4445841.mp3
26.6M
🔰 وقایع اتفاقیه
⭕️ واقعه خرداد ۴٢ چگونه شکل گرفت؟
🔹به اهتمام: همشهری آوا
⭕️ تحریف، برای انتقام از امام؛
نقشه ای که در لندن طراحی شد
✍ محمد ایمانی
🔻سایت «جرس» به عنوان ارگان اتاق فکر فتنه سبز در لندن، در تاریخ ۵ خرداد ١٣٩٢ مقالهای تحت عنوان «آیتالله خمینی در برابر آیتالله خمینی» منتشر کرد.
🔸این مقاله خواستار انتقام از امام و رهبری به واسطه تحریف مکتب امام (ره) توسط امثال خاتمی و موسوی شده بود:
🔹"ما محتاج نظریهای مناسب با فضای سیاسی برای گذار هستیم. این گذار باید بر گسل شکاف میان اطرافیان آیتالله خمینی رخ دهد. یک دسته از شاگردان آیتالله خمینی همراه آقای خامنهای هستند. دسته دیگر در عوض، چند سال است (خصوصا پس از جنبش سبز) به دموکراسیخواهی [!!] نزدیک میشوند.
🔸در این دسته موسوی و کروبی و خاتمی و هاشمی و برخی اعضای بیت خمینی هستند.
‼️ استراتژی ما باید مانور روی این شکاف باشد.
🔹در این دید نباید با آیتالله خمینی همان معاملهای را کرد که با آقای خامنهای میکنیم. آقای خمینی را باید به عنوان بخشی از تاریخ #نقد کرد، منتها توجه کرد که او به همراه بیتش همچون متنی است که #دو_قرائت هرمنوتیکی کاملا متضاد از آن میشود کرد.
🔸البته که دموکراسی تعریف مشخصی دارد و یحتمل، #دموکراسی_دینی بیمعناست. با این حال آقای خمینی و مجموعه سخنان او در وضعیت کنونی سیاست ایران، حکم #متن_مقدس قرآن یا انجیل را دارد. در قرآن و انجیل هم آیاتی داریم که به خونریزی و قتل تشویق میکند و هم آیاتی که به رحمت و بخشش و نوعی انسانگرایی توصیه میکند.
1⃣ یک راه برخورد این است که نگاهی ذاتگرا داشته باشیم و بگوییم این متون کلا تولیدکننده #خشونت اند.
2⃣ یک راه دیگر هم همین است که همچون نواندیشان دینی بر آیات انسانگرایانه این متون مقدس بیشتر تاکید کنیم و به عنوان مثال آیات جهاد و خونریزی را تأویل کنیم (مثلا آنها را فقط مربوط به زمان خاص نزولشان بدانیم)
◀️ در یک جامعه مذهبی روش دوم بیشتر جواب میدهد"!
🔻جرس در ادامه مینویسد:
🔹«محتملا در وضعیت خاص ایران تا اطلاع ثانوی آیتالله خمینی حکم #متن_مقدسی را دارد که باید آن را به #نفع_خود تأویل کرد. هیچ اندیشیدهایم چرا عده زیادی در میان اندیشمندان دنیا از لاک گرفته تا مارتین لوتر و سروش و مجتهد شبستری کوشیدهاند بگویند دین با دموکراسی یا حقوق بشر سازگار است، به جای اینکه بر تضاد این دو به نحوی ذاتگرایانه انگشت نهند؟
🔸یکی از توجیههای مهم این رویکرد آن است که توجه شود دین از منظر هویتی برای بسیاری از انسانها مهم است، و بر این اساس بهتر است دموکراسیخواهان یا حقوق بشر دوستان بهجای آنکه خود را در برابر دین قرار دهند، از نیروی آن استفاده کنند. هکذا است داستان آقای خمینی در وضعیت بغرنج کنونی ما در ایران.
🔹قرار نیست دموکراسی را با معیار خاتمی و هاشمی بسنجیم. البته که دموکراسی معیارهایی مستقل دارد. بلکه قرار است کوشش کنیم #شکاف را عمیقتر کنیم.
🔸در این نگاه اصلاحطلبانی چون هاشمی یا خاتمی در حال شدن و تغییر به واسطه فشار از سوی بدنه حامیشان نگریسته میشوند نه هویتهایی لزوما ثابت. برای این شدن و تغییر البته آنان را باید مورد خطاب قرار داد و نقد کرد.»
⚜به تار و پود ضریحت دخیل بسته دلم
🎊💥دهه کرامت گرامی باد💥🎊
جشن محله محور دهه کرامت ( همراه با برنامه های شاد و متنوع )
📅زمان : سه شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۱۷ ساعت ۱۸ عصر
💥مکان: خیابان شهید رجائی مسجد سیدالشهدا(ع) کوچه شهید میر صفی 💥
🎈🎉🎊از عموم مردم شریف و ولایت مدار محله جهت شرکت در جشن دعوت بعمل می آید.🎉🎊🎈
✅پایگاه شهیده عزیزآقا نورالدینی حوزه مقاومت بسیج خدیجه کبری( س) سپاه ناحیه ازنا
----📣قابل توجه والدین📣-----
👈 دریافت بسته آموزشی و مهارتی
«تعامل با نوجوان امروزی»
---------مهارت افزایی والدین---------
✔️موضوعات:
▪️مدیریت کردن دوره نوجوانی
▪️شناخت خصوصیت های نوجوانان
▪️ علت ناراحتی و پرخاشگری نوجوانان
▪️مواردی که منجر به ارتباط با نوجوان می شود
▪️علت سخت بودن ارتباط با نوجوان و بررسی راهکارها
🛒 جهت دریافت این بسته آموزشی و اطلاعات بیشتر
عدد ۳ را به آیدی تلگرام یا ایتا 👈 @mhazna1 ارسال نمایید
🔹کاری از موسسه فرهنگی حرکه الحسین "ع" ازنا
🌹تربیت فرزند نیاز به مهارت دارد🌹
📝 بازخوانی | اسیر تجمّلات و اشرافیگری نشوید
👈 ۲۰ جملهی برگزیده از رهبر انقلاب اسلامی دربارهی «سادهزیستی مسئولان و پرهیز آنها از اشرافیگری»
❇️ یکی از شعارهای ما قبل از پیروزی انقلاب «ساده زیستی» بود؛ زندگی ساده و کمتر بهره بردن از جلوههای دنیا! بعد که انقلاب، پیروز شد، سعی کردیم باز هم همین روش، همین شعار و همین مبنا را دنبال کنیم. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵
❇️ امیرالمؤمنین (علیهالسّلام)، شخصاً زاهدانهترین زندگیها را داشت؛ اما در عین حال، مرتب هم کار میکرد، مزرعه را آباد و چاه آب، جاری میکرد، جهاد میکرد و کشور را اداره میکرد. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵
❇️ امام خودش از آفت اشرافیگری بکلی برکنار ماند و مسئولین کشور را هم بارها توصیه میکرد که به کاخنشینی و به اشرافیگری تمایل پیدا نکنند. ۱۳۹۰/۰۳/۱۴
❇️ آفت بزرگ ما اشرافیگری و تجملپرستی است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگری باشد، مردم را به سمت اشرافیگری و به سمت اسراف سوق خواهد داد. ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
❇️ مسؤول نظام جمهوری اسلامی حق ندارد به اعیان و اشراف و پولدارها نگاه کند و زندگی خود را با آنها بسنجد؛ حق ندارد خود را با نظایر و اشباه خود در حکومتهای طاغوتی بسنجد. ۱۳۸۰/۹/۱۶
❇️ از جمله چیزهایی که روند حرکت به سمت عدالت را در جامعه کُند میکند، نمود اشرافیگری در مسؤولان بالای کشور است. ۱۳۸۰/۶/۰۵
🔸متن کامل این گزیده بیانات را از اینجا بخوانید: ↙️↙️
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50396
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✨﷽✨
« َإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَـذَا الْبَلَدَ آمِنًا وَاجْنُبْنِي وَبَنِيَّ أَن نَّعْبُدَ الْأَصْنَامَ»
🌱 « وآنگاه که ابراهيم گفت: پروردگارا اين شهر (مکه) را ايمن گردان و من و فرزندانم را از بت پرستى دور بدار.» (#سوره_ابراهيم_آيه35 )
💢 در منابعی از اهل سنت نقل شده كه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
دعاى ابراهيم در اين آيه به من و على منتهى شد كه هيچيك از ما هرگز به بت سجده نكرديم در نتيجه خداوند مرا نبى و على را وصى قرار داد.
📚 ازمنابع اهل سنت:
○مناقب ابن مغازلى ص 276
#آیات_ولایت
▫️منبع: کتاب « آیات ولایت »
نویسنده و پژوهشگر: استاد شایق
🔰 عامل «پیشرفت و اقتدار ایران»
🔺ثمرات افزایش جمعیت و وظایف مسئولان در این زمینه براساس بیانات رهبرانقلاب
✅ رهبرانقلاب اسلامی در پیام به فعالان حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش جمعیت را «از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم» دانستند. ایشان در بیانات مختلف دربارهی ابعاد افزایش جمعیت و وظایف مسئولان نکاتی را بیان فرمودهاند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
#امام_خامنه_ای
💠 جهاد_تبیین
🔹#امام_خامنه_ای : تبیین مفاهیم عالی اسلامی همچون سلاح موثر عمل می کند
✨﷽✨
« وَأَذَانٌ مِّنَ اللَّـهِ وَرَسُولِهِ إِلَى النَّاسِ يَوْمَ الْحَجِّ الْأَكْبَرِ أَنَّ اللَّـهَ بَرِيءٌ مِّنَ الْمُشْرِكِينَ ۙ وَرَسُولُهُ ۚ فَإِن تُبْتُمْ فَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۖ وَإِن تَوَلَّيْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّكُمْ غَيْرُ مُعْجِزِي اللَّـهِ ۗ وَبَشِّرِ الَّذِينَ كَفَرُوا بِعَذَابٍ أَلِيمٍ »
🌱 « و اين اعلامی است از ناحيه خدا و رسول او به مردم در روز حج اکبر که خدا و رسولش از مشرکان بيزارند.
پس اگر توبه کنيد همان برای شما بهتر است و اگر سر پيچی کنيد، بدانيد شما نمیتوانید خدا را ناتوان سازيد و کافران را به عذابی دردناک بشارت بده. (#سوره_توبه_آيه3)
💢 در روايات و تفاسيری از اهل سنت آمده که پيامبر فلان شخص را فرستاد و سوره توبه را به او داد تا به مردم هنگام حج ابلاغ کند، سپس علی عليهالسلام را به دنبال او فرستاد، آن را از وی بگيرد و فرمود:
«ابلاغ اين سوره تنها به وسيله کسی بايد باشد که او از من است و من از اويم. »
📚 منابع:
○مسند احمد حنبل، ج 1، ص 231 (طبع مصر)
○همان، ج 23، ص 212