🍃◾🍃◾
☘️ حضرت اميرالمومنين علیهالسلام میفرمایند:
🔆 «اَعْقَلُ الْناس اَحْیاهُم»
🔆 عاقلترینها زنده ترينها هستند.
✍️ به تعبیر دیگر *عاقلترينها عاشقترينها هستند.*
✨ هرگز نميرد آنكه دلش زنده شد به عشق
✨ ثبت است درجريده عالم دوام ما
🔳 *نام زينب سلاماللهعلیها، بیاختیار انسان را به یاد عشق میاندازد.*
✳️ اگر کسی بخواهد عشق به امام زمانش را بیاموزد، باید در کلاس عاشقی حضرت زينب سلاماللهعلیها شرکت کند. حضرت در گوشه گوشه حادثه کربلا، عاشق امام زمان بودن را آموزش میدهند.
@rkhanjani
#حضرت_زينب_سلام الله عليها
خداي سبحان بر ما منت گذاشته و اجازه سفره نشيني حضرت زينب را به ما عطا كرده است
ما هم بايد هميشه درخواست عقل سليم از وجود مقدس حضرت زينب سلام الله عليها داشته باشيم .
هرچه بيشتر حضرت را مي شناسيم بيشتر متوجه ميشويم صبر و شكر كه دوبال ايمان است در وجود مقدس ايشان به نمايش درآمده است
ما زينبي را ميشناسيم كه ساليان سال در دارالعماره كوفه ساكن بود و در آنجا كلاس تفسير قران داشت و بسياري از خانمهاي كوفه شاگرد ايشان بودند ولي آنقدر كج فهم و كج فكر بودند كه با حضرت مخالفت كردند اما زينب كوچكترين اعتراضي به تفكرات التقاطي آنها نكردند
و اساسا از بحث خطبه حضرت حذف شدند و خدا لياقت ادامه شاگردي را به آنها نداد.
ما بايد سعي كنيم خطبه حضرت زينب (س) را احياء كنيم و حتي در ميهمانيهاي خود چند خطي از آنرا مطالعه و معصومين را از غربت خارج كنيد كه حتما بركات خاصي از طريق اين خطبه در زندگي شما وارد ميشود .
علامه طباطبايي ميفرمود غريب كسي است كه دوستانش هم او را نمي شناسند.
حال خدا منت گذاشته كه ما حزو محبين اهلبيت هستيم اما متاسفانه شناخت كافي نداريم .
و آدمها معمولا از كلام و لسان خودشان شناسايي ميشوند.
@rkhanjani
🍃
دلیلی ندارد وقتی
عصبانی هستید
همان لحظه پاسخ را بدهید!!
يا وقتی
تمام ذهنتان درگیر چند گمان می شود
اولین فکری راکه به ذهنتان خطور می کند را بیان کنید...!
دلیلی ندارد هنگام گفت وگو؛ برخلاف میل باطنی صدایتان را بالا ببرید، یا احساستان در همان لحظه را عنوان کنید...!
صبر کنید
سکوت کنید
تا آرام شوید...
تا با ذهن متمرکز
خوب فکر کنید ؛
سپس
عمل کنید،
بیان کنید.
"حواستان به 'طوفان' های درونتان باشد،
شما را با خود نبرَد...!!"
@rkhanjani
🍃
دلیلی ندارد وقتی
عصبانی هستید
همان لحظه پاسخ را بدهید!!
يا وقتی
تمام ذهنتان درگیر چند گمان می شود
اولین فکری راکه به ذهنتان خطور می کند را بیان کنید...!
دلیلی ندارد هنگام گفت وگو؛ برخلاف میل باطنی صدایتان را بالا ببرید، یا احساستان در همان لحظه را عنوان کنید...!
صبر کنید
سکوت کنید
تا آرام شوید...
تا با ذهن متمرکز
خوب فکر کنید ؛
سپس
عمل کنید،
بیان کنید.
"حواستان به 'طوفان' های درونتان باشد،
شما را با خود نبرَد...!!"
@rkhanjani
بزرگترین خیانتی که انسان
می تواند به خودش بکند
ترس از این است که حالا دیگران
درباره ی من چه فکری می کنند؟!
@rkhanjani
💕گاهے چه دلگرفتہ مے شوے ازخدا
گاهے از حڪمتش ناراضے
گاهے شاڪر وخوشحال
گاهے مشڪوڪ
گاهے مجذوب
گاهے نزدیڪ و گاهے دور
خدا همان خداست
ڪاش ما اینقدر
گاهے بہ گاهے نمے شدیم☺️
@rkhanjani
#تسلیت 😭
السلام ای دختر شاه نجف
السلام ای صابر صحرای طف
السلام ای چادر زهرا به سر
السلام ای نور خورشید و قمر
السلام ای مقتدای عالمین
السلام ای خواهر خوب حسین.ع.
#السلام_علیک_یا_زینب_کبری_س
#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان_عج
💞 @rkhanjani
اگر در سختیها و فتنههایی که پیش میآید، دچار غفلت شویم بدیها را به خدا نسبت خواهیم داد؛ ولی انسانی که خدا را تسبیح میکند هیچچیزی نمیتواند او را از تسبیح زیبایی صنع خدا جدا کند.
کار شیطان این است که انسان را در سختیها با خدا و اولیای خدا، دشمن میکند؛ مثلاً حتی انسان ممکن است بر اثر گناه خود به ابتلایی دچار شود، ولی متأسفانه برخی به خدا بدبین میشوند.
اگر انسان این مسئله را دریابد در اوج سختیها غرق در تسبیح و حمد خدا میشود و جز زیبایی چیزی نمیبیند؛ انسانی که در محضر حضرت حق است چه کمبودی به بیرون دارد که بخواهد این کسری را از بیرون جبران کند.
اگر انسان به مقام مشاهده حکمت و زیبایی صنع الهی رسید، ابتلائات را به پای خدا نمینویسد و همچون حضرت زینب(س) بیان میکند که من در این ابتلا هیچچیز جز زیبایی ندیدم.
@rkhanjani
#یـک_قدم_تا_خدا
#حضرت_زیـنب " سلام اللـہ علیـها"ـ؋ـرمودند:
جد گرانقدرم محمد (صلوات اللـہ علیـه) مے ؋ـرمود:
هنگامے کـہ زن درست اندیـش و درست کردار
نمازهاے پنجگانـہ اش را بخواند،🤲 و روزه ے رمضان را بگیـرد، و دامان خود را پاک و پاکیـزه دارد، و با همسرش هماهنگ گردد و حقوق او را رعایـت کند، بـہ او گـ؋ـتـہ مے شود از هر یـک از درهاے بهشت کـہ مے خواهے بر بهشت زیـبا 🌈 و پرنعمت خدا درآیـ.
📚 زندگانے حضرت زیـنب از ولادت تا رحلت نوشتـہ آیـت اللـہ سیـد محمد کاظم قزوینی
#سبک زندگی
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
🌴@rkhanjani
﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
ای نامِ تو جان بخش تر از آبِ حیات
محتاجِ تو خلقی به حیات و به ممات
از بعثتِ انبیاء و ارسالِ رُسُل
مقصود تو بودی به جمالت صلوات
اللهم صل علیٰ
محمّدٍ و آل محمّدٍ
و عجّل فرجهم
اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
@rkhanjani
🔸 مثبت انديشی از ضروریترین امور زندگی است که تاثیر آن در بسیاری از عملکردها و خلقیات و صفات نمودار است و در بسیاری از تصمیمگیریهای ما تاثیر بسزايي دارد،
🔸 آن امری است که اگر استقرار در وجود ما پیدا کند از انرژی و نور آن زوایای تاریک زندگی ما روشن میشود و اگر منفینگر باشیم و از صفت مثبتاندیشی بیبهره بمانيم کدورتش آسیب جدی به زندگی شخصی و اجتماعی ما وارد میکند.
📔 قرآن در سوره مبارکه معارج در آیات ۱۹، ۲۰ و ۲۱ میفرمايد:
🔆 «إِنَّ الْإِنسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا»، «إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا»، «وَإِذَا مَسَّهُ الْخَيْرُ مَنُوعًا»
🔆 «به راستى كه انسان سخت آزمند [و بىتاب] خلق شده است»، «چون صدمهاى به او رسد عجز و لابه كند»، «و چون خيرى به او رسد بخل ورزد»
💢 اين آيات طبیعت انسانی را مطرح میکند که او هلوع است بدين معنا كه نگران آینده است و برای آينده خويش برنامه مثبتی ندارد به همین جهت به مجرد این که با ناکامی مواجه میشود جزع میکند و ناکامی خود را اعلام میدارد
🔹 و چون خیری به او میرسد مال و قدرت و آبروی خود را از دیگران منع میکند، او خیراتی در پشت پرده آسیبي كه به اورسيده ، نمیبیند وگرنه جزع نداشت چون نگاه مثبتي نداردمنوع است يعنی هنگامی كه به او لطفی برسد آن را از ديگران منع میکند،نگران آينده خويش است چنين فردی از نعمت مثبتنگری بیبهره است.
✅ *اگر نگرش انسان به امری مثبت باشد یک سلسله کمالات و عرصه اختیارات وسیعی دارد كه جزوع و منوع نيست و باور دارد خدايی كه تاكنون زندگی او را به بهترين شكل سامان بخشيده، قدرت آنرا دارد كه تا آخر عمر نيز چنين كند.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@rkhanjani
وقتی خانه تکانی می کنی چیزهایی پیدا
می شوند که
مدتی برای پیدا کردنشان زمین و زمان را بهم ریخته ای و از نبودنشان اعصابت خط خطی بود.
امروز که آن گمشده ها را میبینی،
میبینی که زندگی بدون آنها هم جریان خود را داشته
دنیا هم همینطور است...
امروز هستیم، فردا نه!
در نبودمان جایگزینهایی هستند که دنیا از حرکت نایستد!
خانه تکانی این مزیت را دارد که به ما یاد می دهد که هیچ تقدیری فاجعه نیست
باور کنید...
@rkhanjani
⚡️ یکی از مهمترین مراقبههای ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان این است که انسان در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود.
⚡️ هیچ چیزی مثل معصیت مانع حرکت نیست. ممکن است انسان یک عمر زحمت و ریاضت بکشد ولی واقعاً بهخاطر معصیتها و غفلتهایی که دارد درها بهسوی او باز نشود. طبق روایات گاهی انسان معصیتی میکند که مثلاً تا چهل روز توفیق عبادت و بندگی از او گرفته میشود.
«مراقبهای که بین این ماهها (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) مشترک است و باید انسان به آن برسد مطلبی است که در خطبه شعبانیه، وجود مقدس نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) وارد شده است. وقتی حضرت(ص) فضیلتهای ماه رمضان را بیان کردند، حضرت امیر (علیه السلام) سؤال کردند که یا رسول الله! افضل اعمال در این ماه چیست؟ حضرت فرمودند که ترک معصیت است.
این، نکته مهمی است که بزرگان هم توضیح دادند که انسان باید در این ماهها بر ترک معصیت تلاش کند. هیچ چیزی مثل معصیت مانع حرکت نیست. ممکن است انسان یک عمر زحمت و ریاضت بکشد ولی واقعاً بهخاطر معصیتها و غفلتهایی که دارد درها بهسوی او باز نشود. طبق روایات گاهی انسان معصیتی میکند که مثلاً تا چهل روز توفیق عبادت و بندگی از او گرفته میشود.
◀️ شیخ علی محدث قمی (فرزند محدث قمی رحمت الله علیه) نقل میکردند که پدرم میفرمود که از عنفوان جوانی نافله شبم ترک نشد. زمانی که مهمان تاجری در همدان بودیم ایشان ما را به مهمانی یکی از بستگانش دعوت کرد. عرض کردم اگر عزت و احترام شما در این است که بنده در این مهمانی شرکت کنم به احترام شما حضور پیدا میکنم و الا بنده اهل اینگونه مهمانیها نیستم. ایشان گفتند بله، حضور شما موجب احترام بنده است. رفتم، شام را خوردم و آمدم. فصل تابستان بود و در حیاط خوابیدم. بیدار شدم و فهمیدم که نماز صبحم در حال قضا شدن است. به سرعت وضو گرفتم و نماز صبح را خواندم و سر سجاده نشستم. محاسبه کردم من که نماز شبم اصلاً ترک نمیشود چرا اینطور شد؟! هر چه فکر کردم به جایی نرسیدم جز لقمه دیشب. به صاحب خانه گفتم این فرد چه کسی بود که ما را دیشب به مهمانیاش بردی؟ گفت ایشان، بانک بعدازظهر است. یعنی بعد از ظهرها که بانکها تعطیلاند این فرد ربا میدهد! مرحوم محدث قمی میفرمود من تا چهل شب هر چه دقت کردم با اینکه بیدار بودم، موفق به نافله شب نشدم.
@rkhanjani
در روایات متعددی که آثار گناهان ذکر میشود، برای ایمان، توفیقات و قبولی اعمال انسان آثار فراوانی ذکر شده است. یکی از مهمترین مراقبههای این ماهها این است که انسان مراقب باشد در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود. یعنی وقتی ماه رجب به اتمام میرسد انسان محاسبه کند که حتی یک گناه صغیره هم از او سر نزده باشد. اهانت و بدگویی نسبت به مؤمنین نداشته باشد، ایذاء مؤمنین نکرده باشد، چشم، گوش و زبانش دچار انحراف نشده باشد و در اختیار خدای متعال باشد. مؤمن باید اینطور باشد. یکی از صفات متقین این است که مراقبه میکنند تا از آنها تخلفی سر نزده باشد. استاد بزرگواری میفرمود فرق معصوم-که این قدر نزد خداوند محترم است- با بقیه این است که در همه عمرش یک بار هم از حریم الهی تخلف نکرده است. یکی از مهمترین مراقبههای این ماهها برای این که انسان ورود به حقیقت و باطن ماه کند، اسرار این ماه به روی وی گشوده شود، به آن معرفتها و روزیهای باطنی که برای رجبیون و اهل این ماه مقرر شده است برسد و آن نسیم های رحمت به سمت وی بوزد، ترک گناه است. ممکن است انسان با یک گناه اعمال خود را حبط کند. گاهی انسان چهل سال زحمت میکشد و یک گناه همه را زائل می کند.
@rkhanjani