⭕️ خدای آن سوی اروند همان خدای این سوی اروند است
🔻 «همّت و شجاعت لازم داریم. این را بعضی مسئولان بخشهای مختلف ندارند ... خیلی کار میتوانیم بکنیم بهشرطی که بخواهیم و از ورود به مشکلات هراس نداشته باشیم ... جهش تولید یک آرزو و شعار نیست، کاملاً عملیاتی است ... بلای مهم، چشم دوختن به خارج است. میدانم، میبینم، میشنوم، گزارش میرسد به ما بعضی از این کارها انجام نمیگیرد چون مدیر مربوطه منتظر گشایش از بیرون است. این کار را انجام نمیدهد چون منتظر است از خارج گشایش صورت گیرد. بنا را بر این بگذارید که بنا نیست گشایشی صورت بگیرد!»
🔹 روایت سایت رهبرانقلاب از جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی و بیانات رهبر انقلاب در این جلسه:
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=46899
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#ساعت_شش با روشنا
📌 4سناریوی احتمالی دولت بایدن در مواجهه با ایران هستهای
🔹موضوع شکلگیری دولت آینده آمریکا با حضور بایدن در کاخ سفید در نشستی با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس بحث و بررسی شده است. در این نشست 4 سناریو مطرح شده است.
🔹اول این که آمریکاییها بدون قید و شرط به برجام بازگشته و بایدن با یک فرمان اجرایی از بازگشت آمریکا به برجام خبر میدهد اما در عمل اقدامی نمیکنند و صرفا ضرورت مذاکرات را دنبال میکنند.
🔹بنابراین با این ترفند هیچ گشایشی صورت نمیگیرد زیرا موضوع اعلام برگشت به برجام با موضوع اعمال و اقدام مبتنی بر برجام هم موضوع دیگری است.
🔹دوم اینکه با تشکیل دولت بایدن، یک راه تنفسی برای دولت ایران فراهم میشود. مثلا با موافقت آمریکاییها درخواست وام 5 میلیاردی ایران از بانک جهانی اجرایی شود. در این حالت دولتیها خواهند گفت که گام های اعتمادسازی از سوی آمریکا برداشته شده است!!!
🔹سناریوی سوم این که آمریکاییها به صورت مشروط به مذاکرات برگردند و بگویند علاوه بر برجام، باید درباره مسائل موشکی و منطقهای هم گفتوگو شود.
🔹سناریوی آخر هم این که آمریکاییها اصلا به برجام باز نگردند و اروپا به صورت نیابتی برای ایران پیام بیاورد و برای آمریکا پیام ببرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ
💠 ماجرای سوغاتی ویژه شهید علیمحمدی برای #شهید_فخری_زاده
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📝ظریف و گرای تحریف
👤 کبری آسوپار
🔻انکار خطایی که کردهایم، خود خطایی دیگر است؛ گرچه در عالم سیاست، بسیاری اوقات این انکار را با توجه به مختصات شرایطی که در آن بیان میشود، میتوان عقب نشینی و یا نوعی جبران اشتباه دانست. اما نسبت دادن خطایی که خود کردهایم به منتقدان و مخالفان سیاسی، بی آنکه دلیلی برای آن داشته باشیم، نه رنگ عقب نشینی دارد و نه مقدمه جبران است، بلکه عین بی اخلاقیست.
🔻محمدجواد ظریف در گفتگویی با یک سایت خبری مدعی شده که «بعضی دوستان میروند و به امریکا گرا میدهند که با ما بهتر میتوانید کار کنید. ما که سکوت میکنیم، دلیل نمیشود متوجه این گراها نیستیم. من کسی را متهم نمیکنم، ولی میدانم و خبرش را بهم میدهند که گفتهاند اینها در قدرت نمیمانند و قدرت اینها چند روزه است.»
🔻سخنان ظریف البته اتهام زنی کلی و ادعایی بی سند است، گرچه که با عبارت «من کسی را متهم نمیکنم» بخواهد به آن رنگ اخلاق بزند. از قضا اگر فردی خاص را متهم میکرد، اخلاقیتر بود تا آنکه یک عبارت کلی «بعضی دوستان» را بکار ببرد و انگشت اتهام را به سمت همه ببرد. البته آن وقت کار او سخت میشد و صدای همان فرد خاص بلند میشد و دیگر ظریف نمیتوانست همین طور راحت از بار مسئولیت ادعایش، شانه خالی کند.
🔻با این همه، بیایید فرض کنیم ظریف راست میگوید و کسانی از مخالفان او به آمریکا گرا دادهاند؛ در این صورت، مخالفان ظریف تازه شدهاند مثل خود ظریف. ظریف گرچه در ادامه ادعایی که طرح کرده، میگوید که: «اینجاست که فکر میکنم سیاست خارجی نیاز دارد که منسجم باشد، اینجاست که فکر میکنم ما با خارجی که طرفیم، یک نفر واحد باید تلقی شویم. شخصا وقتی به خارج از کشور میروم، همان اندازه که از همکارانم دفاع میکنم، از کسانی که علیه من حتی اتهام میزنند نیز دفاع میکنم.» اما به نظر میرسد مستنداتی را که اثبات میکند او چگونه در مواجه با خارجیها، سخن از منافع جناحی گفت و یا چطور توییتی زد که انتخابات ایران را به مذاکرات آژانس گره بزند، فراموش کرده است! یادآوری برخی مواضع و اقدامات ظریف، اول برای خود او و بعد برای افکار عمومی مفید خواهد بود:
🔻اول، مهر ماه ۹۳، محمدجواد ظریف در پاسخ به هاله اسفندیاری در شورای روابط خارجی آمریکا میگوید که «اگر غربیها قدر فرصت ایجاد شده را ندانند و با دولت آقای روحانی توافق نکنند، مردم ۱۶ ماه بعد در انتخابات مجلس پاسخ آنها را با رای دادن به جریانات غرب ستیز خواهند داد.» ظریف گرچه مدعی شد سخنانش به درستی ترجمه نشدهاند، اما انتشار فیلم سخنانش نشان داد که چنین جملاتی را گفته است. جالب آنکه ظریف در پاسخ به سئوالی دیگر، اشاره میکند که در سال ۲۰۰۵ به دلیل کارشکنیهای صورت گرفته در مذاکرات، مردم به رئیس جمهوری متفاوت (احمدی نژاد) رای دادند و در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!
🔻دوم، ظریف گرچه میخواهد موضع نادرستش در شورای روابط خارجی را با بهانه ترجمه نادرست توجیه کند، اما او پیشتر و پس از مذاکرات وین نیز در توییتی همین نکته را نوشته بود: «بازگشت از وین پس از مباحثات سخت. توافق شدنی است. نیاز است که توهمات کنار گذاشته شود. نباید مانند سال ۲۰۰۵ فرصت از دست برود.» ۲۰۰۵ سالی بود که اصلاحطلبان انتخابات ریاستجمهوری را پس از آنکه ۸ سال دولت اصلاحات بر سر کار بود، باختند و روندی که در مذاکرات سعدآباد آغاز کرده بودند، به پایان رسید. لذا گزافه نیست که بگوییم ظریف برای پیشبرد مذاکرات خارجی همواره چشم به داخل داشته و برای بردن انتخابات داخلی، چشم امید به عملکرد مناسب خارجی.
🔻سوم، انتشار ویدئویی از گفتگوی غیررسمی ظریف و محمد البرادعی، رئیس وقت آژانس انرژی اتمی که به شکلی غیررسمی نشسته و صحبت میکردند، نشان داد که ظریف چگونه در تعامل با خارجیها پیگیر منافع جناحی داخلیست. این سخنان او با البرادعیست: «بسیاری از کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری (۱۳۸۴) از شکست مذاکرات ما سود میبرند. آنها موفقیتی در این گفتوگوها نمیبینند، از طرفی آدمهای پرنفوذی هم هستند. اعتبار اروپاییها و مذاکرهکنندگان ایرانی هر دو در ایران از دست رفته است. این تنها مشکل اعتماد به آنها نبود؛ این مشکل اعتماد به جبهه ما هم بود. اعتماد به نوع اعتبار ما در خانه.»
🔻ظریف در گفتگوی اخیرش میخواهد تحریف کند؛ میخواهد آنچه را که خود انجام داده، به «برخی» نسبت دهد که معلوم نیست کیستند و کجا گرایی به دشمن دادهاند. هر چه ادعای او در گرا دادن مخالفانش به آمریکا بی سند است، اما صحبت ما در گرا دادن ظریف به بیگانگان مستند است. هنوز آن گرا دادنها فراموش نشده، باب تحریف باز کردهاند. اما مستندات موجود است و اینترنت، حافظه مردم نیست که فراموش کند، فقط یک جستجوی ساده لازم دارد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
دانشجوی آرمانگرا.rar
7.3M
#مجموعه_پوستر |سیر نمایشگاهی دانشجوی آرمانگرا
🔹 در آستانه 16 آذر؛ مناسب برای نمایشگاه های فرهنگی بسیج
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خارج برای یک ایرانی اُسکُل،یعنی جایی که آدم به همه آرزوهایش میرسه!
بطوریکه اگر خود خارجیها یا ایرانیهای مقیم خارج،این موضوع رو انکار کنن، این اسکلها میگن:
اگر خارج بده،چرا خودت اونجایی؟
یا میگن:
این حرفها رو میزنن ما نریم خارج مبادا جاشون تنگ بشه!
#طنز
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔹واکنش مجدد روحانی به مجلس: "بگذارید آنهایی که تجربه موفق دارند و در دیپلماسی بارها آمریکا را درسازمان ملل شکست دادند، کارشان انجام بدهند."
پ ن: فقط در ۷سالِ پرونده هستهای در دولتِ روحانی، تمام اقتصاد خوابانده و فلج شده! بگذریم ازسعدآباد و...
حالا روحانی از کدام تجربه موفق میگوید؟!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#عکس_نوشت |یادگار علامه و شهید مطهری
🔸 رهبر معظم انقلاب: گر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیتهایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر میکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♦️اینفوگرافیک|بودجه ۱۴۰۰ زیر ذره بین
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | شمشیر داموکلس
◽️حذف فیزیکی دانشمندان توسط سرویسهای اطلاعاتی #آمریکا و #اسرائیل روشی است که به کشورهای غرب آسیا محدود نمیشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔖پوسترهای تبلیغاتی حزب جمهوری اسلامی برای همهپرسی قانون اساسی
🔸با تأکیدات امام خمینی، مجلس خبرگان قانون اساسی پس از سه ماه فعالیت، کار تدوین قانون اساسی را در ۲۴ آبان ۱۳۵۸، به پایان رسانید. روزهای ۱۱ و ۱۲ آذر، به رأیگیری در مورد قانون اساسی تدوین شده، اختصاص یافت، همهپرسی برگزار شد و با ۹۹/۵ درصد آرای موافق شرکتکنندگان، به تصویب نهایی ملت ایران رسید.
🔸حزب جمهوری اسلامی از جمله احزاب فعال در این زمینه بود. پوسترهای تبلیغاتی حزب جمهوری یکی از انواع تبلیغات برای برگزاری همهپرسی قانون اساسی بود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️ 42 درصد آمریکاییها به واکسن کرونا اعتماد ندارند!
نظرسنجی گالوپ و روایت نیوزویک از مشکل جدید دولت آمریکا
⭕️در حالی که دو شرکت بزرگ تولید دارو یعنی مدرنا و پیفایزر خبر از موفقیت 95 درصدی آزمایش واکسن تولیدی در آزمایشگاههای خود دادهاند، مشکل جدیدتری پیش روی دولت آمریکا پدیدار شده است. به رغم موفقیتهای آزمایشگاهی در تولید واکسن، بیاعتمادی آمریکاییها به کارایی واکسنهای پیشگیری کرونا موضوعی جدی است. اقناع آمریکاییها برای دریافت واکسنها که از مرحله آزمایشگاهی تا توزیع عمومی کمتر از یک سال وقت میگیرد، ذهن سیاستگذاران را به خود مشغول کرده است.
1️⃣براساس اعلام مجله نیوزویک، نخستین دلیل این بیاعتمادی، فرهنگ سیاسی مسمومی است که جامعه را دوقطبی کرده است. تا جایی که دموکراتها بیش از جمهوریخواهان آمادگی دریافت واکسن دارند.
2️⃣تعلل یا تأخیر در تحویل واکسن خلاف تاریخ اعلام شده، دومین دلیل این بیاعتمادی است. از میان مخالفان دریافت واکسن، 37 درصد در زمانبندی تولید و توزیع واکسن تردید دارند، 26 درصد میخواهند ببینند آیا واکسن واقعاً ایمن است، 12 درصد به صورت کلی به واکسیناسیون اعتقاد ندارند، 10 درصد میخواهند کارایی واکسن را ببینند و 15 درصد به دلایل دیگر از جمله ضروری ندانستن دریافت واکسن یا به خاطر گرایشات سیاسی تمایلی به دریافت واکسن ندارند.
3️⃣شیوع ویروس کرونا، زمینه تقویت تئوریهای توطئه را فراهم کرده است. این تئوریها سبب تردید افکار عمومی در کارایی واکسنهای تولیدی میشوند و به ویژه باعث میشوند در مورد ایمنی زیستفناوریهای جدید تلقیهای نادرستی شکل گیرد. سناریوی وحشتناک در مورد آمریکا این است که مثل آنچه در مورد ابولا در سال 2014 در آفریقا رخ داد، آمریکاییها بروز کرونا را طبیعی ندانند و به دنبال مصونیت از این بیماری از روشهای غیرمعمول یا پیش پا افتاده باشند.
⭕️مطابق اعلام دکتر آنتونی فائوچی، رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری عفونی آمریکا، برای متوقف ساختن ویروس کرونا در آمریکا نیاز است سه چهارم افراد یعنی 85 درصد واکسن دریافت کنند و اگر این رقم به 50 درصد برسد، عملاً کار مشکل خواهد شد.
#افول_امریکا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir