#نکات_آموزنده
حجت الاسلام رنجبر:
♦️گاه چشمه می جوشد وآب هم به سمت مزرعه سرازیر می شود ، اما زباله ها راه را بر آب می بندند ،
🔸حکایت خدا، حکایت چشمه، و قصه ما همان قصه مزرعه است؛
🔹 خدا وعده کرد که ازدواج کن روزی ات با من.
🔸حال اگر خبری نیست زباله ها را
دور کن!
🔹زباله هایی همچون : اسراف ها ، ولخرجی ها ، چشم هم چشمی ها ، و یا تنبلی ها ، تن آسانی ها ، و یا ...
❣ @rkhanjani
✅ #خانواده ها در #ازدواج چه نقشی دارند؟
😍 ازدواج با یک فرد، مساوی است با پیوند با یک خانواده و فامیل. به همین دلیل خانواده #دختر و #پسر باید با هم از لحاظ دینی، فرهنگی و اخلاقی سنخیت داشته باشند. البته این سنخیت به طور کامل ممکن نیست اما باید به صورت نسبی بدان توجه کرد.
💝 در مسئله #انتخاب_همسر معقول نیست که فرد بگوید: «من می خواهم با خود این فرد ازدواج کنم و کاری به خانواده فرد مقابل ندارم»؛ زیرا:
✔️ 1.فرد مقابل (همسر) جزئی از همان خانواده و فامیل و شاخه ای از همان درخت است و این شاخه از ریشه های همان درخت تغذیه کرده است و بر این اساس بسیاری از صفات اخلاقی، روحی، عقلی و جسمی آن خانواده از طریق وراثت، تربیت، محیط و عادت به او منتقل شده است.
✔️ 2. اگر فرد با خانواده و فامیل همسرش کاری نداشته باشد، آنان با او کار دارند. هرگز نمی توان همسر را از آنان و آنان را از همسر جدا دانست.
✔️ 3. بدنامی و خوشنامی خانواده همسر، تا آخر عمر همراه انسان بوده و در زندگی #زناشویی و اجتماعی وی تاثیر می گذارد و تحمل بدنامی برای انسان بسیار مشکل خواهد بود.
✔️ 4.صفات و خصوصیات همسر وخانواده اش در #فرزندان آینده نیز تاثیر خواهد گذاشت. پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله وسلم) در این باره می فرمایند: «با خانواده شایسته ازدواج کنید زیرا عرق(نطفه و زن ها) تاثیر می گذارند.» (مکارم الاخلاق، ص 80)
✔️ 5. از آنجایی که رفت و آمد و صله رحم امری اجتناب ناپذیر می باشد و در هر صورت فرزندان با بستگان #پدر و #مادر رفت و آمد خواهند داشت، دقت در خانواده همسر ضروری به نظر می رسد.
💠 باید توجه داشت که زمینه و بستر اصلی ایجاد رفتارهای متعالی، منش نیکو و صفات برتر اخلاقی، معرفت دینی و مسئولیت پذیری های اجتماعی در دختران و پسران، بیش از همه در محیط خانه و با تاثیرپذیری از نظام خانوادگی #والدین فراهم می شود.
🔅 بهتر آن است که افراد هنگام بررسی وضعیت خانوادگی فرد مقابل و احراز تناسب خانواده، با محور قراردادن استقلال فکری و هم کفو بودن ایمانی و اخلاقی به شناخت تناسب در رفتارهای خود و فرد مقابل بپردازند. البته جوانان عزیز علاوه بر این مورد باید به برخی همخوانی های دیگر در مسائل خانوادگی بیشتر توجه نمایند که از مهمترین آنها عبارتند از:
1.ارزش ها و گرایش های عقیدتی، فرهنگی و سیاسی
2. نوع تربیت خانوادگی
3.عادات و آداب گروهی
4. سطح ثروت و در آمد
⚠️ تفاوت سطح اقتصادی خانواده ها، تفاوت در محل تولد و زندگی مثلاً تهرانی بودن یا شهرستانی بودن و حتی تفاوت در گویش ها و لهجه های خانواده ها لزوماً نمی تواند به عنوان معیار عدم هم کفوی تلقی شود و امکان زوجیت دو جوان واجد شرایط و مسئولیت پذیر را که با اندیشه و شخصیت مستقل خود از بیشترین هم کفوی برخوردارند و می توانند #زندگی موفقی داشته باشند را منتفی کند.
🔰 توجه به این نکته نیز بسیار حائز اهمیت است که بررسی تبار اقتصادی و ... خانواده ها هنگام ارزیابی تناسب #زوج ها، باید به دور از تعصبات شخصی، پیش داوری های ناسنجیده و غیر منطقی و نگرش های کلیشه ای اطرافیان بوده و ازدواج با محور قرار دادن قابلیت ها، شایستگی ها و تعهدات دو جوان صورت پذیرد.
🍃 @rkhanjani
سعی کن چون یک درخت کهن ریشه در عمق خاک داشته باشی تا اگر شاخه ای از تو شکست,شکسته نشوی,باید همیشه ریشه در امید داشت تا در هر فصلی از نو رویید..
@rkhanjani
IMG_20211228_174156_784.pdf
2.36M
🌹 ۲۵ ویژگی شاخص شهید حاج قاسم سلیمانی (عزیز ملت)
@rkhanjani
این رنگ خداست و چه رنگی بهتر از رنگ (ایمان) به خداست
صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً....
#بقره۱۳۸
———🌻⃟————
@rkhanjani
🔴برای رضای خدا کار کن
✍️همسر پادشاهی دیوانهای را دید كه با كودكان بازی میكرد و با انگشت بر زمین خط میكشید. پرسید: چه میكنی؟ گفت: خانه میسازم. پرسید: این خانه را میفروشی؟ گفت: میفروشم. پرسید: قیمت آن چقدر است؟ دیوانه مبلغی را گفت! همسر پادشاه فرمان داد كه آن مبلغ را به او بدهند، دیوانه پول را گرفت و میان فقیران قسمت كرد.
هنگام شب پادشاه در خواب دید كه وارد بهشت شده، به خانهای رسید، خواست داخل شود اما او را راه ندادند و گفتند: این خانه برای همسر توست. روز بعد پادشاه ماجرا را از همسرش پرسید: همسرش قصه آن دیوانه را تعریف كرد! پادشاه نزد دیوانه رفت و او را دید كه با كودكان بازی میكند و خانه میسازد. گفت: این خانه را میفروشی؟ دیوانه گفت: میفروشم.
پادشاه پرسید: بهایش چه مقدار است؟ دیوانه مبلغی را گفت كه در جهان نبود! پادشاه گفت: به همسرم به قیمت ناچیزی فروختهای! دیوانه خندید و گفت: همسرت نادیده خرید و تو دیده میخری، میان این دو، فرق بسیار است.
🔰ارزش كارهای خوب به این است كه برای رضای خدا باشد نه برای معامله با خدا.
@rkhanjani
الرفیق ثُمَّ الطَریق
حواستون باشه کی رو واسه رفاقت انتخاب میکنید
#حاج_قاسم
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جبࢪان نمیشوی حتے با گریہ های عمیق🖤🌿!!
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 داغ دلمان تازه شد آقا جان ...
🎥 روایت بغضآلود رهبر انقلاب از انتظار حاجقاسم پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش ...
( در دیدار امروز خانواده شهید سلیمانی با رهبر انقلاب )
#داغ_بر_دل_مانده
https://eitaa.com/joinchat
@rkhanjani
سختگیری زیاد درپذیرفتن عذرخواهی ازجانب همسر، می تواند موجب شود که او کمتر برای عذرخواهی پاپیش بگذارد.
عذر او را بپذیرید
و سعی کنید او را ببخشید...
❤️ @rkhanjani ♥️
🟣 قهر کردن بیش از اندازه یک بیماری شخصیتی است...
قهر کردن یک نوع اختلال شخصیتی و نوعی بیماری روانی است که فرد با تکیه بر آن از روبرویی با مشکلاتش می گریزد و طرف مقابل را تنبیه می کند.
کسانی که زیاد قهر می کنند افرادی هستند که تصور می کنند بهترین کار برای تسلط روی افراد، این است که آنها را تحت کنترل درآورند. البته این شیوه برخورد، خودخواهانه به نظر می رسد چون بدین ترتیب فرصت حرف زدن را از طرف مقابل هم سلب می کنند.
قهر کردن یکی از اختلالات شخصیت نابالغ است که ممکن است ریشه در کودکی فرد داشته باشد.
این افراد معمولا راه حلهای موقت و ناکار آمدی مثل قهر کردن را به شیوه های صحیح حل مشکلات ترجیح می دهند.
قهر، حاصل خشم افراد درونگرا، کم جرات، منفعل پرخاشگر، خجالتی و پرتوقع است.
این افراد به دلیل عدم بلوغ شخصیت در ابراز احساساتشان ناتوان هستند. قهر، رفتاری برای بیان اعتراض است و از جانب کسانی که بیماری رفتاری دارند انجام می شود.
برای برخورد با کسانی که به صورت مداوم قهر می کنند مهمترین نکته اینست که نباید به آنها برای قهرشان جایزه داد.
❤️. @rkhanjani 💓
_حاج_قاسم
📚اهل مطالعه با موضوعات مختلف
ساعت کاري و فشردگي مسوليتهايش، بيشتر اوقات وقتي براي امور شخصياش باقي نميگذاشت؛ اما يک چيز در اين ميان استثنا بود: #مطالعه کردن و نوشتن.
👈 حاج قاسم، هم خودش و هم بچههايش را موظف به خواندن ميدانست.
👈دايره کتابهاي انتخابياش هم وسيع بود: از شعر فارسي و رمان خارجي تا کتابهاي تاريخي و سياسي، و از خاطرهها تا شرح حالها تا کتابهاي نظامي.
👈کتاب را با دقت ميخواند. بر ابتدا و انتهاي کتاب يادداشت مينوشت. گاهي حتي يادداشتهاي مفصلترش را در دفتر جداگانهاي ثبت ميکرد. بسياري کتابها را با ماژيک رنگي نشانهگذاري ميکرد و خط ميکشيد.»
📚 «از چيزي نمي ترسيدم» ص ۳۶.
🌸 ─•❖•══════─ 🌸
اینجا کلمات حکومت میکنند ، اینجا با هم برای تنفس در هوایی تازه گام برمیداریم....
🌸 ─•❖•══════─ 🌸
———🌻⃟————
@rkhanjani
چونکه افکار منفی نشت میکنن،
بزرگ میشن،
غرقت میکنن...
———🌻⃟————
@rkhanjani
این سوره نصر رو همگی موافقید بخونیم برای شادی همه شهدای مدافع حرم و سردار دلها
@rkhanjani
[هُوَ الَّذی یُنَزِّلُ عَلی عَبدِهِ ءایاتٍ بَیِّناتٍ لِیُخرِجَکُم مِنَ الظُلُماتِ اِلَی النّور وَ اِنَّ اللهَ بِکُم لَرَئوفٌ رَحیم]
#حدید،۹
———🌻⃟————
@rkhanjani
❤️🌹❤️
یادٺ خوشے حال همہ منتظران
پــروازِ پر و بالِ همہ منتظران
آمـاده شـدن بخاطرِ آمدنٺـــ
شد افضل اعمالِ همہ منتظران
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✋سلام آرام جانم مهدے صاحب
زمانم تعجیل در ظهور سہ #صلوات💚
🌷 #حاج_قاسم
🏴 @rkhanjani