9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
🔺اگه بخوام برای رفع موانع ظهور و کمک به امام زمانم، وقت بذارم ؛
پس درسم و کارم و... چی میشه؟!
@rooshanfekr
شرح دعای ندبه 45.mp3
9.78M
#شرح_دعای_ندبه ۴۵ ✨
✦ دین چیست؟
چه ویژگیهایی دارد که آنقدر قدرتمند است که انسان را تا مقام " بقیةاللهالاعظم عج " بالا میبرد؟!
- مقصود خداوند از تنظیم قانون و قواعد دین برای انسان چه بوده و
در کجا به انسان آموزش داده میشود؟
#استاد_شجاعی 🎤
#حجتالاسلام_علیاکبری
@rooshanfekr
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ من چیکار کنم غیبت نکنم؟
- چیکار کنم نمازم به تاخیر نیفته؟
- چیکار کنم گناه نکنم؟
👈🏻 این سوالها غلطه❗️
✅ یه سوال دیگهای رو باید هر شب از خودت بپرسی ...
#استاد_پناهیان
@rooshanfekr
🔺جدال توئیتری در پاسخ به یک شبهه
" برف و بی حجاب و صدقه یک گناهکار "
🔹محمدعلی ابطحی مسئول دفتر خاتمی در دولت اصلاحات ، در توئیتر با بازنشر یک شبهه نوشت: «روزی که امام جمعهای میگفت دلیل قطع نزولات آسمانی وضعیت بد حجاب است، فکر اینجا را نمیکرد که در اوج کمحجابی و بیحجابی در امسال چنین برف کمنظیری بیاید. خرافه را به نام دین ترویج نکنید.»
🔹جلیل محبی، روحانی و کارشناس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در نقد این شبهه نوشت: «اینکه نزول نعمت و بلا به رعایت حقالله و حقالناس مربوط است از مسلمات قرآن و احادیث است. اما تشخیص اینکه چه کار خیر و چه گناهی از جانب کسانی موجب نعمت و بلا شده کار ماها نیست. کسی چه میداند این نعمتی که در حال بارش است شاید اثر دعای پیرزنی یا صدقه گناهکاری باشد. سیاست هم بلایی شده؛ اگر بگویی دروغگویی مسئولان موجب میشود باران نبارد همه کف میزنند ولی اگر بگویی گناه مردم موجب شده همه اخم میکنند. در حالی که هر دو از احادیث معتبر است. »
@rooshanfekr
🔸نورالله آخچنار مسلمان ترکی درخانوادهای از اهل تسنن بدنیا آمده ازهمان نوجوانی همواره سؤالات زیادی درمورد #اهل_بیت پیامبر اسلام در ذهنش موج میزد بهخصوص در مورد شهادت مظلومانه حضرت زهرا یگانه فرزند پیامبرکه دغدغه فکری اوشده بود به همین دلیل برای پاسخ به ابهامات ذهنی شروع به تحقیق ومطالعه زیادی کرد تا اینکه سرانجام به حقانیت #تشیع پی می برد و شیعه میشود.
🔸او درباره وضعیت ترکیه میگوید:
غربیها بهخصوص آمریکا برترکیه تسلط سختافزاری و نرمافزاری زیادی دارند و چون اکثریت مردم مسلمان هستند خیلی تلاش کردهاند تا تمایل مردم به #ایران و انقلاب کم و یا منفی باشد در این مسیر هم رسانهها فعالانه کار میکردند و یک موج سنگین ایران هراسی راهانداخته بودند در اخبار و فیلمهای مختلف و نشریات نقاط منفی را بزرگ میکردند و با فوت و فن رسانهایشان چهره بدی از ایران نشان میدادند وذهنیت خیلیها را ضد ایران پروراندند چون میترسیدند موج انقلاب اسلامی درترکیه نفوذکند ولی خوشبختانه زمان همه چیزرانشان داد و پیشرفتهای اسلامی وموقعیتی ایران حقیقت را آشکار کرد. امیدوارم روزی برسدکه اسلام حقیقی درترکیه پیاده بشود.
@rooshanfekr
سخنگوی رزمایش ذوالفقار ارتش: دشمن کاری نکند توان پنهان خود را وارد میدان کنیم
🔸امیر شیخ: وزن ارتش به ندیدههای آن است؛ آن بخش که برای گفتن وجود دارد نمایشی است که حساب کار دست دشمن بیاید و مردم امیدوار شوند.
🔸پهپادهایی که در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش نمایش دادیم بخشی از توانمندی ما در این حوزه است. امیدواریم آن بخش که قادر به نمایش نبودیم هیچگاه برای دفاع وارد صحنه عمل نشود.
🔸قدرت رصد پدافند هوایی به حدی بود که هواپیما به محض خروج از آشیانه و استارت در چتر دید ما قرار داشت و آن را به طور دقیق رهگیری میکردیم.
🔸ما با سامانههای پدافندی خود پهپادی را هدف قرار دادیم که سطح مقطع آن بسیار بسیار کوچک است.
🔸همه موشکهای شلیکشده ما از سامانههای پدافندی به هدف اصابت و اهداف را منهدم کردند.
🔸قدرت انهدام و هدف گیری بسیار بالای این سامانهها در بردهای ۳۰، ۶۰، ۷۰ و ۱۰۰ کیلومتر، توانستیم اهداف را هدف قرار دهیم.
🔸اگر تا به امروز مشاهده میکنید گزینه های روی میز دشمنان به زیر میز رفته به خاطر نمایش اقتدارها و توانمندیها است.
🔴 نفوذیهای فرهنگی
⏪نفوذ امنیتی را کم و بیش میشناسید و نفوذیهای امنیتی را نیز دیدهاید.
▪️نفوذ و جاسوسی مأموریتی است پرریسک با کارویژه رفت و آمدهای پنهان افراد و داد و ستدهای نهان تجهیزات و اطلاعات.
همین هم هست که برخی از جاسوسهای آموزش دیدهای که انواع پروتکلهای حفاظتی را هم رعایت میکنند، باز در دام میافتند.
▪️موضوع سخن اما نفوذیهای امنیتی نیست، نفوذیهایی به مراتب خطرناکتر است که به دلیل جنس فعالیتشان، امکان لو رفتن و دستگیر شدنشان نزدیک به صفر است؛ زیرا هرچقدر نوع فعالیت مدیران نفوذی امنیتی «فعل» است، نوع فعالیت مدیران نفوذی فرهنگی «ترک فعل» است.
▪️این، کار کردن و حتی کارشکنی کردن است که به چشم میآید؛ کار نکردن هیچگاه به چشم کسی نمیآید؛ غافل از آنکه مأموریت این دسته از مدیران، همین کارهای بیخاصیت ویترینی است.
▪️با وجود این همه گلایه تند و آشکار رهبر انقلاب از وضعیت فرهنگی کشور و عملکرد مدیران فرهنگی، هیچگاه شنیدهاید که یک مدیر فرهنگی حتی در مظان اتهام نفوذ باشد؟ خیر!
▪️هیچ اندیشهاید که همانطور که نفوذ در تار و پود شورای عالی امنیت ملی راه داشته، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی نیز بیبهره از شرارت دشمن نبوده است؟
▪️عرض شد که مدیران فرهنگی را هیچگاه در داد و ستد اطلاعات سری کشور نخواهیم یافت و باید شاخص در تشخیص مدیران رخنه کردن در حوزه فرهنگ را بشناسیم تا بتوانیم آنان را شناسایی کنیم.
▪️شاخص، عملکرد آنان، نه براساس گزارشات مضحک و خودتنظیم، بلکه مبتنیبر خروجی و محصول نهاییِ قابل سنجش و راستیآزمایی است.
▪️مدیر نفوذی برای آنکه سازمان متبوعش به محصول (اثر و انسان) نرسد، برای زیرمجموعه کارهایی فرعی و بیارزش تعریف میکند تا تمام بودجه و انرژی صرف همان شود.
و یا آنکه کارها را چنان بزرگ و پرپیچ و خم تعریف میکند تا عملا در نیمه راه متوقف و منتفی گردد.
▪️بزک نیز جزء همیشگی کار این قماش است.
مدیرانی که سازمان تحت امر خود را فشل و زمینگیر کردهاند، دائم خود را در چشم دیگران بزک میکنند.
از این جلسه به آن جلسه و از این سخنرانی به آن سخنرانی!
برای چه؟ برای اینکه زمینگیری یک مجموعه، پشت نقاب فعالیت ظاهری مدیر آن مجموعه مخفی گردد.
خروجی؟ همچنان صفر!
▪️سوراخ دعا را هم پیدا کردهاند و هرچه مورد تاکید رهبر انقلاب باشد را با تکرار «عنوان» آن به ابتذال میکشانند و درعین حال خود را پیشتاز در عمل به منویات رهبری جا میزنند.
فرقی نمیکند «بصیرت» و «جنگ نرم» باشد یا «فضای مجازی» و «جهاد تبیین». دهها جلسه و همایش برگزار میکنند راجع به ماهیت، اهمیت، مبانی، مقدمات و معنای یک «واژه» تا بیعملی خود را پشت جلسات و همایشهای پوچ پنهان کنند.
▪️تقدسمآبی و خود-نظام پنداری این مدیران نیز ترفند خبیثانه دیگری است برای فرار از پاسخگویی.
▪️یافتن و عزل و محاکمه نفوذیهای فرهنگی کار سختی نیست، اگر ارادهای وجود داشته باشد...
👤 احمد قديري
#تحلیل
@rooshanfekr
📩 رهبر انقلاب در دیدار تعدادی از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی:
👈🏻 ملاحظه و رعایت اقتضائات کار فرهنگی - تبلیغی راهبردی ضروری و همیشگی است
🔻 رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.
🔹 حضرت آیت الله خامنه ای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
🔹 ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.
🔹 ایشان توجه به لسان قوم را در فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.
🔹 ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.
🔹 اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.
🔹 ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.
🔹 حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.
🔹 رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.
🔹 بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.
🔹 ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.
🔹 خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.
🔸رییس سازمان تبلیغات اسلامی هم در این دیدار، از فعالیت ها گزارش داد.
🔸حجه الاسلام قمی گفت: جوانگرایی – پرورش نیرو و جهاد تبیین را جدی گرفته و در اولویت قرار داده ایم و سعی داریم به سهم خودمان به تأمین نیازهای فرهنگی جامعه کمک کنیم، البته در برخی زمینه ها همچنان ضعف داریم.
🔸آقای دادمان رئیس حوزه هنری هم در گزارش کوتاهی گفت: مسیر رشد حوزه در زمینه ادبیات و کتاب را ادامه داده ایم اما سعی کرده ایم در دیگر زمینه های فرهنگی هنری و رسانه ای هم با تکیه بر ظرفیت درخشان جوانان همه مناطق کشور فعال باشیم.
@rooshanfekr
1_1297171755.mp3
1.4M
⭕️ سوال
⁉️ آیا این حدیث صحیح می باشد که پیامبرص فرمودند به همسران خود اظهار دوستی کنید حتی شده به دروغ ؟
یعنی اگر صحیح باشد چرا پیامبر (ص) گفتند مرد دروغ بگوید؟
📎 #امام_زمان
📎 #ایران_مقتدر
#استاد_محمدی
@rooshanfekr