علمای اخلاق با استفاده از آیات قرآن، عوامل سقوط انسان را «هوای نفس، دنیا و شیطان» می دانند.
یک. هوای نفس
خداوند دو نوع گرایش در نفس قرار داده است: گرایش به نیکی و گرایش به بدی. زیاده خواهی در میل های غریزی و کشش های کور این هوای نفس یا پیروی از شهوت است.
این چنین نفسی منشأ فسادها و گناهان شمرده شده است تا جایی که یوسف پیامبر از آسیب ها و آفت های آن به خدا پناه می برد: «وَ ما أُبَرِّئُ نَفْسِی إِنَّ النَّفْسَ لَأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلَّا ما رَحِمَ رَبِّی»[1]؛ «من هرگز خودم را تبرئه نمی کنم که نفس (سرکش) بسیار به بدی ها امر می کند؛ مگر آنچه را پروردگارم رحم کند».
دو. دنیاگرایی
کلمه دنیا که درنقطه مقابل کلمه آخرت به کار رفته، به معنی زندگانی نزدیک تر است. زندگی دنیا به لحاظ این که در زمره مخلوقات خداوند حکیم است، هیچ عیبی ندارد و براساس مشیت الهی، نظام زندگی دنیوی، بهترین نظام است اما اشکال اصلی کیفیت رابطه انسان با دنیا است.
کسانی که با بینش مادی به دنیا می نگرند و گمان دارند برای همیشه در آن خواهند ماند، دچار غفلت از خدا و آخرت می گردند.
بنابراین در نخستین گام بر ما لازم است که بینش خود را نسبت به دنیا اصلاح کنیم و دریابیم که زندگی انسان منحصر به زندگی دنیا نیست، بلکه در ورای آن یک زندگی جاودانه برای وی وجود دارد. در اولین گام رابطه واقعی میان دنیا و آخرت را کشف کنیم به این ترتیب که آن دو را با هم مقایسه کرده، دریابیم که رابطه دنیا با آخرت، رابطه راه و مقصد است، و یا وسیله و هدف؟! و نقطه اساسی انحراف ها و لغزش ها، از این جا پیدا می شود که انسان بیش از حد به دنیا توجه کند، نگران آن باشد، بدان دل بسته، تمام تلاشش را صرف آن نماید. این گونه دنیاطلبی انسان، محور گناهان، کفر، نفاق و.. . به شمار می رود.
به همین دلیل در روایات آمده: «اساس هر خطاها، محبت دنیاست».
«حبّ الدّنیا رأس کلّ خطیئه»
امام علی علیه السلام کیفیت برخورد با دنیا را این گونه بیان نموده اند: «کسی که با چشم بصیرت به آن (دنیا) بنگرد، (دنیا) او را آگاهی بخشد و آن کس که چشم به دنیا دوزد، کور دلش می کند».
یارب به بنده چشم دلی ده خدای بین
تا عرش و فرش آینه بیند خدا نما
سه. شیطان
در قرآن پیروی از شیطان مظهر ضدارزش معرفی شده است تا آنجا که در بعضی آیات می فرماید: «انسان دو راه در پیش دارد؛ یکی راه خدا و دیگری راه شیطان».
عُمده کار شیطان، وسوسه کردن انسان از کانال هوای نفس است، در واقع وقتی شیطان هوای نفس و خواسته های سراسر ناروای آن را تأیید می کند، نقش کمک را دارد. اگر هوای نفس نمی داشتیم، شیطان بر ما تسلّط نداشت. هنگامی که در نفس خویش خواسته ای داشته باشیم و دنبالش برویم شیطان آن را تزیین و تأیید می کند تا بیشتر به آن جذب شویم.
نتیجه کار شیطان، غفلت از خدا، دوری از یاد خدا، جذب شدن به دنیا و جلب توجه بیش از حد به مادیات است.
@Khanjanidroos
🔅میرزا اسماعیل دولابی (ره):
هر وقت کسی شما را اذیت کرد!!
و یا از کسی ناراحت شدید!!
نمیخواهد به کسی بگویید!!!!
بلکه استغفار کنید‼️هم برای خودتان، هم برای کسی که شما را اذیت کرده است.
بگو بیچاره کار بدی کرده است، اگر فهم داشت نمیکرد.
وقتی استغفار میکنی خداوند دوست دارد و خیلی تلافی میکند. اگر قلبت حاضر نیست استغفار کند با زبان استغفار کن آن وقت یکدفعه دلت نرم میشود.
اگر دو سه مرتبه این کار را کردی دیگر غم نمیتواند شما را بگیرد چون راهش را بلد هستی.
استغفار امانگاه انسان است. یعنی پناهگاه!!!
وقتی گفتی استغفرالله در پناه خدا هستی.
@Khanjanidroos
🔴 #نکته_عرشی
شیخ اکبر محیی الدین بن عربی در کتاب شریف فتوحات مکیه می فرمایند :
إن المسیء فی حقنا الذی خیرنا الله بین جزایه بما أساء و بین العفو عنه أنه لما أساء إلینا أعطانا من خیر الآخرة ما نحن محتاجون إلیه حتی لو کشف الغطاء بیننا و بین ما لنا من الخیر فی الآخرة فی تلک المساءة حتی نراه عیانا لقلنا أنه ما أحسن أحد فی حقنا ما أحسن هذا الذی قلنا عنه أنه أساء فی حقنا، فلا یکون جزایه عندنا الحرمان فنعفو عنه فلا نجازیه و نحسن إلیه مما عندنا من الفضل علی قدر ما تسمح به نفوسنا فإنه لیس فی وسعنا و لا یملک مخلوق فی الدنیا ما یجازی به من الخیر من أساء إلیه و لا یجد ذلک الخیر ممن أحسن إلیه فی الدنیا.
و من کان هذا عقده و نظره کیف یجازی المسیء بالسییة إذا کان مخیرا فیها؟
✳️کسی که در حق ما بدی می نماید و موردی است که خداوند ما را مخیر نموده بین اینکه او را ببخشیم و یا مجازات نماییم، چنین شخصی با بدی که به ما نموده است آنچه از خیر آخرت که ما به آن محتاج بوده ایم را به ما عطا نموده است به اندازه ای که اگر پرده از مقابل دیدگانمان کنار رود و آن خیری که در این بدی به ما رسیده را به عیان ببینیم می گوییم که هیچکسی به اندازه ی این شخصی که پنداشنیم به ما بدی نموده نیکی نکرده است .
بنابراین جزای چنین شخصی در نزد ما حرمان و مجازات کردن او نیست بلکه او را عفو می نماییم و به او به اندازه ای که نفوسمان اجازه می دهد احسان و نیکی می نماییم به درستی که در وسع ما نمی باشد به اندازه ی خیری که شخص با بدی نمودن به ما رسانده احسان نماییم و بلکه هیچ مخلوقی در دنیا چیز خوبی که بتواند در مقابل خیری که از بدی کسی به او رسیده بدهد ندارد و آن خیر را از کسی که به او در دنیا نیکی نموده نمی یابد.
پس کسی که چنین نظری دارد چگونه در مواردی که بین عفو و مجازات مخیر است کسی را که به او بدی نموده مجازات نماید ؟؟؟
@Khanjanidroos
به خدا که وصل شوی،
آرامش وجودت را فرامیگيرد!
نه به راحتی میرنجی،
و نه به آسانی می رنجانی!
آرامش،
سهم دلهايی است،
که به سَمت خداست...
🍃🍃🍃🍃🍃🌻
@Khanjanidroos
علامه #حسن_زاده_آملی
در مقابل خدمت خود از دیگران توقع تشکر و سپاس و مزد و پاداش نداشته باش .
👌 در یک کلام «آقا باش»
@Khanjanidroos
آنکه امروز را از دست می دهد
فردا را هرگز نخواهد یافت!
هیچ روزی
با ارزش تر از امروز نیست
امروز را زيبا بسازیم
@Khanjanidroos
🔹 عشق یعنی در میان صد هزاران عطر خاص
عاشق عطر حریم كربلا باشی و بس
🔸 صلی الله علیک یا اباعبدالله
@Khanjanidroos
شب جمعه ست دلم کرببلا میخواهد
در حرم حال مناجات و بکا میخواهد
شب جمعه ست دلم شوق پریدن دارد
بوسه بر پهنه ی ایوان طلا میخواهد
اللهم ارزقنا زیارة الحسين عليه السلام
@Khanjanidroos
هفت قانون منطقی
۱. با گذشته خود کنار بیائید تا حال شما را خراب نکند.
۲. آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی ندارد.
۳. گذشت زمان تقریبا داروی هر دردی است؛ به زمان کمی فرصت دهید.
۴. کسی دلیل و مسئول خوشبختی شما نیست؛ خودتان مسئولید.
۵. زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ ما هیچ خبر نداریم که زندگی آنها برای چه و چگونه است.
۶. زیاد فکر نکنید؛ اشکالی ندارد که جواب بعضی چیزها را ندانیم.
۷. لبخند بزنید؛ شما مسول حل تمام مشکلات دنیا نیستید
💞💠💞💠💞💠💞💠💞
@Khanjanidroos
وقتی در دعاها از خدا میخواهیم "وعجّل فرجه"این تعجیل در فرج حضرت به چه معناست؟
شاید بتوان برای این تعجیل در فرج دومعنا در نظر گرفت:
۱-برطرف شدن موانع در سطح جهانی برای جلوه گری خاص وظهورحضرت
۲-برطرف شدن موانع در وجودهر فرد برای ایجاد ارتباط خاص با حضرت
بنابراین با این دعا فرد خواهان هم ظهور فردی وهم ظهور اجتماعی است
وعجّل فرجه یعنی خداوندا مرا تسلیم احکام شریعت وتوانا در اجرای آن قرار ده تا خورشید وجود حضرت در دل من تابیده و در سرزمین وجودی من فرج وگشایش حاصل شود
ودر سطح جهانی قلبها آمادگی پذیرش آن انقلاب بزرگ جهانی را پیداکنند
@Khanjanidroos
«شیطان تلاش می کند آدرس غلط به انسان بدهد؛ یعنی اگر انسان مشغول به یک کار مهمی می خواهد بشود انسان را به کارِ غیراهمّ مشغول می کند. و یا اگر مشغول به کار اهّم شد انسان را مأیوس می کند، و یا اگر بر یأس غلبه کرد، انگیزه های دیگر را، حرص به دنیا را، حسد به دنیا را، رقابت مادی را، این انگیزه ها را می آورد؛ یعنی بی تردید شیطان رها نمی کند و تدبیر هم دارد.
برای اینکه انسان بتواند از فرصت ها استفاده کند و آن کاری را که خدای متعال می خواهد، به بهترین شکل انجام بدهد، نیاز به تدبیر و محاسبه و مراقبه و کنترل خود انسان دارد. و بدون این هم شدنی نیست».
@Khanjanidroos
صله رحم و وسعت رزق
گاهی دغدغههای زندگی ما را به این سو و آن سو میکشاند تا روزیمان را وسعت بخشیم و از خداوند همواره طلب رزق وسیع میکنیم؛ امام سجاد علیهالسلام یکی از راههای افزایش رزق را صله رحم معرفی میکنند. ایشان میفرمایند هرکس میخواهد روزیاش را وسعت دهد باید صله رحم کند.
@Khanjanidroos
«مؤمن با نشاط است و خوشرو و نه چهره در هم و عيب جو، سخت است، و بسيار خشم فرو خور و بسيار خنده رو.»
اسلام هیچ گاه عبوس بودن را برای مسلمانان توصیه نمیکند بلکه دائما به دنبال آن است که روحیه نشاط و شادمانی در فضای جامعه پراکنده باشد. جامعه اسلامی باید تهی از هرگونه افسردگی، غم و اندوه باشد. اما وقتی مؤمن بسیار خندهرو توصیف میشود، این خنده چه خندهای است؟ ویژگیهای خنده پسندیده و مذموم از نظر امامان چیست؟
آواز خنده مؤمن بلند نمىشود
امیرمومنان در نهج البلاغه میفرمایند: «مؤمن اگر خاموش است سكوت او اندوهگينش نمىكند و اگر بخندد آواز خنده او بلند نمىشود و اگر به او ستمى روا دارند صبر مىكند تا خدا انتقام او را بگيرد.»
در واقع حضرت بلند خندیدن را از صفات فرد مؤمن به حساب نمی آورد؛ زیرا بلند خندیدن از وقار و متانت مؤمن به دور است و جایگاه او را در نظر دیگران خدشه دار میکند. در بسیاری موارد کسی که بلند می خندد به دنبال جلب نظر و توجه دیگران است که قطعا مؤمن هیچ گاه چنین نیست.
از سخنان بى ارزش و خنده آور بپرهيز
امام علی (علیه السلام) میفرمایند: «از سخنان بى ارزش و خنده آور بپرهيز، گرچه آن را از ديگرى نقل كرده باشى.» انسان نباید با بذلهگویی و بیان کردن لطیفههای مختلف در صدد خندان دیگران به هر قیمتی باشد. هرچند که خنداندن دیگران در اسلام به طور مطلق مذموم نیست، اما حضرت در این حدیث ما را به این موضوع متوجه میسازند که بیان سخنان بیارزش و خنده آور در شأن مؤمن نیست.
انسان نباید خنده دیگران را به هر قیمتی به دست بیاورد. هیچ گاه نباید با بیان مطالب سخیف و بی ارزش دیگران را خنداند. هرچند که خندان و فراهم کردن موجبات شادی مسلمانان از ثواب خاصی برخوردار است، اما نباید دستاویزی برای بیان مطالب فاقد محتوا و ارزش باشد.
أصول الكافي/ ترجمه كمرهاى/ جلد5/ صفحه 21
نهج البلاغة/ ترجمه دشتى/ نشانههاى پرهيزكاران/ صفحه 405
نهج البلاغة/ ترجمه دشتى/ ارزشهاى اخلاقى/ صفحه 535
@Khanjanidroos
✅ خواهرشوهري دارم ک ازابتداي ازدواجمان درزندگيمان دخالت ميکردچندسال باهاش قهربوديم تامن همسرموبزورراضي کردم ک باهاشون آشتي کندولي بازم خواهرش تيکه ميندازه،اصلادلش صاف نميشه وهربارباهاشون رفت وآمدکرديم توخونمون اختلاف ودعواافتاده،هيچ جوره هم اخلاقش درست بشونيس،انگارذاتش اينطوره،ميدونم اگه باهاش رفت وآمدکنيم توزندگيم همش دعواست.چطورصله رحم کنيم ک زيادباهاشون درارتباط ورفت وآمدنباشيم؟
✅در پاسخ به سؤالتان توجه به نكات زير ضروري است:
1- اين كه تلاش كرده ايد رابطه را اصلاح كنيد به دستور خداوند در قرآن عمل كرده ايد و كارتان خداپسند بوده و قطعا به خاطر زحمتي كه كشيده ايد اجر مي بريد.
2- اسلام به ما توصيه مي كند كه صله رحم كنيم و از قطع ارتباط با اقوام اجتناب. از اين بالاتر حتي سفارش كرده است كه اگر نزديكان با ما قطع رابطه كردند با آنها بجوشيم.
3- كم هستند افرادي كه واقعا قصد و غرض داشته باشند و از اذيت و ظلم كردن لذت ببرند. اگر خواهر شوهر شما هم مشاوره مي گرفت طوري صحبت مي كرد كه گويي شما اذيتش كرده ايد. در بسيار از موارد سوءتفاهم ها منبع مشكلات است.
4- معمولا در عرف حتي لطيفه ها و سريال ها و فيلم ها بيان مي شود كه بين عروس، و مادر شوهر و خواهر شوهر اختلاف و جنگ است و اينها چشم ديدن هم را ندارند. متأسفانه اين امر تلقين پنهان و پيشگويي خودانجام است. يعني انسان ناخواسته دنبال اين مي گردد كه مچ ديگري را بگيرد.
5- بسياري از فوايد صله به شما و زندگي تان باز مي گردد. بنابراين تلاش كنيد تا شوهرتان با نزديكانش بجوشد و از فوايدش بهره ببريد. فوايد صله رحم عبارتند از:
نزول رحمت خدا، حفظ اموال، زياد شدن دارايي، نيك شدن خلق و خو، بازدارنده از گناه، بخشنده شدن، زياد شدن حاميان، دفع كننده بلاها، دفع مرگ نابهنگام، آباداني، طول عمر، رضايت خداوند، آسان شدن حساب روز قيامت
6- اگر ممكن است براي كاهش اصطكاك همراه خانواده شوهرتان ديد و بازديد كنيد. گاهي بيرون از منزل با هم به گشت و تفريح برويد. مدت ملاقات و حضور را زياد طولاني نكنيد.
7- گاهي تشويق كنيد همسرتان تنهايي به آنها سر بزند
8- در طول سال با روش هاي مختلفي صله رحم كنيد: دادن هديه، تماس تلفني، پيامك و ايميل، نامه، ابلاغ سلام و ارادت با واسطه، بيان صفات خوبشان نزد اقوام، مهماني دادن، همدلي در غم و شادي، شركت مراسم شادي و غم، عيادت از بيمارانش،
9- كمك از واسطه اي مورد قبول براي ايجاد صلح و آشتي.
10- حلاليت طلبيدن در ايام و شب هاي و ماه هاي مقدس مانند شب قدر و نيمه شعبان و موقع رفتن به سفر سياحتي و زيارتي
11- دعا، صدقه، توسل، خواندن سوره ناس (دفع وسوسه هاي شياطين انسي و جني)
آسايش دو گيتي تفسير اين دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
موفق باشيد
🌺
☘🌺@Khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺☘
#امام_زمان
#حضور_قلب
برای آنکه حالت حضور در پیشگاه الهی حاصل شود، باید از «باب الله»، یعنی امام زمان (عج) وارد شد. باید در شبانهروز زمانی را برای سخن گفتن با امام زمان خود اختصاص داد.
البته هرگاه که انسان مشکلات بیشتری پیدا میکند، وقت کمتری میگذارد. اما به هر حال، باید وقت گذاشت تا آب حیات به گیاه روحمان برسد تا مبادا خشک شود. در این صورت، بعد از مدتی، انسان احساس میکند که گویا خود او در این کار نقشی ندارد و امام دست او را گرفته است؛ از این رو، برنامهی او تغییر میکند.
بنابراین، باید به کسی متصل شد که در سختی و راحتی و پنهان و آشکار، با یک صدا، به ما توجه کند، به فریادمان برسد و مشکلاتمان را حل کند و او کسی نیست، جز امام عصر (عج) که باب خداوند است.
@Khanjanidroos
#آیت_الله_کوهستانی :
اگر ما خوب باشیم امام زمان (علیه السلام) خودشان به سراغ ما
می آیند......
@khanjanidroos
✅سبک زندگی اسلامی
استاد علی صفایی ره
اگر شاهد دعواها و گلايه هاى خانوادگى و زنانه و مردانه باشى، مى فهمى كه چقدر بى نيازى و سرشارى كارساز است و چقدر ريشه هاى گرفتارى ها، در همين ضعف و محدوديت و چشم و هم چشمى است.
رضاى از خدا و رضاى از زندگى و رضاى از دنيا، باعث رضاى از مردم و برخورد مفيد و سازنده با آنها خواهد بود. اينگونه، توقّع ها صفر مى شود و تحمّل ها بالا مى رود و سرشارى و بارورى و تماميّت، به آنجا مى ر سد كه ديگران، از وجود سرشار تو، به تماميّت و سرشارى مى رسند.
اينگونه، تو سرزمين امن و امانى، كه ترس و اندوه و كينه و بخل و ضعف و كسرى ها را برمى دارى و در متن بحران، آرامى؛ و در زير بارش فاجعه، خوشنود.
اينگونه، خانه ى تو، هر چند فقير باشد، سرچشمه ى غنا و سرشارى است. و اينگونه، دست تو اگر چه خالى باشد، پربار و بخشنده است.
@khanjanidroos
باران بزند
بر تن شهرے ڪه نباشے ،
پاييز تر از
اين شبِ دلگير
مگر هست...؟!
@Khanjanidroos
🔸 شهید حسین خرازی نقل می کرد: ﻭﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ. ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺳﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻢ. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ، ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ ۲۵ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ. ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰﺗﻤﯿﺰﺷﺪ. ﺣﺎﻻﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ.
🔸ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺳﻨﮕﺮﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ
@khanjanidroos
لطفا با تعمق بخوانید......
خدا انقدر قشنگ تو قرآن گفته که چرا خانما حجاب داشته باشن، من تعجبم که میگن کسی قرآن خون باشه و بازم با حجاب مشکل داشته باشه!
سوره ی احزاب آیه ی 59:
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ۚ
ای رسول خدا به همسر، دخترانت و زنان مومن بگو خود را با حجاب فرو پوشند، چرا؟؟؟
ذَلِک أَدْنى أَن یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ
این نزدیک تر به آن است که شناخته شوند!
خیلی قشنگه!
خدا داره میگه که خانما...حجاب داشته باشین تا دیده بشین.
اصلا حجاب برای دیده نشدن نیست، حجاب
برای دیده شدنه! پس داستان چیه؟ تو وقتی زیبایی های ظاهرت رو آشکار کردی..
موهاتو..
قشنگی چهرت رو..
برامدگی های بدنت رو..
همه اینکارا رو کردی..
اونی که داره تورو میبینه چه چیزی از تو می بینه؟!
ایران رتبه ی اول تو جراحی بینی رو داره؟
حالا جدا از مسائل پزشکی برخی کلی بینی شون رو جراحی میکنن..نه ففط بینی تازگیا کل صورتشونو
حالا یه آقا پسری میفته دنبال شما، اصلا هدفشم ازدواج باشه، نمیگم نیت بدی داره..
هدفشم ازدواج..
اون چه چیزی از تو رو انتخاب میکنه؟؟؟
بینی شما رو انتخاب میکنه دیگه!
جسمی که نمایان کردی رو انتخاب میکنه..!
موهاتو انتخاب میکنه..!
تو رو انتخاب نمیکنه...
اون چیزی که دیده میشه زیبایی های ظاهری تو هستش..
یه خانم زیبایی های درونیش بیشتره یا زیبایی های بیرونی؟
اونی که بخاطر سایز کمر و بینی وموهات میفته دنبالت، کمالات انسانی تو رو هم میبینه؟!
ارزش ها، باور ها و تفکرات بلند تو رو هم می بینه؟
و اینجاست که خدا تو قرآن میگه به خانما بگو حجاب داشته باشن تا دیده بشن..
این نزدیک تر به دیده شدنه..
یعنی اینجوری بهتر دیده میشی.
منظور خدا اینه: زیبایی های ظاهریت رو
بپوشون تا زیبایی های درونی تو دیده بشه، چون ارزش تو به زیبایی درونی تو هستش!
بر مال و جمال خویش غره مشو
کان را به شبی برند و این را به تبی
میخوای به چیزایی بنازی که ماندگار نیست؟!
میخوای آدما با چیزی تو رو انتخاب بکنن که ماندنی نیست؟
بذار آدما با چیزی که همیشه ماندنی هستش انتخابت کنن...👌
#چرا حجاب ؟؟؟
🍃🍃🍃🍃🌳💞
@Khanjanidroos