ا ﷽ ا
🚩 السلام علیک یا صاحب الزّمان، یا #مهدی_جان عجل الله تعالی فرجه الشّریف
♡فکری برای وضع بد این گدا کنید
♡باشد قبول من بدم اما دعا کنید
♡هر کار میکنم دلم احیا نمیشود
♡قرآن به نیت من بیچاره واکنید
♡بیدردی است دردِ من در به در شده
♡بر درد عشق جان مرا مبتلا کنید
♡برگشتهام به سوی شما ایها العزیز
♡در خیمهگاه خویش مرا نیز جا کنید
♡بی التفاتِ دوست تقلا چه فایده
♡قدری به دست و پا زدنم اعتنا کنید
♡در پشت خانه تو نشستن مرا بس است
♡اصلاً که گفته حاجت من را روا کنید؟!
@rooshanfekr
💠تضمین بهشت با شش شرط💠
💮 عَن انسِ بنِ مالک قالْ قالَ🌟 رسول الله صلیاللهعلیهوآله 💎تَقَبَّلُوا لِی بِسِتٍّ أَتَقَبَّلُ لَکُمْ بِالْجَنَّةِ
🌟[پیامبر گرامی اسلام صلیاللهعلیهوآله فرمودند:]
💎این شش چیز را شما قبول کنید، ما هم در مقابل بهشت را برای شما قبول میکنیم؛ یعنی قول میدهیم.
إِذَا حَدَّثْتُمْ فَلَا تَکْذِبُوا
[هرگاه سخن گفتید،] دروغ [مگویید.]
وَ إِذَا وَعَدْتُمْ فَلَا تُخْلِفُوا
[هر گاه وعده دادید، خُلف وعده نکنید.]
وَ إِذَا ائْتُمِنْتُمْ فَلَا تَخُونُوا
[هرگاه امینتان دانستند، خیانت نکنید. در] امانت مالی، امانت موقعیت و مسئولیت، امانت سخن و حرف و خبر خیانت نشود.
وَ غُضُّوا أَبْصَارَکُمْ
[چشمانتان را] از چیزهایی که خلاف محارم الهی است [فرو بندید.]
وَ احْفَظُوا فُرُوجَکُمْ
شهوت خودتان را نگه دارید.
وَ کُفُّوا أَیْدِیَکُمْ وَ أَلْسِنَتَکُمْ
زبان و دست خودتان را نگه دارید؛ یعنی در اختیار داشته باشید.
📚 الامالی شیخ صدوق، صفحهی ۱۵۰
@rooshanfekr
💮گویند صاحب دلی، وارد جمعی شد.
حاضرین همه او را شناختند
و از او خواستند که پس از انجام کارهایش آنان را پندی گوید. پذیرفت.
کارهایش که تمام شد همگی نشستند و چشمها به سوی او بود.
مرد صاحب دل خطاب به جماعت گفت:
ای مردم ! هر کس از شما که می داند امروز تا شب خواهد زیست و نخواهد مرد، برخیزد!
کسی برنخاست.
گفت: حالا هر کس از شما که خود را آماده مرگ کرده است، برخیزد!
باز کسی برنخاست.
گفت:
شگفتا از شما که به ماندن اطمینان ندارید و برای رفتن نیز آماده نیستید
@rooshanfekr
🔶حفظ تخصصی:دوره یکساله و دوساله
🔶حفظ عمومی:دوره سه ساله، چهارساله و پنج ساله
🔶حفظ بر اساس توانمندی قرآن آموز
🎯کارگاه تخصصی مشاوره حفظ
🎯تست هوش و حافظه
🎯برنامه ریزی آموزشی
🎯پشتیبانی منظم
🎯ارائه مدرک
🎯جشن فارغ التحصیلی
🎯ثبت نام:
http://rsaghalein.ir/amuzeshequran
لینک کانال
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2312044658Cdcdecad640
سلام علیکم 🌹
دوستان بزرگوار شرکت کننده در مسابقه شماره هایی که به شما ارسال شد عدد شرکت در قرعه کشی شماست.
🌺 سیره اولیای الهی بر اِحیای شب پربرکت نیمه شعبان است 🌺
✅ من در تمام مدت عمرم با مرحوم والد (علامه طهرانی) رضوان الله علیه ندیدم که در شب نیمه شعبان ایشان خواب باشند و اگر استراحت می کردند یک نیم ساعتی یک ساعتی ... بقیه اش را بیدار بودند
🔹 و به دوستان خودشان هم توصیه می کردند که شب نیمه شعبان را اِحیا بگیرند و خودشان هم دعای کمیل می خواندند در همان شب ... چون ایشان دعای کمیل را از حفظ بودند و بعد از مراجعت از نجف هم، شبهای جمعه دعای کمیل می خواندند.
🔹 هنوز من صدای دعای کمیل ایشان که برای دوستان خاص خودشان که از این طرف و آن طرف می آمدند در منزل خودشان مجلس داشتند، هنوز در یاد دارم که با چه صوتی می خواندند و دیگر متاسفانه ما آن موقع از این دستگاهها و ضبط صوتها نداشتیم و صدای ایشان را هم ضبط نکردیم.
خلاصه در آن شب خیلی چیزها گیر می آید، آنچه را که من از ایشان و حتی اساتید ایشان شنیدم که در شب نیمه شعبان خیلی مسائل هست، مهمترین قضیه این است که ظهور ولایت کلیه الهیۀ حیّ (امام زمان علیه السلام) در امشب اتفاق می افتد و به واسطه نفس قدسی آن حضرت برکات بر همه عوالم ساری و جاری می شود.
📚 شرح حدیث عنوان بصری ،جلسه ۲۱۸
📣 آیة الله حاج سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
@rooshanfekr
#ماه_شعبان
#نیمه_شعبان
استاد فیاض بخش :
🔸از اجله ی ایام ماه شعبان، شب و روز نیمه ی آن است که یکی از چهار شب سال است که به احیاء و عبادت اختصاص دارد و احتمال شب قدر در آن می رود.
🔸بنا بر تفاسیری که از این شب عزیز شده، آن را به اسامی مختلف نامیده اند؛ از قبیل «لیلة البرات»، «لیلة الصک»، «لیلة الرحمة» و «لیلة المبارکة». چنانکه رسول خدا(ص) نقل می کنند: «کُنْتُ نَائِماً لَیْلَةَ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ، فَأَتَانِی جَبْرَئِیلُ فَقَالَ: یَا مُحَمَّدُ(ص)، أَ تَنَامُ فِی هَذِهِ اللَّیْلَةِ؟ فَقُلْتُ: یَا جَبْرَئِیلُ، وَ مَا هَذِهِ اللَّیْلَةُ؟ قَالَ: هِیَ لَیْلَةُ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ، قُمْ یَا مُحَمَّدُ، فَأَقَامَنِی، ثُمَّ ذَهَبَ بِی إِلَى الْبَقِیعِ، فَقَالَ لِیَ: ارْفَعْ رَأْسَکَ، فَإِنَّ هَذِهِ لَیْلَةٌ تُفْتَحُ فِیهَا أَبْوَابُ السَّمَاءِ، فَیُفْتَحُ فِیهَا أَبْوَابُ الرَّحْمَةِ وَ بَابُ الرِّضْوَانِ وَ بَابُ الْمَغْفِرَةِ وَ بَابُ الْفَضْلِ وَ بَابُ التَّوْبَةِ وَ بَابُ النِّعْمَةِ وَ بَابُ الْجُودِ وَ بَابُ الْإِحْسَان...» و سپس حضرت به گوشهه ایی از برکات این شب اشاره می نمایند.
🔸چه بسا بنا بر تفسیری که مرحوم سید در اقبال مینمایند، مراد از ذکر فضایل این شب، بیان مرتبه ای از مراتب شب قدر باشد؛ چنانکه همین تفسیر برای سه شب قدر در ماه رمضان نیز بیان شده و عدم ذکر صریح شب قدر، نه به معنای عدم تعیین است، بلکه مراتب یک حقیقت است که از شب نیمه ی شعبان آغاز و در شب ۲۳ ماه مبارک رمضان مستقر میشود.
علی ای حال، احیای آن به دعا و نمازهای وارده و مراقبت در روز آن بسیار خوب است.
🔸متأسفانه در این روزگار بیشتر اوقات مؤمنین در این شب به برگزاری جشن و سرور می گذرد که البته این خوب است و بزرگداشت میلاد امام عصر(عج) محسوب می شود، ولی نباید از برکات عبادت و تهجد در این شب غافل شد که رسول اکرم(ص) در اهمیت استغفار و دعا در این شب فرمودند: «هِیَ لَیْلَةٌ لَا یَدْعُو فِیهَا دَاعٍ إِلَّا اسْتُجِیبَ لَهُ وَ لَا سَائِلٌ إِلَّا أُعْطِیَ وَ لَا مُسْتَغْفِرٌ إِلَّا غُفِرَ لَهُ وَ لَا تَائِبٌ إِلَّا یَتُوبُ عَلَیْهِ، مَنْ حُرِمَ خَیْرَهَا یَا مُحَمَّدُ فَقَدْ حُرِمَ». و از بهترین دعاهای این شب ارجمند که در سایر اوقات هم خوب است خوانده شود، دعای رسول اکرم(ص) است که می فرمودند: «اللَّهُمَّ اقْسِمْ لَنَا مِنْ خَشْیَتِکَ مَا یَحُولُ بَیْنَنَا وَ بَیْنَ مَعْصِیَتِکَ وَ مِنْ طَاعَتِکَ مَا تُبَلِّغُنَا بِهِ مِنْ رِضْوَانِکَ وَ مِنَ الْیَقِینِ مَا یُهَوِّنُ عَلَیْنَا بِهِ مُصِیبَاتِ الدُّنْیَا اللَّهُمَّ مَتِّعْنَا بِأَسْمَاعِنَا وَ أَبْصَارِنَا وَ قُوَّتِنَا مَا أَحْیَیْتَنَا وَ اجْعَلْهُ الْوَارِثَ مِنَّا وَ اجْعَلْ ثَارَنَا عَلَى مَنْ ظَلَمَنَا وَ انْصُرْنَا عَلَى مَنْ عَادَانَا وَ لَا تَجْعَلْ مُصِیبَتَنَا فِی دِینِنَا وَ لَا تَجْعَلِ الدُّنْیَا أَکْبَرَ هَمِّنَا وَ لَا مَبْلَغَ عِلْمِنَا وَ لَا تُسَلِّطْ عَلَیْنَا مَنْ لَا یَرْحَمُنَا بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین.»
🔸همچنین کسانی که از قبل اهل نماز شب بوده اند، از نیمه ی شعبان و با نزدیک شدن به ماه مبارک، سعی کنند کیفیت آن را بهتر کنند و حداقل یک ساعت به اذان صبح برخیزند، و کسانی که تا به حال توفیق نداشته اند، از نیمه ی ماه به برکت امام عصر(عج) شروع کنند تا در ماه رمضان به راحتی و با نشاط برای تهجد و عبادت برخیزند که محروم حقیقی در این ایام کسی است که از رحمت های خاص الهی محروم بماند.
🔸فضیلت دعای کمیل در شب نیمه ی ماه شعبان
ورود دعای کمیل در شب نیمه شعبان بوده است. این دعای عظیم الشأن به دعای خضر هم معروف است و گویی امیرالمؤمنین(ع) آن را به حضرت خضر(ع) یاد دادند. کمیل بن زیاد نخعی می گوید: ما شب جمعهای نزد امیرالمؤمنین(ع) بودیم، دیدیم حضرت سر بر سجده گذاشتند و دعایی خواندند که ما تا آن موقع نشنیده بودیم، پس هنگامی که حضرت سر از سجده برداشتند، از ایشان درباره ی آن دعا پرسیدیم و حضرت آن را به ما تعلیم فرمود. انس با دعای کمیل در شبهای جمعه، به خصوص در قنوت نماز وتر خوب است. اگر بتوانید در تمام ماه شعبان در شبهای جمعه ی آن و علیالاخص در شب نیمه شعبان دعای کمیل را بخوانید، مطلوب است. امیرالمؤمنین(ع) بعد از تعلیم آن به جناب کمیل فرمودند: «مَا مِنْ عَبْدٍ یُحْیِیهَا وَ یَدْعُو بِدُعَاءِ الْخَضِرِ(ع) إِلَّا أُجِیبَ له
@rooshanfekr
♻️ابوبصیر از امام صادق (ع) نقل میکند که امام فرمود:
هر که میخواهد یکصد و بیستوچهار هزار پیامبر با او مصافحه کنند پس در نیمه شعبان امام حسین (ع) را زیارت کند، بهدرستی که در این روز ارواح پیامبران از خداوند رخصت گرفته به زیارت امام حسین (ع) میروند.
ـــــــــــ
📚وسائل الشیعه، ج۱۴ ص ۴۷۰
@rooshanfekr
#حدیث
💠رسول الله(صلوات الله علیه و آله):
🔴فیها تُقَسَّمُ الاَرزاقُ و تُکتَبُ الآجالُ و فیها یُکتَبُ وَفدُ الحاجِّ و یُنزِلُ اللهُ ملائکَتَه مِنَ السَّماءِ الی اَرضِ المَکَّة.
🔷در این شب(نیمه شعبان) اَرزاق تقسیم،اجل ها نوشته و حاجیان سال تعیین میشوند و خداوند فرشتگان را از آسمان به زمینِ مکه نازل میفرماید🌺
📚مصباح المجتهد/ص۸۴۲
@rooshanfekr
همراه با روایات نیمه ی شعبان 🌹
برترین شب
مرحوم سید بن طاووس در کتاب اقبال در والایی این شب، این گونه آورده است:
از امام باقر علیه السلام درباره فضیلت شب نیمه ی شعبان پرسیده شد، فرمودند:
این شب برترین شب بعد از شب قدر است. خداوند در این شب، نعمتهای افزون خود را به بندگانش ارزانی می دارد و به منت خود می آمرزد، در این شب در تقرب به درگاه خداوند متعال بکوشید زیرا این شبی است که خداوند عزّوجل بر خود سوگند یاد کرده که هیچ خواهنده و سائلی را تا زمانی که معصیتی را نطلبد، ردّ نکند. همچنین این شبی است که خداوند آن را در برابر شب قدر که برای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله قرار داده، برای ما اهل بیت قرار داده است. پس در دعا و ثنا به درگاه خدای متعال بکوشید
@rooshanfekr