فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دم غروب شده بخوای با
خاطرات گریه کنی...... 😔
دلتنگی...
یعنی نشد تو زائرا این
دفعه هم حساب بشی..... 💔
#یاحسین🌱
@rkhanjani
✍ امام حسین (ع) فرمود:
«آنچه را طاقت نداری، به عهده نگیر
و به آنچه نخواهی رسید، نپرداز.
به آنچه نمی توانی، وعده نده.
جز به اندازه ای که سود می بری، هزینه نکن.
جز به اندازه کارکرد خویش، پاداش نخواه.
جز به فرمان برداری از خدای سبحان که
به دست آورده ای، شادمان نشو
و جز آنچه خود را برای آن شایسته میبینی،
دریافت نکن».
🌴🌴
✍ از نشانه های عالم ، نقد سخن
و اندیشه خود و آگاهی از نظرات
مختلف است ...
🌴🌴
✍ كسی كه گرفتاری و اندوه مؤمنی
را برطرف كند و او را آسوده كند،
خداوند گرفتاری و اندوه دنیا و آخرت
را از او رفع می كند...
@rkhanjani
4_5895719474283153496.mp3
9.97M
روضه شب جمعه
#استاد_میرزا_محمدی
@rkhanjani
🍃❤🍃
🌼 سلام آقای خوبیها
با هر نفسی سلام کردن عشق است
آقا به شما احترام کردن عشق است
اسم قشنگتان چون به میان می آید
از روی ادب قیام کردن عشق است
امام خوب زمانم هر کجا هستید
با هزاران عشق و ارادت سلام
🌼السلام علیک یا بقیه الله
🌼 اللهم عجل لولیک الفرج
@rkhanjani
🍃❤️🍃
جالبه بدونید ڪه: روزمرگے به عنوان یک بیماری" شناخته شده است" ڪه به مرگ احساسات معروفه.
روزمرگے چیزی نیست جز تڪرار روزها بدونِ هیچ امید.
پس لبخند بزن ...
و امیدوار به خدایت ،شروع کن .
@rkhanjani
«قانون ۱۵ دقیقه» چیست؟
این قانون به قدرت تغییرات کوچک اشاره دارد.
ساموئل اسمایلز، مولف کتاب «اخلاق و اعتماد به نفس»، بر این اعتقاد است که تکرار کارهای کوچک نه تنها شخصیت انسان را میسازد، بلکه شخصیت ملتها را نیز تعیین میکند.
۱- اگر روزی ۱۵ دقیقه را صرف خودسازی کنید در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خویش را به خوبی احساس خواهید کرد.
۲- اگر روزی ۱۵ دقیقه از کارهای بیاهمیت خویش بکاهید، ظرف چند سال موفقیتی چشمگیر نصیبتان خواهد شد.
۳- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به فراگیری زبان اختصاص دهید از هفتهای یک بار کلاس زبان رفتن بهتر است.
۴- اگر روزی ۱۵ دقیقه را به پیادهروی سریع اختصاص دهید از گهگاه به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجهٔ بهتری خواهید گرفت.
۵- اگر روزی ۱۵ دقیقه مطالعه کرده و سلولهای خاکستری خویش را درگیر کنید؛ به پیشرفتهای خوبی در یادگیری دست خواهید یافت.
زیبایی روش یا قانون ۱۵ دقیقه در این است که آنقدر کوتاه است که هرگز به بهانهی کمبود وقت، نمیتوانید آن را به تاخیر بیاندازید.
🍃@rkhanjani
برای بهبود زندگی، راهی جز ساختن عزت نفس نیست.
عزت نفس ، مهمترین سرمایه ی یک انسان است.
باید آن را ساخت و تو فقط مسئول خلق آن هستی نه کس دیگری. بدون ساختن آن، هیچ اتفاق و تغییری در تو رخ نخواهد داد.
#در_مسیر_خودشناسی
@rkhanjani
زندگی یک سفر بهم ریخته، پیچیده و پر چالش است اما ما برای آن ساخته شده ایم!
هر روز صبح با هر حالی که داری
با وجود هر غم و غصه و چـالشی که در زندگیات داری ، از جا بلند شو
با یک #یاعلی
یک لباس خوب بپوش
به خودت بـرس
در صحنه زندگیات حاضر شو
مهم نیست کار مهم یا مفیدی انجام میدی یا نه ، مهم اینه که از جا بلند شی
مهم اینه که به سستی و افسردگی نه بگی ،
مهم اینه که استعفا ندی
مهم اینه که با وجود همه مصائب حرکت و رشد را انتخاب کنی.
❤️❤️❤️❤️❤️
@rkhanjani
ما به نسبتی که روی زندگی دیگران تمرکز میکنیم از زندگی خودمون فـاصله میگیریم،
وقتى مشكلات زندگى خودت رو مياى
با قسمت خوب زندگى ديگران مقايسه ميكنى كلاً به هم ميريزى و احساس بدبختى و بيچارگى ميكنى.
در حالى كه زندگى همه ما ابعاد مثبت و منفى داره ، و وقتى ما فقط شاهد يک بخش از زندگى هم بـاشيم يک ديد غير واقعى و تصنعى و خيالى ميسازيم
كه كاملاً از حقيقت زندگى به دوره
و اين بـرداشت نادرست ميتونه به ما آسيب بزنه
در نتيجه اگر تمركز تو روى زندگى ديگران باشه اين نگرش به معناى واقعى كلمه ميتونه نابودت كنه ولى اگر بتونى تمرکزت روی نقاط مثبت زندگیت باشه
ميتونى خيلى به زندگى دلخواه خودت نزديک بشى.
@rkhanjani
لذت آنچه را که امروز داری
با آرزوی آنچه نداری خراب نکن
روزهایی که می روند
دیگر باز نمی گردند
شادی عطری ست که
بایدآنرا به خود زد
تادیگران هم از بوی آن
بهرهمند شوند.
لحظه لحظه زندگیتون پرازآرامش❤️
@rkhanjani
#یااباعبدالله
دلِ بیمــار
فقط از تو شــــفا می خواهد
روز جمعه است
دلم کربــــ و بـــلا می خواهد
【 السلام علیڪ یا اباعبدالله】
@rkhanjani
مگر می شود اصحاب امام حسین(ع) شویم؟
یک سوال جدی که برای ما مطرح است این است که می شود ما ملحق به اصحاب حضرت سیدالشهدا علیه السلام شویم؟
چند عبارت در زیارت عاشورا است که از آن این طور استنباط می شود که این راه برای ما هم باز است.
همه ما اگر این راه را دنبال کنیم به مسیری می رسیم که زهیر و حبیب و ... رفتند. ....
یک راهش این است که بگوییم من را در دنیا و آخرت با سیدالشهدا علیه السلام قرار دهد. می شود انسان جوری تبعیت از امام حسین علیه السلام کند که سایه امام حسین علیه السلام شود.
این سفر و همراهی یک شرط اولیه دارد و آن هم این است که آدم با خودش نباشد. خدا در قرآن می فرماید: شما هر کجا باشید خدای شما با شما است.
هجرت از خود، راه رسیدن به خدا
آدم وقتی توجه به خود می کند این توجه به خود، حجاب می شود و نمی شود دیگر خدا را ببیند. شرط رسیدن به خدا این است که آدم از خودش هجرت کند. آدم تا با خودش است با خدا نیست. هر وقت توانستیم پا روی نفسمان بگذاریم و از خودمان هجرت کنیم می توانیم به مقصد برسیم.
در دعای ابوحمزه می فرماید: خدایا هر کسی به سمت تو کوچ کند مسافتش نزدیک است. راحل یعنی کوچ کننده. مسافر مسافرت می رود ولی دل به پشت سرش دارد. اما کوچ نشین وطنی ندارد و همه وطنش پیش رو است. اگر راحل الی الله شد و تعلقاتش را پشت سر انداخت پیروزی اش نزدیک است. عمل و فکر و آرزوهایمان نمی گذارد به خدا برسیم.
یکی از ملحدین زمان امام صادق علیه السلام آمد و گفت: این خدایی که از او صحبت می کنید چرا خودش نیامد خودش را آشکار کند و پیامبرش را فرستاده است؟ خودش چرا غایب شد؟ حضرت فرمودند: تو نمی بینی چرا می گویی وجود ندارد؟ آن چیزی در تو تصرف می کند و وقتی غصه دار هستی خوشحال می شوی خودت که نیستی؟ پس او کیست که تو را تصرف می کند؟ خدایی که از خودت به خودت نزدیک تر است را نمی بینی؟
یکی از شاگردان علامه طباطبایی از ایشان سوال کرد شما اینقدر حرم امام رضا علیه السلام می روید از امام رضا علیه السلام چه دارید؟ ایشان فرمود: خیلی چیزها امام رضا علیه السلام به من عنایت کرده اند. یکی از چیزهایی که به من عنایت کرده اند این است که صدای تسبیح موجودات را می شنوم و خوابم نمی رود. اگر کسی خوب گوش دهد می فهمد کسی که این ها را تسبیح می دهد حضرت علی علیه السلام است. اگر کسی دقت کند می فهمد آن کسی که به عالم تسبیح می دهد امام زمان عجل الله تعالی فرجه هستند. امام تسبیح می گوید که کائنات تسبیح می گویند.
اگر کسی از خودش هجرت کرد و به امامش رسید هر کجا را که نگاه کند امام زمانش را می بیند. ولی وقتی آدم از خودش هجرت نمی کند می گوید امام زمان عجل الله تعالی فرجه غایب است. پس می شود که انسان با امام حسین علیه السلام باشد. شرطش این است که از خودش هجرت کند. توجه آدم به خودش بالاترین گناه است.
ما نه فقط می توانیم با امام حسین علیه السلام هم مسیر شویم، بلکه می توانیم دیگران را هم با امام حسین علیه السلام همراه کنیم.
این جمله بعدی زیارت عاشورا است که می فرماید: «وَ اَسْئَلُهُ أَنْ یُبَلِّغَنیِ الْمَقامَ الْمَحْمُود لَکُمْ عِنْدَاللّهِ.» از خدا می خواهم که مرا به مقام محمود شما برساند.
مقام محمود، مقام شفاعت و دستگیری است. شفاعت همین طور نیست که هر کسی از راه برسد خدا او را شفاعت کند. برای کسانی است که یک عهد و قراری با خدا دارند.
«لَا يَمْلِكُونَ الشَّفَاعَةَ إِلَّا مَنِ اتَّخَذَ عِندَ الرَّحْمَنِ عَهْدًا» آن هایی که عهدی با خدا بستند آن ها می توانند شفاعت کنند. سیدالشهدا علیه السلام از آن کسانی است که دارای مقام شفاعت است.
یک زیارتی امام حسین علیه السلام دارند که مرحوم محدث قمی آورده است یک جمله اش این است: «اَشْهَدُ اَنَّ دَمَكَ سَكَنَ فِي الْخُلْدِ» به امام حسین علیه السلام عرض می کنیم که من شهادت می دهم که خون شما در این عالم قرار نگرفت. سنی و شیعه این روایت را نقل کرده اند که ابن عباس می گوید رسول خدا صلی الله علیه و آله را در خواب دیدم که روز عاشورا شیشه ای در دست داشتند و از ایشان پرسیدند این چیست؟ حضرت فرمودند: این خون فرزندم حسین علیه السلام است. آن را در عرش الهی می برم.
«وَاقْشَعَرَّتْ لَهُ اَظِلَّةُ الْعَرْشِ، وَبَكى لَهُ جَميعُ الْخَلائِقِ» همه مخلوقات الهی برای امام حسین علیه السلام گریستند و آسمان ها و زمین هفت گانه برای تو گریستند. همه هفت آسمان بر او گریستند. هر مخلوقی که در آسمان ها و زمین و بین آن ها است برای تو گریسته است.
مخلوقاتی که ما می بینیم و نمی بینیم برای تو گریستند. آن هایی که در بهشت هستند و در جهنم هستند هم برای تو گریه کردند. فقط دو جمعیت را استثناء کرده است که اهل بصره و شام هستند
@rkhanjani.
سیره علما و بزرگان دین
🔸معروف است که از دیرباز اینگونه بوده است که «زیارت عاشورا» نزد علما و بزرگان بسیار محترم و مجرب بودن و از آن به عظمت و بزرگی یاد میکردهاند.
مرحوم آیتالله قاضی أعلیالله مقامهالشریف هر روز، یعنی هر بیستوچهار ساعت، یکمرتبه زیارت عاشورا را به همراه صد لعن و صد سلام میخواندند. ایشان این کار را به صورت مداوم انجام میدادند.
اما در اواخر عمر پشیمان میشوند که چرا این کار را یکمرتبه روز و یکمرتبه شب انجام ندادهاند!!!
@rkhanjani
✅زندگینامه کربلاییها🖤
نام بسياري از افراد را مي شنويم اما نسبت آنان را با يكديگر نمي دانيم. سن و سال آنان را نمي دانيم. بيوگرافي آنان را نمي دانيم. زمان و مكان آن را نمي دانيم. كميت يا شغل و يا… آن را نمي دانيم. اين ندانستن ها جو را تاريك و مبهم مي نمايد و مانع از برقراري ارتباط مي شود… لذا بر آن شديم تا با استفاده از منابع مختلف بيوگرافي ياران عاشورائي امام حسين(عليه السلام) را ارائه نمائيم امید است که مفید حال ما باشد.
این متن در 8 بخش تنظیم شده است: شهدای خاندان امام حسین، شهدای خاندان امام علی، شهدای خاندان امام حسن (علیهم السلام)، شهدای خاندان جعفربن ابی طالب، خاندان مسلم بن عقل، شهدا از سفیران امام حسین، یاران از غیر بنی هاشم، و بالاخره زنان هاشمی و زنده کنندگان خون شهدای کربلا.
الف) شهداي خاندان بني هاشم:🖤
1) امام حسين(عليه السلام) و شهداء خاندانش:🖤
نام پدر: امام علي(سلام الله عليه)/ نام مادر: فاطمه (سلام الله عليه)/ متولد: 3ه.ق/ زمان شهادت: 61ه.ق در سن 57 يا 58 سالگي
اولاد ذكور امام حسين(سلام الله عليه) در كربلا:
علي اكبر(سلام الله عليه): كنيه اش ابوالحسن و مادرش ليلي بنت ابي مرّة ابن عروة ابن مسعود ثقفي است. گويند عروة ابن مسعود اشبه الناس به عيسي (عليه السلام) بوده است. مادرش ليلي دختر ميمونه و ميمونه دختر ابوسفيان ابن حرب ابن اميه است (لذا از طرف مادر از بني اميه است). علي اكبر متولد 11 شعبان 33ه.ق است و در كربلا متاهل بوده و از امام رضا(سلام الله عليه) نقل شده كه همسر او يك كنيز بوده است.
سن او در كربلا 23 يا 27 يا 28 سال بوده است.
علي اكبر(سلام الله عليه) به گفته امام حسين(سلام الله عليه) اشبه الناس برسول الله خَلقا خُلقا و منطقا بوده است. وي فرزند ارشد امام حسين و اولين شهيد از خاندان بني هاشم است.
علي اوسط(عليه السلام): يا همان امام سجاد(عليه السلام) كه در كربلا 19 تا 23 ساله بوده است. وي در كربلا متاهل بوده و فرزندش امام باقر(عليه السلام) در واقعه كربلا 4 ساله بوده است. امام سجاد(عليه السلام) بخاطر بيماريش و خواست خداوند از قتل دژخيمان در امان ماند. فرزند او امام باقر(عليه السلام) نيز در سن 4 سالگي با حضرت در كربلا حضور داشته است.
@rkhanjani