┅⊰༻💠༺⊱┅
لبخند میزنم، لبخند میزند؛
داد میزنم، داد میزند؛
اخم میکنم، اخم میکند.
این نقش من است.
من مادر هستم.
من زن خانواده هستم.
هرچه میکنم ضرب در همهی اعضا میشود و دوباره در خودم، در فضای خانه و در برخورد همه ظاهر میشود.
من زنم با همهی زنانگیام
و رسالتم این است که شاداب باشم و شاد کنم؛
مهر بورزم، و مهر بگیرم؛
عشق بورزم و عاشقانگی را مهمان دل همهی خانواده کنم؛
تا فرزندان در اعتدال و آرامش رشد کنند؛
تا زندگی «من» زندگی «ما» شود.
┅⊰༻💠༺⊱┅
#سبک_زندگی
#خانواده
#مادرانه
╔══.༺.💠══╗
@rkhanjani
╚═══.💠༺.═╝
هدایت شده از مکتب امام
سلسله گفتگو های تحول توحیدی و ایران قوی- ج 4.mp3
20.12M
📢#صوت
سلسله گفتگوهای گروهی #تحول_توحیدی و #ایران_قوی
🗳 گفتمان انتخابات ۱۴۰۰
#جلسه_چهارم: تحلیل فرمایشات رهبری و شرایط کنونی جامعه
🗓مورخ: پنجشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۰
--------------------------
🔰گفتمان توحید
@goftemane_tohid
پروردگارا مرا تنها مگذار..
#انبیاء۸۹
———🌻⃟————
@rkhanjani 🌱
♦️یکی از کشاورزان منطقه ای، همیشه در مسابقهها جایزه بهترین غله را به دست میآورد و به عنوان کشاورز نمونه شناخته شده بود. رقبا و همکارانش، علاقهمند شدند راز موفقیتش را بدانند. به همین دلیل، او را زیر نظر گرفتند و مراقب کارهایش بودند. پس از مدتی جستجو، سرانجام با نکته عجیب و جالبی روبرو شدند. این کشاورز پس از هر نوبت کِشت، بهترین بذرهایش را به همسایگانش میداد و آنان را از این نظر تأمین میکرد. بنابراین، همسایگان او میبایست برنده مسابقهها میشدند نه خود او.
کنجکاویشان بیشتر شد و کوشش علاقهمندان به کشف این موضوع که با تعجب و تحیر نیز آمیخته شده بود، به جایی نرسید. سرانجام، تصمیم گرفتند ماجرا را از خود او بپرسند و پرده از این راز عجیب بردارند.
کشاورز هوشیار و دانا، در پاسخ به پرسش همکارانش گفت: چون جریان باد، ذرات بارورکننده غلات را از یک مزرعه به مزرعه دیگر میبرد، من بهترین بذرهایم را به همسایگان میدادم تا باد، ذرات بارورکننده نامرغوب را از مزرعههای آنان به زمین من نیاورد و کیفیت محصولهای مرا خراب نکند!
ما هر کیفیتی که به دیگران ارائه دهیم را درحال بازگشت به خودمان خواهیم دید
💫
———🌻⃟————
@rkhanjani 🌱
#پروفایل😊👌
#تاثیراتِ_مثبت_داره
———🌻⃟————
@rkhanjani 🌱
⁉️#چرا_رای_بدم؟3⃣
📍معقول ترین، تجربی ترین و کم خطرترین نشانه اعتراض به عملکرد دولت قبل...
ادامه دارد...
#انتخابات
#تولیدی
منبعمتن: خبرگزاری فارس
🌸@rkhanjani
مهم ترین عامل لجاجت نوجوان و تقویت انگیزه او در رسیدن به خواسته غیر منطقی، این است که حق انتخاب را از او بگیرید. پس در برابر خواسته های غیرمنطقی نوجوان خود، بی درنگ «نه»نگویید.
بلکه با سردی بگویید؛ نظری ندارید و او خود باید انتخاب کند. او بی درنگ می فهمد که با این خواسته اش موافق نیستید؛ ولی چون با صراحت مخالفت نکردید و حق انتخاب را به او دادید، به احتمال فراوان، همان چیزی را بر می گزیند که شما خواسته اید.
@rkhanjani
پرسش:
آياهراس اجتماعي عيب ونقص است يابيماري است؟وچگونه هراس اجتماعي درمهماني را درمان کنيم؟
پاسخ:
در واقع افرادي دچار هراس اجتماعی هستند نبايد بعلت اين وضعيت خودشان را از جامعه و جمع های خانوادگی و مهمانی ها كنار بكشند و متفاوت با ديگران به اين زندگي نگاه نمايند. بلكه آنها هم مي تواند با همه ضعف ها به موفقيت برسند اگر به اين نكات توجه نمايد.
1- ارتقا احساس ارزشمندي و اعتماد به نفس: هر چيزي كه بتواند به شما آرامش دهد و احساس ارزشمندي و اعتماد به نفس شما را تقويت كنيد براي رفع مشكل ياد شده مفيد است. مهم ترين آنها عبارتند از: ورزش مستمر هوازي، ارتباط با افراد شجاع، انس حضوري و غيرحضوري با افراد و اساتيدي كه فن بيان قوي دارند و استفاده از آثار آنها، توجه به تجارب مثبت ريز و درشت به ويژه در خصوص همين مشكل، رويارويي به جاي گريز و تسليم،
2- توجه به فراواني و فراگيربودن: حتي اساتيد فن بيان و سخنرانان مشهور اعتراف مي كنند كه با اين ترس در نبرد بوده و هستند. پيوسته در نظر داشته باشيد كه اين هراس نامعقول است و دليلي براي هراس وجود ندارد.
3- يادگيري فنون و مهارتهاي بياني: شركت در جلسات فن بيان و يا استفاده از سايتها و نرم افزارهاي اساتيد فن بيان براي رويارويي با هراس جمعي مفيد است.
4- تجسم ذهني: براي رويارويي با هراس اجتماعي از تكنيك تجسم ذهني كمك بگيريد. ورزشكاران حرفه اي براي اين كه در ميدان مسابقات موفق عمل كنند جلساتي زير نظر روان شناسان به تمرين هاي تجسم ذهني مي پردازند. با تصويرسازي مثبت و سازنده خود را در شرايط عيني تصور مي كنند كه به طور تدريجي مراحل ترس و هراس را طي مي كنند و شاهد موفقيت هاي خود هستند.
5- شرطي سازي و شرطي زدايي: قدرت شرطي شدن زياد است. از شرطي شدن مي توان به صورت مثبت كمك بگيريم. معمولا هراس از جمع با شرطي شدن منفي همراه بوده است مثلا فرد در كودكي كم رو بوده و هنگام صحبت مسخره شده است يا معلمي دور از فرهنگ او را در جمع تنبيه كلامي و غيركلامي كرده است. وقتي فردي هنگام سخن گفتن ديگران را مي خنداند اين قدرت تأثير يك شرطي سازي هم هست يعني تداعي سخنراني با امري خوشايند. بنابراين بايد از شرطي سازي مثبت كمك بگيريم.
6- هجوم نه گريز: حضرت علي مي فرمايند: اگر از چيزي ترسيديد خودتان را در دل آن قرار دهيد. خود ترس، از چيزي كه مي ترسيم اثر مخربي تري دارد. برخي از سخنرانان مي گويند مي توانيم ازانرژي هيجان طبيعي هراس به نفع خود كمك بگيريم و پرشورتر و با حرارت تري سخن بگوييم يا لطيفه يا حكاياتي تعريف كنيم.
جهت اطلاعات بيشتر كتب زير را مطالعه كنيد:
-وقتي اضطراب حمله مي كند اثر ديويد برنز،
-آيين سخنراني اثر ديل كارنگي.
-سخن و سخنوري از نظر فن بيان و فن خطابه اثر محمدتقي فلسفي
@rkhanjani