🍂🌱🍂🌱🍂🌱🍂🌱🍂
🌱🍂🌱🍂🌱🍂
🍂🌱🍂
در انديشه دينى ما ، حفظ ، توسعه و تعميق روابط فاميلى و ارتباط صميمانه و حمايتى خويشاوندان از آنچنان اهميتى برخوردار است كه پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله آن را جزء دين دانسته اند!! (بحارالانوار ، ج 72 ، باب 3 ، روايت 73 )
و در جاى ديگر ، پیامبر ص هدف از رسالت خويش را پس از بندگى خداوند و شكستن بت ها و طاغوت ها، صله رحم معرفى مى كنند!! (بحارالانوار ، ج 38 ، باب 65 ، حديث 49 ) .
البته بایستی توجه داشت که این حمایت های متقابل فامیلی بی قید و شرط نیست، یعنی باید بر اساس حق باشد‼️
و گرنه طرفداری از باطل حتی آنجا که پای پدر و مادر و برادر در میان باشد هم جایز نیست .
@khanjanidroos
امـام علی علیه السلام:
سوگند به خــــــدایی كه هر
صدایی را مي شنود!
هــر كس دلی را شـــاد كند،
خداوند از آن شادی،
لطفی برای او قرار دهد كه،
به هنگام مصيبت چون آب زلالی،
بر او باريدن گرفته،
و تلخی مصيبت را بــزدايــــد ...
📚 نهج البلاغه،حکمت ۲۵۷
🌾🌾🌾🌾🌾
@Khanjanidroos
😂😂😂😂
🔸از عجایب مردها اینه که
قبل ازدواج همه زورشونو ميزنن نشون بدن پولدارن!
بعد از ازدواج دو برابر همين زور رو ميزنن نشون بدن آه در بساط ندارن😅
😂😂😂😂😂😂😂
@Khanjanidroos
🍃🎄🎄🎄🎄🎄
أَلا إِنَّ مَثَلَ آلِ مُحَمَّد، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، کمَثَل نُجُومِ السَّمَاءِ، إِذَا خَوَى نَجْمٌ طَلَعَ نَجْمٌ. فَکأَنَّکمْ قَدْ تَکامَلَتْ مِنَ اللهِ فِیکمُ الصَّنَائِعُ، وَ أَراکمْ مَا کنْتُمْ تَأمُلُونَ
آگاه باشید که آل محمد (ص) همانند ستارگان آسمانند که هرگاه ستاره ای از آنان غروب کند ، ستاره ای دیگر آشکار شود. گویى خدا نیکویى خود را در حق شما به کمال رسانده و آنچه را آرزو دارید، به شما نمایانده است.
امامان معصوم دوازده ستاره هدایت الهی اند که درخشان ترین اند و می توانند راهنمای انسان های سرگشته به سوی حقیقت هستی باشند. چرا که آنها حاملان اسرار الهی اند و علومی که برای هدایت انسان ها لازم است، از طریق پیامبر به آنها رسیده، هم موضع سره ، و لجا امره ، و عیبه علمه و موئل حکمه و کهوف کتبه و جبال دینه ، بهم اقام انحناء ظهره و اذهب ارتعاد فرائضه ... همین ویژگی هاست که آنها شایسته رهبری مردم بعد از پیامبر کرده است. آنها یکی پس از دیگری مسئول هدایت انسان ها می شوند تا اینکه به وسیله آخرین آنها حق و جلوه های آن به تمام معنا ظهور می کند، یعطف الهوی علی الهدی اذا عطفوا الهدی علی الهوی، و یعطف الرای علی القرآن اذا عطفوا القرآن علی الرای ، (مهدى) خواهش نفسانى را به هدایت آسمانى بازگرداند، و آن هنگامى است که مردم رستگارى را تابع خواهش نفسانى ساخته اند، و راى آنان را پیرو قرآن کند، و آن هنگامى است که قرآن را تابع راى خود کرده اند.
@Khanjanidroos
💠💠💠💠💠
✅آيا حقيقت دارد که پس از مرگ امام مهدي عج چهل روز بعد قيامت برپا مي گردد؟
پاسخ:
✅بعد از ظهور امام زمان(ع) فوراً قيامت بر پا نمى شود بلکه حضرت مدتى را در روى زمين سلطنت و حکومت مى کند. البته روايات در رابطه با مدت حکومت مختلف است از پنج سال تا 309 سال ذکر شده است. اين اختلاف شايد اشاره به دوران هاى مختلف حکومت آن حضرت باشد.
علامه مجلسى مى گويد: بعضى از روايات بر جميع مدت حکومت و بعضى بر زمان استقرار دولت، دلالت دارد.
يکى از اعتقادات شيعه، مسئلة رجعت است. رجعت در زمان ظهور و پس از ظهور امام زمان(ع) به وقوع مى پيوندد. عقيدة شيعه اماميه آن است که خداوند متعال در موقع ظهور امام زمان(ع) مردمى از شيعيان آن حضرت را که قبلاً مرده بودند به دنيا بر مى گرداند تا به ثواب يارى او و مساعدت وى و مشاهده دولت آن حضرت فائز گردند. هم چنين برخي از دشمنان آن حضرت را زنده مى گرداند تا از آن ها انتقام گيرد.
بر اين اساس در دعاى عهد نيز مى خوانيم: اگر قبل از ظهور حضرت مرگم فرا رسيد، مرا از قبر بيرون آور تا در رکاب حضرت باشم.
ازبرخي روايات استفاده مى شود که بعضى از امامان (ع) مانند امام حسين(ع) به دنيا بر مى گردند. امام صادق(ع) مى فرمايد: «نخستين کسى که قبرش مى شکافد و زنده مى شود و به دنيا بر مى گردد حسين بن علي(ع) است و اين رجعت عمومى نيست بلکه افراد خاصى به دنيا بر مى گردند که يا مؤمن خالص و يا مشرک محض باشند».
عياشى در تفسير خود از جابر بن يزيد جعفى روايت نموده که گفت شنيدم حضرت باقر(ع) مى فرمود: به خدا قسم مردى از ما اهل بيت بعد از مرگش سيصد و نه سال سلطنت مى کند. عرض کردم: اين در چه زمانى خواهد بود؟
فرمود: بعد از مرگ قائم است. عرض کردم: حضرت قائم در عالم خود چقدر باقى مى ماند؟ فرمود: نوزده سال از موقع قيام تا هنگام مرگش. عرض کردم: آيا بعد از مرگ قائم هرج و مرج مى شود؟
فرمود: آرى پنجاه سال. آن گاه امام منتصر به دنيا باز مى گردد براى خون خواهى خود و يارانش. وى بى دين ها را به قتل مى رساند و به اسارت مى برد. پس از ايشان امام سفاح به دنيا بر مى گردد پس تمام دشمنان ستمگر ما را مى کشد و تمام زمين را مالک مى شود و خداوند کار او را اصلاح مى گرداند و سيصد و نه سال سلطنت مى کند آن گاه امام فرمود: اى جابر مى دانى امام منتصر و سفاح کيست؟ منتصر حسين(ع) و سفاح، اميرالمؤمنين(ع) است.
در برابر اين گونه روايات دسته ديگر از رواياتي است که مي گويد بعد از امام مهدي قيامت بر پا خواهد شد.
مرحوم شيخ مفيد در اين مورد مى فرمايد: غالب روايات مى گويند: مهدى موعود چهل روز پيش از قيامت مى ميرد و در آن چهل روز هرج و مرج خواهد شد و علامت بيرون آمدن مردگان و روز رستاخيز براى حساب و پاداش اعمال آشکار خواهد شد.
با توجه به اين مطالب ، داوري در مورد مدت حکومت مهدي (ع) و زمان قيامت نمي تواند قطعي باشد، اما آنچه مسلم است اين که مدت حکومت عادلانه در زمين که آرزوي تمام انبياء و اولياي الهي بوده است ، نمي تواند کوتاه و زودگذر باشد.
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
@Khanjanidroos
سلام به شما مهربانان همراه
صبحتون به طراوت گلهای نیلوفر و اقاقیا
به شادمانی پرواز پرستوهای مهاجر
وجودتان مالامال از شادی وعشق وامید
صبحتون بخیر 🌸🍃
@Khanjanidroos
💞💞💞💞💞💞
گاهی برای زندگیمان یک رژیم بنویسیم:
یک رژیم برای خلاصی از شر سنگینی روزگار که گاهی بر سینه ما سنگینی میکند.
رژیمی که مختص چاقی یا لاغری نیست
گاهی باید یک رژیم خوب برای روح و روانمان بگیریم؛
مثل:
رژیم کمتر حرص خوردن!
رژیم کمتر غصه خوردن!
رژیم بی اندازه مهربان بودن!
رژیم بی ریا کمک کردن!
رژیم بی توقع دوست داشتن!
رژیم دوری از افکار منفی!
رژیم دوری از رفتارهای منفی!
بیایید رژیم آرامش بگیریم...
توصیه میکنم یک ماه رعایت کنید،
سه کیلو از بیماریهایتان کم میشود..!
@Khanjanidroos
🔴 #دوست_داشتنِ_این_شکلی
✅بعضی وقتها حرفهایی می زد که همان میشد #مبنای زندگیمان یکبار رو به من کرد و گفت: "من تو رو برای #خودت دوست دارم، نه برای خودم تو هم بهتره من رو به خاطر #خودم دوست داشته باشی نه به خاطر خودت."
💠 همین جمله باعث شده بود در مواقع خاص، خودم را جای #ایشان بگذارم و بعد تصمیم بگیرم؛ و طبیعی بود که با این نگاه، زندگیمان دارای تحکیم، #محبت و مودت بیشتری میشد.
#شهید_رجایی
📙 سیره شهید رجایی، ص۵۸
🍃❤️ ❤️❤️❤️❤️
@Khanjanidroos
🔴 #نصف_پاداش_شهید
✅ مردى، نزد پيامبر (ص) آمد و گفت: #زنى دارم که هرگاه وارد (خانه) مىشوم، به #استقبالم مىآيد و هرگاه (از خانه) خارج مىشوم، بدرقهام مىکند، و هرگاه مرا #اندوهگين مىبيند، مىگويد: چرا اندوهگينى؟ اگر غمِ روزیات را مىخورى، غير تو (خداوند) آن را برايت #ضمانت کرده است، و اگر غم #آخرتت را دارى، پس خداوند بر اندوهت بيفزايد.
✅پيامبر خدا فرمود: خداوند، #کارگرانى دارد و اين زن، يکى از کارگران اوست. براى او نصف پاداش #شهيد در نظر گرفته شده است.
📙 وسائل الشیعه، ج ۱۴، ص ۱۷
🍃❤️ @Khanjanidroos
🔴 #شادکننده_روحیه_زن
🍃برخی کارها و چیزها برای #روحیه و عواطف زن در خانه بسیار مناسب است.
🍃مثل نگهداری #گلدانهای زیبا، سبزی کاری در باغچه، داشتن #آکواریوم کوچک ماهی، کارهای #هنری در خانه و ...
🍃 این امور میتواند در #شاد نگه داشتن روحیه زن تاثیرگذار باشد.
🍃❤️ @Khanjanidroos
ای عزیز!
میخواهی همه فرمانبردار تو باشند؟👇
امام هادی ع فرمودند:
مَنِ اتَّقىَ اللّهَ يُتَّقى ، وَمَنْ اءطاعَ اللّهَ يُطاعُ، وَ مَنْ اءطاعَ الْخالِقَ لَمْ يُبالِ سَخَطَ الْمَخْلُوقينَ، وَمَنْ اءسْخَطَ الْخالِقَ فَقَمِنٌ اءنْ يَحِلَّ بِهِ سَخَطُ الْمَخْلُوقينَ.
كسى كه تقوى الهى را رعايت نمايد و مطيع احكام و مقرّرات الهى باشد، ديگران مطيع او مى شوند.
و هر شخصى كه اطاعت از خالق نمايد، باكى از دشمنى و عداوت انسان ها نخواهد داشت ؛ و چنانچه خداى متعال را با معصيت و نافرمانى خود به غضب درآورد، پس سزاوار است كه مورد خشم و دشمنى انسان ها قرار گيرد.
@khanjanidroos
امام هادی علیه السلام :
إنَّ اللهَ جَعَلَ اَلدُّنیا دارَ بَلوی وَالآخِرَةَ دارَ عُقبی وَجَعَلَ بَلوَی الدُّنیا لِثَوابِ الآخِرَةِ سَبَباً، وَثَوابَ الآخِرَةِ مِن بَلوَی الدُّنیا عِوَضاً
خداوند دنیا را منزل حوادث ناگوار و آفات ، و آخرت را خانه ابدی قرار داده است ، و بلای دنیا را وسیله به دست آوردن ثواب آخرت قرار داده است، و پاداش اُخروی ، نتیجه بلاها و حوادث ناگوار دنیاست.
اعلام الدین : ص ۵۱۲
@khanjanidroos
✅عوامل موفقيت در اين دنيا؟
✅✅اقدام شما برای راهنمایی گرفتن از مشاور در جهت رسیدن به موفقیت گامی مؤثر و ستودنی است. اما باید بدانید برای رسیدن به موفقیت ضمن همۀ راهکارهای زیر توفیق الهی و عملیاتی کردن راههای زیر نقشی اساسی دارد. البته راههای موفقیت انسان بستگی اوامر متعددی دارد که در اینجا به طور خلاصه به مهمترین آنها اشاره می شود:
1. هدفمندى
آنچه که آدمی را به سوی موفقیت و مقام والای خود و رشد شخصیتی میکشاند، داشتن هدفهای ارزنده در زندگی است. اما انسان در برگزیدن هدفها باید حدود توانایی و نیرو واستعدادهای خود را در نظر بگیرد و از بلندپروازیهای بیجا و نامعقول اجتناب کند، چرا که نتیجهاش محرومیت و ناکامی خواهد بود. جستوجوى موفقیت، همیشه با هدفى آغاز میشود؛ هرکس نیروهاى خود را در کارى مهم، با هدفى معین بهکار گیرد، بیتردید پیروزى و موفقیتهاى زیادى خواهد دید. قهرمان شدن در ورزش، موفقیت در تحصیلات عالى، مهارت ویژه در کار فنى، بالندگى و نوآورى در شغل و حرفه، نامدار شدن در اکتشاف و اختراع و از همه مهمتر، موفقیت در خودسازى معنوى و عبادت پروردگار، همه و همه در گرو داشتن هدفى مشخص و تلاش در راستاى آن است.
2. نظم و انضباط
نظم و انضباط نه تنها از رازهای موفقیت و پیروزی مردان بزرگ و سامان دهنده زندگی میباشد، بلکه کاخ بلند آفرینش هستی روی نظم و انضباط استوار شده است.
3. اعتماد به نفس
اعتماد به نفس؛ یعنى، شخص احساس کند نیرو و کفایت دارد؛ یعنى شخص توانمندى و توانایى درونى انجام کارها را در خود حس کند. به باور روانشناسان، اعتماد به نفس اساس رستگارى و پیشرفت است. با اعتماد به نفس، عزم انسان راسخ میشود و با اتکا به دیگرى، ضعیف میشود. البته که انسان باید توکل بر خداوند متعال داشته باشد، اما باید با توجه به نقاط مثبت خود و ویژگیهای مثبتش اعتماد به نفس خود را تقویت کند تا بتواند گام مهمی در رسیدن به موفقیت بردارد.
4. داشتن اراده
اراده در هر کار و فعالیت و رفتارى، نقش اساسى و بنیادین دارد و براى رسیدن به هدف، ضرورى و لازم است. شخص با اراده کسى است که وقتى در مورد کارى، به خوبى اندیشید، تصمیم به انجام آن میگیرد و با ثباتقدم، آنرا اجرا میکند. ضرورت اراده بهگونهاى است که اگر تمام علل و عوامل تحقق کارى آماده باشد، ولى اراده وجود نداشته باشد، آن کار به سرانجام نخواهد رسید. افراد زیادى را میبینیم که وسایل و امکانات موفقیت و پیروزى آنها آماده است، ولى موفق نیستند. آنان یا اراده ندارند و یا ارادهشان قوى نیست و به دلیل مشکلات روانشناختى، نمیتوانند تصمیم جدى بگیرند.
5. تلاش و کوشش
زندگى، میدان کارزار و تلاش و کوشش است. در این نبرد، یکى پیروز میشود و جلو میرود و دیگرى دچار شکست میشود. اولى غرق در سرور و شادى و دومى دردمند و غمگین است. آنان که پیروز میشوند و به هدفهایشان دست مییابند، کسانیاند که اگر شکست بخورند و گرفتار مشکلات شوند، بجاى یأس و ناامیدى دوباره برمیخیزند و به راه خود ادامه میدهند. شکست و مشکلات به اراده آنان آسیبى وارد نمیکند بلکه عزم و اراده آنان را نیز استوارتر میکند. بسیارى میپندارند که خوشبختى و موفقیت، کیمیایى است در خارج از وجود آنان و اگر ستاره بخت در آسمان زندگى کسى بدرخشد، او به سعادت و موفقیت خواهد رسید. این افراد باور ندارند که سعادت، زاییده خود انسان است که میتواند با ایمان، تلاش و پشتکار، آینده خود را بسازد.
6. مشورت با افراد موفق
یکى از ابزارهاى موفقیت و پشتوانههاى محکم براى نیل به اهداف، استفاده از تجربه، علم، اندیشه و توانمندى دیگران است. همفکرى و بهرهگیرى از توانمندى و تجارب دیگران، باعث کاهش خطا در برنامههای زندگی و تسریع در رسیدن به هدف میشود. افرادى که در کارهاى مهم با صلاحاندیشى و مشورت دیگران اقدام میکنند، کمتر گرفتار لغزش میشوند و کارهاى آنان بیشتر قرین موفقیت، سلامتى و بالندگى است.
7. یاد خدا و توسل به اهل بیت «علیهم السلام»
ارتباط با خدا و دل بستگى به او، افزون بر ایجاد اطمینان قلبى و صفاى درونى، از عوامل مؤثر در رشد روحى، معنوى و سایر جنبههاى شخصیتى انسان است.
8. صبر و تحمل مشکلات
یکی از اموری که در توفیق یافتن انسان دخالت زیادی دارد و شرط موفقیت در کارها بهویژه در کارهای بزرگ است، صبر و تحمل مشکلات است.
موفق باشید
🌺
☘@Khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺☘
💠💠💠💠
عنوان بصری،پیرمردی بودجلیل القدروبانودوچهارسال عمرازامام جعفرصادق ع راجع به حقیقت عبودیت وبندگی سوال میکنند.
ایشان فرمودند"حقیقت بندگی سه چیزاست:اول آنکه بنده ی خدانبایدخویش رامالک چیزی بداندکه خدابه وی مرحمت کرده است ازآنکه بندگان خدامال و ملکی برای خودقائل نیستندو همه راازآن حق می دانندودر راهی که اوفرموده است مصروف می دارند.
دوم آنکه بنده ی خدانبایدبرای خودتدبیرکند-یعنی برای خود مصلحت اندیشی کندکه برنامه دارم-
وسوم آنکه کارش منحصرااجرای فرامین حق واجتناب ازمنهیات و محرمات باشد.
اگربنده ای خویش رامالک مالی که خدابه اومرحمت کرده نشناسددیگرانفاق آن مال براو سنگینی نخواهدکردزیراکه همه چیزرامال ومملوک خدای خود می داند.
ازسوی دیگراگرتدبیرامورخویش رابه خداواگذارد،تحمل مصائب و سختیهای دنیابراوآسان می شود
واگرمشغله اش انجام اوامرو پرهیزازمعاصی ومناهی باشد دیگرفرصت آلوده شدن به مجادله ومباهات وفخرفروشی برای اوباقی نخواهدماند.
واگربنده ای باتوفیق براین سه امرموردمرحمت واکرام پروردگار متعال واقع شود،دنیاوشیطان نزداوکوچک وحقیرمى شوندو دنیاوسیله فخرقروشی وزیاده طلبی اونخواهدشدوعزت نفس و بلندی طبع دیگربه اواجازه نمی دهدکه به مال ومنال دیگران چشم داشته باشدوایام عمر خویش رابه بطالت وبیهودگی تلف نخواهدکرد.
آنچه گفته شدنخستین مرتبه تقوی وپرهیزکاری است که خداوندقرمود:"تلک الدارالآخرة نجعلها..."آن خانه ی آخرت و سعادت جهان دیگرراتنهابه کسانی واخواهیم گذاشت که نخواهند خویشتن رادرروی زمین بالاترازدیگران بپندارندوآنهاکه قصدتباهی وفسادنکنندوسرانجام نیکو ازآن پرهیزگارانست.
@khanjanidroos
عنوان بصری گوید:
دل به گفته های آن حضرت سپردم وخویشتن راآماده ی حفظ نصایح وى ساختم آنگاه
فرمود" آنجه درموردریاضت نفس به تو سفارش میکنم آنست که; ازخوردن بدون اشتهابپرهیزی که این کارموجب احمقی وبلاهت میگردد!!!
غذائی که میخوری حلال باشد!!!
وقت خوردن ازیادخداغافل مباش!!!
وآنگاه که غذاخوردن ضرورت دارد,بایدبه قدرثلث گنجایش معده بخوری !وثلث دیگربرای نوشیدن وثلث آخربرای تنفس خودباقی گذاری.
@khanjanidroos