#اکرام_پدرومادر
💠دو بر خورد متفاوت، نسبت به یک خواهر وبرادر،
روزی پیامبر الهی در منزل خویش نشسته بود؛ که خواهر رضاعی آن حضرت وارد شد. چون حضرت رسول (ص)، نگاهش به وی افتاد از دیدار او شادمان گشت و رو انداز خود را برای او پهن کرد تا خواهرش بر روی آن بنشیند، پس از آن نیز با خوش روئی با خواهر خود مشغول سخن گفتن شد... روزی دیگر، برادر آن زن که برادر رضاعی رسول خدا (ص) نیز محسوب می شد برآن حضرت وارد شد، ولیکن حضرت، آن برخورد و خوش روئی را که با خواهرش انجام داده بود با برادرش اظهار ننمود.
اصحاب حضرت که شاهد بر این جریان بودند، به پیامبر خدا (ص)، عرضه داشتند: یا رسول ا...! چرا در برخورد بین خواهر و برادر تفاوت قائل شدی؟!
حضرت فرمودند: چون خواهرم نسبت به پدرش بیشتر اظهار علاقه و محبّت می کرد، من نیز این چنین او را تکریم و احترام کردم، ولی پسر نسبت به پدرش بی اعتنا بود.
📚( بحار الا نوار: ج 16، ص281)
~~~~
📖 اسراء/سوره۱۷، آیه۲۳ - ۲۴. و پروردگارت «چنین»حکم کرد که جز او را مپرستید و به پدر و مادر، نیکی کنید. اگر یکی از آن دو یا هر دوی آنها در نزد تو به «سن» پیری رسند «حتی» به آنان «اف» مگو و بر آنان بانگ مزن و به نیکی با آنان سخن گوی و از «روی» مهربانی بال فروتنی بر آنان بگستران .
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی دانشجوی ایرانی در دانشگاه تگزاس آمریکا به استاد فلسفه بیخدایش ترجمه «نهج البلاغه» امام علی (ع) را هدیه میدهد...
🔻این استاد (گری کارل لگنهاوزن) با خواندن نهج البلاغه چنان شیفته شخصیت امام علی (ع) میشود که میگوید اگر علی (ع) خدا را قبول دارد من هم قبول دارم.
@rooshanfekr
✍️ شبهات دانش آموزی
❌ نظام ولایت فقیه یک نظام دور میباشد، ولی فقیه، شورای نگهبان را انتخاب میکند و شورای نگهبان هم مجلس خبرگان را تأیید میکند و مجلس خبرگان هم ولی فقیه را تعیین میکند، پس این دور است؟
🔶 اول: شورای نگهبان 12 عضو دارد که 6 تا فقیه و 6 تا حقوقدان هستند. فقیهان را رهبری تعیین میکند و حقوقدانان را رئیس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی میکند که اگر مجلس به آنها رأی داد، آنها انتخاب میشوند.
🔻 بنابراین 6 تا از اعضای شورای نگهبان را ولی فقیه انتخاب نمیکند که بگوییم شورای نگهبانی که ولی فقیه انتخاب کرده، مجلس خبرگانی را تعیین میکنند که ولی فقیه را انتخاب میکنند.
🔷 دوم: نکته مهم این است که شورای نگهبان، مجلس خبرگان را تعیین و انتخاب نمیکند بلکه فقط صلاحیت آنها را بررسی و تایید یا رد میکند و انتخاب مجلس خبرگان با رأی مردم است.
🔻 مثل این میماند که متخصصین پزشکی مدارک و سوابق یک پزشک را بررسی کنند و بگویند او صلاحیت پزشکی را دارد حال با خود مردم هست برای درمان به او مراجعه کنند یا نکنند. آن متخصصین او را به عنوان پزشک شما تعیین نکردهاند بلکه فقط صلاحیتش را تایید کردند.
🔶 سوم: اگر ولی فقیهی که شورای نگهبان را تعیین کرده و آنها هم مجلس خبرگان را تایید میکنند از دنیا برود و مجلس خبرگان فعلی ولی فقیهی را انتخاب میکنند که در تایید و انتخاب آنها دخالتی نداشته است پس اینجا شبهه دور از بین میرود. یا برعکس این باشد یعنی آن خبرگانی که ولی فقیه را انتخاب کردند از دنیا رفته باشند الان این خبرگان جدید ولی فقیهی که توسط خبرگان قبلی انتخاب شده را انتخاب نکردند پس باز دور از بین میرود.
🔷 چهارم: علاوه بر اینها ولی فقیه یک منصب و جایگاه الهی است و کسی غیر از خدا نمیتواند آن را به کسی بدهد و اگر هم ولی فقیه به کسی داده میشود با اجازه خدا است که با واسطه از امام معصوم به علما و از علما به ولی فقیه داده میشود.
🔻 بنابراین ولی فقیه از طرف خدا منصوب میشود و مجلس خبرگان فقط آن شخصی که لیاقت ولی فقیه را داشته باشد را کشف میکنند و جایگاه ولایت فقیه را به او میدهند. یعنی در واقع مجلس خبرگان مصداق ولی فقیه را پیدا میکنند و جایگاه ولایت فقیه را به او میدهند.
🔶 پنجم: نکته دیگر اینکه اگر ولی فقیه صلاحیت ولایت فقیه را از دست بدهد مجلس خبرگانی که آن ولی فقیه در انتخاب آنها دخالت داشته است را کنار میگذارند و ولی فقیهی که صلاحیت ولایت فقیه را دارد و در انتخاب آنها دخالت نداشته است را انتخاب میکنند. پس با این وجود دوری در کار نیست.
@rooshanfekr
4_5843824969288518069.mp3
1.83M
#سلسله_مباحث_نکته_های_ناب_سخنوران64
💎نماز تو؛ شخصیت تو
#عمق_معرفت
#اصل_مطلب
114#ثانیه_کلیدی
🌟#استاد_شجاعی
✅مجله علمی نکته های ناب مهدوی در همه پیامرسانها
@rooshanfekr
🌻🍃ده پند
🌟امام علی بن موسی الرضا علیه السلام:
🌻اول:
در خوشحال کردن مردم بسیار بکوشید تا در قیامت خدا خوشحال تان کند.
🌻دوم:
تا می توانید سکوت اختیار کنید که سکوت موجب محبت می شود و راهنمای هر خیری است.
🌻سوم:
در خواندن سوره حمد استمرار بورزید که جمیع خیردرامور دنیا و آخرت درآن گرد آمده است.
🌻چهارم:
به روزی اندک خدا راضی باشید تا خدا نیز از عمل کم شما راضی باشد.
🌻پنجم:
در برقرار کردن صله رحم ثابت قدم باشید که بهترین نوع آن خودداری از آزار خویشاوندان است.
🌻ششم:
به کسی که از خدا نمی ترسد امید نداشته باشید که نه تعهد دارد، نه نجابت و نه کرم.
🌻هفتم:
بسیار احسان کنید که خداوند در قیامت یک نصفه خرما را مانند کوه احد بزرگ می کند.
🌻هشتم:
حق الناس را رعایت کنید که دوستی محمدوآل محمد بدون آن پذیرفته نیست.
🌻نهم:
ازبخششی که زیانش برای تو بیش از سودی است که به دیگران میرسد، حذر کن.
🌻دهم:
بسیارمراقب کردار خودباشید تا مورد تهمت واتهام قرار نگیرید،که در آن صورت حق ملامت ندارید.
@rooshanfekr
💠 عادات و رسوم و تابع تحسین و تقبیح مردم بودن، خود دین مستقلّی در برابر دین خدا است و انسان را از دین خدا باز میدارد....
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
💎عادات و رسوم و تابع تحسین و تقبیح مردم بودن، خود دین مستقلّی در برابر دین خدا است و انسان را از دین خدا باز میدارد. ابتدا باید در برابر آن بایستی تا قوّت پیدا کنی و عزّت و اختیار خود را در برابر آن فدا نکنی. بعد که قوّت گرفتی، با عزّت و اختیار با خلق مدارا کن تا بر کسانی که هنوز به حدّ تو نرسیدهاند، زندگی تلخ نشود.
🔸عادات و رسوم، بسیار مانع راهند. هر قدر توانستهاید آنها را ترک کنید، ترقّی و رشد کردهاید.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#سالک_باید_چگونه_باشد
@rooshanfekr
محیی الدین بن عربی:
🔴 #دستورالعمل
🔴 #نکته_عرشی
✍شیخ اکبر محیی الدین بن عربی در رساله ی عرشیه ی « الوصایا » می فرمایند :
🔹و تحفّظ أن تؤذی شخصا قد صلّی الصبح فإنه فی ذمة الله فلا تخفر الله فی ذمته و ما رأیت أحدا یحفظ هذا القدر فی معاملته الخلقَ و قد أغفله الناس فإنه قد ثبت عن رسول الله أنه قال : « من صلّی الصبح فهو فی ذمة الله » . فإیاک أن یُتبعک الله بشی ء من ذمته.
◀️ بپرهیز از اینکه کسی که نماز صبح را خوانده است اذیت نمایی چون کسی که نماز صبح را بخواند در أمان و کفالت و پشتیبانی خداوند است و خدا بی وفایی و بد عهدی نسبت به کسی که در امانش است نمی نماید.
و من ندیدم کسی را که در رابطه اش با مردم این مقدار را رعایت نماید و مردم از این مطلب غافلند.
رسول خدا فرمود : « هر کس نماز صبح را بخواند در امان و کفالت خداوند است »
پس برحذر باش از اینکه خداوند تو را دنبال نماید به چیزی که در امان اوست.
✅کانال کافیه نکته های ناب
@rooshanfekr
💠خضوع تمام ماسوی الله در برابر انسان مخلص:💠
🌟امام صادق علیه السلام؛
💎«إن المومن لیخشع له کل شیء و یهابه کل شیء ثم قال: إذا کان مخلصا لله أخاف الله منه کل شیء حتی هوام الارض و سباعها و طیرالسماء»،
💎بی تردید، هر چیز در برابر مومن خاشع و خاضع است و همه چیز از او هیبت دارد. چنانچه بنده مخلص باشد خداوند ترس او را در دل همه چیز حتی حشرات زمین و پرندگان آسمان قرار می دهد.
💠کفایت امر و درمانده نشدن در کارها:💠
💎 «قال الله عزوجل لا أطلع علی قلب عبد فأعلم منه حب الأخلاص لطاعتی و لوجهی و ابتغاء مرضاتی إلا تولیت تقویمه و سیاسته»،
💎خداوند عزوجل فرمود: اگر بنده خود را دوست دار اخلاص و خداجوی بیابم اداره امور او را شخصا به عهده می گیرم ] و کار او را به دیگران واگذار نمی کنم
📚نقطه های آغاز اخلاق مهدوی کنی
@rooshanfekr
💠 صلوات با اخلاص و برآورده شدن صد حاجت
▫️ امام صادق علیه السّلام فرمودند:
⭐️ کسی بر پیامبر و خاندان پیامبر علیهم السّلام یک مرتبه با نیّت پاک و با اخلاص، از ته دل صلوات بفرستد، خدای متعال صد حاجت او را، سی حاجت از حاجات دنیوی و هفتاد حاجت از حاجات اخروی، روا میکند.
💎 تفاوت بین آرزو، درخواست و حاجت
▫️بین آرزوها، درخواستها و حاجتها تفاوت وجود دارد.
▪️گاهی من چیزی را هوس و آرزو کردهام، امّا معلوم نیست آن چیز به نفع من باشد؛ حتّی ممکن است به ضرر من باشد؛ مثل بچّهای که مریض است و هوس میکند برای او بستنی، شکلات یا پفک بخرند. اینها آرزوی اوست؛ امّا برایش ضرر دارد.
▪️یک وقت کسی چیزی را درخواست میکند، این خواستهی اوست و شخص طالب آن است؛ امّا چه بسا به مصلحت او نباشد. صریح قرآن است که فرمود: انسان چیزی را دعا میکند و میخواهد که برایش ضرر دارد؛ همان طور که چیزی را دعا میکند و درخواست مینماید که برای او نفع دارد (سوره بقره، آیه ۲۱۶)؛ یعنی بعضی از دعاهای ما شرّ است و برای ما ضرر دارد.
▫️پس یکی آرزو بود؛ دوّم دعا و درخواست بود و سوّم حاجت است.
▪️حاجت یعنی چیزی که به راستی من به آن احتیاج دارم؛ یعنی چیزی که به راستی نیاز من است؛ ولو من توجّه ندارم؛ آرزو هم ندارم؛ آن را درخواست هم نکردهام؛ امّا به آن محتاجم و نیاز واقعی وجود من است. در دعاها و روایات مختلفی داریم که مثلاً اگر کسی در این شب دعا کند، حاجتش را به او می دهند؛ مانند شب نیمهی ماه ذیالقعده.
▪️حاجت یعنی نیازهای واقعی وجود شخص؛ چه بسا او به آنها توجّه هم ندارد؛ خبر هم ندارد؛ طالب چنین چیزی هم نیست؛ درخواست هم نکرده است و آرزومند آن هم نیست؛ امّا نیاز واقعی او است. خدا که از نیازهای واقعی بندهاش خبر دارد، آنها را به او میدهد.
▫️امام صادق علیه السّلام فرمودند:
کسی با اخلاص تمام و از ته دل بر پیامبر و خاندان ایشان صلوات بفرستد، خدای متعال صد حاجت او، یعنی صد چیزی که به راستی، عمیقاً و وجوداً به آن احتیاج دارد و محتاج اوست، را بر میآورد؛ سی حاجت از حاجتهای دنیوی و هفتاد حاجت از حاجتهای اخروی او.
@rooshanfekr
⚡️ امواج ابلیسی از سر هزار عارف و عامی میگذرد.
«وادی عبودیت، وادی بسیار پیچیده و لطیفی است. اینطور نیست که بگویید: "به طرف خدا رفتن که کاری ندارد! سرم را زیر میاندازم و پیش میروم"!
هزار نکتۀ باریکتر زِ مو اینجاست. کسی که راهرو نیست و در این امواج نیفتاده، نمیداند که چه خبر است! خیال میكند که با شنا کردن میتواند به آن طرف برسد. یا حتی خودش را نجاتغریق میداند! گردابها و موجهای چهلمتری را که کشتی را فرو میبرد، ندیده است! چنین آدمی ممکن است بگوید پیغمبر یعنی چه و امام(ع) برای چه میخواهیم! ما با پای خودمان به طرف خدا میرویم! مگر او «أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ» نیست!
امواجی که ابلیس میفرستد از سَرِ غیرمُخلَصین (إِلَّا عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ) عبور میکند و همه را غرق میکند. همه باید متمسِّک به امام(ع) باشند؛ «مَثَلُ أَهْلِ بَیتِی فِیکُمْ کَمَثَلِ سَفِینَةِ نُوحٍ، مَنْ دَخَلَهَا نَجَی، وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْهَا غَرِقَ».
امواج ابلیسی از سر هزار عارف و عامی میگذرد. چه بسیار عرفایی که سجادۀ عبادتشان لانۀ شیطان شده است («فَبَاضَ وَ فَرَّخَ فِي صُدُورِهِمْ وَ دَبَّ وَ دَرَجَ فِي حُجُورِهِمْ فَنَظَرَ بِأَعْيُنِهِمْ وَ نَطَقَ بِأَلْسِنَتِهِم»)؛ از طریق اَلسنه آنها شکارگاه تاریخی برای خودش درست کرده. گاهی میبینید بعضیها شکارگاه عظیم و تاریخی ابلیس هستند؛ از افق پانصدساله، افراد را جذب خودش میکند و به دهان و جهاز هاضمه ابلیس وارد میکند.
اینها واقعیتهای عالم تکوین است. کسی که این جریانهای پیچیده را در عالم را نمیبیند، میگوید خدا هست و به ما هم نزدیکتر است؛ خودمان راه میافتیم و میرسیم!»
#استاد_میرباقری
@rooshanfekr
#تفسیر_آیه_از_لسان_معصوم_علیه_السلام
◽️ عبدالرحمن بن كثير نقل مي كند كه ميگفت از امام صادق عليه السلام معناي اين آيه را پرسيدم:
✨ ﷽ هُنَالِكَ الْوَلَيَةُ لِلَّهِ الْحَقِّ
📃 در آنجا ثابت شد كه ولايت از آن خداوند بر حق است.
✨سورهی كهف آیهی۴۴
⭐️فرمودند: مراد (از ولايت خدا) ولايت اميرالمؤمنين علیه السلام است.
📚تفسیر برهان ذیل آیه
📚نور الثقلين جلد ۳، صفحه ۲۶۲
@rooshanfekr
💎 یکدیگر را ببخشید؛ زیرا که گذشت، جز عزّت به انسان نمیافزاید.
🌟پیامبر_اکرم_صلی_الله_علیه_و_اله
📚 الکافی، ج2، ص108
@rooshanfekr
💠خوابهای خود را برای هرکسی تعریف نکنید!💠
✅عصر پیامبر (صلی الله علیه و آله ) بود، زنى شوهرش به سفر رفت ، او در غیاب شوهر، خوابى دید و به حضور رسول خدا آمد و گفت : در خواب دیدم تنه درخت خرما در خانه ام شکسته شد
🌟پیامبر به او فرمود: شوهرت با سلامتى باز مى گردد.
پس از مدتى شوهرش ، با سلامتى بازگشت .
🔷بار دیگر شوهر او به سفر رفت ، و او همان خواب را دید و نزد پیامبر رفت و خواب خود را گفت ، پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: شوهرت سالم باز مى گردد
پس از مدتى شوهرش با سلامتى بازگشت .
🔵بار سوم شوهر او سفر کرد، آن زن همان خواب را دید، وقتى که بیدار شد اینبار خدمت پیامبر نرفت،
🔹همان اطراف مرد چپ دستى را دید و خواب خود را براى او نقل کرد، آن مرد گفت : واى!شوهرت میمیرد!
🌼این خبر به پیامبر صلی الله علیه و اله رسید، پیامبر فرمود:
الا کان عبر لها خیرا: آیا او نمى توانست خواب آن زن را تعبیر نیک کند؟ ( چراتعبیر نیک نکرد؟)
️📝بر طبق روایات خواب آنگونه كه تعبیر می شود ،اتفاق می افتد .پس هرگاه یكی از شما خوابی رادید آن را به جز نزد عالم و یا ناصحی بازگو ننماید.
🌟 پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله فرمود:
💎کسى که خواب دیده، خواب او بر فراز او به صورت پرنده است تا آن هنگام که تعبیر نشده است،
🌟اما هنگام که تعبیر شد، آن پرنده سقوط مى کند(هر گونه که تعبیر شد ممکن است همان گونه اتفاق بیفتد)
⛔️ بنابراین خواب خود را جز براى آن کسى که دوست صمیمى تو است و یا تعبیر خواب مى داند، براى هر کس نقل نکن
و در جای دیگر فرمود:
💎خواب خود را براى هیچکس جز مؤمنى که دور از حسادت است ، نقل نکن
♻️تعبیر بعضى از خوابها، فورى ، یا پس از ساعاتى ، آشکار مى شود، ولى تعبیر بعضى از خوابها ممکن است سالها یا دهها سال بعد از خواب دیدن ، واقع گردد.
🔆مثلا تعبیر خواب حضرت یوسف (که در خواب دید یازده ستاره و ماه و خورشید او را سجده مى کنند ) بعد از چهل سال ، آشکار شد.
📙فرازهای برجسته از سیره امامان شیعه
@rooshanfekr
🌷امام على علیه السلام :
در راه خدا با دستهاى خود جهاد كنید، اگر نتوانستید با زبانهاى خود و اگر باز هم نتوانستید با قلب خود جهاد كنید.
📗بحارالأنوار ج۱۰۰ ص۴۹ ح۲۳
_____________
🌹رهبر معظم انقلاب :
🔸با کار جهادی بنبستها میشکند
ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم. در همهی بخشها، کمربسته بودنِ مثل یک جهادگر لازم است؛ این اگر بود، کارها راه میافتد؛ این اگر بود، بنبستها باز میشود، شکافته میشود؛ [یعنی] کار فراوان، پُرحجم و باکیفیّت و مجاهدانه و انقلابی. انقلابی یعنی چه؟ بعضی خیال میکنند وقتی میگوییم انقلابی، یعنی بینظم؛ نخیر، اتّفاقاً یکی از خطوط اصلی انقلابیگری، نظم است؛ منتها انقلابی، یعنی اینکه خودمان را سرگرم کارهای حاشیهای و تشریفاتی و زرقوبرقی و مانند اینها نکنیم. ۱۳۹۶/۰۲/۱۰
🔸 هرجا از حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم.ما هرجا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم؛ این یک واقعیّتی است. ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
#چگونه_عبادت_کنم ۵۴ 🤲
حرف آخر ؛
✍ عبادات مؤثر، آرام آرام، انسان را به منبعِ خیر، تبدیل میکنند؛
آنقدر که هر کجا هستند؛ منبع آرامش، مهربانی، خیرات و شادی برای دیگرانند.
سؤال؛ بعد از اینهمه سال عبادات، ما چقدر منبع خیراتِ دیگرانیم؟
@rooshanfekr
🌟امام رضا(ع):
💎هروقت خداچيزى بخواهد،عقل بندگان راگرفته وحكمش را اجرا وخواسته اش رابه پايان میرساند.
سپس عقلِ هرکس رابرمیگرداند،بعداو مرتب میگوید:چگونه وچطور چنین شد؟
📙تحف العقول،ص442
@rooshanfekr
🌟آیت الله شوشتری :
💎از مرحوم علامه طباطبایی پرسیدم آیا امکان ملاقات حضرت هست یا خیر!؟فرمودند؛
💎 بلی به سه شرط تقوای کامل ، عشق فراوان و مداومت به زیارت آل یس (البته آن نسخه طولانی) .
📚غم عشق ،ص ۹۰
@rooshanfekr
#مهارت_زندگی
💠این ۱۵مورد شما را نابود میکند :💠
❗️وقتی نمیبخشید
❗️وقتی به کاری که دوست ندارید ادامه میدهید
❗️وقتی وقتتان را تلف میکنید
❗️وقتی از خودتان مراقبت نمیکنید
❗️وقتی از همه چیز شکایت میکنید
❗️وقتی با پشیمانی و افسوس زندگی میکنید
❗️وقتی شریک نادرستی برای زندگیتان انتخاب می کنید
❗️وقتی خودتان را با دیگران مقایسه میکنید
❗️وقتی فکر میکنید پول برایتان خوشبختی میآورد
❗️وقتی شکرگزار و قدرشناس نیستید
❗️وقتی در روابط اشتباه میمانید
❗️وقتی بدبین و منفیگرا هستید
❗️وقتی با یک دروغ زندگی میکنید
❗️وقتی درمورد همه چیز نگرانید
@rooshanfekr
💠فرج و گشايش امر 💠
الف) امام جواد عليه السلام مي فرمايند: براي فرج و گشايش امور بر خواندن اين دعا مداومت کنيد :
💎يا مَنْ يَکْفى مِنْ کُلِّ شَىءٍ، وَ لا يَکْفى مِنْهُ شَىءٌ، اِکْفِنى ما اَهَمَّنى(1) .
ب) اين دعا را بخواند :
💎لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ مُفَرِّجُ کُلِّ کَرْبٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ عِزُّ کُلِّ ذَليلٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ غِنى کُلِّ فَقيرٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ قُوَّةُ کُلِّ ضَعيفٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ مَفْزَعُ کُلِّ لَهيفٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کاشِفُ کُلِّ کُرْبَةٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ مُنْتَهى کُلِّ رَغْبَةٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ رافِعُ کُلِّ حَسَنَةٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ دافِعُ کُلِّ سَيِّئَةٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ عالِمُ کُلِّ خَفِيَّةٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ رَبُّ (وَلِىُّ) کُلِّ نِعْمَةٍ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ خاشِعٌ لَهُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ خاضِعٌ لَهُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ مُشْفِقٌ مِنْهُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ راغِبٌ اِلَيْهِ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ راهِبٌ مِنْهُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ قائِمٌ بِه، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ مَصيرُهُ اِلَيْهِ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ مُطيعٌ لَهُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ ذَليلٌ لَهُ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ فَقيرٌ اِلَيْهِ، لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ کُلُّ شَىْءٍ مُنيبٌ اِلَيْهِ، وَ الْخَلْقُ کُلُّهُمْ فى قَبْضَتِه، وَ النَّواصى کُلُّها بِيَدِه، وَ الْمَلائِکَةُ مُشْفِقُونَ مِنْ خَشْيَتِه، لَهُ الْحَمْدُ حَمْدًا کَثيرًا طَيِّبًا دائِمًا بُکْرَةً وَ اَصيلاً، وَ صَلَّى اللّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِه وَ سَلَّمَ تَسْليمًا کَثيرًا(2).
__
1– (عدّة الداعى / 278 ـ الباقيات الصالحات ، باب چهارم / 369)
2– (الکلم الطيب و الغيث الصيب / 26)
@rooshanfekr
4_6028139337562984256.mp3
10.92M
#شرح_دعای_ندبه ۵۱ ✨
در فرهنگ انسانیِ اسلامی،
دو «ولایت» در جهان وجود دارد که در تقابل با یکدیگرند، و دینداری انسانها بر اساس این دو تعیین میشود؛
- ولایت خدا و دوستان او
↕️
- ولایت شیطان و پیروان او
در این فرهنگ،
برای انسانهای مؤمن یک اصل و فرمول بسیار مهم بیان شده که نشاندهندهی میزانِ راهیابیِ فرد به " باطنِ انسانی" است.
آن فرمول چیست؟
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ چگونه افکارمان را کنترل کنیم؟
👈🏻 معرفی تمرینی برای تقویت کنترل ذهن
@rooshanfekr