در ماه مبارک رمضان، سفره احسان الهي بهگونهاي پهن شده است که اگر انسان از اينکه اين زمان در حال سپري شدن است، بسيار غصهدار باشد، شايسته است. واي بر آن کسي که قائل است زمان موهوم است.
زمان ظرفي است که عامل و عمل صالح در آن قرار ميگيرد و انسان هيچگاه حتي در بهشت هم از زمان و مکان خارج نيست، آيه شريفه «ما دامَتِ السَّماواتُ وَ الْأَرْضُ» اشاره به اين معناست.
انسان چه پيوندي با زمان ميتواند داشته باشد؟ خداي متعال بهتر از اين طبقهبندي کند؟! در طول سال، شهر الله هست ، ايامالله هست، ليالي خاص هست، ليله مبارکه نیز هست؛ «إِنَّا أَنْزَلْناهُ في لَيلَةٍ مُبارَکةٍ» اما هر فصلي، يک بار، اين پرونده بسته ميشود و دوباره باز ميشود.
خداي متعال توفيق مراقبتهاي ويژه، تلاوت قرآن، و روزه را نيز به دوستان داده است؛ اين نعمتي است که عِدل(همتا) ندارد. خداي متعال ثبات قدمي براي بعد از اين ماه عطا فرمايد.
@roghaiiehkhoor
🌸🍃🌸🍃
میدانيد آخرين زنگ زندگیتان کی ميخورد!؟
خدا ميداند، ولی...
آن روز که آخرين زنگ دنيا میخورد
ديگر نه ميشود تقلب کرد و نه ميشود سر کسی کلاه گذاشت!
آن روز تازه می فهميم که دنيا با همه بزرگی اش از يک جلسه امتحان مدرسه هم کوچکتر بود
و آن روز تازه می فهميم که زندگی عجب سوال سختی بود
سوالی که بيش از يک بار نمی توان به آن پاسخ داد.
خدا کند آن روز که آخرين زنگ دنيا ميخورد
روی تخته سياه قيامت، اسم ما را جز خوب ها بنويسند
خدا کند حواسمان بوده باشد که زنگ های تفريح آنقدر در حياط نمانده باشيم که ((حيات=زندگی)) را از ياد برده باشيم.
خدا کند که دفتر زند گی مان را زيبا جلد کرده باشيم
و سعی ما بر اين بوده باشد که نيکی ها و خوبی ها را در آن نقاشی کنيم و بدانيم که دفتر دنيا، چک نويسی بيش نيست؛ چرا که ترسيم عشق حقيقی در دفتر ديگر است
@roghaiiehkhoor
💧قطره ای از دریا💧
#آیات_منتخب☘️
#جزء_چهار_از کلام وحی📖
📖 جزءچهارم:
✅پیامهاي آيه 193سوره ال عمران (ربناي قنوت نماز)
» رَبَّنا إِنَّنا سَمِعْنا مُنادِياً يُنادِي لِلْإِيمانِ أَنْ آمِنُوا بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا رَبَّنا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ كَفِّرْ عَنَّا سَيِّئاتِنا وَ تَوَفَّنا مَعَ الْأَبْرار»
پروردگارا! همانا ما دعوت منادى ايمان را شنيديم كه (مىگفت:) به پروردگارتان ايمان بياوريد، پس ايمان آورديم. پروردگارا! پس گناهان ما را بيامرز و زشتىهاى ما سلام بپوشان و ما را با نيكان بميران.
❇️ شايد مراد از «ذنوب» گناهان كبيره باشد و مراد از «سيّئات» گناهان صغيره، چنانكه در آيهى شريفه «إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ما تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ ...» «سيّئات» در برابر «كبائر» آمده است و ممكن است مراد از «سيّئات» آثار گناه باشد.
❇️ خردمندانى كه دعوت به ايمان را اجابت كرده، مىگويند: «سَمِعنا»
❇️ خردمندان، آمادهى پذيرش حقّ هستند و در كنار پاسخگويى به نداى فطرت، به نداى انبيا، علما و شهدا پاسخ مىدهند. «إِنَّنا سَمِعْنا مُنادِياً يُنادِي لِلْإِيمانِ ...»
❇️ استغفار و اعتراف، نشانهى عقل است. «لِأُولِي الْأَلْبابِ ... رَبَّنا فَاغْفِرْ لَنا» سفارش خدا اينه كه موقع نماز بايدفرياد زد و ندا سر داد و هيچكس هم نبايد مانع تبليغ اذان بشه
🌤اللهم عجل لولیک الفرج🤲
@roghaiiehkhoor