🔸🔸 دستور عمل برجسته لایحه حجاب
🔻 در لایحه عفاف و حجاب که امروز در مجلس تصویب شد، پلتفرمهای کاربرمحور باید مانع انتشار محتوای بیحجابی یا بدپوششی شوند و محتواهای مذکور باید ظرف ۱۲ ساعت حذف شود.
🔻 طبق این قانون تصاویر پروفایل کاربران پلتفرمهای داخلی نیز باید با رعایت حجاب باشد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
2023431938_-1472210235.pdf
955.6K
🔸🔸 فایل منتشر شده در فضای مجازی از لایحه حجاب جعلی است+ فایل اصلی
🔻 امروز پس از تصویب لایحه عفاف و حجاب در مجلس، فایلی با عنوان فایل نهایی لایحه حجاب ارسالی به شورای نگهبان در برخی کانال ها و رسانه ها منتشر شد که جعلی بوده و مغایرت های جدی با محتوای لایحه اصلی دارد
🔻 بدینوسیله فایل اصلی لایحه که در سایت مجلس(parliran.ir) منتشر شده برای استفاده و بهره برداری ارائه می شود
🆔 @icana
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کلید زدن جنبش جهانی "تعهد به خانواده" در مجمع عمومی سازمان ملل به ابتکار رئیسجمهور کشورمان
✍ به قلم حمید کثیری
🔻 رئیسجمهور در صحن علنی سازمان ملل از بیماران پروانهای گفت، از اثر تحریم بر مردم و بیماران گفت، از راهپیمایی اربعین گفت، از جانبازان شیمیایی گفت، از سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی گفت، از قرآنسوزی گفت و قرآن بر دست گرفت ...
🔻 اما یک چیز توجهم را ویژهتر جلب کرد. آنجا که رئیسجمهور از جنگ علیه اسلام و جنگ #علیه_خانواده گفت. شاید قدر و قیمت آن را ندانیم اما این کار در عصر حاضر بسیار بسیار ارزشمند است.
🔻 در دنیایی که با کوچکترین حرفها علیه همجنسگرایی سختترین برخوردها را میکند، بسیار مهم است که از خانواده بگویی ...
🔸🔸 بخشی از سخنرانی ایشان در این باره را در زیر بخوانید 👇👇
🔻 قرآن انسان را نماینده خداوند و زن و مرد را با وجود تفاوتهای طبیعی، مکمل یکدیگر و مساوی در محضر خداوند میداند؛ قرآن از حریم خانواده دفاع میکند و کودک را امانت خدا میداند.
🔻 ... کنار جنگ علیه اسلام، شاهد جنگ علیه خانواده نیز هستیم. خانواده اصیلترین، دیرپاترین، بنیادیترین و فطریترین نهاد بشری است که امروز در معرض تهدید قرار گرفته است.
🔻 امروز جنایت علیه بشریت، فقط اِشغال سرزمینها و کشتار بیگناهان و استعمار ملتها نیست، بلکه هجوم به پناهگاه فطری و طبیعی بشر یعنی خانواده نیز جنایت علیه بشریت است.
🔻 حفاظت از حریم خانواده و ازدواج که از وصلت یک زن و یک مرد شکل میگیرد، یک واقعیت جهانی است که باید به دستور کار مشترک جهانی تبدیل شود. آموزش، توسعه و تعالی انسانی جز در چارچوب ارزشهای خانوادگی به کمال نمیرسد.
🔻 روایتهای ساختگی از زوجیت و جنسیت، در حقیقت تلاش برای حذف مفاهیم متعالی نظیر مادر، پدر و خانواده طبیعی است؛ اقداماتی که میتوان آن را مصادیق جنایت علیه بشریت و موجب انقطاع نسل بشر دانست. مقابله با چنین رویکردهایی وظیفه انسانی ماست. ما امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم تا همه اعضای خانواده زندگی گرم در کنار یکدیگر را تجربه کنند.
🔻 ما از همه رهبران جهان و رهبران ادیان الهی میخواهیم به وظیفه تاریخی خود در حمایت از جایگاه اصیل مفهوم خانواده و مقابله با روایتهای ساختگی عمل نمایند. ما از سازمان ملل انتظار داریم که احترام به جایگاه والا و اصیل خانواده را در صدر دستور کار خود قرار دهد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
قسمتی از وصیت امام حسن عسکری علیهالسلام به یارانش
🔸🔸 برای اهل بیت زینت باشید
🔻 شما را به تقوای الهی سفارش میکنم و پرهيزگاری در دينتان و اجتهاد برای خدا و سخن راست گفتن و ادای امانت برای کسی که به شما اعتماد کرده است چه آدم خوبی باشد و چه آدم بدی، سجدههای طولانی داشته و همسايه خوبی باشيد چون محمد صلی الله عليه و آله اين رسالت را آورده است.
🔻 بين عشاير آنان نماز بخوانيد و در تشييع جنازه آنها شرکت کنيد و مريضهای آنان را عيادت و حقوق آنها را ادا کنيد. چون اگر يک نفر از شما در دين خود پرهيزگار و سخنش راست باشد و به امانت خيانت نکند و اخلاقش با مردم خوب باشد میگويند اين مرد شيعه است و اين سخن مرا خوشحال میکند. از خدا بترسيد و برای اهلبيت زينت باشيد و دوستی را براي ما بياوريد و هر زشتی را از ما دور کنيد.
📚[1] الحراني، تحف العقول عن آل الرسول، ص 367، چاپ پنجم [ صفحه 183] .
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 باروری در سنین بالا با نگاهی به آمارها
🔻 بر اساس دادههای موجود، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۷ هزار و ۵۹۸ نوزاد از مادران گروه سنی ۴۰ تا ۴۴ ساله متولد شدهاند که نسبت به سال ۱۴۰۰ از افزایش ۷ درصدی برخوردار است.
🔻 در گروه سنی ۴۵ تا ۴۹ ساله نیز طی سال گذشته ۳۷۵۶ زن صاحب فرزند شدند که میزان فرزندآوری این گروه نسبت به سال قبل از آن ۱۲ درصد افزایش یافته است.
🔻افزایش میزان فرزندآوری بانوان در گروه سنی بالاتر از ۴۰ سال، یعنی بازتعریف پزشکان از سنین ایمن فرزندآوری، بازنگری در گزارهها و انگارهای نادرست فرهنگی، اصلاح باورِ غلطِ قبح فرزندآوری در سنین بالا، افزایش میل فرزندخواهی و ارزش اجتماعی فرزند و روند اثربخشی گفتمان جمعیت و خانواده در جامعه
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 جنسیت و دیپلماسی عمومی
درباره مصاحبه همسر رئیس جمهور با رسانه نیوزویک
✍ به قلم دکتر ابوالفضل اقبالی؛ پژوهشگر مطالعات جنسیت و خانواده
🔻 نسبت میان ما و غرب قبل از آنکه در قالب منازعات سیاسی و نظامی بروز و ظهور یابد، ریشههای عمیقتر از جنس فلسفه، الهیات و تاریخ دارد. به عبارتی مناقشات سیاسی و دیپلماتیک امروز میان جمهوری اسلامی و آمریکا و اروپا، امتداد عینیِ دو نگاه متفاوت به انسان و حیات اجتماعی اوست. لذا تقلیل چالش ما و غرب به تحریمها و تهدیدها و استراتژی مواجهه با آن، سطحینگری و عدم شناخت صحیح میدان است. ما در سطحی فراتر درگیر یک نزاع تمدنی و تاریخی با غرب هستیم که امروزه سطوح و لایههای مختلفی پیدا کرده است.
🔻 یکی از مهمترین سطوح درگیری تمدنی ما و غرب، عرصه جنسیت و زنان است که به دلیل ماهیت گفتمانی که دارد، در ساحت «تصویر» و «بازنمایی» ظهور جدی یافته است. امروزه غرب با یک نگاه عمیق و راهبردی به میدان منازعه تمدنی با اسلام و انقلاب اسلامی، به درستی و کاملا هوشمندانه صحنههای درگیری مختلفی را طراحی و مدیریت میکند که یکی از آن صحنهها، تصویر زن در اسلام و ایران است. او به درستی فهمیده که حذف اسلام و معنویت سیاسی در جهان امروز به تخریب چهره زن در اسلام و انقلاب اسلامی پیوند خورده است. لذا از هر تلاشی برای ارائه چهرهای خشن، ماقبل تمدن، ظالمانه و محدودکننده از اسلام و جمهوری اسلامی در نسبت با زنان دریغ نمیکند.
🔻 ابتکار ما در این صحنه نزاع گفتمان چیست؟ پرسش از غرب درباره زن!کارآمدترین و موثرترین راهبرد ما به عنوان نماینده گفتمان اسلام و معنویت سیاسی در جهان، نه پاسخ به شبههپراکنیهای غرب، بلکه هجوم به بنیانهای معرفتی و تاریخی غرب در نسبت با زن و خانواده است. به تعبیر مقام معظم رهبری ما در ماجرای زن از غرب طلبکاریم. این یعنی برداشتن عَلَم دفاع از حقوق و شخصیت زنان و نفی و نقد رویکردهای غربی و فمینیستی به زن و جنسیت.
🔻 شاید بتوان ادعا کرد که این لایهی درگیری که من تعبیر «نزاع گفتمانی بر سر تصویر زن» برای آن به کار میبرم از تمام مناقشات سیاسی، اقتصادی و نظامی میان ما و کشورهای غربی مهمتر و استراتژیکتر است. زیرا مرکز ثقل این نزاع در سپهر عمومی و میان جامعه ما و غرب تعریف میشود و فراتر از درگیری میان دولتها و سیاستمداران است. امری که امروزه تحت عنوان دیپلماسی عمومی به ادبیات غالب در مطالعات و روابط بینالملل تبدیل شده است. ما برای غلبه و توفیق در این صحنه درگیری تاریخی و تمدنی، ناگزیر از تسخیر قلب و ذهن ملتها و مردم جهان هستیم نه مذاکره با سیاستمداران و حاکمان.
🔻 مصاحبه دکتر جمیله علمالهدی همسر محترم رئیس جمهور با هفتهنامه نیوزویک، کنشی هوشمندانه در راستای تحقق و پیگیری دیپلماسی عمومی با رویکرد جنسیتی است که خلاء جدیِ دستگاه سیاست خارجی کشور ما در طول این سالها بوده است. مصاحبه خانم علمالهدی و منطق مواجهه و ورود ایشان به بحث درباره خانواده و مناسبات زن و مرد در جامعه ایران، و همچنین نوع مواجهه ایشان با فمینیسم و تجربه غرب در عرصه حقوق زنان، اگر مهمتر از سخنرانی بسیار دقیق رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل نباشد قطعا نتایج و تاثیرات کمتری ندارد. زیرا این رایزنیها و گفتگوها با بدنه اجتماعی غرب نزدیکترین مسیر برای غلبه گفتمانی و توفیق در این صحنه نزاع تمدنی است.
🔻 این مصاحبه و اقداماتی نظیر این از چند جهت برای ما اهمیت راهبردی دارد. اولا به ارائه منطق خدشهناپذیر ما در مساله زن، خانواده و جنسیت کمک اساسی میکند و زمینه شنیده شدن صدای حقیقت در فضای اجتماعی غرب را فراهم میکند. ثانیا نفس این مصاحبه برای ما یک برد اساسی و یک توفیق تام است. زیرا ویترین مواجهه منطقی و استدلالی ما با غرب یک زن است. زنی که اتفاقا برخلاف القائات رسانهای غرب، محجبه، تحصیلکرده، موثر و موفق است.
🔻 من به نوبه خودم به عنوان یک پژوهشگر و فعال حوزه زن و خانواده، از این اقدامات هوشمندانه و داهیانه خانم دکتر علمالهدی در بازسازی تصویر حقیقی زن مسلمان ایرانی و به چالش کشیدن تمدن غرب در زمینه حقوق و شخصیت زن، حمایت و تشکر میکنم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
نهایی-گزارش کميسيون قضایی لايحه حمايت از خانواده از طريق ترويج فرهنگ عفاف و حجاب-نقد.pdf
172.1K
نقد و تحلیل حقوقی لایحه عفاف و حجاب
🔸🔸 لایحه عفاف و حجاب یا تمسخر عفاف و حجاب؟
✍ به قلم دکتر جواد جاویدنیا
🔻 لایحه موصوف پس از تخلفات متعدد مجلس از جمله تغییرات اساسی نسبت به لایحه اولیه ارائه شده قوه قضائیه و تغییرات بعدی مصوبه کمیسیون بدون طرح مجدد در آن، با مدت آزمایشی سه ساله مصوب و به شورای نگهبان ارسال شده است.
🔻 این متن مصوب بسیاری از خطوط قرمز را زیرپا گذاشته و بدعتی جدید در قانونگذاری کشور ایجاد کرده است و تبعیض ناروا در بسیاری از بخشهای آن موج می زند.
🔻 تأکید جدی بر جزای نقدی و محدود کردن اجرای حکم آن به کسر از حساب بانکی بدون حق بازداشت و تبدیل جزای نقدی به حبس، عملا به رغم ظاهر تشدیدشده برخی جرایم، پشمی به کلاه قانون و قانونگذار و مجری قانون باقی نمی گذارد.
🔻 در مورد زیر 18 سال نیز عملا برخی مصادیق بدون مجازات باقی ماندهاند.
🔻 نکته مهم بستن دست ضابطان در برخورد با جرایم مشهود و بازداشت مجرمان است که حتی در فرضی که هویت فرد مشکوک به خارجی باشد هم حق بازداشت پیشبینی نشده است.
🔻 ارتکاب جرایم این قانون با موتورسیکلت منجر به یک هفته توقیف موتورسیکلت و دو میلیون تومان جزای نقدی است اما با خودرو حتی در فرض برهنگی فقط پانصد هزار تومان جزای نقدی بدون توقیف؟!!!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تشتت آراء درون جریانی نسبت به تغییرات نهایی لایحه عفاف و حجاب
🔻 واکنش مهدی جمشیدی، نویسنده و پژوهشگر مسائل فرهنگی و جلیل محبی، دبیر سابق ستاد امربهمعروف و نهی از منکر به موضوع دستکاری در لایحه عفاف و حجاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رئیسجمهور در گفتوگو با شبکه CNN:
🔸🔸 برجستهسازی جنسیت، زن و حجاب صرفا تلاش غربیها برای ایجاد دوقطبی در جامعه ایرانی است
🔻درباره مسئله حجاب باید گفت در تاریخ کهن ملت ایران، زندگی زنان همواره عفیفانه بوده و ربطی به حکومتها ندارد. آنها حجاب را نه به خاطر جمهوری اسلامی بلکه به خاطر اعتقاداتشان برگزیدهاند. در عین حال در جمهوری اسلامی ایران حجاب قانونی است و وقتی یک موضوعی در دنیا تبدیل به قانون میشود همه باید به آن پایبند باشند.
🔻 تلاش غربیها برای برجستهسازی مسئله جنسیت، زن و حجاب در ایران صرفا ایجاد دو قطبی در جامعه ایرانی است. آنها سالهاست که اهداف خود در کشورهای دیگر را با دو قطبیسازی پیش میبرند، اما در مقابل ملت ایران حتما به اهداف خود نخواهند رسید چرا که این ملت، ملتی فهیم است که دریافته که غربیها خیرخواه و دلسوز آنها نیستند.
🔻 آمریکاییها در قبال ایران دو هدف را دنبال میکردند. اول انزوای ایران که با عضویتمان در پیمان شانگهای، گروه بریکس و ارتباطات وسیع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با کشورهای دیگر شکست خورد، دوم ایجاد یاس و ناامیدی در ملت ایران بر اثر فشارها و تحریمها که آن هم بهدلیل پیشرفتهای ما در حوزههای مختلف بر خلاف خواست غربیها محقق نشد. ایران بهرغم تمام دشمنیهای غرب کشوری رو به پیشرفت است.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸صحبتهای کاملتر پروفسور مایکل جونز درباره جنبش زن زندگی آزادی
🔻اگر زنان ایرانی حجاب رو کنار بگذارند مانند غرب نابود میشوند
مصی علینژاد صدای سازمان CIA آمریکا هست.
🔸مایکل جونز کیست؟
🔻مایکل جونز استاد سابق ادبیات آمریکایی کالج سنت ماری، مولف، محقق و کارشناس ارشد مسائل سیاسی است که دکتری ادبیات آمریکایی خود را در 1979 دریافت کرده و از همان سال رئیس انتشاراتی Fidelity Press است. وی همچنین سردبیر مجله جنگهای فرهنگی و صاحب 14 کتاب و مقالات بسیاری است.
🔻مایکل جونز معتقد است در غرب اصلا آزادی وجود ندارد بلکه افراد را در جامعه به زندان می کشانند. انقلابهایی مثل انقلاب ایران مردم جهان را در برابر دروغ های امپریالیسم خودآگاه کرد./کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
به بهانه سخنرانی رییسجمهور در نیویورک و جمله کلیدی حضرت آقا در خصوص حکومت توحیدی
🔸🔸 ژنئالوژی مطلوبیت خانواده در حکومت توحیدی
✍ به قلم فاطمه محبی؛ دکترای حقوق جزا و جرمشناسی
🔻 "حق " گاهی دست بسته است، گاهی روی نیزه، گاهی روی نیل شناور است، گاهی دست به پهلو پشت دری نیمسوخته و گاهی پر از اشتغالات زمینی و آسمانی عمار میطلبد. اما تاریخ سراغ ندارد که پرچمش بر زمین افتد و صدا و فروغش خاموش گردد.
1⃣ نقش خانواده در توسعه اندیشه توحیدی
🔻 تداوم و رشد وحدانیت در جهان بشریت ریشههای گوناگونی داشته که یکی از ریشههای استراتژیک آن نقش خانواده و بویژه جلوههای متفاوت حضور زنان و کودکان در همراهی و حمایت از آن بوده، علاوه بر بطون پاک بانوان شرافتمندی که در طول تاریخ اولیا الهی و انسانهای پاک را پرورش و تعالی دادند، حمایت از حق و حقیقت تجربه های زیستی متفاوتی داشته است. روزی دختری در اوج ذکاء و فراست در فراغ پدر روز و شب با صدای بلند میگریست و یا همسری که با چادری خاکی دستانش را در انگشتان کوچک طفلانش گره میزد و حق را خانه به خانه طلب میکرد و چهره به چهره تبیین مینمود، روزی دیگر خواهری اخبار صندوقچه را لحظه به لحظه از قلمرو فرعون رصد و مخابره میکرد تا مقدمات برکندن ریشه ی فرعون را مهیا کند و نیمه شبی ناز دختی، اوج معصومیت را پرده خوانی میکند و برای مظلومیت "حقیقت" جان میدهد، تا عمه جانی با صلابت در کاخ طاغوت عرش را با خطابه هایش فرش کند و و این مجاهدت موثر زنان- به عنوان عنصر تعیین کننده در خانواده - در قالب پاسداری و حفاظت از حق و حقیقت نشان ازجنسیت مدار بودن نظام توحیدی نیست بلکه گواه برانسانیت مدار بودنش است و البته که چه عنصری جان فدا تر و با گذشت تر از "زن" ؟
🔻 هر جایی از معرکه که کم آوردیم مامی شیر زن خروشید و رجز خواند و سر طفلش را به سمت خیام دشمن پرت کرد و هر جا نیاز به تبیین خوی درندگی دشمن بود نوزادی در خون خود غلتید و مسیر ایمان را آبیاری نمود، تاریخ جنگها هم که از صدر تا ذیل عمو و عمو زاده کم به خود ندید!
🔻 استمرار فرهنگ توحیدی از پاسداری و جانفشانی اجتماعات میگذرد و چه یدی واحدتر از خانواده، خانواده هسته ی اولیه ی و مرکز ثقل این حرکتهاست، هرگاه نظامی شکل گرفت و حرکتی تاریخی آغاز شد پای کارش خاندان و خانواده ای بود. از این رو خانواده برای جهان اومانیست کابوس مرگ است!!
🔻 غرب اومانیست به دنبال فرصت سازی برای ازهم پاشیدگی اجتماعات انسانی است مطلوب او "انسان تنها و بی کس است" فرزندی بدون حمایت پدر و مادر و زنان و مردانی بدون یار و یاور تا خوشه چین منفعت و ثروت از یاس و نا امیدی آنها باشد.
🔻 این مار روییده بر شانههای ضحّاک حتی از جنین متولد نشده که دست و پایی برای چنگ انداختن به صورت باطلش ندارد واهمه دارد! برای او خانواده ای حتی متشکل از دو نفر هم یعنی پایان برده داری.
🔻 خانواده آرایش جنگی است که در هم شکستنش سخت است خانواده در کار زار نظام سازی، یعنی خیل عظیم عواطف و احساسات و همدلی ها و ایثار و گذشت ها یعنی رشته های امّی و اَبی که در هم تنیده اند و گره خورده اند و به سادگی نمیتوان آنرا گسست.
🔻 خانواده پرچمدار امتداد مسیر حق است. مسیر نظام سازی توحیدی خانوادگی است و کوچک و بزرگ نمی شناسد، ۶ ماهه و ۶۰ ساله، سه ساله و سی ساله هر کدام سهم و نقش خودشان را دارند نمونه اش اربعینی که گذشت و خانواده ها ای که با تمام سختی ها دل به جاده ی عشق سپردند تا مسیر نظام توحیدی را رخ نمایند.
ادامه دارد...
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|