◾️صلوات بر امام کاظم علیهالسلام
«اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَيْتِهِ ، وَصَلِّ عَلَىٰ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَصِيِّ الْأَبْرارِ ، وَ إِمامِ الْأَخْيارِ ، وَعَيْبَةِ الْأَنْوارِ ، وَوارِثِ السَّكِينَةِ وَالْوَقارِ ، وَالْحِكَمِ وَالْآثارِ ، الَّذِي كانَ يُحْيِي اللَّيْلَ بِالسَّهَرِ إِلَى السَّحَرِ بِمُواصَلَةِ الاسْتِغْفارِ ، حَلِيفِ السَّجْدَةِ الطَّوِيلَةِ، وَالدُمُوعِ الْغَزِيرَةِ، وَالْمُناجاةِ الْكَثِيرَةِ، وَالضَّراعاتِ الْمُتَّصِلَة
وَمَقَرِّ النُّهىٰ وَالْعَدْلِ ، وَالْخَيْرِ وَالْفَضْلِ ، وَالنَّدىٰ وَالْبَذْلِ ، وَمَأْلَفِ الْبَلْوىٰ وَالصَّبْرِ ، وَالْمُضْطَهَدِ بِالظُّلْمِ ، وَالْمَقْبُورِ بِالْجَوْرِ ، وَالْمُعَذَّبِ فِي قَعْرِ السُّجُونِ وَظُلَمِ الْمَطَامِيرِ ، ذِي السَّاقِ الْمَرْضُوضِ بِحَلَقِ الْقُيُودِ ، وَالْجَِنازَةِ الْمُنَادىٰ عَلَيْها بِذُلِّ الاسْتِخْفافِ ، وَالْوارِدِ عَلَىٰ جَدِّهِ الْمُصْطَفىٰ ، وَأَبِيهِ الْمُرْتَضىٰ ، وَأُمِّهِ سَيِّدَةِ النِّساءِ بِإِرْثٍ مَغْصُوبٍ ، وَوَِلاءٍ مَسْلُوبٍ ، وَأَمْرٍ مَغْلُوبٍ ، وَدَمٍ مَطْلُوبٍ ، وَسَمٍّ مَشْرُوبٍ؛
اللّٰهُمَّ وَكَمَا صَبَرَ عَلَىٰ غَلِيظِ الْمِحَنِ ، وَتَجَرَّعَ غُصَصَ الْكُرَبِ ، وَاسْتَسْلَمَ لِرِضاكَ ، وَأَخْلَصَ الطَّاعَةَ لَكَ ، وَمَحَضَ الْخُشُوعَ ، وَاسْتَشْعَرَ الْخُضُوعَ ، وَعادَى الْبِدْعَةَ وَأَهْلَها ، وَلَمْ يَلْحَقْهُ فِي شَيْءٍ مِنْ أَوامِرِكَ وَنَواهِيكَ لَوْمَةُ لائِمٍ ، صَلِّ عَلَيْهِ صَلاةً نامِيَةً مُنِيفَةً زاكِيَةً تُوجِبُ لَهُ بِها شَفاعَةَ أُمَمٍ مِنْ خَلْقِكَ، وَقُرُونٍ مِنْ بَراياكَ، وَبَلِّغْهُ عَنَّا تَحِيَّةً وَسَلاماً ، وَآتِنا مِنْ لَدُنْكَ فِي مُوالاتِهِ فَضْلاً وَ إِحْساناً وَمَغْفِرَةً وَرِضْواناً، إِنَّكَ ذُو الْفَضْلِ الْعَمِيمِ، وَالتَّجاوُزِ الْعَظِيمِ، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.»
@rkhanjani
«ما باید به یک جایی برسیم که همیشه امام خودمان را ببینیم، والا امامی که نه تو او را ببینی و نه او تو را ببیند چه امامی است! ما باید امام را در همه احوال حاضر ببینیم. عبدالله بن ابان زیات به امام رضا(ع) گفت: آقا ما را دعا کنید. حضرت فرمود ما شما را می بینیم و دعا میکنیم. عرض کرد واقعاً شما ما را میبینید و خانوادهام رادو به یاد تکتک ما هستید؟ فرمود: قرآن نخواندهاید «قل اعملوا فسیری الله و الرسول و المومنون»؛ فرمود مؤمنون ما هستیم.
اگر انسان خودش را در محضر امام نمیبیند این چه امامی و چه امامتی است! یک بابی در کافی است که روایت متعددی آنجا هست؛ یک روایتی هست که فرمود: امام موت خودش را میداند. روایت از امام صادق(ع) است که فرمود: امامی که نداند مسیرش چیست و آیندهاش چیست، اینکه حجت نیست! روایتی از موسی بن جعفر(ع) است که فرمود «ان الله غضب علی الشیعه فخیرنی نفسی او هم فوقیتهم والله بنفسی»؛ خدای متعال بر شیعه هم غضب کرد و فرمود یا شما بار را بکش یا آنها باید عذاب بشوند، من با بلای خودم سپر آنها شدم.
غرضم این است که ببینید: امامی که نمیداند کجا میرود که امام نیست! امامی که من را نبیند، من او را نبینم، امامی که مثل من نمیداند چه خبر است، این چه امامی است؟
👈 روایتی دیگر در کافی است که از شخصی نقل شده: در مجلسی بودم موسی بن جعفر (ع) به یکی از اصحاب فرمود: برو آماده مرگ بشو! من گفتم مگر امام مرگ و میر انسانها را هم می داند. حضرت یک نگاه غضبآلود به من کرد و فرمود: رُشید هجری که از اصحاب امیرالمومنین(ع) بود هم این چیزها را میدانست! این چیزها برای ما که مهم نیست. و بعد فرمود: خودت هم برو آماده شو، دو سال بیشتر از عمرت نمانده است!»
@rkhanjani
«امام، لنگر امنیت عالَم است.
دعاها و طلب استغفار امام معصوم، علیهالسلام، برای شفاعت و دستگیری نسبت به ماست.
همان امامی که در زندان است، بابالله و جنبالله و وجهالله است و در همان زندان، در شب قدر، همۀ ملائکه و روح بر او نازل میشوند و زمام کائنات را در دست دارد.
زندان رفتنِ امام، بخشی از طرحِ امامت اوست.»
@rkhanjani
•°🌱
وا میکند بر روی ما... بُنبَستها را
بـابالحوائج شد بگـیرد دسـتها را
#تولدآقاموسی_بن_جعفر🌸🍃
@rkhanjani
یک دستور جامع و کاربردی برنامه ریزی در زندگی
امام موسی کاظم علیه السلام در یک دستور جامع و کاربردی برای برنامه ریزی در زندگی چنین می فرماید:
«اجْتَهِدُوا فِی أَنْ یَكُونَ زَمَانُكُمْ أَرْبَعَ سَاعَات»؛
سعی کنید در زندگی، زمان خود را به چهار بخش تقسیم کنید:
✅1. سَاعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ :
بخشی را به راز و نیاز با خداوند متعال اختصاص دهید.
✅2. وَ سَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ :
بخشی را هم به تلاش برای کسب روزی حلال اختصاص دهید.
✅3. وَ سَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَ الثِّقَاتِ الَّذِینَ یُعَرِّفُونَكُمْ عُیُوبَكُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَكُمْ فِی الْبَاطِنِ:
زمانی هم به معاشرت با برادران و اشخاص مورد اعتمادی بپردازید كه شما را از عیبهایتان آگاه می کنند و از صمیم قلب با شما یک رو هستند.
✅4. وَ سَاعَةً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِكُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات:
زمانی را هم برای لذتهای حلال و تفریح قرار دهید که به کمک این بخش است که شما توان گذراندن آن سه بخش را خواهید داشت.
تحت العقول ص409
#درس_اخلاق
#سبک_زندگی_اسلامی
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راز_درخت_کاج 🌲 فصل نهم 🍁 پس از شهادت
✍نویسنده کتاب: معصومه رامهرمزی
🎙راوی: نسرین زارع
# پایان
@rkhanjani
از فردا شب 😊😊
📣📣📣📣
🌺🌺 رمان جدید 🌺
#نگاهخدا
قصهی زندگی آدمها....
آدمهاییکه با دردهایشان دست و پنجه نرم میکنند.....
و گاهی در فراز و نشیب این رنجها، پناهگاه اصلی را فراموش میکنند.
داستان " نگاهخدا" قصهی زندگی ساراست. دختری که در اثر یک اتفاق غمانگیز،
با خدا قهر میکند.... اما ....
برای دنبال کردن این رمان ،با ما همراه باشید.
@rkhanjani
💚💚💚💚💚
✅پرسش:
يک زوج جوان مذهبي چطور ميتونن علي وار و فاطمه وار زندگي کنن؟
🌺پاسخ:
سوال شما بسیار گسترده است و پاسخ به آن، در یک پیام نمی گنجد. اما در یک دید کلی، زن و مرد از نظر شرعی و اخلاقی حقوق متقابلی دارند که هر کدام در جای خود قابل بررسی ست. از نظر اخلاقی وظیفه زن و مرد اینست که به طور متقابل به احساسات و عواطف همسر و فرزندانشان توجه کرده و در حد توان نیازهای آنها را برآورده کنند. محبت و دوستي، گوهر گرانبهايي است كه خداوند در نهاد زن و مرد قرار داده است. تنها ميبايست دو همسر اين امر فطري را ابراز نمايند تا رابطه دوستانه و صميمانه آنان بيش از پيش برقرار گردد.
آفرینش و ساختار وجودی و زیستی جنس زن و مرد با هم متفاوت است. زن برای کارهای عاطفی و سبک و لطیف آفریده شده و کارهایی که به توانایی بالای جسمی نیازمند است، متناسب وجود مرد می باشد. از این رو، وظایفی که اسلام برای هر یک از زن و مرد مقرر کرده، بر اساس هماهنگی و تناسب با ساختار وجودی آنهاست.
برای مثال وظایف اصلی زنان در خانواده چیزهائی مثل حفظ کرامت و شخصیت شوهر در خانه و جامعه، پذیرش مسئولیت مرد، ایجاد و حفظ نشاط، آرامش و احساس امنیت روحی اعضای خانواده، امانت داری، قناعت و امثال اینهاست.
در برابر مردان وظیفه دارند که با همسر و فرزندانشان با محبت و مهر رفتار کنند، برای رفع نیازهای آنان تلاش کرده و مسئولیتِ مدیریت خانواده را به نحو شایسته انجام دهند. با اعضای خانواده رفتار شایسته و مناسبی داشته باشند و چیزهائی مثل این.
برای اطلاعات بیشتر لینک های زیر را ملاحظه بفرمایید:
https://hawzah.net/fa/LifeStyle/View/47013/وظایف-اخلاقی-مرد-در-برابر-همسر
http://www.ahkam.porsemani.ir/node/3162
موفق باشید
@rkhanjani
اگر خدا بخواهد...
———🌻⃟————
@rkhanjani
خدایا !
در هجوم بی امان شدائد و سختی ها ، گروهی به دامن تو می آویزند و گروهی از دامن تو می گریزند.
مأمن و گریزگاه ما را آغوش مهربان خودت قرار ده .
-سید مهدی شجاعی-
#مناجات
———🌻⃟————
@rkhanjani
راز موفقیت شما در آینده، توی کارهای روزمره الان شما نهفته است...
———🌻⃟————
@rkhanjani
@dars_akhlaq(2).mp3
1.55M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استاد آيت الله حق شناس (ره)
⚠️موضوع :محاسبه نفس راهی برای اصلاح
@rkhanjani
✔️ یکی از عوامل اصلی کسب رضایت امام مهدی(عج) و توفیق دیدار ایشان، تهذیب نفس و آراستن خود ب اخلاق نیکو است.
📿 در روایتی از امام صادق(ع) آمده است:
" من سره ان یکون من اصحاب القائم، فینتظر ولیعمل بالورع ومحاسن الخلاق..."
❇️(هرکس دوست می دارد از یاران حضرت قائم باشد و آن حضرت از او راضی باشد،باید که منتظر باشد و در این حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید)
❇️ موضوع تهذیب نفس و دوری گزیدن از گناهان و اعمال ناشایست در عصر غیبت از چنان اهمیتی برخوردار است
که در توفیق شریفی ک از ناحیه مقدسه،حضرت صاحب الامر(عج) ، به مرحوم #شیخ_مفید(ره) صادر گردیده؛
آن حضرت میفرماید:
⭕️" تنهاچیزی ک رابطه ما را با #شیعیان قطع نموده و از آنان پوشیده می دارد،
همان چیزهای ناخوشایندی است که از شیعیان به ما می رسد و خوشایند ما نیست و از آنها انتظار نمی رود "😔
📚منابع:👇🏻
📗 ۱. ابراهیم شفیعی، در انتظار موعود(ع) در سازمان تبلیغات اسلامی، چاپ اول ۱۳۷۶
📕 ۲. محمدبن ابراهیم نعمانی، کتاب الغیبة، مکتبة الصدوق ،ص۲۰۰
📙 ۳. محمد باقر مجلسی، بحار النوار، مکتبة اسلامية، ج۵۳، ص۱۷۷
@rkhanjani
🔶 گاهی وقتها هوای نفس میاد و میگه خب این همه مبارزه با نفس کردی حالا این یه دونه رو هم اگه رعایت نکردی چیزی نمیشه! این یکی رو بیخیال!😤
⭕️ اما انسان مؤمن مؤدب میگه نه! ببین من خیال خودم رو راحت کردم و قرار گذاشتم که طی آییننامه ادب، مبارزه با هوای نفس کنم. برای همین "این یه دونه" رو هم باید انجام بدم!😊
💢 بله ممکنه یه نفر شبیه به مرتاضهای هندی بخواد طبق برنامههای ریاضتی خاصی هم جلو بره و حتی ممکنه به قدرتهایی هم برسه ولی عمل به این برنامهها مشروع و صحیح نیست.
...چون اولا اون برنامهها متناسب با شرایط حیات انسان نیست و موجب رشد همه جانبه انسان نمیشه و دوم اینکه این برنامه ها طبق دستور خدا و با نیت صحیح نیست و برای همین اثری غیر از افزایش هوای نفس رو نخواهد داشت.
⭕️ هیچ انسان عاقلی این نوع برنامههای نامعقول رو نمیپذیره ولی ادب یک برنامه معقول و حساب شده و مفید برای زندگی همه انسانهاست.
💢 اگه به یه نفر گفتن تو ادب نداری منظور اینه که تو برنامهای برای کنترل خودت نداری.
🔹 بنابراین اگه بخوایم نسبت بین ادب و مبارزه با هوای نفس رو بگیم خیلی ساده باید گفت:
👈🏼 ادب برنامه مبارزه با هوای نفس هست و به تعبیری میتونیم بگیم ادب همون "جهاد اکبر" محسوب میشه...
#سبک_زندگی
@rkhanjani