شادنمودن و......از گاه ها!
گاهى با ۱ قطره،ليوانى لبريز ميشه.
گاهى با ۱ كلام، دلى آروم ميشه.
گاهى با ۱ بى مهرى، دلى ميشكنه.
گاهی با 1 لبخند دلی خوش میشه.
گاهی با1کلمه، امید زنده میشه.
گاهی با1سخن،سرتاسرزندگی پر از ناامیدی میشه.
گاهی منتظر فقط1کلمه است........
گاهی به خاطرش عمربه نهایت نمیرسه.
گاهی وجودش رو آماده کرده فقط برای همان 1کلمه......
پس مراقب اين "گاهی" ها باشيم درحالى كه ناچيزند، همه چيزند.....
🌀🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴🌀
@khanjanidroos
حسین موتور میراند و من پشت سرش نشسته بودم.
ناگهان وسط «تپههای ذلیجان» ایستاد.
پرسیدم: چی شد؟ چرا ایستادی؟
از موتور پیاده شد و گفت: تو بنشین جلو و رانندگی کن.
گفتم: چرا؟
گفت: احساس میکنم دچار غرور شدهام.
تعجب کردم، وسط دشت و تپههای ذلیجان، جایی که کسی ما را نمیدید، چگونه چنین احساسی پیدا کرده بود؟
وقتی متوجه تعجب من شد، در حالی که به تپه کوچک پشت سرمان اشاره میکرد، گفت: وقتی به آن تپه رسیدم کمی گاز دادم و از موتورسواری خودم لذت بردم. معلوم میشه دچار هوای نفس شدم!
از خاطرات سردار شهید غلامحسین خزاعی
🌷🌷🌷🌷🌷
@khanjanidroos
زندگی با همه ی خوب و بدش یک سفر است!
هرکه ویزاش فقط چند شبی معتبر است!
🔴⭕🔴⭕🔴⭕
@khanjanidroos
در هر کاری میگویند نیت مهم است نه عمل؟ در قبال چنین صحبتی چه جواب قانع کننده ای باید داد؟
✅در تقدم نیت بر عمل مراد از تقدم، ارزش و جایگاه و اهمیت آن است. به این معنا که اگر بخواهیم برای عمل و یا نیت، اولویت درجه یک و درجه دو قرار دهیم، آیا نیت اولویت درجه یک است یا آن که عمل در درجه نخست اولویت قرار می گیرد؟ ارزش کدام یک بیشتر از دیگری است.
در مجموع اگر بخواهیم ارزش گذاری داشته باشیم، ایمان و نیز نیت نقش کلیدی تر دارد.
برخی با توجه به حدیث معتبر نبوی «نیه المومن خیر من عمله» گمان کرده اند که اصولانیت برتر از عمل است. این مطلب بسیار غلط و نادرست است؛ زیرا اگر چه گفته شد نیت و ایمان مقدم و ارزشی تر از عمل صالح است، ولی این بدان معنا نیست که تنها نیت و ایمان کفایت می کند و ارزش و اعتبار آن از عمل کردن بهتر می باشد.
به سخن دیگر، گاه انسان کاری نیک انجام می دهد بی آن که نیتی و یا نیت نیک و قصد خیری داشته باشد، ولی گاه کاری نیک را با نیت و قصد خیر انجام می دهد. بی گمان نوع دوم ارزشی تر و برتر است. اما گاهی شخص، نیت و قصد خیری دارد ولی به عللی نمی تواند آن را انجام دهد و گاه دیگر تنها نیت خیر دارد و اصولاقصد عمل و انجام آن را ندارد؛ بی گمان این دومی اصلاارزش و اعتباری ندارد و آن کسی ثواب می برد که نیت خیر داشته و یا حتی اقدام عملی نیز انجام داده ولی نتوانسته آن را به جا آورد.
مثلاشخصی که به قصد بجا آوردن نماز جماعت به مسجد می رود اما درمی یابد که امام نیامده و او باید بطور فرادی نماز خود را بگذارد، چنین شخصی ثواب کامل نماز جماعت را برده است زیرا برای انجام عمل نماز جماعت حرکت کرده و به مسجد آمده اما موفق به انجام آن عمل خیر نشده است و لذا حدیث معروف پیامبر(ص) نیه المومن خیر من عمله درباره او مصداق می یابد.
نکته دیگر آن که هر کسی می کوشد بهترین و کمال ترین کارهای نیک را انجام دهد و اصولاانسان های سالم می کوشند تا برترین ها و کمال ترین را داشته باشند ولی جهان مادی، مقتضیات و شرایطی را تحمیل می کند که نمی توان آن را چنان که هست به جا آورد.
بسیاری از طراحان و نقاشان و نویسندگان، بر این نکته تاکید دارند که آن چه در ذهنشان وجود داشت بسیار کامل تر و برتر از آن چه بود که به تصویر کشیده و انجام داده اند. این ها خود بیانگر آن است که همواره شرایط بیرونی انجام عمل سخت تر است و اصولاعالم ماده از ظرفیت بسیار کم تر و محدودتری نسبت به عالم معنا برخوردار می باشد. بنابراین انسان همواره در ذهن خویش عمل کامل و تمامی را در نظر دارد تا انجام دهد ولی شرایط بیرونی، اجازه تحقق کمالی آن را نمی دهد. از این رو گفته شده است: نیه المومن خیر من عمله؛ نیت مومن بهتر از خود عملش است. در این جا سخن از نسبت سنجی میان نیت شخص با عمل همان شخص است نه با عمل شخص دیگر. یعنی گفته نشده است نیه المومن خیر من العمل؛ نیت مومن برتر از عمل می باشد. بلکه گفته شده است که نیت مومن خیلی بهتر و برتر از عملی است که انجام می دهد، زیرا نیت در ذهن به قصد کمالی است ولی در خارج یا ناقص و همراه خطا و اشتباه است و یا اصولابه کمالی که در ذهن داشته تحقق نمی یابد. بنابراین همواره قصد و نیت درونی و ذهنی شخص مومن بهتر و کمالی تر از عمل خود همان مومن می باشد. بر این اساس ثواب و پیامدهای هر عمل نیک و صالح مومنی براساس نیت و قصد باطنی و ذهنی او داده می شود نه بر اساس خروجی و عمل بیرونی.
این در حقیقت همان معنای ارزش گذاری اسلام و آموزه های اسلامی بر شناخت و ایمان و نیت است؛ زیرا هر چه شناخت و ایمان و نیت شخص کامل تر باشد، تصویری که از عمل دارد کمالی تر می باشد و براساس آن، عمل وی نیز هر چند که از کمالی برخوردار نباشد داوری و ارزشگذاری می شود. بر این اساس باید گفت هر چه شناخت فرد کامل تر باشد نیت او کامل تر است و اعمال نیک هر چند به سبب عوامل بیرونی ناقص باشد، با این همه، پاداش و آثار کمالی خود را می گیرد .
#نیت #عمل
@khanjanidroos
فرد بسیار حساس و زودرنج ام هربارک خواستگاربرام میادا درخواست میشه ک منوآقا پسرصحبت کنیم پدرم ازاین بابت بسیارتعصب داردچون شهرماکوچک است ونسبتاآدمای سرشناسی هستیم تاچندمدت پیش فقط بایکی ازخواستگارام اجازه صحبت کردن داشتم چون کمی آشنایی بین خانواده ازقدیم بوده اما خیلی کم خلاصه اخیراخواستگارغریبه ای اومدوپس ازبررسی های اندک پدرم اجازه دادتاباهم صحبت کنیم همه چیز موردقبول همدیگربود خلاصه علاقه خیلی کمی پیش میادتا اینکه پسر درخواست کرد بعدعقدبایدباهم معاشرت داشته باشیم پدرم مخالفت کردوآنهابخاطرهمین قطع ارتباط کردن الان حالم خیلی بده خیلی بد
دیگه دوست ندارم نه کسی منوببینه ونه من کسی رو ببینم ودیگه میلی به ازدواج کردن ندارم
نمیتونم بپذیرم ک هربارکسی بیادوبعدکلی صحبت ودیدن...روحیه ام فوق العاده خراب واحساس میکنم وقتم تباه شده
✅ماجرای پیش آمده باعث ناراحتی هر دختر دیگری نیز هست و متاسفانه شما بواسطه روحیه تحریک پذیری که دارید، فشار و رنج بیشتری را متحمل شده اید.
هر چند که منطقی نیست که اجازه گفتگو با خواستگار به شما داده نشود، اما لازم است توجه داشته باشید که دوره عقد نیز دارای محدودیتهای خاص خود است و بسته به فرهنگهای مختلف، قرار نیست هر رابطه ای تجربه شود. بنابراین اگر مراد شما از معاشرت، رفت و آمد و...است کاملا حق با شما و فرد مقابل بوده است و متاسفانه پدر شما مرتکب خطای بزرگتری شده است. چنین سختگیریهایی آسیب زا است بنابراین ضرورت دارد تا اطرافیان پدر شما را به تغییر و اصلاح نگرش و رفتار خود ترغیب کنند.
در کنار اشتباه پدر، شما نیز لازم است زمینه های زودرنجی را بواسطه مشاوره برطرف کنید. زود رنجی ممکن است ناشی از اضطراب، کمالگرایی و... باشد. بنابراین ضرورت دارد، از این موضوع هرچند تلخ عبور کنید و بخاطر وقتی که تلف شده، سلامتی و آینده خود را به خطر نیاندازید.
انشاءالله فرصتهای بهتری را پیش رو خواهید داشت.
@khanjanidroos
من یک زنم❣ ...
خالقم سوره ای به نامم نازل کرد!💓
من یک زنم❣...
خالقم طواف نساء را واجب کرده که بدون آن حتی حج ات قبول نیست.😏
من یک زنم❣....
خالقم به تو دستور داده که حجراسماعیل را نیز طواف کنی،☝️
جایی که یک زن،
هاجر
در آن دفن است.☺️
من یک زنم❣...
و خالقم گفته باید هفت بار
پا در جای پای یک زن،
هاجر
بگذاری
و آنقدر سعی کنی
تا خدایت تو را بپذیرد.😉
من زنم❣....
بهشت زیر پای مادر است...😇
روح انسان از درون من به او دمیده میشود...☺️
هر روز پاسداری من از کودکم،👶
ثوابی عظیم دارد.😍
اگر یک ساعت همسرم، با محبت و انس با من باشد💞،
و به من خدمتی کند💓
برای او برابر با هزار سال عبادت است..👌
عفت من😌
سرمایه الهی من است.☝️
من‼️
چرک نویس هیچ احساسی نمیشوم!!!😳
من همان زنم❣
که نجابتم😍
قیمتم را از یک دنیا بالاتر میبرد.💕
من عاشق سوره کوثرم...💕
سوره اي كه گواهي ميدهد نسل پيامبر نسلي است كه از سلاله يك زن است. 💓
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@khanjanidroos