#نوجوان
#خیال_پردازی
#سوال
❓خیلی #خیالپردازی میکنم حتی وقتی که #مطالعه میکنم میرم توی فکر و خیال! چیکار کنم که وقتم حروم نشه؟
‼️استفاده از تکنیک "حواست را جمع کن"...
🔰هنگامی که حواستان پرت میشود و ذهنتان #سرگردان است، مرتب به خودتان هشدار دهید که #حواست_را_جمع_کن. این روش کم کم سبب میشود که توجه شما به موضوع مورد نظرتان جلب شود.
🔰برای مثال، هنگامی که در کلاس هستید و ذهن شما را کنفرانس کلاسی، تکالیفی که دارید، تاریخ، ساعت صرف غذا و یا هر چیز دیگری پر کرده، به خودتان بگویید: "حواست را جمع کن" و به کنفرانس توجه کن.
🔰تا حدی که ممکن است، اجازه ندهید تمرکزتان به هم بریزد. و دوباره این هشدار را پیش خودتان تکرار کنید: "حواست را جمع کن". هنگامی که افکار مزاحم خود را پیدا کردید، کم کم با تکنیک "حواست را جمع کن" به حال بر میگردید.
🔰بنابر این باید صبوری کنید، تا شاهد پیشرفت های خود در این زمینه باشید.
@rkhanjani
#تحصیلی
#انگیزه
✅راهکارهای افزایش انگیزه
3⃣1⃣ انگیزههای قویِ درونی...
💠شما برای کسب #انرژی لازم برای رسیدن به یک هدف باید #انگیزه_قوی داشته باشید. انگیزه هم وقتی قوی میشود که #درونی و #خودجوش باشد نه بیرونی و با زور!
📌یعنی اینکه شما معتقد به ادامه تحصیل باشید، نسبت به مطالعه، سطح سواد، موقعیت اجتماعی و... #احساس_نیاز کنید، از خواندن مطالب مورد علاقه خود لذت ببرید و نسبت به عملکرد خود احساس رضایت داشته باشید.
📌نه اینکه به خاطر ترس از حرف در و همسایه و فامیل، به خاطر اینکه پدرو مادرم از من خواستند و چنین انتظاری دارند، درس بخوانید.
📌این دلایل شاید برای ایجاد انگیزه خوب باشند ولی برای پایدار نگه داشتن انگیزه به دلایل و عوامل درونی نیازمندیم.
🔰برخی افراد دائم میگویند : خب ، این همه لیسانس بیکار، اصلاً واسه چی آدم باید درس بخونه؟!
📌خوب چنین افرادی ، هیچ اعتقادی به ذات ادامه تحصیل ندارند ، تنها هدفشان شغل بوده ، که آن هم به خاطر دیدن چند تجربه اتفاقی، به سرعت زیر سوال رفته، پس نمی توان از این اشخاص انتظار انگیزه بالا برای درس خواندن و قبولی داشته باشیم ، مگر اینکه نگرش و دیدشان را نسبت به مسائل تغییر دهند.
‼️ادامه دارد....
@rkhanjani
✅پرسش:
من رفتم خواستگاري وطرف را پسنديده ام ولي چکار کنم تو دلم نرفته قيافه خوبي هم دارد چکار کنم به دلم بنشيند انسان خوبي است مشاوره بدهيد چند ماهي هم بزرگتر است مرد هستم 33 ساله شاغل
🌺پاسخ:
قصد ازدواج که امری بسیار مقدس و الهی است، نشان از تقید و پایبندی شما در زندگی است. امیدواریم خداوند متعال نیز همسری خوب و با ایمان نصیب شما فرماید.
در مورد اینکه فرد منتخب شما به دلتان ننشسته و احساس می کنید دلچسبتان نیست باید عرض نماییم این موضوع می تواند علل مختلفی داشته باشد، مثلا ممکن است معیارهای لازم را نداشته باشد که به گفته خودتان او معیارها را دارد یا ممکن است از خانواده خوبی برخوردار نباشد یا به صورت کلی این مورد پسند قطعی شما نیست و...
معیار سنجش اینکه فرد مورد نظر را چگونه انتخاب نماییم توسط معیارها صورت می پذیرد. اگر فردی ۶۰ الی ۷۰ درصد از معیارهایی که عرض می نماییم را دارا بود می توانیم او را به عنوان همسر آینده خود انتخاب نماییم ولی اینکه بعد از احراز شرایط باز هم تردید و شک افراطی به خود راه دهیم نشان از نوعی وسواس فکری در انتخاب همسر شده ایم که باید مراقب این آسیب باشیم. البته تجارب ما نشان می دهد ازدواج در سنین بالاتر این عوارض را بیشتر به دنبال دارد. پس اگر فکر می کنید فرد مقابل معیارهای اصلی ازدواج یعنی ایمان، اخلاق و شرافت خانوادگی را دارا است بهتر است بیش از این معطل ننمایید و با او ازدواج کنید ولی اگر می دانید که برخی را ندارد و همتراز شما نیست بدون شک او را کنار بگذارید. البته ای کاش در سؤال خود عنوان نموده بودید که آیا قبلا هم خواستگاری رفته اید و چند مورد و چرا تا کنون ازدواج نکرده اید؟
به هر حال صرف به دل ننشستن فرد نمی تواند معیار قابل قبولی برای کنار گذاشتن او باشد.
نکته دیگر در مورد سن شماست که فرمودید ایشان چند ماهی از شما بزرگترند که این بزرگتر بودن می تواند مشکلاتی را به بار آورد از جمله آنها می توان به ضعف در اطاعت پذیری اشاره نمود ولی به صورت کلی معیار سن با توجه به دیگر ملاک ها سنجیده می شود. اگر فکر می کنید ایشان در دیگر معیارها نمره قابل قبولی کسب می کند ازدواج کنید ولی در غیر این صورت این معیار پر رنگ تر دیده می شود و نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت.
توصیه نهایی ما این است که جهت کسب اطلاعات در مورد فرد مقابل و بررسی بیشتر و ایجاد شناخت طرفین به مراکز مشاوره معتبر مراجعه فرموده و از تست های پیش از ازدواج و نظرات کارشناسی مشاور خانواده و ازدواج بهره مند شوید.
موفق باشید.
🌺
☘🌺@rkhanjani
🌺☘🌺
#آلعمران۱۵۹
———🌻⃟————
@rkhanjani
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | انتخابِ خدا
🔺 ماجرای عنایت حضرت سیدالشهدا (ع) بر مادر شهید معماریان و شفا گرفتن وی در شب عاشورا
@rkhanjani