فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایام شادی و نشاط است،همه خوشحال باشیم و بخندیم.
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ ضبط مکالمات دیگران
√ فیلم گرفتن از دیگران
√ بردن آبروی دیگران در فضای مجازی
✘حرامهایی اند که تبدیل به عادت شدند!
منبع : جلسه 167 شرح جامعه کبیره
@rooshanfekr
🌸🌸🌸
🕌 پیامبر من 🕌
🔹قدم به قدم با رسول مکرم در #مسیرمستقیم
✨گشاده رویی کینه را میبرد.۱✨
💠قدم بيست و سوم: عیادت بیمارش...
🔸عیادت بیمار را خیلی مهم میدانست؛ مخصوصاً اگر همسایه هم بود.
🔸اذیت و آزارش میدادند، او هم عادت کرده بود. وقتی دید از خاک و خاکستر همیشگی خبری نیست و کوچه تر و تمیز است و راه باز، بعد از نمازش پرسید: «دوستی داشتیم که از کنار خانهاش عبور میکردیم. چند روزی است که خبرش نداریم کجاست؟»
گفتند: "مریض شده"
با چند نفر برای عیادت رفت. بیمار به پسرش گفت: "زود باش رویم را بپوشان!"
وقتی آقا آمد، گفت: "ای پیامبر! اول مسلمانیام بعد دیدار رویت."
یهودی بود؛ اما همان جا مسلمان شد.۲
--------------
📝پانوشت:
۱. «حسن البشر یذهب بالسّخیمة»، الکافی، ج 2، ص 103.
۲. عرفان اسلامی، ج 2، ص 299؛
@rooshanfekr
🌸🌸🌸
✳️ #محمد پیامبری برای همیشه... ✳️
📌 این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری #پیامبر_اکرم (صلوات الله علیه) است که از زبان حضرت #سیدالشهداء علیهالسلام توصیف شده است :
⚫️ «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛ «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(صلوات الله علیه) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟ «لِیسَت لَه راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغۀ چیزی داشت. «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
⚫️ «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، الا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
⚫️ لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
⚫️ نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
⚫️ رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟ سیدالشهداء میفرماید: بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
⚫️ «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد؛ پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
⚫️ هیچکس از محضر پیامبر صلی الله علیه و آله ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
⚫️ «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم #پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد. اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
⚫️ مجلس پیامبر (صلوات الله علیه) مجلس صدق حلم، حیاء و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با #مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
⚫️ چهرۀ پیامبر(صلوات الله علیه) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید. «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد. «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود. «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد. «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
📖 #محمد_پیامبری_برای_همیشه / #حسن_رحیمپور_ازغدی / ص ۲۹-۳۴
✅ پ.ن : تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
@rooshanfekr
حکمت ۳۱۰ نهج البلاغه.mp3
2.27M
ا ﷽ ا
🔰 #رزق_سحر | #نهج_البلاغه | #برش
🏷 چه زمان #ایمان مان صادقانه است؟!
📌 شرح #حکمت ۳۱۰ نهج البلاغه
💠 استاد #صرافیان
📍لَا يَصْدُقُ إِيمَانُ عَبْدٍ، حَتَّى يَكُونَ بِمَا فِي يَدِ اللَّهِ، أَوْثَقَ مِنْهُ بِمَا فِي يَدِه
⭕️ هيچكس در ادعاى ايمان، #صادق نيست مگر اينكه به آنچه نزد خداست (از پاداشهاى مادى و معنوى) مطمئن تر باشد نسبت به آنچه نزد خودش است. (تا جايى كه آنچه را دارد سخاوتمندانه مى دهد تا عوضش را از خدا بگيرد).
@rooshanfekr
🔻عامل اصلی دشمنی با پیامبر، خُبث باطن کسانی است که حتی برخلاف منافعشان با دین میجنگند؛ مثل خوارج
📌علیرضا پناهیان در جلسۀ نهم تاریخ_تحلیلی صدر اسلام:
🔘 یک قاعدهای در عالم هست: هرچقدر صفای باطن بروز کند، خبث باطن هم بروز میکند
🔘 هرچه شما بهتر میشوید دشمن کینهتوزتری پیدا میکنید که از سر خباثتش با شما دشمنی میکند
🔘 در جامعۀ ما اغلب کسانی که با دین مخالفت میکنند دچار سوءتفاهم هستند نه خبث باطن؛ باید سوءتفاهمها را برطرف کنیم
________
چرا ظهور پیامبر و حضور دین در جامعه، موجب درگیری و جنگ میشود؟ دو عامل مهم وجود دارد:
عامل اول که مشهور است و خیلی شنیدهایم، منفعتگرایی کسانی است که به ظلم و غارتِ دیگران خو کردهاند؛ مثل ابوجهلها که در مقابل دین و پیامبرِ عدالتگرا و آزادیگستر میایستند و جنگ راه میاندازند.
ولی عامل اصلی، منفعتگرایی نیست؛ یک مسئلهای هست به نام «خبث باطن» که باعث میشود حتی کسی که جزو طواغیت نیست بلکه جزو مستضعفان است، نسبت به پیامبر و مؤمنان کینه پیدا کند و با آنها بجنگد.
کسی که منفعتگراست و نگاه طاغوتی دارد، انگیزهاش برای جنگیدن با پیامبر ضعیفتر از کسی است که خبث باطن دارد. منفعتطلبها گاهی با دین نمیجنگند و میگویند: وقتی میشود همراه شد و یکچیزی بهدست آورد، نیازی به جنگ نیست! لذا از یک حدی به بعد، ممکن است آن فرد ظالم، دشمنیِ خود را پنهان کند!
عبداللهبناُبَیّ یکی از طاغوتها و منفعتطلبهای برجستۀ مدینه بود که با پیامبر(ص) کنار آمد چون دید منفعتش در کنار آمدن است. نه اینکه این افراد ظالم، خبث باطن ندارند ولی اگر از حیث منفعتطلبی نگاه کنید میبینید که اینها لزوماً نمیجنگند، وقتی ببینند که دارند مغلوب میشوند، ممکن است با دین و پیامبر کنار بیایند.
ابوسفیان وقتی دید منفعتش در این است که مسلمان بشود، اسلام آورد. اما بعضیها که خیلی خبث باطن دارند، صریحاً منافع خود را کنار میگذارند و با پیامبر و امام میجنگند؛ مثل خوارج! اینها مثل معاویه اهل معامله نیستند که لااقل برای منافع دنیایی خود، با دین کنار بیایند! خبث باطن این افراد به قدری زیاد است که آنها را کور کرده و حاضرند در راه دشمنی با دین کشته بشوند.
یک قاعدهای در عالم وجود دارد؛ وقتی یک لطافتی ظهور کرد، خباثتها هم ظهور میکنند. میتوان اینطور مثال زد که وقتی خورشید به غنچه میتابد بوی عطر آن در فضا پخش میشود. اما وقتی به یک مُردار میتابد بوی تعفنش فضا را پر میکند.
خداوند میفرماید: «وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنينَ وَ لا يَزيدُ الظَّالِمينَ إِلاَّ خَساراً» (اسراء،82) قرآن برای مؤمنین شفاء و رحمت است؛ یعنی اگر مؤمن، یک خرابی و عیبی هم داشته باشد با قرآن سالم میشود. اما همین قرآن برای ظالمان چیزی جز خسران اضافه نمیکند. اگر قرآن نازل نمیشد، مشرکین مکه اینقدر آدمهای بدی نمیشدند!
امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: در دوران جاهلیت، اگر یک مردی دست روی زنی بلند میکرد و او را میزد، او و نسل او بهخاطر این کار، سرزنش میشدند «وَ إِنْ كَانَ الرَّجُلُ لَيَتَنَاوَلُ الْمَرْأَةَ فِي الْجَاهِلِيَّةِ بِالْفَهْرِ أَوِ الْهِرَاوَةِ فَيُعَيَّرُ بِهَا» (نهج البلاغه، ص373) اما بعد از اسلام ببینید دختران پیامبر را چطور تازیانه زدند! آن مردم قبلاً اینقدر جنایتکار نبودند.
وقتی پیامبر(ص) مبعوث شد، همانطور که عدهای نورانیتر شدند، عدهای هم کینه پیدا کردند؛ آنهم چه کینهای! بعضیها نسبت به امامزمان(ع) هم چنین کینهای پیدا میکنند و به جنگ بر میخیزند. امام باقر(ع) میفرماید برخی از قاریان قرآن و فقها و عابدان به جنگ امامزمان(ع) میروند و حضرت دستور قتل آنها را میدهد (دلایل الامامه، ص456)
شما هرچه بهتر میشوید دشمن کینهتوزتری پیدا میکنید. کسانی که قبلاً انگیزهای برای مسخرهکردن شما نداشتند، وقتی دیندار شدید، مسخرهتان میکنند. لذا خیلیها دینداریِ خود را پنهان میکنند برای اینکه مسخره نشوند. باید بدانی که وقتی دیندار میشوی، طبیعتاً دشمن پیدا میکنی، دشمنی که از سر خباثتش بدون اینکه تو هیچ اشکالی داشته باشی با تو دشمن میشود.
البته ممکن است بعضیها در اثر سوءتفاهم با ما دشمن بشوند؛ اینها درصورت رفع سوءتفاهم اصلاح میشوند. لذا هرکسی با ما دشمن شد باید به او مهلت بدهیم و سعی کنیم او را جذب کنیم. در کار فرهنگی هم باید بنای خود را بر این بگذاریم که هرکسی دارد با دین مخالفت میکند جاهل و دچار سوتفاهم است نه دچار خبث باطن! باید این حسنظن را نسبت به انسانها داشته باشیم؛ خصوصاً در جامعۀ خودمان.
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/7547
@rooshanfekr
اولین جلوه خدا.mp3
9.23M
#تلنگری | #استاد_شجاعی
※ اثبات علمی و فلسفی حقیقت بزرگ تمام ادیان، که جهان در آستانه ادراک آن است؛
👈 حضرت محمد «صلوات الله علیه و آله» فقط پیامبر مسلمانان نیست!
« اولین و کاملترین جلوه خدا و حجت خداوند بر تمام انبیاء و شاهد بر تمام مخلوقات است! »
🌟 ویژه میلاد #پیامبر_رحمت «ص»
@rooshanfekr
🌿 مراقبات روز هفدهم ربیع الاوّل (میلاد پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله و سلّم)
🌻 ۱- غسل: که برای طهارت ظاهر و باطن برای ورود به این عید عظیم الهی آثار بسیار پر برکتی دارد.
🌻 ۲- روزه: به شکرانه این عطیّه الهی در این روز که فضیلت بسیار است و روایت شده هر که این روز را روزه بدارد ثواب روزه یک سال را خدا برای او می نویسد و این روز یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است.
🌻 ۳- زیارت: زیارت حضرت رسول صلّی اللّه علیه و آله و سلّم و همچنین زیارت امام امیرالمؤمنین علیه السّلام .
🌻 ۴- نماز: دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت :
▫️ یک مرتبه سوره حمد و
▫️ ده مرتبه سوره قدر و
▫️ ده مرتبه سوره توحید.
پس از نماز دعائی که در زادالمعاد مجلسی روایت شده است بخواند :
▫️ اَللَّهُمَّ اَنتَ حَی لاَ تَمُوتُ ...
🌻 ۵- تصدّق و خیرات: مسلمانان این روز را تععظیم بدارند و تصدّق و خیرات نمایند و مؤمنین را مسرور کنند و به زیارت مشاهد مشرّفه بروند.
🌻 ۶- عید گرفتن: به آنچه موافق حقیقت عید است عمل کند، یعنی به آنچه که در شرع وارد گشته نه آنچه خلاف مقرّرات شرع باشد همچنان که عادت و سنّت پاره ای از نادانان است که به لهو و لعب بلکه پاره ای از افعال حرام می پردازند. برای هر مجلسی لباس مخصوصی و زینتی مناسب آن لازم است و لباس شایسته ی اهل چنین مجلسی، لباس تقوا و تاج آنها، تاج کرامت و وقار می باشد؛ یعنی لباس اهل این مجلس تخلّق به اخلاق حسنه و تاج معارف ربّانیه و تطهیر آنها، پاکیزه ساختن دل از اشتغال به غیر خدا و بوی خوش ایشان، ذکر خدا و درود بر رسول خدا و آل طاهرین او علیهم السّلام است. ( المراقبات - میرزا جواد آقا ملکی تبریزی)
#مراقبات_ماه_ربیع_الاول
@rooshanfekr
🌷 سیره ی پیامبر مهربانی و رحمت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله
🔖 قسمت اول
🔆 برخورد و معاشرت
در معاشرت با مردم , مهربان و گشاده رو بود در سلام به همه حتى كودكان و بردگان پيشى مى گرفت پاى خود را جلوى هيچ كس دراز نمى كرد و در حضور كسى تكيه نمى نمود غالبا دو زانو مى نشست در مجالس , دايره وار مى نشست تا مجلس , بالا و پايينى نداشته باشد و همه جايگاه مساوى داشته باشند از اصحابش تفقد مى كرد , اگر سه روز يكى از اصحاب را نمى ديد سراغش را مى گرفت , اگر مريض بود عيادت مى كرد و اگر گرفتارى داشت كمكش مى نمود در مجالس , تنها به يك فرد نگاه نمى كرد و يك فرد را طرف خطاب قرار نمى داد , بلكه نگاه هاى خود را در ميان جمع تقسيم مى كرد از اينكه بنشيند و ديگران خدمت كنند تنفر داشت , از جا بر مى خاست و در كارها شركت مى كرد مى گفت : خداوند كراهت دارد كه بنده را ببيند كه براى خود نسبت به ديگران امتيازى قائل شده است .
🔆زهد و ساده زيستى
زهد و ساده زيستى از اصول زندگى او بود ساده غذا مى خورد , ساده لباس مى پوشيد و ساده حركت مى كرد.
🔆رهبرى و مديريت و مشورت
با اينكه فرمانش ميان اصحاب بى درنگ اجرا مى شد و آنها مكرر مى گفتند چون به تو ايمان قاطع داريم , اگر فرمان دهى كه خود را در دريا غرق كنيم و يا در آتش بيفكنيم ، اطاعت مى كنيم , او هرگز به روش مستبدان رفتار نمى كرد در كارهايى كه از طرف خدا دستور نرسيده بود , با اصحاب مشورت مى كرد و نظر آنها را محترم مى شمرد و از اين راه به آنها شخصيت مى داد همانا او نيازى به مشورت نداشت ولى مشورت مى كرد براى اينكه اولا ديگران ياد بگيرند , و ثانيا مشورت كردن شخصيت دادن به همراهان و پيروان است.
🔆نرمى و مهربانى و عفو پيغمبر
عفو و گذشت و استغفارهايش براى اصحاب و بيتابى اش براى بخشش گناه امت, همچنين به حساب آوردنش اصحاب و ياران را , شخصيت دادن به آنها از علل عمده نفوذ عظيم و بى نظير او در جمع اصحابش بود .
📗تاريخ اسلام در آثار شهيد مطهرى جلد اول
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایام شادی و نشاط است،همه خوشحال باشیم و بخندیم.
@rooshanfekr
شیطان میتواند مبدأِ لَذّات انسان را تغییر دهد؛ آنوقت نقطهمختصّات لَذّتش، با فرد دیگر متفاوت میشود.
هر دو میخورند، هر دو مینوشند، هر دو میخوابند، ولی اینها در دو عالَم اتفاق میافتد.
یکی، از شجرۀ طوبی میخورد و دیگری، از شجرۀ زقوم. یکی، خوابش هم ذکر است و دیگری، مسجدش هم بازی است.
#استاد_میرباقری
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ ضبط مکالمات دیگران
√ فیلم گرفتن از دیگران
√ بردن آبروی دیگران در فضای مجازی
✘حرامهایی اند که تبدیل به عادت شدند!
منبع : جلسه 167 شرح جامعه کبیره
@rooshanfekr
✨﷽✨
🌟پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
💎در روز قیامت به قومی از اُمّتِ من فرمان می رسد که به بهشت بروند.
ایشان راه بهشت را گُم کرده و متحیّر و سرگردان می مانند...
اصحاب گفتند: یا رسول الله سبب این گمراهی و سرگردانی چیست؟
پیامبر فرمودند:
نام مرا شنیده ولی #صلوات نفرستاده اند.
📚 داستانهای شگفت انگیزی از صلوات صفحه ۷۰
شادیِ دلِ یوسف زهرا صلوات
تعظیم مقام آل طاها صلوات
تا باغِ دلَت سبز و مُعطّر گردد
بفرست به نام پاکِ مولا صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفرَجهم
@rooshanfekr
علت_نفرین_شلمغانی_توسط_امام_زمان_اسلامی.mp3
1.37M
🔸 علت نفرین شلمغانی توسط امام زمان علیه السلام
🎙حجت الاسلام و المسلمین حسین اسلامی
@rooshanfekr
#منبرک
#ولادت_امام_جعفر_صادق_علیهالسلام
💠 حقوق برادران دینی
● در كافى ذكر شده كه معلى بن خنيس گفت: به حضرت صادق (عليهالسلام) عرض كردم: مسلمان چه حقى بر برادر مسلمان خود دارد؟ فرمود: براى هر مسلمانى بر برادر خود هفت حق واجب و لازم است كه اگر يكى را ضايع نمايد از ولايت خدا و طاعت او خارج مىشود.
● عرض كردم تفصيل آنها چيست؟ فرمود: اى معلى تو مورد علاقه منى مىترسم بگويم بعد از دانستن انجام ندهى. گفتم: لا قوة إلا بالله از خداوند نيرو مىخواهم در انجام وظايف. فرمود:
❖ كوچکترين آن حقوق اين است كه هر چه براى خود مىخواهى براى او نيز همان را بخواهى و آنچه براى خود دوست نمىدارى براى او هم دوست نداشته باشى.
❖ اينكه باعث خشم و ناراحتى او نشوى و در پى جلب رضايت برادر ايمانى خود باشى و فرمانش را پيروى كنى.
❖ به جان و زبان و دست و پاى خود، او را كمک نمائى.
❖ راهنماى او باشى و چون آينه باعث برطرف كردن عيوب او گردى.
❖ مبادا او به گرسنگى يا تشنگى و بىلباسی بگذراند در صورتى كه شكم تو آكنده از غذا و بدنت پوشيده از لباس باشد.
❖ اگر تو خدمتگذار و نوكر دارى و او كسى را ندارد براى شستن لباس و درست نمودن غذا و ساير كارهاى خانه، خدمتگذار خود را بفرستى تا كارهاى او را انجام دهد.
❖ سوگند او را بپذيرى و تصديق كنى، در هنگام مريضى به عيادتش بروى، بر جنازهاش نماز بگذارى، اگر فهميدى احتياجى دارد قبل از آنكه درخواست كند خواستهاش را برآورى.
● چنانچه به اين دستورات عمل كنى دوستى و رابطهاى كه لازم است بين دو مسلمان وجود داشته باشد برقرار كردهاى و پيوند ايمانى را رعايت نمودهاى.
📚بحارالأنوار؛ ج ۱۶ ص ۶۶
@rooshanfekr
آیینه قیمت گذار.mp3
9.46M
✘ برای شناخت ارزش و قیمت خود نیاز به نظر کردن علما و عرفا نیست ؛
با این آیینه به سادگی میتوان خود را قیمت گذاری کرد.
#پادکست_روز #استاد_شجاعی
#استاد_دینانی| #استاد_انصاریان
منبع : جلسه ۶ از مبحث تفکر
@rooshanfekr
00031 (Stitched Clip)_2.mp3
17.77M
✘ رسول الله (صلیاللهعلیهوآله) اولین و عظیم ترین جلوه خداوند!
#حرف_خاص۹۴ | #استاد_شجاعی
منبع: ولادت پیامبر (ص) ۱۳۹۹
@rooshanfekr
مروری بر الگوی رفتاری پیامبر اعظم (ص) در بیانات رهبر انقلاب
غافل نشدن از عبادت و استغفار
مظهر صداقت و امانتداری
خوش اخلاقی با مردم
اهتمام به عدالت در جامعه
استقامت در راه حق
گسترش علم در آغاز نهضت اسلامی
برخورد مدبرانه و مقتدرانه با دشمن
#میلاد_پیامبر_رحمت_مبارک
@rooshanfekr
کثیفتر و مجرمتر از اسرائیلیها در این جنگ آمریکاست.
🔸سلاح به اسرائیل میدهد و بر کشتههای بمبهای دوهزار پوندی ابراز تاسف میکند.
🔸 نگران شرایط انسانی غزه است و قطعنامه آتشبس را وتو میکند.
🔸از کشیده شدن جنگ به لبنان ابراز نگرانی میکند و سیا هر اطلاعی و خبر سری از مقاومت لبنان داشته باشد به موساد میدهد.
🔸 تمام توان هایتک و آیتی و سایبرش را بر سر اسرائیل ریخته تا بیشترین ضربهها را به مقاومت وارد کند.
🔸مدعی است در جنگ حضور ندارد و سنتکام را به پای دفاع تمام عیار اسرائیل میآورد.
🔸 در تمام این ماههای جنگ هم از هیچ کمک اقتصادی به اسرائیل اجتناب نمیکند.
🔸 بعد همه اینها، نقش میانجیگری برای مذاکرات صلح ایفا میکند.
🔸کمترین هزینهای که آمریکا باید در منطقه بدهد لهیب موشکها در پایگاههای اشغالگرانه آمریکایی است که زمزمههایش به گوش میرسد.
✍سرباز روح الله رضوی
@rooshanfekr
⁉️چرا #حجاب_واجب است؟؟
1️⃣همه انسانها طوری آفریده شده اند که وقتی به یک سن خاصی می رسند #میل به جنس مخالف دارند؛ مرد گرایش به زن و زن گرایش به مرد دارد!
2️⃣راه عقلی و شرعی تامین صحیح این میل درونی، #ازدواج و تشکیل خانواده است!
3️⃣راه کنترل این میل قلبی از انحراف، حفظ #قلب از وسوسه و تحریک این میل است!
4️⃣راه مراقبت از وسوسه قلبی، مراقبت از دریچه های ورودی قلب یعنی #چشم و #گوش است چون قلب به شدت تحت تاثیر دیدن و شنیدن است!
5️⃣به همین دلیل خداوند برای حفظ قلب از وسوسه، از یک سو، دستور به پرهیز از نگاه به #نامحرم و گوش دادن به ترانه های حرام نموده و از سوی دیگر به خانم ها دستور حفظ حجاب و پرهیز از خودنمایی در مقابل نامحرم داده است.
6️⃣با رعایت حجاب،قلب خود شخص و دیگران از وسوسه و تحریک در امان مانده و جامعه نیز از انحراف و فساد و فحشا در امان خواهد ماند!
7️⃣ولی اگر خانمهای بی حجاب در معرض نگاه نامحرم قرار گیرند، خواه ناخواه این میل تحریک شده و مجرد و متاهل هر یک به نوعی در خطر خواهند بود:
8️⃣#نوجوان در معرض انحرافات جنسی و به تبع آن مشکلات جسمی و روحی و عدم تمرکز در درس و پرخاشگری و غیره خواهد بود!
9️⃣#جوان_مجرد نیز علاوه بر این مشکلات، در انتخاب همسر نیز چون تصمیمی از روی هوس و غیر عاقلانه خواهد داشت غالبا به طلاق منجر خواهد شد!
🔟 حتی فرد #متاهل هم با دیدن خانمهای بی حجاب و آرایش کرده در جامعه، ذهن او خود به خود به طور ناخودآگاه اقدام به مقایسه آنان با همسر خود نموده و به تدریج از محبت قلبی او نسبت به خانواده خود کاسته شده و منجر به بروز اختلافات خانوادگی خواهد شد!
@rooshanfekr