هر شب با خودم عهدمیبندم که روزبعدتاجایی که میتونم. گناه نکنم،یعنی میشه روز روشب کرد واین گناهان رواصلامرتکب نشد،وبه خودم میگم برای هرگناهی که مرتکب میشم100صلوات بفرستم،اماتعدادصلواتهاتاشب1500یا2000صلوات میشه،به دیگران چطوربگویم ازاین گناهان دوری کنند درحالی که در ادب کردن خودمانده ام
خواهش میکنم کمکم کنیدچطوربرای ترک گناه برنامه ریزی کنم وچطورازاین گناهان دوری کنم.
✅ارائه هر راهکاری ، متوقف بر خواست و اراده قطعی شما است. بهترین اذکار و قوی ترین راهکارها، بدون خواست واقعی روی کاغذ باقی میماند. عواملی در تقویت اراده مؤثر است، مانند: تمرکز بخشیدن به فعالیت های گوناگون، توجه به عبادات به ویژه نماز که تمرین تمرکز فکر است، پایان رسانیدن کارهای نیمه تمام، تلقین مثبت و... .
اما به طور کلی یکی از مهمترین راه های ترک رذائل اخلاقی، روش مقابله به ضد است. یعنی دقیقا برخلافِ چیزی که تا الان انجام میداده و نفسش به او فرمان می داده، انجام دهد.
احمد نراقی در خصوص راه معالجه امراض نفسانی میگوید: «بعد از آنکه آدمی انحراف اخلاق خود را از حد اعتدال یافت و صفت بدی در خود دید، باید ابتدا افعالی که ضد آن است و از آثار و صفت حمیده است، که در مقابل آن است مرتکب شود و مواظبت آن افعال کند و این به منزله غذای ضدمرض جسمانی است؛ همچنان که حرارت مزاج با غذاهای سرد دفع میشود، همچنین هر صفت فضیلتی که در نفس حاصل شود، ملکه رذیلهای که ضد آن است را ازاله میکند. پس اگر این عمل فایده نبخشید در مقام سرزنش و ملامت نفس بر آید و در دل و زبان، خود را نکوهش کند و بدیها و ناخوشیهای آن صفت را در دل بگذارند...»
در روانشناسی نیز این شیوه مورد تأکید قرار گرفته و بهرهگیری از اضداد در نظریههای رفتارگرایی تحت عنوان «شرطیسازی تقابلی» برای تغییر رفتار مورد استفاده قرار میگیرد. شرطیسازی تقابلی، فرآیندی است که در آن یک پاسخ شرطی با پاسخ دیگری که با آن ناهمساز و مغایر است، جانشین میشود و این سبب میشود که پاسخ شرطی که نامطلوب است - و میخواهیم تغییر کند - در حضور محرک شرطی جدید داده نشود.
در آیات قرآن نیز از روش بهرهگیری از اضداد که به آن اشاره شد استفاده شده و برای رهایی از ریا پیشنهاد می کند که صدقات را پنهان کنید: «إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِیَ وَ إِنْ تُخْفُوهَا وَ تُؤْتُوهَا الْفُقَرَاءَ فَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ ...؛ اگر صدقه ها را آشكار كنيد، اين، كار خوبى است، و اگر آن را پنهان داريد و به مستمندان بدهيد، اين براى شما بهتر است...» (سوره مبارکه بقره، 271)
#ترک_گناه
#دوری_گناه
@khanjanidroos
🔹 والدین انگلیسی فرزندان خود را به دلیل آموزشهای جنسی از #مدرسه خارج کردند.
🔻 والدین تعدادی از نوجوانان #انگلیسی فرزندان خود را از مدرسهای که در آن درس میخواندند خارج کردند. این والدین علّت خارج کردن فرزند خود از مدرسه را تدریس آموزشهای جنسی به فرزندشان عنوان کردهاند.
🔻 کارشناسان حوزهی آموزش و تربیت کودک و نوجوان این آموزشها را مغایر با اصول علمی و صحیح تربیت فرزند و نتیجهی آن را منجر به تاثیرات روانی بد در آینده و ترغیب بیشتر نوجوان به ورود هرچه زودتر به رفتارهای جنسی پرخطر میدانند.
اگر می خواهید نوجوانتان پس از مدتی فقط صدای شما را نشنود، بلکه به حرفتان نیز گوش دهد بایستی حواستان به گفتگوها باشد.
🔺دنبال بهانه گیری و جر و بحث نباشید.
🔺از کاه، کوه نسازید.
🔺بر سر هر موضوع کوچک و بزرگی غرغر نکنید.
🔺چشم تان را بر روی برخی از رفتارهای غلط او ببندید تا جای بحث برای موضوعات مهم تر باقی بماند.
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا بچههای خوب، بد میشوند؟
➕نکتهای برای خوشبخت شدن فرزندان
(استاد پناهیان)
4_5913291031599645336.mp3
4.24M
🎤 حاج محمود #کریمی
💐باغ و بهارم گل زهرا ....
ولادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
#بسیارزیبا👌
💞🌸 ملاک های ازدواج چه بايد باشند؟
اگر كسی انتخاب خوبی كرده و میخواهد آن را به ازدواج تبدیل كند، باید چند نكته مهم را بداند:
1⃣ لازم است از نظر شما آن فرد مطلوبیت فیزیکی و جنسی در یك حد متوسط رو به بالا برایتان داشته باشد.
2⃣مطلوبیت دلی و هیجانی هم مهم است. البته لازم نیست الزاما عاشق همه وجناتش باشید و چه بهتر هم كه نباشید؛ چون اگر عاشق باشید شاید به شناخت درستی از ویژگیهای شخصیتی او نرسید.
3⃣شرایط مالیتان بهتر است با هم متناسب باشد. اگر هم یك طرف از نظر مالی بالاتر است، باید هر دو طرف جنبه زندگی با فردی متفاوت از نظر فرهنگ اقتصادی را داشته باشند. سبك خرج كردنتان باید با هم هماهنگ باشد
4⃣ سبك اعتقادیتان باید به هم بخورد و شبیه هم به زندگی و خدا و پیغمبر بنگرید، اگر شریعت برای یکی از شما خیلی مهم است برای دیگری نیز مهم باشد یا اگر یکی اهل مطالعات دینی است، به نظر دیگری مضحک نیاید.اگر شما اهل روزه و نماز هستید، این موضوع برای همسرتان با ارزش باشد.
5⃣ احتمالا همه میدانیم که تشابه خانوادهها بسیار بسیار مهم است و عملا با انتخاب یک نفر، خانواده او را نیز برمیگزينيم.
@khanjanidroos
گاهی زندگی سخت است و گاهی ما سخت ترش میکنیم . . .
گاهی آرامش داریم، خودمان خرابش میکنیم . .
گاهی خیلی چیزارو داریم اما محو تماشای نداشته هایمان میشویم. . .
گاهی حالمان خوب است اما با نگرانی فردا خرابش میکنیم . . .
گاهی میشود بخشید اما با انتقام ادامه اش میدهیم . . .
گاهی میشود ادامه داد اما با اشتیاق انصراف میدهیم . . .
گاهی باید انصراف داد اما با حماقت ادامه میدهیم . . .
و گاهی . . . گاهی . . . گاهی . . . تمام عمر اشتباه میکنیم و نمیدانیم یا نمیخواهیم بدانیم. . . .
کاش بیشتر مراقب خودمان، تصمیماتمان و گاهی . . . گاهی های زندگیمان باشیم . . .
کاش یادمان نرود که فقط:
یک-بار-زنده-ایم-و-زندگی-میکنیم-فقط-یکبار!
به آن هایی که دوستشان دارید
بی بهانه بگویید دوستت دارم
بگویید در این دنیای شلوغ
سنجاقشان کرده اید به دلتان...
@khanjanidroos
➰➰➰➰▪️▪️▪️
حرم حضرت معصومه (س) محل آمد و شد ملائكه و حضرت ولیعصر (عج) است. عرفا و بزرگان بارها ايشان را در اين حرم زيارت كردهاند. اينجا مقام قبر گمشدهی حضرت زهرا (س) را دارد. وقتی پدر مرحوم آيتالله مرعشی در تشرّف خود به محضر امام عصر (عج) سراغ قبر مادرشان زهرا (س) را از ايشان گرفتند، حضرت به قبر عمّه خود، حضرت معصومه (س) اشاره فرمودند؛ يعنی اگر قصد زيارت حضرت زهرا (س) را داری، اينجا را زيارت كن.
@khanjanidroos
از زيارت و رفتوآمد مستمر به حرم حضرت معصومه (س) دريغ نكنيد. اين سنّت بزرگان ماست؛ بزرگانی چون حضرت آيتالله بهجت (ره)؛ زيارت روزانه و تعقيبات يك ساعتهی ايشان در حرم ترك نمیشد. مرحوم آيتالله مرعشی (ره) چندين سال، ساعتی قبل از اذان صبح، پشت درب حرم مینشستند و اوّلين زائر هر روز حضرت معصومه (س) بودند. او كم انسانی نيست! عالم بزرگی است كه هزاران تأليف و تحقيق و شاگرد دارد و از آغاز جوانیاش به محضر حضرت ولیعصر (عج) مشرّف گرديده است.
@khanjanidroos
«به نظر میرسد اتصال حضرت معصومه(س) به امام رضا(ع)، چيزي شبيه اتصال حضرت زينب كبری(س) به سيدالشهداست و موضعگيري تاريخي آن حضرت همانند موضعگيری زينب كبری(س) _ كه مكمل موضعگيري امام حسين(ع) بوده است _ مكمل حركت و موضعگيري امام رضا(ع) است.
يكي از كارهاي حضرت، هجرت ايشان است كه به دنبال هجرت امام رضا(ع) و به منظور ادامه حركت ايشان انجام گرفت و منشأ تحولات عظيم تاريخي شده است. لذا بسياري از مصادر و منابعي كه شما براي تحليل شخصيت فاطمه معصومه(س) نياز داريد، مصاديقي است كه نسبت به امام رضا(ع) در تاريخ آمده است و بيانگر نوع حركت و موضعگيري امام رضا(ع) و شرايط آن زمان است. در آن شرايط، بار محوري بر دوش امام رضا(ع) و در درجه دوم و بعد از آن معصوم، بار اصلي بر دوش فاطمه معصومه(س) است كه با آن حركت عظيم و هماهنگيهايي كه نيازمند يك تحول عظيم است همراه شدهاند.
اصولاً تحليل شخصيتِ اينگونه افراد به تبعِ تحليل شخصيت معصوم است، چون تابع معصوم هستند و تابع ایشان موضع ميگيرند. بايد ديد معصوم چه موضعي گرفته است؛ زيرا اقتضاي بعديِ اين حركت در مرحله بعد، به عهده شخصيت درجه دوم ولايي است كه چگونه موضع بگيرد. امام رضا(ع) هجرت را آغاز كردند و قدم بعد فاطمه معصومه(ع) براي تكميل و تبعيت از همان هدف، از مدينه به ايران و قم هجرت کردند.
تحقيقات ميداني به شما در اين زمينه بهشدت كمك ميكند در اينكه جامعه تشيع، بر محور فاطمه معصومه (س)شكل گرفته، و حوزه عمليه و علما در اين سرزمين جمع شدهاند، و محدثين و روّات دوام پيدا كردند. اگر چه قبل از هجرت ايشان هم قم ويژگي خاص داشت ولي دوام و بقا و محوريت يافتنِ آن بر تشيع علوي، بعد از هجرت آن حضرت به قم بوده است.»
@khanjanidroos
⬛️⚫️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️
«وجود مقدس حضرت معصومه(س) از آن بيتالنورها و مشکاتالانوارهايی است که انوار چهارده معصوم(ع) در آن تجلي دارد. لذا در حرم ايشان چهارده معصوم(ع) به نحو حاضر زيارت ميشوند [در زیارتنامه حضرت معصومه(س)].
عظمت حضرت معصومه(س) فوق العاده است و مي ارزد که انسان از اقصي نقاط دنيا فقط براي همين زيارت بيايد. شاهدش هم اين است که امام رضا(ع) فرمود:
هر کس حضرت معصومه(س) را زيارت کند... اهل بهشت است.
امام صادق(ع) مي فرمايد: به شفاعت حضرت معصومه(س) همه شيعيان من وارد بهشت میشوند.
من نمیدانم اين چه مقامي است که: «إنّ لک عند الله شأنا من الشأن». اما يکي از شئون ولايت چهارده معصوم(ع) به خصوص صديقه طاهره(س)، در ايشان متجلي است و لذا ايشان مي توانند «شفاعت في الجنه» بکنند؛ يعني درجات جنت - که درجات توحيد و ولايت است و ظاهرش بهشت است و باطنش بيت الولاية و دارالولاية و مقامات توحيدي است - به شفاعت ايشان به دست میآيد. ايشان میتواند در اين عوالم ما را دستگيري و هدايت بکند. خلاصه، خيلي حجابهاي باطني و ظاهري در اين حرم برداشته شده و برداشته میشود.».
@khanjanidroos
◾️معصومه(س) تفسير معصوميت است كه روزگارى در مدينه طلوع كرد،
◾️معصومه اقامت غربت است
در روزگار غربت نگاه ها،
◾️معصومه تفسير بلند تبعيت است از ولايت
رحلت شهادت گونه ی، کریمه اهل بیت،حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، تسلیت می گوییم.
@khanjanidroos
#مشاوره
😔ازدواجی که با دوستی شروع شده بود به طلاق رسید...
خانمی 27 ساله هستم که در دوران مجردی خیلی از پسرها قصد دوستی با من را داشتند و برای شروع دوستی وعده ازدواج میدادند ولی من قبول نمیکردم تا اینکه گول مردی را خورده و بعد از مدتی دوستی با او بالاخره ازدواج کردیم اما بعد از 4 سال زندگی بهانهگیری او شروعشده و میگفت من از روز اول هم تو را نمیخواستم و... بالاخره طلاق گرفتم و میخواهم دختران و پسران این تجربه من را بدانند و قبل از ازدواج وارد دوستی نشوند و در گام بعدی سؤالم این است که چگونه برخورد کنم که همسر آیندهام عاشقم باشد؟
🌀ازدواج تصمیمی مقدس است که بهترین گزینه برای ایجاد زندگی بانشاط و آرامشبخش خواستگار مؤمن و خوشاخلاق میباشد.
امام رضا (علیهالسلام) میفرماید: «هنگامیکه مردی از شما خواستگاری کرد که از دین و اخلاق او راضی بودید به ازدواج با او رضایت دهید. و مبادا فقر او ترا از این رضایت بازدارد» [میزان الحکمة، ج 4، ص 280] تجربه شما خواهر گرامی تأیید کننده سخن ما است که میگوییم ازدواج در صورتی آرامشبخش است که ضمن توجه بر ایمان و اخلاق خواستگار از راه اصولی طی شود
به این معنا که هر وقت پسر باایمان و خوشاخلاق از طریق معرفی آشنایان و دوستان دختری را پسندید در گام نخست خانواده خود را راضی کرده و بعد خانواده دختر را و پس از توافق درباره جهزیه و مهریه نوبت به پسند قلبی برسد، آنهم به این صورت که دختر و پسر در مکانی که تحت مدیریت خانواده است باهم حرف بزنند و ویژگیهای یکدیگر را سؤال کنند و بعد از آن تحقیقاتی که تأیید کننده صحت بیانات طرفین باشد و... به پسند قلبی برسند، نه اینکه دختر و پسر در ارتباطی آلوده به حضور شیطان همدیگر را بپسندند و...
❣ خلاصه خواهر گرامی برای اینکه شما بتوانید همسری خوب انتخاب کنید ضمن طی کردن ازدواج از طریقی که عرض شد با حضور در جلسات عمومی زنانه مانند هیئتها، نماز جماعت و ارتباط با زنان حاضر در این جلسات مقدمه معرفی شدن به شخص مؤمن را فراهم کنید و همچنین اگر پسر مؤمنی سراغ دارید میتواند با مادر و خواهرش دوست شوید، و یا از دیگران بخواهید شمارا به مردانی مناسب و شایسته ازدواج، معرفی کنند.
🌼🍂🌼🍂🌼
@khanjanidroos
"نُـه علـت مهـم خـیانـت"
1⃣ حس تنوع طلبی
👈 در آقایان بیشتر از خانم ها دیده میشود؛ پیش میآید که بعضی مردها درگیر چنین روابطی شوند.
2⃣ سردی روابط
👈 وقتی بین زوجها روابط محبت آمیز، عاطفی و هیجانی کم میشود و دیگر خبری از احساس شور و هیجان نیست.
3⃣ سرد شدن نسبت به ظاهر یکدیگر
👈 در زندگی زناشویی افراد به تدریج ممکن است نسبت به ظاهر همسرشان دلسرد شوند یا اینکه جذابیتهای فرد مقابل برایشان یکنواخت و تکراری شده باشد.
4⃣ ازدواجهای اجباری
👈 زن یا مردی که برخلاف میلشان و به دلیل اصرار خانواده، تن به ازدواج میدهند، احتمال آنکه به همسرشان خیانت کنند؛ بیشتر از سایرین است.
5⃣ انتقام گرفتن
👈 زن و شوهر ممکن است به دلیل رنجشی که از یکدیگر دارند؛ دست به انتقام بزنند و راه خیانت را انتخاب کنند. مثلا مردی که به همسرش بدبین است و او را تحت فشار قرار میدهد، همسرش برای انتقام گرفتن از او بیوفایی میکند. این مورد در زنان شایع است، چرا که دائما زنان به این فکرند تا کارهای بدی را که همسرشان در حقشان کرده تلافی کنند...!
6⃣ برآورده نشدن نیازهای جنسی
👈 بعضی افراد که در روابط جنسی به مشکل برمیخورند؛ به جای آنکه از طریق مشاوره و مراجعه به متخصصان مشکلاتشان را حل کنند، سعی میکنند به همسرشان خیانت کنند.
7⃣ کنجکاوی
👈 گاهی افراد به دلیل صحبت سایرین درباره روابط خارج از سیستم خانواده، به دنبال بیوفایی میروند و به اصطلاح میخواهند ببینند چه خبر است...!
8⃣ احساس ناامنی در رابطه
👈 یکی دیگر از دلایل، ایجاد بیمهری است. مثلا زمانی که یکی از طرفین به دفعات به همسرش بگوید تو را ترک میکنم، حس ناامنی در او به وجود خواهد آمد.
9⃣ داشتن انتظارات و رفتارهای غیرمعقول
اختلاف داشتن درزندگی زناشویی بسيار طبيعی است اما چگونگی حل اختلافات هنر حفظ رابطه میباشد.
👈 با كمک همسرتان قوانينی برای زمانی كه عصبانی هستيد يا با رفتار همسرتان مخالفيد وضع كنيد. به عنوان مثال...
1⃣ قهر نكنيم.
2⃣ به هم ناسزا نگوييم.
3⃣ مقابل بچهها دعوا نكنيم.
4⃣ جای خواب خود را جدا نكنيم.
5⃣ اشتباهات گذشته را به رخ نكشيم.
6⃣ اختلافات خانوادگی را بيرون از محيط خانه مطرح نكنيم.
برای حل مشكل وقت بگذاريد. گوشی موبايل،تلفن، روزنامه، و بقيهی مواردی كه باعث پرت شدن حواس میشود را از دسترس خارج كنيد.
سعی كنيد به نتيجهای برسيد كه هر دو طرف راضی باشيد. اگر به چنين نقطهای نرسيديد، نتيجه بگيريد كه بر سر اين موضوع تفاهم نداريد و آتش بس كنيد.
@khanjanidroos
💟ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺗﻤﺎﻡ ﻭﻗﺎﯾﻊ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﮑﻦ...
💟آﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺑﺎﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺗﻮﺳﺖ ﺑﺤﺚ ﻧﮑﻦ فقط به او گوش کن...
💟ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟خودت را با کسی مقایسه نکن...
💟آرامش میخواهی؟شکرگزار باش...
💟ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍهی؟کمک کن ؛ تو توانایی !همه توانایی روحی و جسمی برای یاری کردن ندارند...
💟ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍهی؟با همه بی هیچ چشم داشتی ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ...
💟ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ؟ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﮐﻦ ، هدف داشته باش...
💞💞💞💞💞💞
@khanjanidroos
💥 بیانیۀ گام دوم، منشور فکریِ نسل جوان
«بیانیۀ گام دوم میتواند بهمنزلۀ یک #منشور_فکری برای نسل جوان و جریان آتشبهاختیارها باشد که از زایشها و رویشهای انقلاب اسلامی هستند و انقلاب اسلامی باید بر روی دوش اینها قرار گیرد و قدمهای بعدی را استوار بردارد. این نسل و این جریان، برای اینکه از #تفرّق بیرون بیایند، ابتدا باید از تفرّقِ در فکر و اندیشه پرهیز کنند. این بیانیه ظرفیت دارد که این جمع را بهلحاظ درکشان از انقلاب اسلامی، بهلحاظ مواجهه با مسائل مستحدثۀ دوران ما، بهلحاظ موضوعاتی که محل نزاع ما با تمدّن رقیب است، و بهلحاظ مراحلی که ما باید از آنها عبور کنیم تا به مقصد برسیم، به #همآوایی و #همدلی و #همفکری برساند. این بیانیه میتواند به شکلگیری و سازماندهی این امّت وسط کمک کند و به آنها نقشۀ راه بدهد. حقیر نمیخواهم اصطلاحِ قرآنیِ «امّت وسط» ـ ««وَكَذٰلِكَ جَعَلناكُم أُمَّةً وَسَطًا»» ـ را به موضوع این بحث تطبیق دهم؛ امّت وسطِ قرآنی ابتدائاً به اهل بیت(ع) تفسیر میشود؛ ولی از آن تعبیر، ایده میگیریم.
البته استفاده از بیانیۀ گام دوم به عنوان منشور فکری، منوط به این است که این بیانیه تئوریزه شود و مبانی عام اعتقادی و کلامیِ آن و مبانی انضمامی به موضوعاتی همچون عدالت، مبارزه با فساد، آزادی، استقلال، سبک زندگی و... استخراج شوند. مثلاً در مبانی اعتقادی، ایشان در کتاب #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن، نگاه عمیقی را مطرح کردهاند؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در این کتاب، توحید را صرفاً «نظری» تعریف نمیکنند، بلکه «عینی» تعریف میکنند. معارف قرآن واقعاً همینطور است؛ قرآن کریم «توحید و کفر» را در مرحلۀ تحقق تحلیل میکند و «شجرۀ طیبه» و «شجرۀ خبیثه» را معرفی میکند که هر دو در عینیت با هم درگیر هستند.
همچنین باید براساس این بیانیه، #راهبردنگاری و #برنامهنویسی کنیم و وارد عرصۀ عمل شویم. و طبیعتاً باید یک «قرارگاه» هم شکل گیرد که مبتنی بر این تفکر و این برنامه، این جمعیتِ آتش به اختیار را هماهنگ کند و سامان دهد.»
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرار دانشآموزان #آمریکایی به سوی #خدا
چند روز پیش در مدرسهای در #آمریکا درگیری مسلّحانه رخ داد و دانشآموزان به #مسجد روبرو پناه بردند.
دعاء احمد دانشآموز مسلمانی که رمز قفل دیجیتالی درب مسجد را بلد بود درب را گشوده و حدود صد دانشآموز را داخل مسجد هدایت کرد و جانشان را نجات داد.
این اتّفاق سهشنبه در دبیرستان اوشکوش وست در ایالت ویسکانسین رخ داد و با انتشار تصویر دوربین، این دانشآموز مسلمان در شبکههای اجتماعی مورد توجّه و تقدیر مردم قرار گرفت.
ترجمه libaniran
🔻 لینک آپارات
https://www.aparat.com/user/dashboard/video_stat/videohash/L7YDX
@khanjanidroos