فرایند هم به عهده خودش و صنف پزشکان است.
۶. تنها یکی از کژکاردهای چنین تعارض منافعی این بود که کمتر از حدود۳۰درصد از چندین هزارمیلیارد تومانی که در طرح تحول سلامت از منابع هدفمندی یارانهها ( بخوانید حق مردم) به نظام سلامت تزریق شد به مردم عادی و زیرساختهای نظام سلامت رسید و بقیه به جیب پزشکان متخصصی سرازیر شد که درآمدهای میلیاردی و زیرمیزیهای میلیونی آنها زبانزد عام و خاص است.
۷. حالا یک پزشک در مسند ریاست جمهوری نشسته و رئیس سابق صنف نظام پزشکی وزیر بهداشت اوست. نتیجه اینکه وزیر محترم بهداشت و درمان ( بهتر است بگوییم وزیر درمان) در شورایعالی انقلاب فرهنگی در تلاش برای لغو مصوبه سه سال قبل شورای عالی انقلاب فرهنگی (در رابطه با متناسب سازی ظرفیت پزشکی با نیازهای جامعه) و کاهش مجدد سهمیه پذیرش و جذب پزشکی است. همچنین ایشان موفق شد با انتقال تصمیم سازی (شما بخوانید تصمیم گیری) های شورای عالی انقلاب فرهنگی به صنف پزشکان (با پوشش استقرار ستاد سلامت شورا در فرهنگستان علوم پزشکی که متاسفانه اعضای آن همه پزشک و پیراپزشکند) یک میخ دیگر بر تابوت اصلاح نظام سلامت بکوبد و تنها نهاد موثر در سیاستگذاری سلامت و آموزش پزشکی که ملک طلق صنف پزشکان نبود نیز توسط آنان فتح شد.
✍میثم مهدیار
@rismansanj
علی رغم انتشار گسترده خبر قطعی شدن واگذاری مالکیت شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، حالا محمد خنیفر از فعالین کارگری این شرکت از غیرواقعی بودن این موضوع خبر می دهد.
ظاهرا برگزاری جلسه و انتشار خبر برنامه ای برای آرام کردن و غافل کردن فعالین کارگری و افکار عمومی پیگیر ماجرای هفت تپه بوده است.
جریان پشت پرده ماجرای هفت تپه ، به این راحتی از شرکتی که وسعت زمین های حاصلخیزش از مساحت برخی کشورهای دنیا هم بزرگتر است دست بر نمی دارد.
@rismansanj
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خبر | «سنگر هفت تپه» روی سکوی نخست نمایش اثار جشنواره عمار
🔹همزمان با آیین افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور خانواده شهدا و عموم مردم، اولین اثر از آثار جشنواره مردمی عمار اکران خواهد شد
🔹فیلم مستند «سنگر هفت تپه» به کارگردانی علی زهری روایتگر مطالبهگری کارگران هفت تپه است که جمعه ۷ دی ماه، پس از پایان آیین جشنواره عمار در سینما بهمن تهران اکران میشود
@Ammarfest
⚫️ زشتترین و مخربترین ویژگی برای نمایندهٔ مجلس و نمایندهٔ شورای شهر چیست؟
♦️ اینکه در تمام طول دورهٔ نمایندگی، همهاش به فکر برنده شدن در دور بعدی انتخابات باشد.
قدم از قدم برنمیدارد مگر اینکه گوشهٔ چشمی به دورهٔ بعدی داشته باشد.
حرف نمیزند مگر با این نیت؛ سکوت هم اگر میکند برای همین است.
این ویژگی، نقطهٔ آغاز فساد است.
هم خود طرف را فاسد میکند و هم خیلیهای دیگر را که دنبالش راه افتادهاند.
هدف که «نماینده ماندن» باشد، دیگر نمیتوان از او انتظار بیان حق داشت.
او در خدمت نماینده ماندن خواهد بود و بس. هر کاری که بنظرش برای این مقصود موثر باشد، ولو به قدر اندک، انجام میدهد. مخالفت، موافقت، دشمنی، چاپلوسی، پروندهسازی، گریه، خنده و...
✍روحالله رشیدی
@rismansanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای خوشایند هیچ کس جهنم نرید
بخاطر ترسیدن از هیچ کس هم جهنم نرید
بزرگترین واجبات خدا ، امر به معروف و نهی از منکر است که مولا درباره اش گفته "همه واجبات در برابر این آنها مثل قطره در برابر دریاست"
بزرگترین معروف عالم عدل و بزرگترین منکر در جهان ظلم است
و بزرگترین ظلم بستن راه رشد انسان هاست
با کشتن انسان ها یا محروم کردن از حقوق اولیه، به برده گرفتن انسان آزاد یا اسیر کردن او در غل و زنجیر بایدهای اجتماعی غلط،
خرد کردن شخصیت یا درگیر کردن افراد در نامسئله های ساخته شده برای غفلت از آنچه که دارد بر سرش می آید...
ما مسئولیم...
@rismansanj