ازطرف دیگر به نیازهای غریزی و فطری خود نیز دست یابند. بنا بر این با حساسیت ویژه، اما واقع بینانه و لحاظ کردن طبیعت و امیال درونی و خواستههای نفسانی انسان، قوانین و احکامی را جهت حفظ و نگه داری فرد و جامعه در خط اعتدال و میانه روی وضع کرده است.
از جمله آن احکام، چگونگی ارتباط با جنس مخالف است. اینها همه به سبب این است که اسلام از جانب کسی برای هدایت انسانها فرستاده شده است که خالق فطرت و غریزه با تمامی استعدادهای بهینه و ذخیره شده در انسان است. بنا بر این هر عاملی که موجب تحریک انگیزههای شهوانی در جامعه گردد و به آرامش روحی و روانی و عفت عمومی، صدمه وارد کند، موردتأیید اسلام نیست.
اسلام می خواهد انواع لذتهای جنسی در محیط و درون خانواده شکل گیرد واز این طریق آرامش روحی و روانی و پیوندهای عاطفی نیز برقرار بماند و با طرح آن در محیط جامعه به پیوند خانواده و اجتماع نیز آسیب وارد نشود.
به جهت همان میل شدید جنسی گاهی اوقات بی آنکه دختر و پسر(به خصوص دختران ) بخواهند، در شرایطی قرار می گیرند که حتی ارادة خود را از دست می دهند و دیگر نمیتوانند از ارتباط جنسی خود داری کنند و ناخود آگاه و بی آنکه که بخواهند،کم کم در آن شرایط بدون بازگشت قرار می گیرند و زمانی متوجه می شوند که کار از کار گذشته است، یعنی با فراهم شدن شرایط دیگر، اراده جلوگیری بسیار سخت و دشوار است.
پس چرا نباید این جریان را از سرچشمه بست ؟ به همین خاطر در اسلام حتی خلوت کردن زن و مرد (دختر و پسر) نامحرم در مکانی که رفت و آمد نباشد، حرام و گناه است. در آخر این که مگر غیر از این است که تمام روابط جنسی بین دختران و پسران از همین ارتباطهای به ظاهر ساده و دوستانه آغاز شده است ؟ و متأسفانه به همین ارتباط جنسی ختم نشده، بلکه عاملی برای پدید آمدن بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی و روانی نیز می شود.
بهترین شاهد بر ادعای فوق مراجعه به واقعیات موجود در اجتماع است، شما در باره طلاقها، فسادهای جنسی، اعتیاد و افسردگیها مقداری تحقیق کنید، ببینید نقطه شروع این نابسامانیها از کجا بوده؟ بسیاری از آنها با یک نگاه ساده یا یک ارتباط کلامی کوچک با نامحرم شروع شده و به تدریج به ایجاد محبت و عشق و مشغول شدن فکر انجامیده و در انتها به قرار و مدار و...
بنا بر این احکام دین مقدس اسلام، بر اساس مصلحت زندگی انسانهاست و خداوند که بهتر از هر کس ساختمان فطری انسان را میشناسد، از روی محبت و به خاطر خود ما این احکام را وضع نموده و گرنه او نه بخیل است و نه نیازمند به این احکام. ما نیز در نگاه خود به زندگی بایستی عاقبت کارها را بنگریم و از زندگی دیگران عبرت بگیریم و به این نکته برسیم که؛ چه بسا لذتهای کوتاه که رنجهای طولانی به ارمغان میآورد.
سخن در این باره زیاد است و اگر به طور خلاصه سخن بگوییم باید گفت:
تنها راه بازداشتن دوستان از این روابط ، آشنا کردن آنها با آسیب ها و مضرات این روابط و نیز بیان تجربیات دیگران در این روابط و نیز بالابردن آگاهی های دینی و معرفتی آنها است که کاری بس دشوار اما ممکن است.
مطالعه کتاب های زیر می تواند در این زمینه به شما کمک کند :
1- بهشت جوانان ، اسد الله محمدی نیا ، ناشر : سبط اکبر - قم
2- تحلیل بر روابط دختر و پسر ، علی اصغر احمدی
@rkhanjani
🎀🎉🎀🎉🎀🎉🎀🎉
🌼 🌼 🌼 🌼 🌼
🌼 🌼 🌼 🌼
✨ اعتقاد به روزی دهندگی مطلق خداوند
باعث ایجاد اطمینان و آرامش در فرد می گردد.
✨ این انسان، خداوند را در رأس همه امور می بیند و تنها به او اعتقاد دارد.
🌿 جوانه توحید درون قلبش بارور گشته
و به این راحتی در برابر هجمه های اعتقادی کمر خم نخواهد کرد.
✨بلکه بر اساس اعتقاد صحیح و با توکل
و استفاده از امکانات خدادادی پای در مسیری خواهد گذاشت
که رضایت خداوند در آن خواهد بود .
⭐️ این همان مسیری است که اهل بیت نیز ما را بدان راهنمایی می کنند.
#رازقیت_الهی
@rkhanjani
🔺 #عشق_برتر
◻️ من جوانى را سراغ داشتم سخت وابسته لباس و قيافهاش بود؛ حتى وسواسى داشت كه پارچهاش از كجا باشد و دوختش از فلان و مدلش از بهمان.
🔸 براى دوستى با او همين بس كه از لباسش و اتويش و قيافهاش تحسين كنى و يا از طرز تهيه آن بپرسى. او عاشق ظاهرسازى و سر و وضع مرتب بود و به اين خاطر از خيلىها بريده بود تا اينكه #عشقى_بزرگتر در دلش ريخت و با دخترى آشنا شد و با هم سفرى كردند و در راه تصادفى.
💠 جوانک در آن لحظهی بحرانى از رنجهاى خودش فارغ بود و #خودش_را_فراموش_كرده_بود و به محبوبهاش مىانديشيد و سخت به او مشغول بود.
🔸 او به خاطر پانسمان محبوبش به راحتى لباسهايش را پاره مىكرد و زخمها را مىبست و راستى سرخوش بود كه خطرى پيش نيامده است.
⏮هنگامى كه #عشقى_بزرگتر_دل_را_بگيرد، عشقهاى كوچكتر، #نردبان آن خواهند بود.
آیههای سبز، ص ۷
@rkhanjani
💠 نهال ولایت در نهاد خانواده
🔘 ما اگر دغدغهی ولایتمداری، تربیت سربازان حضرت، مقدمه سازی برای ظهور، الگوسازی برای جامعهی داریم باید یک حرکت حساب شده و دقیق و عمیقی رو در جهت تغییر و تربیت و بهبود وضعِ خانوادگی ِ خودمون پدید بیاریم.💎
🔻اگر به سعادت فرزندانمون میاندیشیم باید در خانواده👨👩👧👦 تغییرات ِ جدی بوجود بیاریم.💎
🔴خانواده خودبهخود تبدیل به یک کانون صفا و معنویت نمیشه، باید براش برنامهریزی کرد. مخصوصاً در این دورانی که دشمنان خانواده فراوانند.
🔻 غذاهای مسموم فکری، که به عنوان روش برخورد اعضای خانواده👨👩👦👦 با یکدیگر، حتی گاهی اوقات تحت عنوان حرفهای علمی در جامعه پخش میشه بسیار فراوانند باید همهی اونها رو مراقبت کرد.
و اگر کسی دنبال سعادت خودشه نه فقط در آخرت، در دنیا؛ باید بازنگری در وضع خانوادهها حتماً صورت بگیره.👌
🔻۹۰ درصد بحثهای معنوی و اخلاقی، بحثهای تربیتی دینی، باید متوجه بهبود یک رفتار در خانه باشه.✨💎✨
خیلی خانواده مهمتر از اونه که امروزه در جامعه میبینیم بهش بیاعتنایی میشه.
✨خانواده محل تربیت ولایتمداران است✨
🔴 آقایون باید تو خونه نسبت به خانمها چه رفتاری داشته باشند تا بچه مهر علی در دلش بنشینه؟ خانم چه رفتاری باید داشته باشه؟🤔
🔻هدف در خانواده اینه و این بهتری هدف برای تربیت ولایتمداری است.💎
💠 آقای نازنین اسلام توصیههایی نسبت به رفتارهای زن و مرد فرمودن.
🔻این توصیهها رو گوش کنیم بعد ۳۰ سال تو زندگی عشقمون به همدیگه توی خونه🏠 بیشتر از سال اول ازدواج میشه. نه اینکه هر چی میگذره حسرت تازه ازدواج کرده ها رو بخوریم 😌
🔻همین اول بحث بگم نگید همسر من مثل حضرت علی باشه من مثل حضرت زهرا میشم، یا آقا بگه خانم من مثل حضرت زهرا بشه منم مثل حضرت علی میشم.
🔻نه، اگر شما اخلاق همسرت بده خدا میخواد با همین اخلاقِ همسرت رشد کنی.👌
🔻سرتو بنداز پایین کارایی که خدا میخواد انجام بده.
@rkhanjani
✨تلاوت قرآن و مطالعه✨
🌸شهید صیاد شیرازی وقت مرده نداشت وقت تلف شده نداشت.🌸
🍃همیشه یکی از این قرآن های کوچکی را که زیپ دارند، برای تلاوت به همراه داشت.
🚙به مسافرت هم که می رفت، قرآن تلاوت میکرد. امکان نداشت بیکار بنشیند.
📝 سبک زندگی شهدا
@rkhanjani
🌹 ابعاد شخصیتی حضرت عبدالعظیم حسنی
♦️ امام خامنه ای :شخصیّت جناب عبدالعظیم هم شخصیت علمی بوده، هم شخصیت جهادی بوده و هم ابتکاراتی داشته است. مرحوم «شیخ نجاشی» میگوید: «ایشان خطب امیرالمؤمنین را جمع آوری کرد.» با این حساب، ایشان در حدود صد و هفتاد سال قبل از تألیف نهج البلاغه، خطب امیرالمؤمنین را جمع آوری کرده است؛ این کارِ خیلی مهمّی است. هیچ بعید نیست که سیّدرضی رضوان اللَّه علیه از نوشته ی ایشان استفاده کرده باشد.
♦️ از سوی دیگر ایشان به دلیل شخصیت جهادی خود، با حال اختفاء و فرار به ری آمده است. شیخ نجاشی میگوید: «حارباً من السّلطان»؛ ایشان از دست خلیفه ی عبّاسی از عراق و حجاز گریخت و به ری آمد؛ چون ری مرکز و محل تجمّع شیعیان بود. هم در مدینه و هم در عراق، همه ی اینها مجبور نبودند از دست خلیفه بگریزند. این، مبارز بودن ایشان را نشان میدهد. مشخّص میشود ایشان اهل نشر معارف امامت بوده؛ بخصوص در دوران حضرت جواد و حضرت هادی علیهماالسّلام که ایشان حداقل راوی این دو امام است. دوران عجیبی بوده است؛ دوران اختناق شدید نسبت به ائمّه و درعین حال دوران نشاط عجیب شیعه در سراسر دنیای اسلام... معلوم میشود در آن دوران، این بزرگوار شخصیت مهم و فعّالی بوده که مورد توجّه خلیفه قرار گرفته و تحت تعقیب بوده و به ری گریخته است.
♦️بنابراین هم شخصیت جهادی است، هم شخصیت علمی است و هم محدّث است و حداقل از امام جواد و امام هادی علیهماالسّلام روایت نقل کرده است.
📚بیانات در دیدار اعضای برگزارکننده ی کنگره ی حضرت عبدالعظیم الحسنی و بیانات در صحن حرم 1382/3/12 و 1373/8/5
==============================
🇮🇷 @rkhanjani