معرفی چهار پیام القاییِ #فمینیستها در تصویری علیه حجاب و #چادر..
متاسفانه دشمن در قالب هنر و جنگ نرم، مقدسات اسلام و نقاط قوت زنان مسلمان (مثل حجاب) را هدف گرفته است.
اکثریت به صورت کورکورانه و چشم بسته در حال حرکت هستند. (حجاب معادل جهل دانسته شده است)
در تصویر فوق، ۴ پیام القایی بر ضد حجاب را میتوان استنباط کرد. نظر شما چیست؟
مطالعه مجله آمریکایی، نشانه رسیدن به آزادی از جهل و حرکت آگاهانه است. (لیبرالیسم و پیروی از استکبار، راه نجات دانسته شده است)
یک نفر موفق شده بر خلاف اکثریت، پوشش را بردارد و راه درست را بیابد و در مسیر دیگر حرکت کند. (بی حجابی معادل آگاهی و انتخاب درست، دانسته شده است)
یک نفر در ردیف دوم اندکی روبند را کنار زده و این فرد بی حجاب را مینگرد و دچار تردید و شک نسبت به راه خود، شده است. (القاء اینکه بی حجابها تنها نیستند و میتوانند افراد دیگر را به مرور جذب کنند)
همانطور که مشاهده میشود، اقدامات دشمن و تلاش شیاطین بر علیه جریان حق، تا روز قیامت ادامه دارد و ایستادگی و مقاومت ما هم در برابر جریان باطل ادامه خواهد داشت... و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامه
@khanjanidroos
✍آیت الله مجتهدی ره:
✅در بنی اسراییل عابدی بود. شب خواب دید، در خواب به او گفتند؛ تو هشتاد سال عمر می کنی، چهل سال در رفاهی و چهل سال در فشاری. کدام یک را اول می خواهی؟ چهل سال زندگی خوب را یا چهل سال در فشار را؟ او گفت: من عیال مومنی دارم، با او مشورت می کنم. ببینم او چه می گوید؟ از خواب بیدار شد. رفت پیش عیالش و گفت؛ من چنین خوابی دیده ام، تو چه می گویی؟ زن گفت: بگو من چهل سال اول را در رفاه می خواهم. از آن شب به بعد از در و دیوار برایش می آمد. به هرچه دست می زد طلا می شد.
زنش هم می گفت: فلانی خانه ندارد برایش خانه بخر. فلان پسر می خواهد عروسی کند ندارد، فلان دختر می خواهد شوهر کند ندارد و... همسرش به او دستور می داد و او هم تا می توانست کمک می کرد. سر چهل سال خواب دید. در خواب به او گفتند؛ خدا می خواهد از تو تشکر کند. چهل سال اول به تو داد، تو هم به دیگران دادی، می خواهد چهل سال دوم را هم در رفاه باشی.
🌟ما این را تجربه کرده ایم. کسانی که اول عمر کمک مالی به دیگران می کنند، در آخر عمر هم خوبند، ولی کسانی که اول عمر دارا بودند و کمکی نکردند، آخر عمر ورشکست می شوند و به گدایی می افتند ما این را تجربه کرده ایم...
@khanjanidroos
✅واقعیت دنیای مدرن
وقتی در سالهای اخیر میبینیم که کشور انگلستان برای خروج از چالش زندگیهای انفرادی "وزیر تنهایی" منصوب میکند و به گفته نخستوزیرش آن را "واقعیت تلخ دنیای مدرن" مینامد بیشتر به فروپاشی بنیان خانواده در غرب پیمیبرد.
@khanjanidroos
✅ من قبلا خيلي زود عصباني ميشدم ولي مدتي هست که خيلي سعي ميکنم عصباني نشوم البته مقداري موفق بودم اما گاهي نمي دانم که اين حرکتم درست بوده يا نه مثلا گاهي شوهرم باهام بد حرف ميزنه من اون لحظه چيزي نمي گم ولي خيلي دلخور ميشم و گريه ميکنم ولي بعد از مدتي به همسرم ميگم که از حرفت دلخور شدم ميخواستم بدونم بهترين حرکت چيه آيا حتي نبايد به روش بیارم؟
✅اينکه توانسته ايد عصبانيت خود را کنترل کنيد بسيار نشانه خوبي است. هر کسي نمي تواند اين کار را انجام دهد و بسياري تا آخر عمر با اين معضل دست و پنجه نرم مي کنند.
در مورد رفتاري که با همسرتان داريد به نظر مي رسد که رفتار بسيار خوبي است. بالاخره هر کسي ممکن است از رفتار وگفتار ديگران عصباني شود و مهم اين است که در آن لحظه که انسان عصباني مي شود بر روي خود تسلط داشته باشد و بعدا و در آرامش کامل به او تذکر دهد. اينطور هم احتمال تاثيرگذاري بسيار بيشتر مي شود و همين اينکه در هنگام عصبانيت کاري نمي کند که بعدا پشيمان شود.
البته نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که تکرار زياد تذکر باعث مي شود که اثرگذاري خود را از دست بدهد. به همين دليل مي توانيد با بزرگواري در مقابل برخی از سخنان ناپسند ایشان، سکوت کنید تا ايشان خود متوجه شود که رفتارش اشتباه است و در مقام اصلاح خود برآيد.
@khanjanidroos
آرامش یعنی
قایق زندگیتان را
دست کسی بسپارید که
صاحب ساحل آرامش است...
الابذکرالله تطمئن القلوب
و امروز از خدای مهربان
قشنگترین، آرامشبخشترین
و بهترین روز بندگی را برایتان آرزومندم....
@khanjanidroos
دوست دارم باران باشم!💧
پاک و بی آلایش
آنقدر مهربان و لطیف
که رنج جدا شدن از آسمان را
در سبز کردن زندگی عزیزانم
جبران کنم !
وترنم رویش را از نو با آنان بنوازم!
@khanjanidroos
براى خانواده تان وقت بگذارید.
در هر خانواده ای که زندگی می کنیم، می توانیم راه هایی را برای #ارتباط بهتر با هم پیدا کنیم.
یکی از این راه ها #وقت گذاشتن براى یکدیگر است.
وقت گذاشتن به این معنی که:
همدیگر را بشنویم
خود را بهتر بیان کنیم
کمک بخواهیم
کمک کنیم
سعی کنیم همدیگر را بفهمیم
شادی و ترس هایمان را بگوییم
به رویاهای هم توجه کنیم،
به افراد خانواده مان فرصت دهیم که حرف هایشان را بزنند....
@khanjanidroos
چه کسی سلامت روان دارد؟
روانشناسان مفهومی را پیش کشیدند به عنوان «سلامت روانی» و گفتند همان طور که سلامت جسمانی برای انسان مطرح است، سلامت ذهنی و روانی هم برایش مطرح است. اما مشکلی که درباره سلامت روانی هست این است که، برخلاف سلامت جسمانی، درباره چیستی سلامت روانی وفاقی وجود ندارد. در روانشناسی مفهومی مبهمتر و لغزندهتر از سلامت روانی نیست.
از میان آرای مختلف درباره مؤلفههای سلامت روان، شش مؤلفه هست که وجه مشترک همه این آراست و به نظر، بهترین نظامهای اخلاقی آنها هستند که به این شش مؤلفه یاری برسانند.این شش مؤلفه به اختصار از این قرارند:
1️⃣ عزت نفس
یعنی اینکه انسان، به لحاظ اخلاقی در هر مرتبه هم که باشد، نزد خود خفیف نباشد و خود را دارای ارزش بداند. فرق عزت نفس با تکبر در این است که عزت و خفت نفس اساساً در مقایسه خود با دیگری به دست نمیآید، بلکه فقط در نگاه به خود حاصل میشود، اما تکبر وقتی پیش میآید که انسان خود را با دیگری مقایسه کند. بنابراین، ممکن است انسان عزت نفس داشته باشد اما تکبر نداشته باشد، یعنی اصلاً ثروت روانی و اخلاقی خود را بالاتر از دیگری نمیداند، اما همین مقدار را که دارد ارج مینهد. به عبارت دیگر، انسان در این حالت به بودهها و داشتههای روانی و اخلاقی خود ارج مینهد بدون اینکه آنها را با دیگری مقایسه کند.
2️⃣ یکپارچگی روانشناختی
(که غیر از یکپارچگی اخلاقی است)، یعنی اینکه کل وجود انسان یک آهنگ را کوک کرده باشند. به عبارت دیگر، یعنی عقاید و باورها، احساسات و عواطف و هیجانات، خواستهها، گفتار و کردار هر فرد که سازنده شخصیت و منش او هستند با هم هماهنگ باشند و به تعبیر خیلی جالب عیسی، خانههای درونش تجزیه نشوند.
3️⃣ خودفرمانروایی شخصی
(که شامل همه رأیها و تصمیمات میشود و غیر از خودفرمانفرمایی اخلاقی است، که فقط شامل رأیها و تصمیمات اخلاقی است)، یعنی انسان در مقام نظر و عمل تابع و تسلیم اقتضائات خود باشد، نه تابع و تسلیم اقتضائات دیگری. به عبارت دیگر، یعنی اگر انسان اتخاذ رأیی در مقام نظر و تصمیمی در مقام عمل میکند واقعاً مجموعه ادراکات وجود او اقتضای این رای یا تصمیم را داشته باشند.
4️⃣ خودشکوفایی
یعنی اگر انسان استعدادی را در خود دید سعی کند آن را شکوفا سازد و بالقوهگی هایش را بالفعل سازد. البته درست است که، به قول روانشناسان رشد، هیچ انسانی نمیتواند همه استعدادهای خود را به فعلیت برساند، اما لااقل آنقدر که میتواند بکند.
5️⃣سازواری اجتماعی
یعنی انسان بتواند در جامعهای که عقاید، احساسات و عواطف و هیجانات و خواستهها هیچ کس در آن جامعه مثل او نیست با نرمی در کنار دیگران زندگی کند و به بیشترین حد ممکن زندگی مسالمتآمیز داشته باشد، نه اینکه اختلاف عقیده با دیگران باعث جدایی عاطفی شود و انسان با کوچکترین تفاوت بگوید راه من از راه شما جداست و به این ترتیب خود را دچار انزوای روانشناختی کند.
6️⃣شناختهای واقعگرایانه داشتن
کسانی که سلامت روانی دارند به طور مطلق از اوهام، خرافات، هذیانات، سخنان نامدلل، سوگیریها و پیشداوریها گریزاناند و میکوشند تا آنجا که میتوانند عالم واقع را چنان که هست وارد ذهن خود کنند نه چنان که دوست دارند. به عبارت دیگر، آرزواندیشی ندارند و نمیگویند چون آرزو دارم که الف ب باشد پس الف ب است. یکی از علائم این شناخت این است که چنین کسی همیشه پنجرههای ذهنش را بازمیگذارد تا بادهای مخالف به او بوزند و از این رو به این حالت «سعة صدر» نیز گفتهاند.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@khanjanidroos
✅چگونه ميتوان شيطان را به اسارت گرفت؟
✅مسلما اسير کردن شيطان براي هيچ کس امکان ندارد؛ چرا که اگر قرار بود کسي او را به اسارت بگيرد، تمام انبياء و اولياء اين کار را کرده بودند. اما مي شود با تدابيري که دين فرموده، راه هاي نفوذ شيطان را سد کرد و ابزار گمراهي را از دست او گرفت . مهم ترين ابزار شيطان، تحريک نفس امّاره ماست، پس اگر ما نفس خود را کنترل کنيم، شيطان، خلع سلاح مي شود و ديگر نمي تواند به ما ضربه بزند.
چند راه بستن راه نفوذ شيطان:
1-اولين راه بستن نفوذ شيطان، اخلاص است. مخلَص، يعني کسي که خداوند او را پاک کرده باشد. خداوند در سوره ص از زبان شيطان ميفرمايد: «به عزّتت سوگند، همه آنان را گمراه خواهم كرد،مگر بندگان خالص تو را!»
2-توکل بر خداوند: قرآن ميفرمايد:(سوره نحل ايه 99)؛ چرا كه او، بر كسانى كه ايمان دارند و بر پروردگارشان توكّل مىكنند، تسلّطى ندارد. اما شيطان نسبت به کساني از او تبعيت ميکنند و گمراه هستند، تسلط دارد قرآن ميفرمايد:(سوره حجر42) بر بندگانم تسلّط نخواهى يافت؛ مگر گمراهانى كه از تو پيروى مىكنند.
3- نگهباني و مراقبت: شيطان با جان ما سر و کار دارد. از اين رو بايد از آن حراست کنيم. راه مراقبت عبارتند از: الف) تقوا پيشگي ب) کنترل ورود و خروج: زبان، چشم، گوش، فکر و همه اعضا و جوارح، درهاي ورودي به قلب اند. پس بايد اينها را کنترل کرد. ج) محاسبه: بعد از کنترل نوبت به محاسبه ميرسد، يعني براي جبران ضعفها و برنامه ريزي براي آينده ارزيابي لازم است.
4- واکنش مناسب: در برابر هر وسوسهاي بايد واکنش مناسب صورت گيرد. براي رهايي از وسوسههاي شيطاني بايد مواظب دامهاي او بود. يکي از دامهاي خطرناک شيطاني، محبت به دنيا است.
پيامبر اکرم(ص) ميفرمايد: "دشمنان تو از جن، ابليس و سپاهيان او است. پس اگر نزد تو آمد و گفت: فرزند مُرد، به خود بگو: زندگان براي مردن آفريده شدهاند. اگر آمد و گفت: مال تو از دست رفت، بگو: ستايش خداي را که ميدهد و ميگيرد و زکات را از من برد. اگر آمد و گفت: مردم به تو ستم ميکنند، ولي تو ستم نميکني بگو: روز قيامت آنان که ستم کردند گرفتارند. اگر آمد و گفت چه قدر نيکي ميکني، بگو: گناهان من بيش از نيکيهاي من است. اگر آمد و گفت:
چه قدر نماز ميگزاري بگو: غفلت من از نمازهايم بيشتر است. اگر آمد و گفت: چه قدر بخشش ميکني، بگو آن قدر که ميگيرم از آن چه ميبخشم زيادتر است. اگر گفت: چه قدر به تو ستم ميکنند بگو: من بيشتر ستم کردهام. اگر گفت: چه قدر براي خدا کار ميکني، بگو: چه بسيار معصيتها کردهام".
5- استعاذه: در برابر هجوم وسوسههاي شيطان، لازم است به پناهگاهي مطمئن پناه ببريد و آن توجه به خدا و ياد او است.
6- مجهز شدن به تجهيزات: برخي از تجهيزات در حديث پيامبر اکرم(ص) مطرح شده است. حضرت ميفرمايد: "آيا شما را آگاه کنم بر کاري که اگر انجام داديد، شيطان از شما فاصله ميگيرد، به اندازه فاصله مشرق تا مغرب؟ گفتند: آري. فرمود: روزه صورت شيطان را سياه ميکند و صدقه، کمرش را ميشکند. دوستي براي خدا و کمک براي عمل صالح، پشت او را قطع ميکند و استغفار، بند دلش را ميبرد.".
امام علي(ع) ميفرمايد: "براي شيطان کمندي بزرگتر از خشم و زنان نيست". منظور از اين سخن، زير سؤال بردن شخصيت زن نيست، بلکه منظور آن است که از طريق اختلاط با زن و ارتباط نامشروع با وي، و جذابيتي که جنس مخالف دارد، شيطان مردم را ميفريبد، همان گونه که از طريق مال و زينت دنيا که ذاتاً بد نيستند، وارد ميشود.
7- آشنايي با دامهاي شيطان: براي رهايي از وسوسههاي شيطاني بايد مواظب دامهاي او بود. يکي از دامهاي خطرناک شيطاني، محبت به دنيا است.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@khanjanidroos
از ثوبان غلام پیامبر(ص) نقل شده که گفت: ما جمعی در خدمت پیامبر بجایی می رفتیم. عبورمان به گورستانی افتاد. حضرت اندکی در میان قبرها بایستاد و سپس به راه افتاد.من عرض کردم توقف شما در قبرستان به چه خاطر بود؟ حضرت سخت گریه کرد و ما نیز محزون و گریه کردیم،
💥سپس فرمود: ای ثوبان اینان در قبرهایشان معذّبند آنچنان که من ناله آنها را شنیدم و دلم به حالشان به رحم آمد و از خدا خواستم عذابشان را تخفیف دهد و خداوند اجابت فرمود. اگر اینها در ماه رجب روزه گرفته بودند، در قبرهایشان عذاب نمی شدند.
💠عرض کردم: یا رسول اللّه روزه و عبادت در ماه رجب از عذاب قبر ایمنی می دهد؟ فرمود: آری سوگند به آنکه مرا به حق فرستاد هر مرد و زن مسلمانی که یک روز از رجب را روزه بدارد و یک شب آن را به عبادت برخیزد و جز رضای خدا نظری نداشته باشد عبادت هزار سال در نامه عملش ثبت گردد که روزهایش را روزه و شبهایش را به عبادت گذرانده باشد و...
بحارالانوار، ج 49، ص 39
@khanjanidroos
توبه نیاز به زمان بخصوصی ندارد !!
در رحمت خداوند به روی بندگان باز است. برای برخورداری رحمت الهی. معمولا دوماه که اختصاص به نبی اکرم ص دارد ، یعنی ماه رجب وشعبان که هردو ماه ، ماه تزکیه وخودسازی برای ورود به ماه مهمانی حضرت حق!!
@khanjanidroos
محبی درخانه ی محبوب رازد،
محبوب ازدرون خانه گفت:کیست؟
گفت:منم
محبوب ازدرون خانه به محب گفت؛تاتویی توهنوزازتونرفت!
لایق آمدن خانه نیستی!
رفت ودوباره برگشت وقتی ازو سوال شدکیستی؟
گفت:تویی!
گفت:اکنون بیا
@khanjanidroos
🌹 💫 🌹
🌹💫🌹🌿💫🌹
🌹💫🌿🌹🌿💫🌹
🌹💫🌿💫🌹
🌹 💫 🌹
🌹
نوکنیدجامه را، پاک کنیدخانه را، گل بزنید قبله را، ماه رجب میرسد
هوش کنید مست را،آب زنید دست را، سجده کنید هست را، ماه رجب میرسد
سیر کنید گشنه را، آب دهید تشنه را، دور کنید غصه را، ماه رجب میرسد
عفو کنید بنده را، أرج نهید زنده را، یاد کنید رفته را، ماه رجب میرسد.
امام باقر(ع) : هر مومنی را که دوست دارید رسیدن این ماه را به او مژده دهید.
فرا رسيدن ماه رجب بر شما بزرگواران مبارك
🍃🌹🍃🌹🍃🌹
@khanjanidroos
💠 پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)
هر کس در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه قل هو الله احد " بخواند، برای او نوری باشد در قیامت که او را به بهشت بکشاند.
@khanjanidroos