💠چگونه همسر آینده مان را انتخاب کنیم؟
خانم ها دوست دارند فکر کنند که فقط یک مرد بی عیب و نقص و با کمال برایشان وجود دارد که تقدیر او را رقم می زند و آقایان فکر می کنند که می توانند چندین زن را ملاقات کنند و از بین آشنایی های متعدد یکی را انتخاب کنند. ولی تأهل به معنای واقعی این است که شریکی مناسبی در زندگی پیدا کنیم.
▫️این ازدواج است که امتیازاتی به فرد می دهد از جمله هم صحبتی، شانه ای برای گریستن و خالی کردن بار غم و بازویی برای حمایت و امنیت یافتن در پناه آن و رفع نیازهای جسمانی.
▫️برای #انتخاب_همسر آینده خود، ابتدا باید او را ملاقات کنید. امکان ملاقات در دانشکده دوران تحصیل، محل کار، معرفی از طریق دوستانتان، اماکن عمومی و ... حاصل می گردد. بهترین مکان مناسب جایی است که شما بتوانید با افراد مشابه خودتان برخورد کنید. کسی که طبق خواسته های شما باشد.
▫️چند مسأله زیر را جدی بگیرید:
✅1 - انتخاب یک خویشاوند و دوست خانوادگی نزدیک به عنوان نامزد احتمالی
شما و خانواده هایتان سالهاست که همدیگر را می شناسید و از نقاط ضعف و قوت هم اطلاع دارید. و این شروعی قابل اعتماد و امن است و بستگی به خود شما دارد که آیا این نوع #ازدواج را دوست دارید یا نه.
✅2 - آشنایی و ازدواج دو همکار
به هم علاقه مند شدن دو همکار در محیط کار باید تا زمان اعلام نامزدی مخفی بماند تا مشکلاتی پیش نیاید و در شما احساس شرمندگی و گناه روی ندهد و این موقعی ارزشمند است که به پیوند مستحکم بیانجامد.
✅3 - همدیگر را خوب بشناسید
با چند معاشرت کوتاه دست به ازدواج نزنید، چون این معاشرت های کوتاه از نظر بعد احساسی بر شما تأثیر می گذارد و این مسأله می تواند مانع شناخت دو نفر از یکدیگر می شود.
✅4 - مراقب سن باشید
هر چقدر مسن تر شوید بیشتر نگران موفقیت رابطه ها هستید و سخت تر کسی پیدا می شود، پس مواظب بالا رفتن سن خود باشید و برای انتخاب شریک زندگی تان، وسواس گونه رفتار نکنید. به جای آن ایده آل ها و شرایط مناسب خود را بررسی کرده و در صورتی که طرف مقابل بیشتر شرایط را داشت، به او پیشنهاد ازدواج دهید.
✅5 - به عقل خودتان اتکا نکنید
از مشورت خانواده ها در انتخابتان استفاده کنید. نظر دوستان صادق و خیرخواهتان را بپرسید و اگر لازم بود نزد مشاور ازدواج بروید تا مطمئن شوید انتخاب درستی داشته اید.
✅6 - در رابطه تان دقت کنید
حرف زدنتان همراه با فکر و آگاهی باشد ولی گفت و گو های مهم را نباید در یک جشن تولد یا سینما از مسافت دور یا پای تلفن بیان کنید بلکه باید در رفت و آمدهای خانوادگی یا ملاقات های دوران #خواستگاری بیان کنید.
✅7 - شیفته نشوید
در روزهای اولی که احساس می کنید همسر مورد نظر را انتخاب کرده اید، ممکن است آنقدر شیفته باشید که خیلی از ایرادهای او را نبینید. این دوران، وقت عمل کردن و نهایی کردن قول و قرارهای ازدواج نیست. به جای آن به خودتان فرصت دهید تا طرف مقابل را بشناسید و او را به شکل واقعی ببینید.
💞💞💞💞💞💞💞
@Khanjanidroos
حضرت آیتالله خامنهای امروز در دیدار مردم قم:
🔹ملت ایران در اقصی نقاط کشور -در شهرهای بزرگ و کوچک- از روز نهم دی که این آتشبازیها و این شیطنتکاریهای افرادی تازه شروع شده بود، در همه جای کشور از روز نهم دی این حرکت [راهپیماییشان] آغاز شد.
🔹بعد که [مردم] دیدند نه، مزدوران دشمنان دستبردار نیستند، آنوقت پیدرپی و روزهای متوالی این راهپیماییها تکرار شد.
🔹از روز سیزدهم در قم، در اهواز، در همدان، در کرمانشاه و روز پانزدهم و شانزدهم و هفدهم در شهرهای مختلف، در شهرهای بزرگ، در مشهد، در شیراز، در اصفهان، در تبریز، [راهپیماییها ادامه یافت].
🔹اینها حوادث معمولی نیست، اینها هیچ جای دنیا وجود ندارد؛ من این را از روی اطلاع عرض میکنم.
🔹این حرکت عظیم منسجم مردمی در مقابل توطئهی دشمن با این نظم، با این بصیرت، با این شور و انگیزه در هیچ جای دنیا نیست و این چهل سال است که ادامه دارد.
🔹بحث یک سال و دو سال و پنج سال و اینها نیست. نبرد ملت با ضد ملت است، نبرد ایران با ضد ایران است، نبرد اسلام با ضد اسلام است؛ این ادامه داشته، البته بعد از این هم خواهد بود.
🔹همهی حرکاتی که دشمن در این چهل سال در مقابل ما انجام داده است پاتک انقلاب است. انقلاب، ریشهی دشمن را از لحاظ سیاسی در کشور کَند، دشمن حالا مرتباً پاتک میکند و در هر دفعه هم شکست میخورد؛ اقدام میکند و نمیتواند [کارش را] پیش ببرد؛ به خاطر ایستادگی، به خاطر این سد محکم مردمی و ملی.
🔹این بار هم ملت با قدرت تمام به آمریکا و به انگلیس و به لندننشینها میگوید این دفعه هم نتوانستید، باز هم نخواهید توانست. ۹۶/۱۰/۱۹
@Khanjanidroos
سبک_زندگی_اسلامی
استاد صفایی ره
🌿 بهترین زندگی
به فرموده ى حضرت رضا ع بهترين زندگى ها ،زندگى كسانى است كه ديگران در آن زندگى به خوبى ها و نوايى رسيده اند.
«مَنْ حَسُنَ عَيْشُ النَّاسِ فى عَيْشِهِ»
@Khanjanidroos
شخصیت نامزدم را چگونه بشناسم(تکانشگری)؟
تکانش گری به معنای اقدام ناگهانی و نسنجیده در پاسخ به محرک های فوری، و یا اقدام کردن بدون طرح و برنامه قبلی و یا بدون توجه به نتایج ست.
بیشتر افراد در موقعیت های آرام و خوشایند زندگی مانند مهمانی، کافه و ... چهره ای معقول و مردم پسند نشان می دهند، آنچه می تواند شخصیت واقعی شخص را تا حدی آشکار سازد واکنش و پاسخ شخص به موقعیت های مهم،دشوار و گاه پر تنش زندگی ست.
مراجعی در جلسه مشاوره بیان می کرد نامزد من در وقتی که عصبانی می شود، متوجه رفتار خودش نیست،بسیار انفجاری خشمگین می شود و ناسزا می گوید، چند دقیقه بعد ابراز ندامت می کند.
گاه در جلسه مشاوره از نامزدها این سؤال را می پرسیم:« شما در یک موقعیت مهمانی هستید،مادر خانم(یا مادر شوهر) به خاطر رفتاری، با شما رفتار تندی می کند، واکنش شما چیست؟»
افرادی که سنجیده رفتار می کنند؛ اشخاصی در موقعیت ها به جای هیجانی شدن و واکنش پذیری، به راه حل های منطقی فکر می کنند، کسانی که هیجاناتی مانند دلخوری و خشم خود را به طور مناسبی ابراز و مدیریت می کنند، گزینه های خوبی برای زندگی زوجی هستند. در عوض ازدواج با افرادی که خشم انفجاری دارند؛در شادی ها رفتارهای خارج از عرف دارند؛کسانی که به خاطر تکانشگری و ندانم کاری، نصفی از عمر خود را در عذر خواهی و ندامت می گذرانند، شاید گزینه های خوبی برای ازدواج نباشند.
@Khanjanidroos
◼️
امروز روز وفات امامزاده موسی مبرقع(ع) می باشد.
ایشان فرزند بلافصل امام جواد (ع) و برادر بزرگوار امام هادی (ع)
میباشد.نام مادر بزرگوازشان سمانه مغربیه می باشد .
از ازدواج امام جواد(ع) با ام فضل که دختر مامون بود سال ها گذشت ولی او نازا بود به همین دلیل امام جواد(ع)با زنی پاک دامن به نام سمانه از اهالی مغرب ازدواج کرد و از ایشان در سال 212هجری قمری صاحب فرزندی شد که امام هادی (ع)است و دو سال بعدصاحب پسر دیگری شد به نام موسی .
امام جواد(ع) چون به پرهیزگاری و امانت داری ایشان ایمان داشت بعد از امام هادی(ع) موسی مبرقع را متولی موقوفات و صدقات خود نمود.
چون ایشان چهره ای زیبا مانند حضرت یوسف(ع)داشتند و به هنگام عبور ایشان مردم دست از کار و تجارت بر می داشتند ایشان به چهره نقاب و برقع می انداختند از این رو به موسی مبرقع معروف شدند.
ایشان از اولین سادات رضوی هستند که در سال 256 در سن 42سالگی از کوفه به قم آمدند .
یکی از کارهای مهم ایشان ساخت گنبد و بارگاه حضرت معصومه (ع)می باشد.
ایشان بعد از 40 سال زندگی در قم در 22ربیع الثانی در سن 82 سالگی وفات یافتند ودر خیابان آذر در محله ای به نام چهل اختران به خاک سپرده شدند.
آیت الله بهجت(ره) درباره مقام این امام زاده فرموده اند:
اگر کسی خدمتی به حضرت موسی مبرقع(ع)نماید مورد عنایت اهل بیت(ع) و امام جواد(ع)و امام زمان(عج) واقع میشود.
پس لطف کنید حمد و سوره ای را بخوانید و به روح این امام زاده هدیه کنید.
@Khanjanidroos
آدمای خوشحال......
روی چیزایی که دارن تمرکز میکنن🍃
و آدمای ناراحت روی چیزایی که از دست دادن.
@Khanjanidroos
✅ مشکلات تمامیت ندارند
🔶استاد علی صفایی ره
هيچگاه خدا،باج بىكارى و تنبلى ما را نمىدهد! او مىخواهد كه زمينهى حركت و تحوّل ما را فراهم كند و امكان انتخاب ما را آماده سازد. پس دنيايى همراه رنج و حادثههايى بىامان و درگيرىهايى مستمر و مداوم مىآورد تا ما با برخوردها به تماميّت خويش برسيم.
مشكلات تماميّت ندارد. اين ما هستيم كه بايد تماميّت خود را به دست بياوريم و پايدارى كنيم ؛ وگرنه همچون قوم موسى، گرفتار تيه و سرگردانى مىشويم و چهل سال،با اينكه مىرويم،به جايى نمىرسيم. و اين پاداش سستىها و كوتاهىهاى ماست.
@Khanjanidroos
🌷 آیت ﺍﻟﻠﻪ العظمے بهجت (ره) فردمودند:
ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻣﺎ ﺳﻨﮓ ﻗﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ،
ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ،
ﺍﺳﻢ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ.
ﻋﻨﺎﻭﻳﻦ ﻣﺮﺩﻡ،
ﭘﺴﺖ ﻭ ﻣﻘﺎﻡ ﻣﺮﺩﻡ
و ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ،
ﻭﺯﻳﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ،
ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ.
ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺍﺻﻼ ﻣﻼﮎ ﻧﻴﺴﺖ،
🔶ﺑﻠﮑﻪ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺯﻳﺮ ﺍﺳﺖ :
1⃣ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﺁﻧﻬﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍﺿﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺑﻬﺸﺖ.
2⃣دوم ﺁﻧﻬﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍﺿﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻨﻔﻌﺖ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﻴﺰ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺑﻬﺸﺖ.
3⃣سوم ﺁﻧﻬﺎﻳﻲ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﺷﮏ ﺑﺮﺍﻱ امام حسین و ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺍﻧﺪ و عمل صالح انجام دادند ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻢ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺑﻬﺸﺖ.
ﺳﭙﺲ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ :
ﺍﻱ ﺧﺪﺍﻱ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﭘﺲ ﺷﻬﺪﺍ ﻭ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﭼﻪ؟
🌸🌷ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﻴﻔﺮﻣﺎﻳﻨﺪ :
ﻣﻘﺎﻡ ﻭ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻧﻴﺴﺖ.
ﻣﺎ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﻨﻴﻢ،
ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻴﻢ ﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ ﮐﺠﺎ ﺧﻮﺷﺸﺎﻥ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ ﻭ ﮐﺠﺎﻱ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺮﻭﻧﺪ؟
"اللهم ﺍﺭﺯﻗﻨﺎ ﺷﻬﺎﺩﺓ ﻓﻲ ﺳﺒﻴﻠﮏ
@Khanjanidroos
🍃🌸🍃🌸🌸🌸
تنها بندگی خداست که می تواند به انسان ها عزت ببخشد. پیامبر ص در این باره می فرماید: ان ربکم یقول کل یوم : انا العزیز فمن اراد عز الدارین فلیطع العزیز، خداوند هر روز ندا می دهد که من پروردگار عزیز شما هستم، و هر که خواهان عزت دو جهان است، خدای عزیز را اطاعت کند. اطاعت خداوند، بنده ناچیز و ضعیف را به بینهایت عزیز و قوی مرتبط می کند و از او موجودی سربلند و باعظمت می سازد. چنان با عظمت که هیچ چیزی جز خدا در نظر او قدری نخواهد داشت. امام علی در توصیف چنین بندگانی می فرماید: عظم الخالق فی انفسهم ، فصغر ما دونه فی اعینهم ، خداوند در روح و جان آنها بزرگ جلوه کرده ، پس هر چه جز او در دیده گانشان خرد و کوچک است. در مقابل ، کسانی که به جای خداوند، دنیا در دیده آنها بزرگ است حاضرند در برابر هر کس و هر چیز خود را خوار و برده کنند. می توان گفت ریشه تمام عزت ها و ذلت ها در همین حقیقت است .
@Khanjanidroos
🔴 #نیاز_زن_و_مرد
💠با احترام گذاشتن به مرد، میتوان او را برای همیشه #عاشق خود کرد!
تحقیقات نشان داده است که مردها اگر مجبور باشند بین #عشق و #احترام یکی را انتخاب کنند، بیشترشان ترجیح میدهند تنها بمانند ولی به آنها بیاحترامی نشود!
💠از سوی دیگر اکثر خانمها به عشق و #محبت بیشتر علاقه نشان دادهاند.
💠اگر مردها و زنها بتوانند یکدیگر را به درستی درک کنند، میتوانند کنار هم زندگی آرام و بیدغدغه و پر از #عشق داشته باشند.
🍃❤️ @khanjanidroos
داستان کوتاه
✅استادی با شاگردش از باغى ميگذشت ..
چشمشان به يک کفش کهنه افتاد. شاگرد گفت گمان ميکنم اين کفشهاي کارگرى است که در اين باغ کار ميکند . بيا با پنهان کردن کفشها عکس العمل کارگر را ببينيم و بعد کفشها را پس بدهيم و کمى شاد شويم ..! استاد گفت چرا براى خنده خود او را ناراحت کنيم؛ بيا کارى که ميگويم انجام بده و عکس العملش را ببين! مقدارى پول درون آن قرار بده ..
شاگرد هم پذيرفت و بعد از قرار دادن پول ، مخفى شدند. کارگر براى تعويض لباس به وسائل خود مراجعه کرد و همينکه پا درون کفش گذاشت متوجه شيئى درون کفش شد و بعد از وارسى ، پول ها را ديد. با گريه فرياد زد : خدايا شکرت .خدايی که هيچ وقت بندگانت را فراموش نميکنى .. ميدانى که همسر مريض و فرزندان گرسنه دارم و در این فکر بودم که امروز با دست خالى و با چه رويی به نزد آنها باز گردم و همينطور اشک ميريخت ..
استاد به شاگردش گفت: هميشه سعى کن براى خوشحاليت ببخشى نه بستانی ..
@khanjanidroos
💥 بین "علاقه هایتان" و "منطقتان"، هیچ وقت یکی را انتخاب نکنید!
باور کنید هیچکدامشان به تنهایی درست نیست
نه علاقه ای که بی منطق باشد
و نه منطقی که بدون علاقه پیروی شود.
همیشه انتخاب هایتان را جوری تعیین کنید
که نه بی منطق باشد و نه بی علاقه
یک جور قاعدهی بُرد، بُرد.
تقسیم کردن انتخاب ها به این دو دسته
پشیمان شدنش حتمی است...
@khanjanidroos
فرازهای پایانی خطبه 106
🍃وَ قَدْ تَرَوْنَ عُهُودَ اللَّهِ مَنْقُوضَةً فَلَا تَغْضَبُونَ وَ أَنْتُمْ لِنَقْضِ ذِمَمِ آبَائِكُمْ تَأْنَفُونَ، وَ كَانَتْ أُمُورُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ تَرِدُ وَ ....
با اينکه مى بينيد، قوانين و پيمان هاى الهى شکسته شده اما به خشم نمى آييد! در حالى که اگر پيمان ها و سنت هاى پدرانتان نقض گردد، سخت ناراحت مى شويد! در گذشته، امور حکومت به دست شما بود و از ناحيه شما به ديگران مى رسيد و نتيجه نهايى به سوى شما باز مى گشت، ولى شما مقام خويش را به ستمگران واگذار کرديد و زمام امور خود را به دست آنها سپرديد و ماموریت هاى الهى را به آنها داديد! آنها به شبهات عمل مى کنند و در شهوات غوطه ورند! به خدا سوگند! اگر دشمنان، شما را در زير هر ستاره اى از آسمان پراکنده کنند، باز خداوند (نسل هايى از) شما را براى بدترين روز آنها (روز انتقام) گردآورى مى کند!
@khanjanidroos
متاسفانه مسلمانان بعد از رسیدن به عزت، این عطیه الهی ، در شرایطی که همه چیز در دست شان بود، میدان را برای ظالمان خالی کردند و خواری و ذلت را پذیرفتند. این باعث شد بازماندگان دوران جاهلیت فرزندان ابوسفيان بر تخت و حکومت اسلامی تکیه بزنند. کسانی که غرق در شهوات بودند و می خواستند با اسلام سلطنتی ، اسلام راستین را محو کنند ، عدالت و مساوات اسلامی را پایمال کنند و مردم را به بندگی خود درآورند و اموال عمومی را به تاراج ببرند. امام در اینجا از مردم شکایت می کند و به آنها می فرماید چه انسان های بی غیرت و ستم پذیری هستید، از اینکه پیمان های خدا شکسته شود ناراحت و خشمگین نمی شوید، اما نسبت به نقض پیمان هایی که در گذشته، پدرانتان با یکدیگر بسته اند به شدت واکنش نشان می دهید. شما روزی مرجع کار مردم بودید ولی خودتان ستمگران را در مقام خود جای دادید و امور حکومت خدا را به آنها واگذاشتید تا به شبهه عمل کنند و در شهوت و به دلخواه خود پیش بروند. در واقع امام اشاره می کند که عامل تسلط یافتن ستمگران خود شما هستید.
@khanjanidroos
مردم به خاطر دنیا خواهی ستم پذیر شده بودند و روحیه حقیقت جویی خود را از دست داده بودند. دنیا برای بعضی ها حجاب مىشود، جلوه مىکند و رسیدن به منافع، آنها وادار مىکند که تن به ستم دهند. آنها به دنیا دل مىبندند و از ترس از دست دادنش، پذیراى همه خفت ها و خواری ها مىشوند. تا این ترس هست همیشه ستم پذیری و پذیرش ذلت هم هست. در مقابل اینها اهل ایمان چون عظمت الهی در دل شان جلوه کرده، به معرفتی می رسند که جز در برابر خدا سرتسلیم فرود نمی آورند، سرخم کردن در برابر غیر خدا و تن دادن به پستی ها از آنجاست که عظمت الهی ادراک نشده و گرنه اگر کسی به این باور برسد که همه چیز از اوست و جز او هیچ قدرتی وجود ندارد دیگر تسلیم هیچ باطلی نمی شود. جایگاه و شان مومن این است که به این باور برسد و فقط تسلیم خدا باشد و از عظمت او بترسد و جز خدا را بندگی نکند.
@khanjanidroos
خداوند عهده دار کار حضرت یوسف شد.
پس قافله ای را نیازمند آب نمود تا او را از چاه بیرون آورد سپس عزیز مصر را نیازمند فرزند نمود تا او را به فرزندی بپذیرد.
سپس پادشاه را محتاج تعبیر خواب کرد تا او را از زندان خارج کند سپس همه مصریان را نیازمند غذا نمود تا او عزیز مصر شود.
اگر خدا عهده دار کارت شود همه عوامل خوشبختی را بدون اینکه احساس کنی برایت آماده میکند فقط با صداقت بگو کارم را به خدا می سپارم.
خدایا فقط تو ما را کفایت است!
@Khanjanidroos
جریان وجودی انسان طوری است که اگر حرکت نکند رنج می کشد،،،،
ماندن، مثل نرفتن است،،،،،
خداوند قادر می تواند تو را در متن دارایی و زیادی نعمت در رنج قرار دهد !!!
و چنان رحمت دارد که در رنجها و نداری ها می تواند به تو فراخی و امن و آرامش بدهد......
پس توکل براو داشته باش که؛
متوکلین را دوست دارد........
@Khanjanidroos
#خانومی_که_شما_باشید❤
هیچگاه همسر خود را تحت فشار نگذارید و از او درخواست های ناشدنی نخواهید.
مردی که زیر بار فشار حرفهای همسرش باشد، دست به دروغ گویی می زند و به همسرش وعده هایی می دهد که خودش هم میداند از عهده آن بر نمی آید، اما به خاطر ساکت کردن همسرش و جلوگیری از کشمکش محبور به دروغ گفتن می شود.
مردها از خانم های عصبی که تمام مدت داد و فریاد می کنند خوششان نمی آید. آنها خانم هایی را می پسندند که اهل بحث و گفتگو باشند و قادر باشند که مشکلاتشان را از راه های منطقی حل کنند.
@khanjanidroos