💠امام حسن(علیهالسلام) میفرمایند:
همانا بیناترین دیده ها آن است که در طریق خیر نفوذ کند و شنواترین گوش ها آن است که پند و اندرز را در خود فرا گیرد و از آن سود برد،و سالمترین دل ها آن است که از شبههها پاک باشد*
•••┈┈• ༴༅❉༴༅•┈┈•••
خوب زندگی کردن شاید سخت باشه!
ولی خیلی قشنگتره....
مثلا به جای اینکه چشمات رو قاب نامحرم کنی، به عنوان یه ابزار در راه نیک استفاده کن.
مثلا چشمت رو روی اون کودک کار سر چهار راه نبند!
اون وقت زندگی مزه داره💝
*تحف العقول صفحه ۲۳۵
#تولیدی_کامل
#پروفایل حسنی🌱
🏴 @rkhanjani
نسیم فقاهت و توحید
اونهایی که میخوان از #مشاور استفاده کنن☺️👇 📌ویژگیهای مشاور 🔸هر کسی صلاحیّت مشاوره ندارد. مشاور،
3⃣ صاحبنظر بودن
✅ اگر کسی به فلسفۀ مشاوره توجّه کند، بدون تردید، حکم خواهد کرد در هر زمینهای باید با کسی مشورت نمود که در آن زمینه، صاحبنظر و متخصّص باشد؛ امّا گاهی در زندگی، از این مطلب روشن، غفلت میشود.
❌ برخی از زوجها راههای پیشگیری یا برونرفت از مشکلات را از کسانی میپرسند که صلاحیّتهای ابتدایی نظر دادن در بارۀ این امور را هم ندارند.
📛بسیاری از این افرادی که طرف مشاورۀ این جوانان قرار میگیرند، شکستها و پیروزیهای اطرافیان خود را همچون قانون و قاعدۀ زندگی به دوستان و اطرافیان خود ارائه میدهند. مشاوره با چنین افرادی، اگر چه دلسوز هم باشند، زندگی انسان را به مخاطره میاندازد.
4⃣ خیرخواه و دلسوز بودن
مشاور، تنها باید خیر و مصحلت دیگران را در نظر بگیرد. حبّ و بغضها را نباید در مشاوره دخالت داد؛ زیرا در این صورت، نمیتوان آنچه را که خیر مخاطب است، در نظر گرفت. ممکن است نتیجۀ مشورت با یک مشاور خیرخواه، خلاف میلمان باشد؛ امّا این نتیجه، قابل اعتمادتر از مشورتی است که مطابق میل انسان است؛ امّا از جانب کسی باشد که خیرخواه نیست.
⬅️ ادامه دارد .....
📚تا ساحل آرامش
@rkhanjani
💠 نهال ولایت در نهاد خانواده:
تربیت فرزند
🔘 ما اگر دغدغهی ولایتمداری، تربیت سربازان حضرت، مقدمهسازی برای ظهور، الگوسازی برای جامعه داریم باید یک حرکت حساب شده و دقیق و عمیقی رو در جهت تغییر و تربیت و بهبود وضعِ خانوادگی ِ خودمون پدید بیاریم.💎
🔻اگر به سعادت فرزندانمون میاندیشیم باید در خانواده👨👩👧👦 تغییرات ِ جدی بوجود بیاریم.💎
🔴خانواده خودبهخود تبدیل به یک کانون صفا و معنویت نمیشه، باید براش برنامهریزی کرد. مخصوصاً در این دورانی که دشمنان خانواده فراوانند.
🔻 غذاهای مسموم فکری، که به عنوان روش برخورد اعضای خانواده👨👩👦👦 با یکدیگر، حتی گاهی اوقات تحت عنوان حرفهای علمی در جامعه پخش میشه بسیار فراوانند باید همهی اونها رو مراقبت کرد.
و اگر کسی دنبال سعادت خودشه نه فقط در آخرت، در دنیا؛ باید بازنگری در وضع خانوادهها حتماً صورت بگیره.👌
🔻۹۰ درصد بحثهای معنوی و اخلاقی، بحثهای تربیتی دینی، باید متوجه بهبود یک رفتار در خانه باشه.✨💎✨
خیلی خانواده مهمتر از اونه که امروزه در جامعه میبینیم بهش بیاعتنایی میشه.
✨خانواده محل تربیت ولایتمداران است✨
🔴 آقایون باید تو خونه نسبت به خانمها چه رفتاری داشته باشند تا بچه مهر علی در دلش بنشینه؟ خانم چه رفتاری باید داشته باشه؟🤔
🔻هدف در خانواده اینه و این بهتری هدف برای تربیت ولایتمداری است.💎
💠 آقای نازنین اسلام توصیههایی نسبت به رفتارهای زن و مرد فرمودن.
🔻این توصیهها رو گوش کنیم بعد ۳۰ سال تو زندگی عشقمون به همدیگه توی خونه🏠 بیشتر از سال اول ازدواج میشه. نه اینکه هر چی میگذره حسرت تازه ازدواج کردهها رو بخوریم 😌
🔵 از اینجا به بعد دربارهی این رفتارها که زن و مرد درقبال هم باید داشته باشند صحبت میکنیم.
🔻همین اول بحث بگم نگید همسر من مثل حضرت علی(ع) باشه من مثل حضرت زهرا(س) میشم، یا آقا بگه خانم من مثل حضرت زهرا(س) بشه منم مثل حضرت علی(ع) میشم.
🔻نه، اگر شما اخلاق همسرت بَده خدا میخواد با همین اخلاقِ همسرت رشد کنی.👌
🔻سرتو بنداز پایین کارایی که خدا میخواد انجام بده.
➖ ادامه دارد…
#نهال_ولایت_در_نهاد_خانواده
#استادپناهیان
@rkhanjani
🕯|#شهادت_امام_حسن_مجتبی
امام خامنهای: «پیغمبر با همهى شدّتها و رنجها و امیر مؤمنان با همهى دردها و غمها و ائمّهى دیگر با همهى ستمدیدگیها هیچ کدام در وضعیّت امام حسن قرار نگرفتند و این عظمت حسنبنعلى را نشان میدهد؛ زیرا آن دیگران، ائمّهى هداة معصومین اگر از سوى دشمن رنج میدیدند، از سوى دوستان آن زخمها را التیام مییافتند امّا امام حسن مجتبى اینجور نبود، نزدیکترین یاران امام حسن به او گفت یا مذلّ المؤمنین.» ۱۳۵۹/۵/۶
#تولیدی | #امام_حسن علیهالسلام🥀
🏴@rkhanjani
#عین_صاد
ذهن انسان حادثهها را بر اساس اهميت آنها و علاقه و عشق به آنها دسته بندى مىكند. ذهن هنگامى كه در همان موضوع با اهميت و مورد علاقهاش جريان مىگيرد، نفوذ بيشتر و قدرت زيادترى خواهد داشت و در نتيجه از اعماق، ره آورد مهمترى خواهد آورد. هنگامى كه مىخواهى از يك موضوع برداشت بيشترى داشته باشى نبايد به خودت فشار بياورى و بىحاصل فكرت را خسته كنى. هنگامى كه ضرورت حادثه و اهميت آن مشخص شد ناچار فكر به آن معطوف مىشود و به آن رو مىآورد. اهميت حادثه را با ميزان و ترازوى عقل هم مىتوان سنجيد.
كسانى كه ذهنشان به يك مسأله مشغول است و در مسائل ديگرى مىكاوند به جايى نخواهند رسيد.
کتاب مسئولیت و سازندگی صفحه 93
———🌻⃟————
@rkhanjani
راهی شدند💔💔💔
#ما_هنوز_امیدواریم🤲🤲❤
———🌻⃟————
@rkhanjani