🔴برخی رسانه های با نشر عکس های قدیمی در حال لاشخوری اند
✅کانال پرسمان اقتصادی
https://eitaa.com/darayekam
همانگونه که در پستهای گذشته گفته هدفی که ایران در پاکستان زد بسیار مهم بود و به عبارت سادهتر ایران با این حمله جان دهها نفر از شهروندان و مرزبانان خود را نجات داد چرا که حمله درست زمانی صورت گرفت که تروریستهای وابسته به آمریکا و انگلیس تجمعی را در آن نقطه برای اقدام خرابکارانه در مرز و در داخل ایران تشکیل داده و اصلیترین سرکردههای آنها نیز در این جلسه حضور داشتند. تروریستهای تکفیری و جدایی طلب ضد ایرانی که دستشان به خون شهروندان کشورمان آلوده بود به صورت اساسی هدف قرار گرفته و تنبیه شدند. با این حال در مورد تلفاتی که به آنها وارد شد هیچ صحبتی به میان نمیآورند.
ایران برای حمله به این تروریستها از موشکهای سنگین و پهپاد در تعداد قابل توجهی استفاده کرد و در ضمن در دو نوبت هم این حمله صورت گرفت که باعث وارد آمدن هزینه سنگین برای تروریستها و حامیان آنها شد.
🔰تطهیر غرب با هواپیماهای برجامی
✴️رسانه های اصلاحطلب و سازندگی در موج خبری و تحلیلی، موضوع لغو قراردادهای هواپیمایی را به گونه ای انتقال دادند، که القا نمایند مقصر اصلی در لغو این قراردادها دولت سیزدهم می باشد.
🔸اما واقعیت ماجرا چیست؟
1⃣بعد از توافق برجام در سال ۲۰۱۵ و تعلیق تحریمهای اقتصادی، شرکت هواپیمایی ایرانایر قرارداد خرید ۲۰۰ فروند هواپیما را با بوئینگ امریکا، ایرباس اروپا و شرکت فرانسوی- ایتالیایی ایتیآر به امضا رساند.
2⃣در مدت سه سال اجرای برجام ( تا خروج واشنگتن از برجام)، از این قرارداد تنها ۲ فروند ایرباس A۳۳۰، یک فروند ایرباس A۳۲۱ و ۱۳ فروند ای تی آر( از طریق شرکتهای خصوصی) وارد شد. این واردات قطره چکانی و همراه با شروط فراوان که واشنگتن در مذاکرات متعدد، واگذاری مابقی هواپیماها را منوط به مسائل خارج از توافق می نمود، همیشه به عنوان دستاویز برجامیون برای تطهیر بدعهدی غرب استفاده می شد.
3⃣ نکته مهم در توافق ایرباس این بود که این توافق به دریافت مجوز صادرات از سوی دولت آمریکا مشروط بود؛ زیرا در ساخت هواپیماهای ایرباس، قطعات ساخت آمریکا به کار رفته است و مطابق قوانین تحریم ها، صادرات تجهیزات به ایران در شرایطی امکان پذیر بود که زیر ده درصد از قطعات آن آمریکایی باشد.
4⃣این قراردادها، با صدور مجوز اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) منعقد شده بود و در مرحله اول تا پایان ۲۰۲۰ اعتبار داشت و قرار بود طی مذاکراتی در این سال، برای سالهای بعد نیز تمدید شود؛ اما بهدنبال مخالفت و کارشکنیهای امریکا، این مجوزها در ۸ می۲۰۱۸ لغو شد.
5⃣ایران همانگونه که باوجود نقض معاهده برجام از سوی آمریکا، به این معاهده پایبند ماند و به مقابله با کارشکنیها براساس مفاد همین معاهده پرداخت، در مورد قراردادهای خرید هواپیما نیز خود را از قرارداد خارج نکرد و بهخصوص در قرارداد با ایرباس که بخش اندکی از آن اجرا شده بود، براساس سیاست کلی، این قرارداد را حفظ کرد. اما طرف مقابل از اجرای قرارداد تمکین نمی کرد.
6⃣ از طرفی شرکت ایرباس طبق قرارداد، در پشتیبانی و تأمین قطعات و بهروزرسانی آنها متعهد بود، اما هیچ گاه به اجرای آن پایبند نبود. از همین جهت بخشی از این هواپیماهای برجامی به دلیل نبود قطعات تعویضی؛ زمینگیر شدند.تصور کنید اگر همه این هواپیما ها وارد می شد و توسط ایرباس تامین قطعه و بروزرسانی نمی شدند، چه اتفاقاتی حاصل می گردید.
🔚جمعبندی اینکه ادامه قراردادهای هواپیمایی با خروج امریکا از برجام و وضع تحریم های جدید، عملا غیر ممکن شد و واشنگتن از آن به عنوان ابزاری جهت تحمیل خواسته های خود به تهران استفاده می کرد. و دولت سیزدهم نیز در آن هیچ نقشی نداشت.
اما برجامیون به دلایل حزبی و سیاسی، و تعهد در پرستش غرب، با تحلیل وارونه به دنبال مقصر نمایی از ایران هستند.
✅کانال پرسمان اقتصادی
https://eitaa.com/darayekam
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.....زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند .
یاد شهدا معنویت و نورانیت همراه دارد .
✅ تصمیم پاکستان برای تحکیم روابط با ایران
کمیته امنیت ملی پاکستان و کابینه دولت این کشور با ابراز تمایل خود جهت کاهش تنش با ایران، تصمیم گرفت که روابط خود با ایران را از نو احیا کند.
نشست کمیته امنیت ملی پاکستان با حضور نخست وزیر، وزیر خارجه، فرماندهان نیروی زمینی هوایی و دریایی، رئیس سازمان اطلاعات و وزیر کشور امروز با هدف بررسی وضعیت جاری در مناطق مرزی با ایران تشکیل جلسه داد.
در این نشست پس از توضیحات نهادهای مربوطه در مورد تنشهای جاری، وضعیت بوجود آمده مورد بررسی قرار گرفت.
پس از این جلسه طولانی مدت، نشست کابینه دولت پاکستان نیز با هدف تایید مصوبات کمیته امنیت ملی برگزار شد و تمامی تصمیمات اتخاذ شده مورد تایید قرار گرفت.
اتمام حجت مقام معظم رهبری درباره مجلس به نیروهای انقلابی و ... چه بوده است ؟
سخنان مقام معظم رهبری در سالهای 1399و 1400و1401و1402در مورد مجلس یازدهم
رهبر معظم انقلاب : از آغاز کار این مجلس عده ای برنامه ی شان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان دهند ما گفتیم مجلس انقلابی یه عده ای خوششون نیومد ولی ما حقیقت رو گفتیم.
مقام معظم رهبری مکررا در چهار سال پیاپی دیدگاه مثبتشان را نسبت به مجلس کنونی بیان کردند.
متاسفانه به جای اینکه انقلابیون یکصدا قوانین بسیار مهم که مجلس تصویب کرده را شرح دهند تا کارآمدی مجلس و درستی تمجید های رهبری از مجلس ، برای مردم ثابت شود عده ای به اسم انقلابی با تخریب مجلس انقلابی درست در تقابل با رهبری عمل میکنند و زمینه ی پیروزی غربگرایان را در انتخابات آتی فراهم میکنند . باید توجه کنیم که ما داریم در مورد عملکرد قوه ی مقننه قضاوت میکنیم یعنی قوه ی قانون گذار پس وظیفه ی اصلی مجلس وضع قوانین مناسب برای آینده ی کشور هست که در مجلس کنونی به خوبی انجام شده است قوانینی که مجلس تصویب کرده مخصوصا قوانین جامع و راهبردی آن بسیار سودمند و راه گشاست به عنوان مثال قوانین جوانی جمعیت و اقدام راهبردی و جهش تولید دانش بنیان و جهش تولید مسکن و تسهیل صدور مجوز های کسب و کار و مالیات از خانه های خالی و اصلاح ساختار بانک مرکزی و بسیاری از قوانین مهم دیگر که در مجلس کنونی تصویب شده اند تاثیر مثبت به سزایی در آینده ی کشور دارند.
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۳۶ قرآن کریم شامل آیات ۵ تا ۱۴ سوره مبارکه یوسف
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِذا اَحَبَّ اَحَدَکُم اَن یُحَدِّثَ رَبَّهُ فَلیَقرَءِ القُرآنَ» هرگاه یکی از شما دوست بدارد با پروردگارش سخن بگوید، قرآن بخواند. (کنزالعمال ۱/۵۱۰)
🎙استاد: پرهیزگار