👌 #تلنگر
⁉️آیا ما واقعا آماده ظهور هستیم؟!
❗️در روایت داریم که بیشتر کسانی که فکر می کردند منتظر امام زمان هستند، وقتی امام ظهور می کند راهشان را جدا می کنند و به امام می گویند : از همان راهی که آمده ای برگرد، ما نیازی به فرزندان فاطمه نداریم.
⁉️چرا این اتفاق می افتد؟
⁉️ مگر دوران ظهور چه ویژگی هایی دارد؟
⚠️یکی اینکه دوران ظهور حضرت اوج فداکاری است. ما می گوییم که امام بیاید تا مشکلاتمان برطرف بشود یعنی ما امام را برای خودمان می خواهیم .
در دعای عهد داریم :خدایا ما را از یاوران امام قرار بده ،کسانی که از امام دفاع می کنند و ما را از کسانی قرار بده که وقتی حضرت ظهور کردند ما به دنبال حوائج حضرت برویم. ما منتظر امامی هستیم که حوائج ما را برطرف کند.
⚠️آیت الله بهجت می فرمودند : اگر از کسانی که در جمکران نماز امام زمان(عج) را می خوانند بپرسیم که حاجت شما چیست، هر کس مشکلاتش را می گوید ولی کسی نمی گوید که ما می خواهیم حوائج امام را برطرف کنیم و سرباز امام باشیم.
❗️فردی نزد امام صادق (ع) آمد و گفت: می گویند که وقتی امام زمان (عج) می آید همه دشمنان سنگ می شوند و از بین می روند و حکومت آماده می شود.
امام می فرماید: اگر بنا بود که همه چیز با معجزه و یک اشاره تمام بشود خدا این کار را برای پیامبرش می کرد. پیامبر 13 سال در مکه زجر کشیدند و ده سال در مدینه با مشرکان جنگ کردند. اینها سنت های الهی است که انسانها باید امتحان بشوند.
⚠️در عصر ظهور امام زمان(عج) اوج فداکاری است آیا ما آماده هستیم؟
⁉️عصر ظهورامام اوج ایثار مالی است. آیا ما آماده هستیم؟
⚠️فردی نزد امام باقر(ع) آمد و گله کردند که چرا شما قیام نمی کنید؟ ما هزاران شمشیر زن داریم
امام پرسید: آیا این افراد به مرحله ای رسیده اند که اگر برادر مسلمان شان پولی از جیبشان بردارد بدون اینکه به آنها بگوید و آنها ناراحت نشود؟
گفت: خیر .
امام فرمود: کسی که حاضر نیست از مالش بگذرد چگونه جانش را فدا می کند؟
❗️ما به زیارت امامان می رویم و زیارت جامعه کبیره می خوانیم: پدر، مادر، زندگی و کاشانه ام به فدای شما باد.
⁉️آیا شما حاضر هستید که خمس مالتان را بدهید؟ شما به برادر نیازمندت قرض نمیدهی چطور این جمله زیارت را تکرار می کنید؟
✍حجت الاسلام حسینی قمی
@rooshanfekr
⭕️امام حسن(ع) فرمود: فای فقیر افقر منی. کدام فقیر و درماندهای از من فقیرتر و درماندهتر است؟
🔸از آن حضرت پرسیدند: حالتان چگونه است؟
فرمود: روزگار میگذرد و مرا پروردگاری است بالای سرم و آتش جهنم رو به رویم است. مرگ در پی من، حساب بر من خیره گشته و من در گرو عمل خویشم. آنچه را که میخواهم نمییابم و آنچه را که خوش ندارم نمیتوانم از خودم دفع کنم.
کارها به دست دیگری است.
اگر بخواهد تنبیهم میکند و اگر بخواهد از من درمیگذرد. پس چه کسی از من فقیرتر و درماندهتر است. (فرهنگ سخنان امام حسن(ع)، ص225)
🔸از جمله بهترین صفات کمالی، شکسته نفسی به معنای حقیر شمردن و ذلیل و پست دانستن خود در پیشگاه پروردگار است که در مقابل صفت عجب و خود بزرگبینی قرار میگیرد.
🔸به تعبیر مرحوم نراقی ضد صفت کبر، تواضع است و آن عبارت است از شکسته نفسی؛ بطوری که نگذارد آدمی خود را بالاتر از دیگری ببیند. (معراجالسعاده ص250)
🔸پیامبر(ص) فرمود: با هرکسی دو ملک است که اگر آن شخص، خود را بزرگ شمرد، میگویند: خداوندا او را ذلیل کن. و اگر خود را خوار شمرد، میگویند: خداوندا او را بردار و بلند کن.
#تواضع در مقابل خداوند
@rooshanfekr
✍️اخبات اوج فروتنی در برابر خدا
🔺اخبات که از واژه خبت گرفته شده در اصل به معنای زمین هموار، دشت و زمین مطمئن و دارای ریگ، دشت بدون گیاه، زمین سخت و هموار و زمین گود و پهناور است.
🔺این واژه در کاربردهای خود در ادبیات و فرهنگ عربی و اسلامی به معنای تسلیم و #خضوع و خشوع و نرمی و تواضع و فروتنی و اطمینان در مقابل اضطراب و نگرانی و تردید و تزلزل به کار رفته است.
🔺محققان بر این باورند که واژه اخبات به سبب ریشه آن و ویژگیهای باب افعال به معنای خضوع و خشوع #مستمر و پایدار است.
🔺به نظر میرسد با توجه به کاربردهای این واژه در معنای سکون و استقامت و دلشکستگی و انابه و اطمینان برخاسته از شوق (فرهنگهای مختلف و تفاسیر شیعی و سنی)، بتوان گفت که اخبات به معنای نزول در محیطی گسترده و هموار است به گونهای که شخص در آن استقرار یافته و از هرگونه اضطراب و انحراف و اختلاف و تردید رهایی یافته باشد. لازمه چنین حالت روحی و روانی چیزی جز #حقیقت_ایمان و تسلیم و اطمینان نیست (التحقیق ج 3 ص 9)
🔺اخبات به معنای حقیقت و باطن ایمان است و لذا کسی که به این مقام دست یابد به حقیقت ایمان دست یافته و انسانی مطمئن و دارای ثبات عقیده و آرامش میباشد که هیچگونه #خوف و حزن ندارد و تسلیم محض خداست و مرضی و راضی در برابر وی و محبوب خداوند است، از این رو در ادعیه اسلامی و روایاتی که از امامان معصوم نقل شده آن را مقامی با ارزش بسیار دانسته و خواهان دست یابی به آن میشوند.
🔺از امیر مومنان علی (ع) در دعای ختم قرآن روایت شده که آن حضرت چنین درخواستی از خداوند میکند: اللهمانی اسالک اخبات المخبتین، خداوند از تو درخواست مقام اخباتی دارم که از آن مخبتان است. (بحار الانوار ج 89 ص 206)
🔺در قرآن در سه آیه، هود آیه 23 و حج آیه 34 و 54 به مقام مخبتین اشاره شده و صفات آنان تبیین گردیده است.
#تواضع در مقابل خداوند
@rooshanfekr
🔘با دقت این روایت را بخوانید
🌟امام صادق علیه السلام فرمود:
💎إِذَا ذُكِرَ النَّبِىُّ فَأَكْثِرُوا الصَّلَاةَ عَلَيْهِ فَإِنَّهُ مَنْ صَلَّى عَلَى النَّبِىِّ صَلَاةً وَاحِدَةً صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ أَلْفَ صَلَاةٍ فِي أَلْفِ صَفٍّ مِنَ الْمَلَائِكَةِ وَ لَمْ يَبْقَ شَيءٌ مِمَّا خَلَقَهُ اللَّهُ إِلَّا صَلَّى عَلَى [ذلِكَ] الْعَبْدِ لِصَلَاةِ اللّهِ عَلَيْهِ وَ صَلَاةِ مَلائِكَتِهِ فَمَنْ لَمْ يَرْغَبْ فِي هَذَا فَهُوَ جَاهِلٌ مَغْرُورٌ قَدْ بَرِئَ اللّهُ مِنْهُ وَ رَسُولُهُ وَ أَهْلُ بَيْتِهِ؛
💎هنگامى كه نام پيامبر برده شود بر او بسيار صلوات بفرستيد؛ چراكه هر كس يك صلوات بر پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) بفرستد خداوند هزار صلوات و درود در هزار صفّ از ملائكه، بر او مى فرستد و چيزى از مخلوقات خدا باقى نمى ماند، مگر اين كه به خاطر صلوات خدا و فرشتگانش بر او صلوات مى فرستند و هر كس به چنين پاداش عظيمى علاقه نداشته باشد، جاهل مغرورى است كه خدا و رسول خدا و اهل بيتش از او بيزارند.
📚 الكافي ج٢، ص٤٩٢
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کودک شهید غزهای که حافظ کل قرآن بوده و بدنش بوی عطر و مشک میده
🔺یادتون هست چند روز پیش کلیپی از کشته های صهیونیست منتشر شد که به گفته خود صهیونیست ها جنازهها بعد از یک روز در سردخانه بوی تعفن می دادند؟!
🔺هرروز شاهد معجزه در غزه هستیم فقط کافی است انسان بود و باور کرد.
@rooshanfekr
✅ درمان کسلی (بی حوصلگی)، چشم زخم و سردرد با قرآن
@rooshanfekr
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ تنها علّتی که میتوانست قیام جهانی بر علیه استکبار راه بیندازد، اتفاق افتاد.
#منتخب 🌟🌟
@rooshanfekr