◀️چهار احتمال برای لکنت زبان دولت
🔰چرا دست و پای دولت فعالتر از زبانش است؟ (۱)
⭕️«جامعه کوتاهمدت» یا «جامعه کلنگی» جامعهای است که ثبات و آیندهنگری ندارد، فاقد الگو و روند است؛ از گذشته درس نمیگیرد، انباشت تجربه برایش مفهومی ندارد و مرتباً در حال آغاز از نقطه صفر است. یکی از توصیفات جامعه ایرانی، فارغ از شماره دولتهایی که سر کار آورده و صرف نظر از الگوهای ادعایی حکمرانی، یک جامعه کوتاهمدت است. با این نگاه، موضوع اساساً گرانی کالاهای اساسی و کمیاب شدن یکی دو قلم کالا، حذف یا ادامه ارز ترجیحی نیست؛ بحث بر سر این است که دولت باید بپذیرد بهرغم تغییرات سیاسی نو به نو، تغییرات اجتماعی چندان آشکار و سریع نیست و از این روست که تدبیر اجتماعی، اهمیت مییابد.
⭕️ این روزها که همه میپرسند «چرا دولت با مردم حرف نمیزند» و «چرا دولت پیش از تصمیم و اجرا، تبعات و پیامدها را با مردم در میان نمیگذارد»، باید پرسید آیا حذف ارز ترجیحی، از حیث اهمیت با سهمیهبندی بنزین یا هدفمندسازی یارانهها برابری نمیکند؟
شاید بتوان چهار احتمال لکنت زبان دولت به ترتیب قوت را این گونه فهرست کرد:
1️⃣بلد نیست: احتمال اول به شکلی اساسی روی ناکارآمدی رسانهای دست میگذارد و تصریح میکند فعالیت رسانهای در دوره بحران با فعالیت رسانهای در دوره معمول تفاوت دارد. نمیتوان مرتباً از دوره دفاع مقدس شاهد مثال آورد و بدان افتخار کرد اما متناسب با دوره غیرجنگی ساز و برگ کرد. «قرارگاه» نباید فقط لفظ باشد، «عملیات» نباید فقط نمایش باشد. دولت سیزدهم باید یاد بگیرد که فعالیت رسانهای آن هم در دوره جنگ اقتصادی و در دورانی که سرمایه اجتماعی رو به کاهش و نزول است، به تولیدپرشمار برنامه و ویدئو نیست، «تخصص»، «تنوع» و «تکرار» لازم است تا تبیین رخ دهد.
2️⃣یکپارچه نیست: احتمال دوم، احتمال نخست را زیر سؤال میبرد و معتقد است نمیتوان از قدرت نسبی تیمها و گروههای شکلدهنده کلیت دولت در روابط عمومیها، سازمانها و نهادها صرف نظر کرد. اما طراحان این احتمال بر این باورند که رقابت و تنازعی در میان ارکان رسمی و اضلاع غیررسمی رسانهای دولت در جریان است که اتفاقاً اگر به روند لکنت و توقف دولت در طرحها و برنامههایی خطیر مانند حذف ارز ترجیحی کمک نکنند، حداقل با حفظ ظاهر و در پارهای اوقات با تشخصنمایی، تقصیر را به گردن یکدیگر میاندازند.
3️⃣میترسد: دولت در هشت ماه گذشته زیر ضرب مکرر اصلاحطلبان بهانهجو و همراهان کمطاقت بوده است. علاوه بر این، بوروکراسی سنگین، کند و بیمار نهاد دولت، بیش و پیش از آنکه نیروی جهنده و جسور و جهادگر جوانان وارد شده را در کالبد خسته و سنگین دولت تزریق کند، آنان را محتاط، منفعل و درگیر اجرا ساخته و به نوعی محافظهکاری و احتیاط انداخته.
4️⃣برایش مهم نیست: خطرناکترین احتمال لکنت زبان دولت این است که دولت خود را ناچار از اعمال سیاست شوکدرمانی بداند و له شدن عدهای زیر چرخهای توسعه را طبیعت این شکل از عدالتورزی ببیند که بیشتر به یک کلانبرنامه تعدیل شباهت دارد. همان که ایران پس از انقلاب در دهه ۷۰ تجربه کرد.
پزشکان و متخصصان میگویند افرادی که لکنت زبان دارند، ممکن است هجاها یا کلمات را تکرار کنند اما در انتقال پیام اختلال دارند. از نظر پزشکان، بیشتر آنها طی چند ماه بر این اختلال غلبه میکند، به شرط تمرین، برنامهریزی و البته پذیرش. آیا دولت سیزدهم این سه شرط را رعایت خواهد کرد؟
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقاشان برای حمایت از زاینده رود دست به قلم شدند
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظر رهبر انقلاب دربارهی امر «واسطهگری» در ازدواج
@roshana_esfahan
#فرزندآوری
🌸 تقدیم به همه دغدغه مندان
🔸روزها فکر من این است و همه شب سخنم
🔸که چرا زاد و ولد کم شده اندر وطنم
🔹قصه ی کاهش جمعیت و افزایش پیر
🔹غصه ای هست که از آن شده قلبم دلگیر
🔸یادم آید دهه شصت و فراوانیِ ما
🔸خانه ها بود پر از جلوه ی ایمانیِ ما
🔹یک پدر مادر و شش کودک با شور و نشاط
🔹حیف و صد حیف که برچیده شد آن سور و بساط
🔸هر که بینم به یکی قانع و فوقش به دوتا
🔸از توکل به خدا گشته به یکباره جدا
🔹وقت آن آمده تا زنگ خطر را شنویم
🔹سوی افزایش نوزاد به سرعت برویم
🔸از خدا می طلبم تا همه گردند بصیر
🔸و بفهمند خطر کرده کمین زود نه دیر
🔹فرصت اندک بود و نقشه دشمن بسیار
🔹بی جهت نیست که من اینهمه دارم اصرار
🔸یا رب از مملکت شیعه حفاظت فرما
🔸همت و غیرت بسیار عطا کن برما
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ۱۶ روایت ناب در ۴ دقیقه(ارزش فرزند)
🎥 تبیین زیبای روایات ارزش فرزند و فرزندآوری
✅ حجت الاسلام ابوترابی
#جمعیت #مادر #پاداش #نهضت_جمعیتی
#فرزند #ارزش
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 پاسخ زیبای یک دهه نودی به فائزه هاشمی
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Video from Sayeh
روشنگری...لطفا تا انتها مطالعه کنید*
*🛑🛑جراحی یک اقتصادِ بیمارِ ناخوش احوال یک طبیب شجاع میخواهد که خود به میدان آمده است. یاری اش کنیم*.
*🛑خود رهبری هم تائید کردن که دولت در حال یک ریل گذاری جدید است*
🛑 دولت دو راه داشت:
۱.مثل دولت روحانی،استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول برای اداره کشور اما رساندن تورم به سقف که به اعتراف همه متخصصین در مرداد ماه ۱۴۰۰ به ۴۵ درصد رسید !!!
۲.انجام تکلیف قانونی اش برای اصلاح نظام پرداخت یارانه و حذف ارز یارانه ای که در حقیقت جراحی و درمان اقتصاد کشور است و همه هم می دانند ارز ترجیحی فسادزاست
و دولت راه دوم رو انتخاب کرد که قطعا به نحو مردم است
🛑یادمان نرود وقتی بنزین هم خواست سهمیه بندی شود در اواخر دهه ۸۰ ، برخی مخالف بودند ، اما در نهایت همه دیدند چقدر به نفع نظام شد و بحران تحریم بنزین حل شد و چقدر جلوی قاچاق گرفته شد.
👈 رسانه دولت باشیم در راه *جهاد_تبیین*
*🛑🛑هزینه دارد ولی رسوا میشوند*
🛑گران کردن نان، آرد، و بطور کلی تنها ارزاق باقیمانده مردم ایران جهت مصرف، توسط بدنه کارگزاران سازندگی متعلق به اصلاح طلبان صورت میگیرد، چون متاسفانه اکثر کارخانههای کلان، مجموعههای واردات در اختیار این حزب است، البته این زیرساختها همانند خودروسازی ها در دولت سازندگی ایجاد شد، در دولت خاتمی تثبیت شد و در دولت روحانی این جماعت وارداتچی متعلق به کارگزاران با امضاهای طلایی اشخاصی مانند جهانگیری، نوبخت، واعظی به صورت کامل معیشت و ارزاق مردم را به گروگان گرفتند و گلوگاههای مهم معیشتی بدست آنان افتاد، همانطور که نتانياهو هم اشاره کرد!!
🛑فیالحال چند مورد از این گلوگاهها بخطر افتاده و این جماعت لاشخور سعی در ایجاد بحران دارند، مانند صنعت دام و طیور، روغن و غیره.....
🛑چون واردات و توزیع این چند کالای اساسی و مهم از انحصار کارگزاران خارج شد و علاوه بر این دیگر حق گرفتن ارز ۴۲۰۰ هم ندارند! و باید ارزهای گذشته را هم تصفیه کنند!!
🛑ایجاد عدالت بها و هزینه دارد، بزودی منافقان رسوا خواهند شد
🛑این جماعت سعی دارند با ایجاد بحران مصنوعی و ربط دادن همه جانبه آن به جنگ اوکراين مردم را ابزار فشار به حاکمیت کنند
🛑جنگ اوکراین مشکل سوم بحران تورم و کمبود است، مشکل اول دلار است که لیبرالها از کنار گذاشتن آن توسط دولت رئیسی به وحشت افتادهاند!!
🛑چون تسلط خود بر زیرساختهای اقتصادی، سیاسی، فضای مجازی، و از همه مهمتر حمایت سیاسی غرب را از دست خواهند داد!!
🛑ایجاد بحران توسط امنیتی های فاسد و مفت خوران کارگزاران سازندگی وابسته به خانواده هاشمی به دلیل زیر است، این خبر را بخاطر داشته باشید 👇
درخواست روسیه برای دلارزدایی
🛑وزیر بازرگانی روسیه: کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیایی، گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای باید در معاملات خود از ارزهای ملی استفاده کنند. آینده این نهادها به حذف یورو و دلار از معاملات بستگی دارد.
🛑ایران توسط دولت رئیسی به سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اوراسیا پیوسته و هدف گرفتن این دستآوردهای تماما اقتصادی آخرین تیر ترکش لیبرالها برای سنگ اندازی است!!
🛑🛑سخنی با رفقای انقلابی*
*🛑انقلاب مکبر میخواهد*
🛑یکی از رفقایمان چند سال پیش یک یادداشت نوشت بااین عنوان *« انقلاب مکبر میخواهد»* محتوایش هم این بود که جریان حلقه میانی باید کار مکبر را انجام دهد یعنی امت را از رفتار و تصمیم امام باخبر کند.
🛑این روزها که بحث #ماکارونی داغ شده و رفقای انقلابی از چپ و راست دولت را شمشیر میزنند و در حال تبیین جبهه حق هستند یاد این یادداشت افتادم. انقلاب مکبر میخواهد اما نه مکبری که تحت تأثیر موج رسانه ای باشد.
*🛑رفیق انقلابی من ناسلامتی رهبری من و تو را حلقه میانی میداند و انتظار دارد که شمشیر تبیین را به بدن غول رسانه دروغگو بزنیم نه به دولتی نو پا با مدیرانی که دیروز مانند ما بودند و امروز وارد میدان عمل شده اند.*
*🛑ناسلامتی قرار است مردم را آگاه کنیم نه اینکه به اسم نقد منصفانه صفوف نماز جماعت را پراکنده کنیم.*
قرار بود مبین قدرت انقلاب باشیم نه مفسر رسانه های اجنبی.
🛑نقدهایمان به دولت درست است، دولت میتوانست کاررسانه ای قویتری داشته باشد برای اقناع مردم اما خودت نگاه کن و ببین *اگر فقط نقد کنی و نقاط قوت را نگویی نتیجه کارت چه میشود جز ناامیدی مردم؟*
🛑میگوییم تورم از بین نرفته اما نمیگوییم چطور شد که کشته های کرونا دوتا صفرش افتاد و به ۷ نفر تبدیل شد، نمیگوییم چه شد که صف مرغ جمع شد چه شد که سیمان ۱۴۰ تومانی تبدیل شد به این قیمت.
میگوییم ماکارونی چنین شد اما نمیگوییم بورس چگونه پس از دوسال ناآرامی دارد روی آرامش میبیند، چرا اینها را فریاد نمیزنیم؟
واقعی نیست یا رسانه آ
نها را کم اهمیت جلوه داده و ماهم باور کردهایم؟
*انصاف انتقادیمان کجا رفته برای فریاد زدن اینها*.
لااقل نقد هم میکنید این نقاط قوت را هم بگویید تا موجب ناامیدی مردم نباشید.
*🛑دقت کردهاید مدتیست هر چه اولویت ماست اولویت رهبری نیست؟* سر قصه قالیباف مگر دانشجویان به رهبری نگفتند که نام انقلابی را از مجلس بردار ؟ رهبری چه جواب دادند؟ چرا آنجا که مذاکره و وزارت بهداشت و تیم اقتصادی رئیسی را امتداد روحانی خواندیم، *رهبری از تغییر ریل در این دولت میگوید*.
🛑انقلاب مکبر میخواهد اما نه مکبر کر و کور. *انقلاب مکبری میخواهد که ببیند و بشنود و فریاد بزند آنچه دیده و شنیده را.*
🛑رفیق انقلابی من حلقه میانی کسی جز تو نیست، *مانع دولتسازی اسلامی هم همین حلقهی مفقوده است*. دولت اسلامی فقط یک رئیس جمهور و چهار تا وزیر نیست ، همه مدیران کوچک و بزرگ دولتی و خصوصی هستند که تو باید آنها را تربیت کنی.
*🛑و حرف آخر ؛ دولت به جریان مردمی حزب اللهی نیاز دارد که تبیینش کنند*.
آموزش عکاسی با موبایل.pdf
5.47M
🔖#بخوانید | جزوه آموزشی «عکاسی با موبایل»
🔹 مناسب برای شبکه روشنگران فرهنگی
@roshana_esfahan
✍ علامه حسنزاده آملی :
با خلق خدا مهربان باش. از سخنان ناهنجار گرچه به مزاح باشد برحذرباش. خلاف مگو ، گرچه به مطایبت باشد.
چه ایستادهاى دست افتادهگیر و تا مىتوانى نماز را در اول وقت بهجاى آر...
@roshana_esfahan
علـــمدار کجایی.pdf
9.52M
⭐️ جزوۀ عَلَمداٰر ڪُجاٰیٖے..؟ (راهنمای تشکیلاتسازی) 🔺
.
🚩علمــــــــــــــدار ڪجــــــــایے...؟🚩
🚦راهنمای خیلیکاربردی برای تشکیلاتسازی!
➕ ۶ مسأله در تشڪیلات
➕ ۴ رڪن در ڪارهای گروهی
➕ ویژگی علمداران تشڪیلاتی
➕ حرفگوشکنهای تشڪیلاتی
➕ آلرژی تشڪیلاتی
➕ ڪافران تشکیلاتی!
🏅جدیدترین جزوه تولیدی مدرسه تشکیلاتی شهیدبهشتی ویژه تشکیلاتخواهان سراسر کشور
🎁 عیدانهای برای ۱۰۰ بار خواندن و عمل کردن!
⏳ دریافت نسخه pdf این جزوه جذاب و خواندنی👇
🌱 مدرسہ تشکیلاتے شھید بھشتے
🇮🇷 #بهشتی_شو 🇮🇷
┄┅═✧❁🦋❁✧═┅┄
.
⭕️اقدامات دولت سیزدهم در عرصه خنثیسازی تحریمها به روایت دکتر مخبر
معاون اول رئیسجمهور دربرنامه صف اول :
🔹در گذشته با کوچکترین موضعگیری رئیس جمهور آمریکا، شاخصهای اقتصادی تغییر میکرد اما امروز آنها متوجه شدهاند که تحرکات و موضعگیریهای آنها چالشآفرین نیست.
🔹دولت سیزدهم اقدامات خوبی در عرصه خنثیسازی تحریمها داشته است.
🔹در آغاز بهکار دولت فروش نفت حدود ۶۰۰ هزار بشکه بوده و امکان دسترسی مناسب به منابع حاصل از فروش نفت نداشتیم.
🔹دولت بدون استقراض و با همان منابعی که در اختیار داشت ظرف سه تا چهار ماه توانست وضعیت کالاهای اساسی را به نقطه مناسب برساند.
🔹دولت سیزدهم با همان منابع در اختیار خود ۱۵۰ میلیون دوز واکسن تولید کرد و بسیاری از امور کشور را با همین درآمدها و درآمدهای حاصل از فروش نفت مدیریت کرد.
🔹 برخی اقتصاددانان پیشبینی میکردند که قیمت دلار به ۴۰ هزار تومان برسد، اما با اقدامات دولت و گشایشهای مالی که صورت گرفت، شاخصهای اقتصادی ثبات پیدا کرد.
🔹در اوایل کار دولت سیزدهم نرخ تورم ۵۰ درصد رشد داشته اما این رقم در پایان سال گذشته به حدود ۳۵ درصد رسید.
@roshana_esfahan
ازصفر تا صد سخنرانی آقای مخبر ،معاون اول رئیس جمهور
💠#خبر_خوب از دولت برای مردم: بیمه رایگان درمانی برای ۳ دهک پایین
✅بیمه درمانی ۵.۴ میلیون نفر فعال میشود
◀️مدیرکل بیمهگری و درآمد سازمان بیمه سلامت: وزارت کار لیست ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر را برای دریافت خدمات بیمه درمانی به سازمان بیمه سلامت ارسال کرده است.
🔸افراد دیگری هم که تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند، با مراجعه به سایت «شهروندی بیمه سلامت» میتوانند نسبت به درخواست پوشش بیمهای خود اقدام کنند.
◀️اگر براساس استعلام از وزارت رفاه، افراد جزو ۳ دهک پایین جامعه باشند، بیمه سلامت آنها رایگان است.
⭕ معاون اول رئیسجمهور در پخش زنده تلویزیونی: برای بودجه سال گذشته ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی درنظر گرفته بودند که همان ماههای اول تمام شد و وقتی ما کار را شروع کردیم هیچ منبعی برای یارانهدادن نداشتیم
🎙️محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور:
📛زمانی با یک عطسه رئیسجمهور آمریکا، شاخصهای اقتصادی کشور بهم میریخت؛ امروز میبینید میگویند مذاکره هست یا نیست تغییر آنچنانی در شاخصهای اقتصاد کشور مشاهده نمیشود.
❌زمانی که دولت را تحویل گرفتیم فروش نفت به ۵۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود که عمدتا به منابع حاصل شده دسترسی نداشتیم. پولهای بلوکه شده را نمیتوانستیم استفاده کنیم. در ذخایر کالاهای اساسی به خط قرمز رسیده بودیم.
✅مشکلات اقتصادی در کمتر از سه ماه حل شد. در بحث کرونا روزانه ۷۵۰ نفر فوتی داشتیم و واکسن هم نمیدادند؛ در دولت سیزدهم موفق شدیم با پول خودمان واکسن وارد کنیم. ما از فروش نفت توانستیم ذخایر اساسی را از خط قرمز جدا کنیم.
✅کارشناسان میگفتند دلار به بالای ۴۰ هزار تومان میرسد؛ با گشایشهای ارزی ما توانستیم شاخصهای اقتصادی را به ثبات برسانیم. زمان شروع دولت رشد تورم به بالای ۵۰ درصد رسیده بود که هم اکنون توانستهایم تورم را به ۳۵ درصد برسانیم.
📣معاون اول رئیسجمهور: یارانه نان و دارو برای هیچیک از طبقات ثروتمند و فقیر حذف نمیشود
✅برای مرغ و روغن و امثال این کالاها به دهکهای مختلف یارانه مختلف داده میشود.
✅مردم اصلا نگران نباشند. قبل از اجرای طرح، پول جبرانی را به حساب مردم واریز میکنیم.
📣 یارانه نان و دارو به هیچوجه حذف نمیشود
🎙️معاون اول رئیسجمهور:
دولتهای قبلی سینهشان را برای مقابله با چالشها سپر نکردند اما آقای رئیسی گفت من آمادهام برای اصلاح اساسی اقتصاد کشور از آبرویم هزینه کنم.
✅برای "نان سنتی"، یارانهای در نظر گرفته شده که طبق مصوبه مجلس باید به صورت کالابرگ الکترونیکی پرداخت شود و برای کالاهای اساسی دیگر نیز مبلغی ماهانه در نظر گرفته شده تا افزایش قیمتها جبران شود.
🔸اقشار با درآمد بالاتر بخشی از هزینهی تأمین این کالاها را پرداخت میکنند، اما اقشار نیازمند و کمدرآمد جامعه بهطور کامل از این کمکهزینهها بهره میبرند و پولی که به آنها تعلق میگیرد، آرامش آنها را تأمین میکند.
✳️این کمکهزینهها قبل از آزادسازی قیمتها به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد. در کنار این تمهیدات برای دهکهای پایین جامعه سبد سهام نیز در نظر گرفته شده است.
🎙️معاون اول رئیسجمهور:
دولت تمهیداتی برای کاهش هزینه مسکن اندیشیده است. این اقدامات نیز موجب افزایش توان اقتصادی خانوارها میشود.
🛑یکی از مواردی که تولید نقدینگی میکند، استقراض دولت از بانک مرکزی است که همیشه دولتها بدهکار بانک مرکزی بود
✳️نقدینگی باید به سمت سرمایهگذاری هدایت شود تا موجب توسعه کشور شود.
◀️دولت مصمم به جهتدهی نقدینگی در تولید و جلوگیری از خلق پول توسط بانکهاست که قطعاً آثار خوبی برای جامعه خواهد داشت
@roshana_esfahan
🔹️حمایت تلویحی آیت الله جوادی آملی از اقدام دولت در هدفمندی پرداخت ارز ترجیحی
🔴ثروت باید به دست عموم مردم برسد نه عده ای محدود و افراد سفیه
آیین اختتامیه کنگره بین المللی اقتصد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت (ع) روز گذشته (۱۵ اردیبهشت ماه) با پیام تصویری آیت الله جوادی آملی در دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار شد.
آیت الله جوادی آملی در این پیام با بیان اینکه مال در نظام اسلامی به منزله ستون فقرات یک ملّت است، اظهار داشت: ثروت باید در بخش عمومی باشد.
🔹️ ثروت نباید در دست دولت باشد نه بخش خصوصی، نه بخش خصولتی، بلکه باید در بخش عمومی باشد؛ یعنی برای توده مردم میسور باشد که از مال مملکت برای تأمین معاش خودشان زندگی آبرومندانه داشته باشند. البته هر کسی به اندازه استعداد اقتصادی خود، قدرت و ادراک و فهم اقتصادی خود، تلاش و کوشش اقتصادی خود سهم بیشتری میبرد و این به منزله خونی است که باید در رگهای این ۳۶۰ درجه دایرهای جریان داشته باشد و اگر این مال به بخشی نرسد، آن بخش فلج میشود، مثل آنکه اگر خونی به عضوی نرسد آن عضو فلج است.
@roshana_esfahan
راه های افزایش عزت نفس در فرزندان :
۱.شب هر کاری دارید کنار بزارید و برای فرزندتون قصه بگید.
۲.اشتباهش را ببخشید.
۳.خوبیهاشو بزرگ کنید.
۴.به حرفاش خوب گوش بدید.
۵.بی دلیل بغلش کنید و ببوسید.
۶.با دیگران مقایسه ش نکنید.
۷."اگه نکنی وای بحالت" رو نگید.
۸.گاهی باهاش کارتون هایی که دوست داره ببینید.
۹.بهش نگید" تو دیگه بزرگ شدی بچگی نکن".
۱۰.اگر اشتباه کردید راحت عذرخواهی کنید.
۱۱.در سفر تلفن کنید و به او بگویید دلتان تنگ شده.
۱۲. بهش القای بینش کنید : میدونم از عهده ی انجام آن بر میایی.
۱۳.روابطتان را با همسرتان ترمیم و تصحیح کنید.
۱۴.برای تفریح و بازی وقت بزارین.
@roshana_esfahan
⭕️لیلاز در گفتوگو با ایرنا: بزرگترین برنده دلار ۴۲۰۰ تومانی رانتخوارها و دلالها بودند نه مردم
🔻عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه موضوع ارز ترجیحی را باید در دولت خاتمی انجام میدادیم و نکردیم، گفت: این اصلاح در دولت روحانی مبدل به اصلاحات دردناک و در دولت سیزدهم تبدیل به جراحی شده است و اگر دوباره این امر را به تعویق بیندازیم منجر به قطع عضو میشود.
🔻سعید لیلاز از چهرههای اقتصادی جریان اصلاح طلب و عضو حزب کارگزاران است، او در یک گفتوگوی تفصیلی با ایرنا درباره موضوعات مختلفی از جمله تصمیمات اقتصادی دولت روحانی، سیاست خارجی و رویکردهای سیاسی گذشته و فعلی کشور اظهارنظر کرده و ناگفتههای جالبی را هم از پشت پرده و نوع تصمیمگیریهای اقتصادی در دولت تدبیر مطرح کرده و تحلیل جامعی از وضعیت اقتصادی این روزها دارد. آنچه در ادامه میآید بخش کوتاهی از گفتوگوی تفصیلی ایرنا با سعید لیلاز است که مشروح آن به زودی منتشر خواهد شد.
🔻 سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، در خصوص اصلاح ارز ترجیحی و دستاوردها و پیامدهای آن گفت: درباره این موضوع ما تعارف نداریم و میدانیم چه ماموریت سنگینی بر عهده آقای خاندوزی است بنابراین تا میتوانیم باید از نظر تبلیغاتی و سیاسی از این دولت حمایت کنیم چراکه بزرگترین برنده دلار ۴۲۰۰ رانتخوارها و دلالها هستند نه مردم.
🔻وی با بیان اینکه آن چیزی که در دولت آقای خاتمی اصلاح بود و باید انجام میدادیم و نکردیم در دولت آقای روحانی مبدل به اصلاحات دردناک و در دولت سیزدهم تبدیل به جراحی شده است ادامه داد: اگر دوباره این امر را به تعویق بیندازیم منجر به قطع عضو میشود اینگونه نیست که شما از بیماری خودت فرار کنی.
🔻این اقتصاددان تصریح کرد: آمارهای بانک مرکزی در دولتهای قبل و فعلی میگوید تا ۷۰ درصد سود ارز ۴۲۰۰ به جیب گروه معدودی میرود همان که مقام رهبری چند وقت پیش گفتند که آقای محمود حجتی وزیرسابق جهاد کشاورزی گفته بودند یک آقایی هست که نمیگذارد ما این ارز را حذف کنیم دیگر این موضوع به لسان رهبری رسید. بنابراین سود اصلی را دلالها و رانتخوارها میبرند. نمیتوانید تصور کنید جلوی چشم من چه ثروتهای میلیاردی یک شبهای با دلارهای رانتی شکل گرفت.
وی افزود: ۷۰ درصد استدلال من برای کوپنی کردن کالاها همین رانت بود که این ارزپاشی که برای دانههای روغنی، شکر، نهادههای دامی و سایر اقلام انجام میدهید به دست مردم نمیرسد چرا اقتصاددان ما باید از این وضع دفاع کند؟
* اگر ارز ۴۲۰۰ را حذف نکنیم با شورشهای بزرگ روبرو میشویم
لیلاز در عین حال با تاکید بر اینکه اگر ارز ۴۲۰۰ را حذف نکنیم با شورشهای بزرگ روبرو میشویم، گفت: ممکن است شما میگویید این وضع منجر به انقلاب و دعوا میشود من میگویم بله میدانم چون این ارز را به موقع حذف نکردیم و به این وضع دچار شدیم اما اگر باز هم نکنیم باید با شورشهای بزرگ روبرو شویم زیرا ما زیرساخت این را نداریم که دائما این دلار ۴۲۰۰ را پرداخت کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با تاکید بر اینکه ۱۵ میلیون ایرانی در خارج از کشور از یارانه دولت ارتزاق میکنند، ادامه داد: ما میگوییم این یارانه باید هوشمند شود یک زمانی کوپن میدادیم این کوپن تقلبی بود؟ وقتی کسی از دنیا میرفت نمیفهمیدیم وقتی تمام شد ۸ میلیون شناسنامه باطل شده داشتیم؛ اکنون نیز طرف به محض اینکه فوت میکند تمام حسابهای بانکیاش بسته میشود پس قدرت و تکنولوژی این را داریم.
* ارز ۴۲۰۰ عامل تلاطمهاست اما باید تدریجی حذف شود
🔻وی بر همین اساس گفت: راهحل این وضعیت این است که پس از مهار تورم که عامل اصلی این تلاطمهاست ارز ۴۲۰۰ را به مرور حذف کنیم نه یک شبه.
🔹لیلاز گفت: هیچ کارشناس دلسوزی نباید پیشنهاد شوک درمانی به آقای رییسی بدهد هر کس به آقای رییس جمهور از این پیشنهادات داد باید به وی شک کرد. چراکه ساختار فعلی ایران تحمل این قبیل اقدامات را ندارد ما باید تدریجی دست به این کار بزنیم. البته مقدار زیادی از این روند تدریجی نیز طی شده است.
@roshana_esfahan
مجموعه استوری
دولت مردمی #رئیسی را منصفانه قضاوت کنیم.
@roshana_esfahan
🔺مشکل تلویزیون کجاست؛ بازیگر، فیلمنامه، مدیر یا رقبا؟
◽️ماراتنِ ماه رمضان و پیشتر نوروز ۱۴۰۱ به پایان رسید و سریالها تقریبا به ایستگاه پایانی رسیدند. اما آنقدر ریزش مخاطب نمایان شد که پیمان جبلی به عنوان رئیس سازمان صدا و سیما به آن اشاره کرد. این برای اولین بار اتفاق میافتاد که مسئولی در رسانه ملّی این موضوع را مورد تأیید قرار دهد و دربارهاش صحبت کند.
◽️کارهایی که این روزها با طرح (سیناپس) آن و وابستگی زیاد از حد به فضای مجازی در بسیاری از کارهای امروز دیده میشود. عدم توجه به نیازهای مخاطب و جامعه و شتابزدگی در تولید علتهای دیگر ضعف در سریالسازی است. تلویزیون در عرصه ساخت سریال انگار مخاطب را فراموش کرده که هر بار به سراغ فیلمنامهها و سوژهها و موقعیتهای تکراری میرود. انگار فراموش کردهاند که امروز مخاطب با رسانهها و مدیومهای مختلفی روبرو است و اگر خوراکِ مناسب و متناسب با ذائقه سختگیرِ امروز مخاطب تهیه نشود، مردم کماکان رسانههای دیگری را برای تماشا انتخاب میکنند.خطر بسیاری جدّی است اگر به نظرات مردم اهمیتی داده نشود و با این روند و اتکا به چند تهیهکننده، فیلمنامهنویس و حتی گروه عوامل، سریالهای تلویزیون همینطور از جامعه و مخاطب دورتر میشوند.
ایرج محمدی یکی از تهیهکنندگان قدیمی سریالهای مناسبتی با اشاره به اینکه باید این تفکر نهادینه شود که کم بسازیم اما خوب بسازیم، تأکید کرد:
◽️اگر "خانه به دوش"، "متهم گریخت" و حتی کارهای دیگر دوباره پخش میشوند و مورد استقبال مخاطب قرار میگیرد باید به واقعیت این اتفاق نه چندان مبارک پی ببریم؛ درست است که مخاطب از رسانه ملی حمایت میکند اما حقیقتاً یا فیلمنامهها ضعیف هستند و یا دیگر عوامل فیلم از جان و دل مایه نمیگذارند. به نظرمن بایستی به کیفیت کار بیشتر احترام گذاشت و امروز شاهد افزایش حجم آثار هستیم. مجموعه عوامل فیلمساز و تهیهکنندگان ما باید این شعار را در عالم دنیای تصویر نهادینه کنند که کم بسازیم ولی خوب بسازیم. آن وقت میبینیم که این آثار هم به محض تکرار برای مردم خاطرانگیز و لذتبخش خواهد شد.
◽️ من به عنوان یکی از تهیهکنندگان قدیمی تلویزیون همه مشکلات در سریالسازی را از طرف فیلمسازان و تهیهکنندگان نمیدانم، چرا که هیچ نهاد، ارگان و سازمان مربوطهای از جریان آموزش و پرورش حوزه بازیگری، کارگردانی و حتی نویسندگی حمایت نمیکنند. دانشگاههای مربوط همه خصوصی شدهاند و استعدادهایی که بضاعت مالی مناسبی ندارند نمیتوانند از این فضاهای آموزشی و پرورشی بهره لازم ببرند. بایستی برای شکوفایی بهتر و اقدام مناسب در جهت رونق سریالسازی تلویزیون برنامهریزی بهتر و اصولیتری داشته باشیم.
◽️اگر درباره سریالها و کارهای قدیمی پرطرفدار و پربیننده صحبت میکنیم حتماً همهچیز فارغ از فیلمنامه، به تهیهکننده، کارگردان و عواملِ کارها برمیگشت. همه عزمشان را جزم میکردند تا یک اثر خوب خلق شود. اما امروز همهچیز به بحثِ معیشت و دستمزد محدود شده و جایِ آن نگاه فرهنگی و هنری به کارها را گرفته است.الان به خاطر تعدد کارها در مدیاهای مختلف، رقابت اقتصادی بیشتر شده تا رقابتِ فرهنگی و هنری! کجا پول بیشتر میدهند به آن سمت میروند؟ این یک ناهنجاری در صنعتِ تصویر ما به وجود آورده، چگونه این ناهنجاری را برطرف کرد. اگر ترازوی اقتصادی هر اثر هنری را با ترازوی فرهنگی و هنریاش تراز کنیم این اثر موردِ پسند مخاطب خواهد شد و در واقع به ماندگاری میرسد. از نظرمن تلویزیون میتواند به عنوان فراگیرترین رسانه و مدیا، اثرگذاری بیشتری داشته باشد اگر این تراز را درست هدایت کند.
◽️ وقتی جایگاه نویسنده در تقسیمِ دستمزدهای یک پروژه آنقدر پایین میآید که کفاف زندگیاش را نمیدهد آن نویسنده به یک باره در چند پروژه حاضر میشود و طبیعتاً نمیتواند اثرِ خوبی را خلق کند. آن فکر در چند زمان و چند دنیای مختلف کار میکند و نمیتواند متمرکز و درست، فیلمنامه را پیش ببرد. کارگردان هم به خودش فرصت نمیدهد بلافاصله در کار بعدی حاضر میشود و آن فرصت مطالعه و شکل دادن نگاهی جدید را در واقع از خودش دریغ میکند. همین نکات است که باعثِ تنزل در کیفیت آثار میشود.
@roshana_esfahan