هدایت شده از سلام علي آل یاسین
▪️دلم هواى بقیع دارد و غم صادق
▪️عزا گرفته دل من ز ماتم صادق
▪️دوباره بیرق مشکى به دست دل گیرم
▪️زنم به سینه که آمد محرم صادق
🔳 #شهادت_امام_جعفر_صادق (ع) تسلیت باد
@khanjanidroos
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
چله فرار از رقابت
امروز صبح بزرگی برای حقیر فرمود:
🔷 در معیت حضرت آیت الله العظمی بهجت ، به منزل و دیدار مرحوم آیت الله مروارید رفتیم. جز ما سه نفر کس دیگری نبود.
مرحوم آیت الله العظمی بهجت فرمودند:
مشهور شده بود یکی از بزرگان اهل منبر ، قبل از شروع منبر ، سلامی به ساحت اباعبدالله ع می دهند؛ اگر پاسخ بشنوند ، منبر را آغاز می کنند و اگر پاسخی دریافت نکنند ، از منبر پایین می آیند و می روند.
برخی از باخبران ، از ایشان پرسیدند:
چگونه به این مقام رسیدی؟!
فرمود: سالیانی بود که جز من و فلانی کسی یکه تاز عرصه منبر نبود. ولی او سر و گردنی بالاتر از من بود و برتری چشمگیری بر من داشت.
در دل به او حسادت می کردم و دوست داشتم هر جا او منبر می رود ، پس از او منبری روم تا هم خودی نشان دهم هم او را از سکه بیندازم.
این روحیه و خلجان قلبی به شدت آزارم می داد. سعی کردم با خودم مبارزه کنم. از قضا ، یک بار مرا برای یک دهه منبر پس از او دعوت کردند. با خودم مبارزه کردم و گفتم چهل روز به خاطر خدا منبر نمی روم!
چند باری به این ترتیب برای منبر پس از او دعوتم می کردند و من برای فرار از رقابت و خودنمایی ، چهل روز منبر نمی رفتم. تا اینکه کار بدینجا رسید. به عنایت خداوندی ، جواب سلام امام حسین ع را می شنوم.
اگر در آغاز منبری پاسخ سلامش را دریافت نکنم ، می فهمم خراب کرده ام و باید چند وقتی پی ترمیم خود روم!
🔷 بسیاری از اهل معنا ، از اول ذی القعده تا عید قربان مشغول اربعین می شوند. اربعین های پرهیزی هم معجون های اعجاب آوری هستند.
می توان چله هایی چون چله فرار از رقابت را امتحان کرد! شاید شام عرفه ، ما نیز به مقام مجاب نائل آمدیم!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@khanjanidroos
عالمان_حقیقی
🔸امیر المومنین علی (علیه السلام) فرمود:
🔸عالم را نباید عالم حقیقی دانست،
🔸 الا آن کس که بر مافوق خود در علم حسد نبرد،
🔸و به مادون خود از تکبر و نخوت اهانت نکند،
🔸و از علم خود اخذ مال دنیا نکند
🔸و علم و دین را به حطام (متاع بی ارزش) دنیا نفروشد.
📔 پندهای حکیمانه
🌿علامه حسن زاده
@khanjanidroos
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌿🌿اللهم اغفر لی الذنوب التی تنزل البلا
خدایا ببخش گناهانی را که باعث نزول بلا میشود🌿🌿
امام صادق علیه السلام فرمودند:
🌳گناهی که نعمتها را تغییر می دهد، تجاوز به حقوق دیگران است.
🌳گناهی که پشیمانی می آورد، قتل است.
🌳 گناهی که گرفتاری ایجاد می کند، ظلم است.
🌳گناهی که آبرو می بَرد، شرابخواری است.
🌳گناهی که جلوی روزی را می گیرد، زناست.
🌳گناهی که مرگ را شتاب می بخشد، قطع رابطه با خویشان است.
🌳 و گناهی که مانع استجابت دعا می شود و زندگی را تیره و تار می کند، نافرمانی از پدر و مادر است.
متن حدیث:
امام الصادق (علیه السلام):
اَلذُّنوبُ الَّتی تُغَیِّیرُ النِّعَمَ الْبَغْیُ وَ الذُّنوبُ التَّی تورِثُ النَّدَمَ الْقَتْلُ وَ الَّتی تُنْزِلُ النِّقَمَ الظُّلْمُ وَالَّتی تَهْتِکُ السُّتورَ شُرْبُ الْخَمْرِ وَ الَّتی تَحْبِسُ الرِّزْقَ الزِّنا وَ الَّتی تُعَجِّلُ الْفَناءَ قَطیعَهُ الرَّحِمِ وَالَّتی تَرُدُّ الدُّعاءَ وَ تُظْلِمُ الْهَواءَ عُقوقُ الْوالِدَیْنِ؛
«علل الشرایع، جلد ۲، صفحه ۵۸۴»
@khanjanidroos
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر_اکرم (ص) :
مَن زَوَّجَ كَريمَتَهُ بِفاسِقٍ ، نَزَلَ عَلَيهِ كُلَّ يَومٍ ألفُ لَعنَةٍ ، ولا يَصعَدُ لَهُ عَمَلٌ إلَى السَّماءِ ، ولا يُستَجابُ لَهُ دُعاؤُهُ ، ولا يُقبَلُ مِنهُ صَرفٌ ولا عَدلٌ
هر كس دخترش را به مردى فاسد بدهد، روزى هزار لعنت بر او فرود مى آيد، و هيچ عملى ( نيك و عبادى )از او به آسمان فراز نمى شود، و دعايش
مستجاب نمى گردد، و هيچ توبه و فديه اى از او پذيرفته نمى شود .
إرشاد القلوب : ص ۱۷۴
@khanjanidroos
💢 یکی از علتهای #نزول بلا
✅امام سجاد(ع)، به اهل و عیال خود سفارش می کردند:
«هیچ سائلی از #مقابل خانه من نمی گذرد مگر اینکه #اطعامش کنیم»
گاهی به ایشان اعتراض می کردند:
«ولی هر سائلی که #واقعا محتاج نیست!»
امام سجاد(ع)پاسخ می دادند:
«بیم آن دارم که بعضی از آنها مستحق باشند و ما نیز با رد کردن مستحق، به بلایی که بر حضرت #یعقوب نازل شد مبتلا شویم. حضرت یوسف، آن خواب معروف را همان شبی دید، که یعقوب، سائل مستحقی را #اطعام نکرد.
آن شب یعقوب و خانواده اش #سیر خوابیدند ولی سائل، گرسنه بود. به همین دلیل خداوند فرمود:
«ای یعقوب ! چرا به بنده ام رحم نکردی؟! به عزتم #سوگند تو را به مصیبت پسرانت #مبتلا خواهم کرد.»
📚علل الشرایع – ج ۱ – ص۶۱
@khanjanidroos
امام رضا علیه السلام:
لَا تَنْقَضِي الْأَيَّامُ وَ اللَّيَالِي حتي تَصِيرَ طُوسُ مُخْتَلَفَ شِيعَتِي وَ زُوَّارِي أَلَا فَمَنْ زَارَنِي فِي غُرْبَتِي بِطُوسَ کان مَعِي فِي دَرَجَتِي يَوْمَ الْقِيَامَةِ مَغْفُوراً لَهُ
دعبل ازامام رضا عليه السلام نقل مي کند:
روزها و شبها نمي گذرد تا اين که طوس جايگاه آمد و رفت شيعيان و زائرانم مي شود، آگاه باشيد کسي که مرا در غربتم در طوس زيارت کند، روز قيامت با گناهان آمرزيده ،هم درجه ي من خواهد بود.
وسائل الشیعه : ج۱۰ ، ص۴۳۸
@khanjaniroos
قال الإمامُ الکاظم عليه السلام :
لَيْسَ حُسْنُ الْجِوَارِ كَفَّ الْأَذَى
وَ لَكِنَّ حُسْنَ الْجِوَارِ الصَّبْرُ عَلَى
الْأَذَى
نیکو همسایه داری تنها اين نيست كه آزار نرسانى، بلكه حسن همسايگى اين است كه در برابر آزار و اذيت همسايه صبر داشته باشى.
تحف العقول ص ۴۰۹
@khanjanidroos
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌼🌼
❤❤امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
شيعَتُنَا المُتَباذِلونَ فى وِلايَتِنا، اَلمُتَحابّونَ فى مَوَدَّتِنا اَلمُتَزاوِرونَ فى اِحياءِ اَمرِنا اَلَّذينَ اِن غَضِبوا لَم يَظلِموا وَ اِن رَضوا لَم يُسرِفوا، بَرَكَةٌ عَلى مَن جاوَروا سِلمٌ لِمَن خالَطوا؛
شيعيان ما كسانى اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى كنند، در راه دوستى ما به يكديگر محبت مى نمايند، در راه زنده نگه داشتن امر و مكتب ما به ديدار هم مى روند. چون خشميگين شوند، ظلم نمى كنند و چون راضى شوند، زياده روى نمى كنند، براى همسايگانشان مايه بركت اند و نسبت به هم نشينان خود در صلح و آرامش اند.
كافى(ط-الاسلامیه) ج 2، ص 236، ح 24
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌼🌼
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅✅✅✅
سخنان عرشی علامه حسن زاده آملی
در مورد《 رهبری》
✅✅✅✅
💕 @ khanjanidroos
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🔸" حدیث روز " ...
🌹 #امیرالمؤمنين_علی_عليه_السلام
💐 همنشینی نڪنید مگر با ڪسی که دیدارش شما را به یادِ خدا بیندازد و گفتارش بر عملِ شما بیفزاید و کردارش شما را به آخرت متمایل ڪند .
📚 شرح نهج البلاغه ج۲۰ ص۳۲۵
╔══ ⚘ ════ ⚘ ══╗
@khanjanidroos
╚══ ⚘ ════ ⚘ ══╝
هدایت شده از علیرضا پناهیان
4_5807752827459600531.mp3
1.56M
🎵 میدونی ثواب غذا دادن برای غدیر چقدره؟
کافیه خانمها به همسرانشان اصرار کنند که برای غدیر سفره بندازند..
❤️ نذری عید غدیر نذری محبته...
#کلیپ_صوتی #غدیر
@Panahian_ir
✍اشتباه متشابه!
🔰خداوند متعال در سوره مبارکه توبه، به ماجرای برخی اصحاب غیرانقلابی پیامبر(ص) اشاره می فرماید که علی رغم تأکید پیامبر(ص) برای حضور در میدان جنگ، از ایشان اجازه خواستند تا در جنگ حاضر نشوند. درحالیکه اجازه ندادن پیامبر(ص) به آنان و تخلف احتمالی آنان از این دستور، می توانست ماهیت غیرانقلابی و منافقانه آنان را آشکار سازد، اما ایشان در این مورد به آنان اجازه دادند تا در میدان جهاد حاضر نشوند. و طبیعتاً اینگونه، آنان نیز در برابر انتقادات دیگران نسبت به عدم حضور خود در میدان جنگ، از محکم ترین دلیل که همان اجازه قانونی پیامبر(ص) بود برخوردار بودند! خداوند متعال در پی این واقعه آیاتی نازل فرمود:
🔸«عَفَا اللَّهُ عَنْكَ لِمَ أَذِنْتَ لَهُمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَكَ الَّذِينَ صَدَقُوا وَ تَعْلَمَ الْكاذِبِينَ؛ خداوند تو را ببخشد! چرا پيش از آنكه راستگويان و دروغگويان را بشناسى، به آنها اجازه (تخلف از جهاد) دادى؟!» (توبه: 43)
همانگونه که از ظاهر این آیه شریفه پیداست، خداوند متعال، با لحنی عتاب آمیز، پیامبر(ص) را متوجه اشتباهش می نماید. اما امام رضا(ع) در روایتی در ذیل این آیه شریفه می فرمایند:
🔸«هَذَا مِمَّا نَزَلَ بِإِيَّاكِ أَعْنِي وَ اسْمَعِي يَا جَارَةُ خَاطَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِذَلِكَ نَبِيَّهُ وَ أَرَادَ بِهِ أُمَّتَهُ؛ این آیه شریفه از باب «به در می گویم که دیوار بشنود» نازل شده است. هرچند خداوند پیامبرش را مخاطب قرار داده، ولی در واقع منظورش توبیخ امتش بوده است.» (عيون أخبار الرضا عليه السلام؛ج1؛ ص202)
به عبارت دیگر باید گفت، در این زمینه، پیامبر اکرم(ص) اشتباهی مرتکب نشده بود، بلکه کسانی مرتکب اشتباه شده بودند که ایشان را در محذوریت قرار داده و از پیامبر(ص) #اجازه_تخلف گرفتند. در واقع خداوند با این تعبیر، «سعه صدر» فوق العاده و لطف بیش از اندازه پیامبر(ص) را با لحنی عتاب آمیز تحسین می کند تا اینگونه، دیگرانی را که از پیامبر(ص) اجازه تخلّف گرفتند را مذمّت نماید.
نشانه درستی کار پیامبر(ص) هم این است که خداوند در آیات بعدی، اقدام ایشان در اجازه دادن به آنان را تأیید می فرماید؛ چراکه در صورت حضور آنان در سپاه اسلام، میان مسلمانان شروع به فتنه انگیزی و ایجاد تفرقه می نمودند:
🔸«وَ لَوْ أَرادُوا الْخُرُوجَ لَأَعَدُّوا لَهُ عُدَّةً وَ لكِنْ كَرِهَ اللَّهُ انْبِعاثَهُمْ فَثَبَّطَهُمْ وَ قِيلَ اقْعُدُوا مَعَ الْقاعِدِينَ * لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ ما زادُوكُمْ إِلاَّ خَبالاً وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ؛ اگر آنها (راست مىگفتند و) مىخواستند (به سوى ميدان جهاد) خارج شوند وسيلهاى براى آن فراهم مىساختند، ولى خدا از حركت آنها كراهت داشت لذا (توفيقش را از آنان سلب كرد و) آنها را (از اين كار) باز داشت، و به آنها گفته شد با «قاعدين» (كودكان و پيران و بيماران) بنشينيد. * اگر همراه شما (به سوى ميدان جهاد) خارج مىشدند چيزى جز اضطراب و ترديد به شما نمىافزودند و به سرعت در بين شما به فتنهانگيزى (و ايجاد تفرقه و نفاق) مىپرداختند و در ميان شما افرادى (سست و ضعيف) که زود باور هستند، و خداوند از ظالمان با خبر است.» (توبه: 47-46) (برای تحلیل دقیق تر این آیه شریفه، رجوع کنید به: المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج9، ص285؛ تفسیرتسنیم؛ ج34، ص118)
🔰نتیجه آنکه، زمانی که ولیّ خدا یا از سوی خداوند متهم به «اشتباه» می شود و یا خودش، عملکرد خودش را اشتباه می داند، باید به سیاق و قرائن منفصل و متصل و محکمات کلامی اش دقت نمود تا معنای واقعی آن کلام متشابه درک شود. گاه «#اشتباه_کردمِ» ولیّ خدا، یعنی:
#مردم! شما اشتباه کردید.
#خواص! شما اشتباه کردید.
#منافقین و مریض دلانی که از من اجازه تخلّف از اصول را می خواستید! شما اشتباه کردید.
این رفتار ولیّ، مانند رفتار پدری است که گاه به منظور تأدیب فرزند نابابش، از لطف بیش از اندازه خود نسبت به او انتقاد می کند و آن را اشتباه می داند.
@basaer_fi🔸🔸
@khanjanidroos
شهادت امام باقر علیه السلام را به محضر ولی عصر ارواحنا فداه و همه ی شیعیان آن حضرت تسلیت عرض میکنیم
@khanjanidroos
#انچه_میگویی_عمل_کن
🔸از پیامبر اکرم ص نقل است که فرمود:
🔹همان طور که زندگی میکنید میمیرید و همان گونه که میخوابید محشور میشوید.
👇شب معراج مردمی را دیدم که لبانشان بریده و دوباره به شکل اول باز میگشت و دوباره بریده میشد.جبرئیل مرا گفت:
🔹 اینان خطیبان امت تو هستند که لبانشان بریده میشود؛ چون به آنچه که میگویند عمل نمیکنند!
🌿علامه حسن زاده املی
@khanjanidroos
ShahadatEmamBagher-1393[04].mp3
9.49M
مداحی میثم مطیعی . شهادت امام باقر علیه السلام
@khanjanidroos
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
ثواب اطعام عید غدیر ❤❤
مَنْ فَطَّرَ مُؤْمِناً فِی لَیْلَتِهِ فَکَأَنَّمَا فَطَّرَ فِئَاماً وَ فِئَاماً یَعُدُّهَا بِیَدِهِ عَشَرَةً فَنَهَضَ نَاهِضٌ فَقَالَ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ وَ مَا الْفِئَامُ قَالَ مِائَةُ أَلْفِ نَبِیٍّ وَ صِدِّیقٍ وَ شَهِیدٍ فَکَیْفَ بِمَنْ تَکَفَّلَ عَدَداً مِنَ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات ِ وَ أَنَا ضَمِینُهُ عَلَى اللَّهِ تَعَالَى الْأَمَانَ مِنَ الْکُفْرِ وَ الْفَقرِ»
حضرت امیرالمؤمنین(ع) فرمود: هر کس مؤمنى را در غروب روز غدیر افطار دهد، مثل این است که یک میلیون پیامبر و صدّیق و شهید را افطار داده است. حالا اگر یک نفر، چند نفر از مومنین و مومنات را افطاری دهد دیگر چند میلیون میشود؟ و من از سوى خداى متعال، ضامنم که از کفر و فقر، در امان باشد. (مصباح المتهجد، ج2، ص758)
@khanjanidroos
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
علامه تهرانی:
گاهی ممکن است انسان عبادت
چهل ساله اش را، بر اثر یک دل
شکستن از دست بدهد ...
📙شرح عنوان بصری
@khanjanidroos