🔸 اهل زینت زن است، ولو به ظاهر مرد باشد. مردهایی که خیلی در بند لباس و خانه و زینتهای دنیا هستند، زن هستند. بعضی خانمها که پر دل و جرأت و پر ظرفیتند، مردند.
▫️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی▫️
📒 کتاب مصباح الهدی
تألیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel
@rooshanfekr
بزرگ چون زینب.mp3
6.39M
#تلنگری
ماجرای درک شیرین "إنّا لله و إنّا إلیهِ راجعون" ، در سلوک عاشوراییِ زینب کبریٰ سلاماللهعلیها، در زندگی تمامیِ ما نیز بوقوع خواهد پیوست؛
اگـــر....:
▪️ویژه وفات حضرت زینب "س"
#یا_زینب_الکبری
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
@rooshanfekr
🍀پیامبراڪرمصلےاللهعلیهوآله:
به پدرت با محبت نگاه ڪن ڪه در مقابل هر نگاه، ثواب یڪ حج مقبول به تو داده مۍشود. حتۍ اگر روزۍ صد مرتبه به او نگاه کنۍ
بحارالانوار، ج۷٤، ص۷۳
#حدیث_روز
@dyosofezahra
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاثیر منفی یک تارک الصلاة در خانه (بسیار زیبا)
سخنرانی آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اثبات #ولایت_فقیه توسط استاد رحیم پور ازغدی در ۵ دقیقه☝️
❗️ولایت #مطلقه فقیه چیست؟
#دکتر_رحیم_پور_ازغدی
@rooshanfekr
🚩🏴 طعنه میزنند که این #روضه ها چه فایده دارد؟
نمیدانند این روضه های ما، #کافر، #مسلمان میکند
سالروز رحلت #حضرت_زینب (س) بر همه #شیعیان و #آزادگان جهان تسلیت باد
به یاد #شهدا ی #مدافع_حرم آن کوه های استوار خداوند در زمین که نگذاشتند دست حرامی به حرم نوه پیامبر برسد.. به حرم یک #زن..
سلام خدا بر #مدافعان_حرم و سیدالشهدای #مقاومت #شهید_سلیمانی 💔🖤
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چرا امیرالمومنین(ع) از ۱۴۰۰سال پیش تا همین امروز غریب است؟
🔻چرا ایشان در بین ما که به فضائل حضرت آگاه و معتقد هم هستیم، باز هم غریب است؟
🔻ریشه این غربت کجاست؟
🕌 میلاد امیرالمومنین(ع) - دانشگاه تهران
#تصویری
@Panahian_ir
@rooshanfekr
⚡️ یکی از مهمترین مراقبههای ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان این است که انسان در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود.
⚡️ هیچ چیزی مثل معصیت مانع حرکت نیست. ممکن است انسان یک عمر زحمت و ریاضت بکشد ولی واقعاً بهخاطر معصیتها و غفلتهایی که دارد درها بهسوی او باز نشود. طبق روایات گاهی انسان معصیتی میکند که مثلاً تا چهل روز توفیق عبادت و بندگی از او گرفته میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مراقبهای که بین این ماهها (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) مشترک است و باید انسان به آن برسد مطلبی است که در خطبه شعبانیه، وجود مقدس نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) وارد شده است. وقتی حضرت(ص) فضیلتهای ماه رمضان را بیان کردند، حضرت امیر (علیه السلام) سؤال کردند که یا رسول الله! افضل اعمال در این ماه چیست؟ حضرت فرمودند که ترک معصیت است.
این، نکته مهمی است که بزرگان هم توضیح دادند که انسان باید در این ماهها بر ترک معصیت تلاش کند. هیچ چیزی مثل معصیت مانع حرکت نیست. ممکن است انسان یک عمر زحمت و ریاضت بکشد ولی واقعاً بهخاطر معصیتها و غفلتهایی که دارد درها بهسوی او باز نشود. طبق روایات گاهی انسان معصیتی میکند که مثلاً تا چهل روز توفیق عبادت و بندگی از او گرفته میشود.
◀️ شیخ علی محدث قمی (فرزند محدث قمی رحمت الله علیه) نقل میکردند که پدرم میفرمود که از عنفوان جوانی نافله شبم ترک نشد. زمانی که مهمان تاجری در همدان بودیم ایشان ما را به مهمانی یکی از بستگانش دعوت کرد. عرض کردم اگر عزت و احترام شما در این است که بنده در این مهمانی شرکت کنم به احترام شما حضور پیدا میکنم و الا بنده اهل اینگونه مهمانیها نیستم. ایشان گفتند بله، حضور شما موجب احترام بنده است. رفتم، شام را خوردم و آمدم. فصل تابستان بود و در حیاط خوابیدم. بیدار شدم و فهمیدم که نماز صبحم در حال قضا شدن است. به سرعت وضو گرفتم و نماز صبح را خواندم و سر سجاده نشستم. محاسبه کردم من که نماز شبم اصلاً ترک نمیشود چرا اینطور شد؟! هر چه فکر کردم به جایی نرسیدم جز لقمه دیشب. به صاحب خانه گفتم این فرد چه کسی بود که ما را دیشب به مهمانیاش بردی؟ گفت ایشان، بانک بعدازظهر است. یعنی بعد از ظهرها که بانکها تعطیلاند این فرد ربا میدهد! مرحوم محدث قمی میفرمود من تا چهل شب هر چه دقت کردم با اینکه بیدار بودم، موفق به نافله شب نشدم.
در روایات متعددی که آثار گناهان ذکر میشود، برای ایمان، توفیقات و قبولی اعمال انسان آثار فراوانی ذکر شده است. یکی از مهمترین مراقبههای این ماهها این است که انسان مراقب باشد در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود. یعنی وقتی ماه رجب به اتمام میرسد انسان محاسبه کند که حتی یک گناه صغیره هم از او سر نزده باشد. اهانت و بدگویی نسبت به مؤمنین نداشته باشد، ایذاء مؤمنین نکرده باشد، چشم، گوش و زبانش دچار انحراف نشده باشد و در اختیار خدای متعال باشد. مؤمن باید اینطور باشد. یکی از صفات متقین این است که مراقبه میکنند تا از آنها تخلفی سر نزده باشد. استاد بزرگواری میفرمود فرق معصوم-که این قدر نزد خداوند محترم است- با بقیه این است که در همه عمرش یک بار هم از حریم الهی تخلف نکرده است. یکی از مهمترین مراقبههای این ماهها برای این که انسان ورود به حقیقت و باطن ماه کند، اسرار این ماه به روی وی گشوده شود، به آن معرفتها و روزیهای باطنی که برای رجبیون و اهل این ماه مقرر شده است برسد و آن نسیم های رحمت به سمت وی بوزد، ترک گناه است. ممکن است انسان با یک گناه اعمال خود را حبط کند. گاهی انسان چهل سال زحمت میکشد و یک گناه همه را زائل می کند.»
•┈┈••✾••┈┈•
@fealekhooban
@rooshanfekr
#حساب_کتاب
☜ من به عیادتش رفتم، او هم باید . . .
من اولین کسی بودم که سالگرد ازدواجش را تبریک گفتم، اما او . . .☹️
من چند بار با او تماس گرفتم، این بار نوبت اوست . . .
❀ خانم جان، آقاجان ؛
- درد، مقدس است؛ زیرا مانند یک آژیر خطر، انسان را از وجود مشکل و یا بیماری باخبر میکند و به او فرصت درمان میدهد...
روح هم به مانند جسم، گاهی بیمار میشود و نیاز به معاینه و درمان دارد.
- اینکه شما در قبال محبتهایتان، محبت دریافت نمیکنید، یا اینکه با وجود خوبیهایتان، دیگران شما را به اصطلاح تحویل نمیگیرند، به شما برمیخورد و تصمیم میگیرید، محبتتان را قطع کنید؛
💥 یعنی شما در " منِ " خود، احساس درد کردید...
اما نگران نباشید
برای هر درد، درمانی هست و برای هر زهر، پادزهـــری...
[ و علاج این بیماری، #ولخرج بودن است! محبت کردن بدون #حساب_کتاب علیرغم میل باطنی تان !
دردش را که تحمل کنیم، کم کم ریشههای بیماری قطع میشود ؛
شبیه خدا #رحمان میشویم و بدون مهربانی، نمیتوانیم زندگی کنیم ....]
@Ostad_Shojae
@rooshanfekr