🔢 بازنمایی بیحجابها در ناواقعیّتهای رسانهای
1⃣ آخرین و جدیدترین کجروایتِ جریان سکولار و غیرانقلابی از حسّاسیّت نسبت به حجاب این است که مواجهه با بیحجابها در جامعه، موجب ایجاد «شکاف اجتماعی» و «قطبیشدن جامعه» و «دستهبندیشدن مردم» میشود و در نتیجه، هم سبب «تقابل مردم با حاکمیّت» میشود و هم سبب «نزاع مردم با یکدیگر».
بنابراین، باید از کنار مسألۀ بیحجابی «عبور» کرد و نسبت به آن «حسّاس» نبود.
تاکنون بحث بر سر این بود که آیا دولت اسلامی میتواند مردم را به حجاب، «الزام» کند و برای بیحجابها، «منع قانونی» و «مواجهۀ حقوقی» در نظر بگیرد یا خیر، امّا در اینروایت جدید، سخن دربارۀ این است که گذشته از مباحث نظری و فقهی، «واقعیّت اجتماعی» نشان میدهد که اصرار بر این امر، جامعه را «پارهپاره» و دچار «قطببندی درونی» میکند.
در اینروایت، مصحلت «حفظ انسجام اجتماعی» در برابر مصلحت «حفظ حجاب در عرصۀ عمومی» قرار داده شده و ادّعا شده که اکنون در موقعیّت چنین تزاحم و تعارضی قرار داریم و بهناچار باید از مسألۀ بیحجابی، «عقبنشینی» کنیم و جامعه و سبک زندگی را همانگونه که هست، بپذیریم.
2⃣ اگر استدلال یادشده را بپذیریم، باید از هر ارزشی که پارهای از جامعه به آن معتقد نیست یا التزام عملی به آن ندارد، بهآسانی «عبور» کنیم و حکم شرع را «نادیده» بگیریم، درحالیکه ادّعای انقلاب اسلامی، «تحقّق ارزشهای اسلامی در ساختار جامعه» بود، و نه عقبنشینی از شرع بهنفع عرف.
همچنین در برابر هر امر ضدّارزشی که «مطالبۀ اجتماعی» برای آن وجود دارد، باید «دین» را فراموش کنیم.
چنین انفعالی، هیچ حدومرزی ندارد و دولت اسلامی باید در برابر واقعیّت اجتماعی، مسیر «تساهلوتسامح» را انتخاب کند و «رضایت اجتماعی» را نسبت به «احکام دین»، اصل فرض نماید.
دراینمیان، پیشنهاد نمیشود که اگر در برابر برخی احکام دینی، مقاومت اجتماعی وجود دارد، باید چارهای برای «اقناع و همراهسازی جامعه» اندیشید و در پی «بازسازی ذهنیّتِ جمعیِ تحریفشده» بود، بلکه بیدرنگ و مشتاقانه، «انفعال» و «عقبنشینی» تجویز میشود.
بهاینترتیب، ازیکسو، «ذهنیّت جامعه»، دستمایۀ تحریفگری خواص اِغواگر قرار میگیرد و به ارزشها بدبین میشود، و ازسویدیگر، همین تغییر نگرشی، به اهرمی برای «فشار بر حاکمیّت» تبدیل میشود تا بهتدریج، سکولار شود.
بهبیاندیگر، در اینجا واقعیّت اجتماعی به یک «واسطۀ پیشبرنده» برای سکولاریزاسیون تبدیل شده است.
3⃣ امّا آیا واقعیّت اجتماعی در ایران، اینگونه است که از ارزشهای دینی عبور کرده باشد؟
آیا بخش عمدهای از مردم، ارزشها را برنمیتابند و سکولار شدهاند؟
آیا عفّت و پاکدامنی و حیاء و نجابت در جامعۀ ایران، مهجور شده است؟
یا ایننسبتها، «کجروایتها»یی برای شکلدهی به ذهنیّت جمعی است؟
بهعبارتدیگر، آیا بهجای فهم و توصیف خودِ واقعیّت اجتماعی، «تفسیرهای پیشساخته» و «برداشتهای مصنوعی» به ذهنیّت جمعی خورانده میشوند و «روایت رسانهای» در حال غلبهیافتن بر «واقعیّت اجتماعی» است؟
برخلاف این فضاسازیهای دروغین و آغشته به تحریف، متن واقعیّت اجتماعی در ایران، همچنان آمیختۀ با دینداری و ارزشها است و هرگز بهسوی تجدّد و سکولاریسم گذار نکرده است.
کافی است به «اَبَرواقعیّتهای اجتماعی» که همگان را مسحور و متحیّر میسازد بنگریم تا حقیقت نهفته در وجدان جامعۀ ایران را دریابیم.
ازاینرو، باید گفت؛ «بخش عمدهای از جامعۀ ایران»، همچنان به ارزشها وفادارند و به سبک زندگیِ دینی باور دارند.
در کدام دورۀ تاریخی، «همۀ مردم» در مرتبۀ عالی از دینداری قرار داشتهاند که بتوان اکنون از جامعۀ ایران چنین توقعی داشت؟
دینداری در مقام تحقّق و تعیّن، «درجات» و «مراتب» متنوّع دارد و نباید با استناد به برخی «بیرونزدگیها» و «لغزشها»، به فروافتادن جامعۀ ایران به سکولاریسم حکم کرد.
بدینجهت، بسیاری از دختران و زنانی که تقیّد ظاهری و پوششی به حجاب شرعی ندارند، «توصیهپذیر» و «منعطف» هستند و میتوان با «گفتمانسازی» و «تربیت» و «اصلاح شناختی»، سبک پوشش آنها را دگرگون کرد.
این روند، با هیچگونه «مقاومت جدّی و چالشی»ئی روبه رو نخواهد شد و تنها محتاج ایجاد فضای ارزشی و مبتنی بر چهارچوبهای گفتمانی و قانونی در جامعه است.
4⃣ در عینحال، یک «اقلیّت معارض و دینگریز» نیز در جامعه وجود دارند که بسیار اندک هستند، امّا در روایتها، برجسته و بزرگ، بازنمایی میشوند؛ چنانکه اینگمانه در ذهن شکل میگیرد که گویا اینان «برآیند جامعۀ ایران» هستند، امّا حقیقت این است که اینان در «روایت»، اکثریّت هستند نه در «واقعیّت!»
قدرت روایتسازی و خود را با صدای بلند بیانکردن، موجب پیدایی تخیّلِ مرعوبانه و منفعلانه نسبت به واقعیّت اجتماعی شده است. مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باید #حجاب وجود داشته باشد
❗️گناه بی حجابی که از #غیبت بزرگتر نیست!
🔸حرام کوچک و بزرگ نداره!
❌حکومت اسلامی موظف است در مقابل حرام اجتماعی بایستد.
▪️سخنان رهبر انقلاب درمورد #قانون_حجاب
https://eitaa.com/roshana_nkh
گاهی تصمیم شما
روی سرنوشت دیگران هم اثرگذار هست.
▫️عکس بدون شرح ومفهومی ⇩
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍دیروز پوتین بر خلاف پروتکلهای شخصی خود، سوار بر خودروی رئیسجمهور ایران به دیدار رهبر انقلاب رفت
https://eitaa.com/roshana_nkh
اهمیت نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه چیست؟ / اتفاق مهمی که در دیدار پوتین و رهبرانقلاب رخ داد
مهدی پیش بین فعال رسانه ای نوشت:
🔻بار دیگر تهران میزبان نشست ۳جانبه ایران، روسیه و ترکیه شده است؛ پوتین و اردوغان به تهران سفر کرده اند. در مورد این سفر حرف های زیادی زده می شود. یکی آن را بزرگترین اتفاق قرن می داند و دیگری بی ارزش می خواند. متاسفانه مثل همیشه در مورد این سفر مهم دعواهای سیاسی و جناحی داخلی پررنگ بوده و کمتر به واقعیت ماجرا توجه می شود.
🔻قدرت؛ تنها و تنها عاملی که باعث می شود یک کشور در عرصه بین الملل به منافع خود دست یابد. عوامل مختلف و زیادی در افزایش یا کاهش قدرت نقش ایفا می کنند. اما در اینجا مسئله ای که برای ما مهم است، ژئوپلتیک یا همان جغرافیای سیاسی می باشد. «دانیل یرگین» مدیر شورای روابط خارجی و انجمن انرژی آمریکا، مسئله انرژی را از مهم ترین مولفه های قدرت برای کشورها می داند. به ویژه آنکه نیاز تمام کشورها روزبه روز به انرژی بیشتر شده و از طرفی دیگر منابع انرژی روزبه روز کمتر می شود.
🔻 یرگین در کتاب خود که از نظر وال استریت ژورنال برترین کتاب سال شده است، معتقد است که با وجود کشف منابع سرشار از نفت و گاز در ایالات متحده، بازهم آمریکا به منابع خاور میانه وابستگی شدید دارد و در دنیای امروز با توجه به گسترش روز افزون چین به عنوان بزرگ ترین مصرف کننده انرژی، کشورهایی که بتوانند فرمان انرژی جهان را در دست بگیرند، برنده هستند.
🔻نیاز به گفتن ندارد که در میان تجارت های جهانی، بیشترین سطح مبادلات در حوزه مبادلات انرژی است. بازهم نیاز به گفتن نیست که ایران ما منبع سرشار نفت و گاز بوده و روسیه نیز در حوزه گاز طبیعی در رتبه نخست جهان قرار دارد و ترکیه نیز با توجه به موقعیتی که دارد، از مراکز مهم انتقال انرژی در جهان است.
🔻سناتورهای آمریکایی در سال ۲۰۱۱ معتقد بودند که تحریم های اقتصادی ایران به ویژه تحریم های نفتی، زمانی خودبه خود دچار فروپاشی می شوند که ایران با توجه به منابع سرشار، به عنوان یکی از بازیگران اصلی انرژی جهانی نقش آفرینی کند.
🔻در این میان ایران در یک همکاری و همبستگی منطقه ای با کشورهای آسیایی علاوه بر اینکه می تواند از شر تحریم ها خلاص شود، می تواند تعیین کننده نرخ مبادلات تجاری انرژی باشد. به زبان ساده؛ ایران می توان بگوید مبادلات انرژی با ارزی غیر از دلار انجام شود. همه می دانند که تحریم ها تنها در صورتی اثرگذار است که دلار به عنوان ارز تجاری مورد استفاده قرار گیرد و زمانی که بتوان از انحصار این ارز آمریکایی خارج شد، دیگر تحریم ها معنایی ندارد.
🔻ایران همیشه به دنبال رهایی از تحریم بوده و بارها راه مذاکره امتحان شد و نتیجه نداد. بد نیست یک بارهم راه تغییرات اقتصادی بین المللی براساس منطقه گرایی را تجربه کنیم. مانند تجربه موفق اتحادیه اروپا...
https://eitaa.com/roshana_nkh
یک خانم با حجاب نامناسب خواست با او عکس بگیرد. از ماشین پیاده شد و با او عکس گرفت.
گفت: باور نمیکردم با من عکس بگیرید. از امروز سعی میکنم حجابم را درست کنم...
تعریف امر به معروف و نهی منکر در ذهن من روش حاج قاسمهاست... محبت و حفظ کرامت انسان...
https://eitaa.com/roshana_nkh
▪️این عکس کاملا نشون میده چه کسی عزت داره و چه کسی ذلت!
ملکسلمان خم شده و دودستی دست بایدن رو گرفته و ولیعدش هم بافاصله مونده کنار
پوتین هم دودستی «دستچپ» رهبر ایران رو با محبت گرفته و کاملا خودش رو رها کرده و رئیسی هم بااقتدار کنار رهبر ایستاده...
قابل توجه سعودی اینترنشنال
💬 مهدیاسدی
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💭 سخنان «مصی علینژاد» در جلسات خصوصی درباره حجاب زنان در ایران!
#حجاب
🇮🇷https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | صدام و خبرنگار
◽️جایزهای که هرگز داده نشد...
◽️صدام: چنان دژ مستحکمی از پدافند هوایی ساختیم که هیچ هواپیمایی نمیتونه نزدیک بشه... دو ساعت بعد....
◽️به مناسبت فرارسیدن ۳۰ تیر ماه، سالروز شهادت عباس دوران.
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: کشف حجاب علنی برای حکومت اسلامی تکلیف ایجاد میکند/ حکومت موظف است دربرابر حرام بایستد
🔹پولهای زیادی خرج میکنند و از صدها رسانه استفاده میکنند تا روی هویت زن مسلمان اثرگذاری کنند، اما نتیجهاش فریبخوردن چند دختر میشود.
🔹چیزی که بنده را حساس میکند این است که گاهی خواص بحث حجاب اجباری را مطرح میکنند. عدهای نادانسته خطی را دنبال میکنند که دشمن با آنهمه تلاش نتوانست.
https://eitaa.com/roshana_nkh
❌ حالا که بحث #حجاب تو فضای مجازی مطرح شده، خوبه یکبار دیگه سخنان ۳ سال پیش رهبری در جمع فعالان عفاف و حجاب رو مرور کنیم!
لازم به ذکر است این سخنان هیچ گاه از درگاه های رسمی دفتر رهبری منتشر نشد و همان زمان به نقل از یکی از حاضرین در جلسه در چند کانال تلگرامی منتشر شد!
"مسئله حجاب و عفاف را نمی توانیم در عداد مسائل مهم دیگر قرار دهیم بالاتر از آنهاست، من مسأله را اینجوری میفهمم.
مسئله #حجاب و عفاف خیلی مهم است... دستگاههای دولتی برخی عقیده ندارند، بعضی تنبلی می کنند، بعضی هم می ترسند و وارد نمیشوند.
باید با وجود موانع حرکت کرد، از موانع عبور بکنید، هر چه زحمت آن بیشتر اجر آن هم بیشتر... در مسئله #حجاب عقب نشینی وجود ندارد، عقب نشینی نکنید... مطلقاً این مسئله ای نیست که تراجع و عقب نشینی داشته باشد...
حضرت امام در مسئله حجاب قاطع وارد شد، اگر این نمیشد بسیاری از خیرات و برکات که امروز به آن افتخار میکنیم وجود نمیداشت، این همه جوان خوب در دفاع مقدس، این همه زن مؤمنه پشت جبهه، این همه تلاش سیاسی عظیمی که زنان خوب مؤمن ما انجام می دهند...
اگر حجاب در کشور ما به این شکل الزامی و قانونی وجود نداشته باشد مطمئن باشید وضع حجاب در این کشور از همه کشورهای دیگر من جمله ترکیه بدتر خواهد شد!من قبول نمی کنم بعضی در مورد مسأله حجاب دچار تردید شده باشند... ممکن است افراد در مسائل مبنایی نظر دیگری داشته باشند
خود شما هیئت اندیشهورز و کانون مرکزی فکری تشکیل دهید. در مورد تفکرات مبنایی و چگونگی تبلیغ #حجاب و ترویج عملی و محصولات آن با هم به یک نقطه فکری برسید.
باید مسأله حجاب را ترویج کرد، باید بدانیم چگونه تبلیغ کنیم، راههای تبلیغ را پیدا کنیم!بهترین شیوه تبلیغ هم شیوه های هنری است
تبلیغ ناشیانه ممنوع! بخواهیم ابرو درست کنیم چشمش را کور کنیم!
روی رادیو و تلویزیون و سینما باید کار کرد. ما میگوییم شما فیلمهایی که مروج حجاب است را درست کنید درحالیکه گزارش جشنواره فجر را برای من آوردند دیدم فیلمهایی مورد تشویق قرارگرفته است که ضد خانواده و ضد عفت است!"
✍️ احمد کارامد
https://eitaa.com/roshana_nkh
32.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 کاهش جمعیت و نسل کشی
📺 تولیدات رسانهای زیادی با موضوع #کاهش_جمعیت توسط #هالیوود ساخته شده است که درباره کاهش جمعیت صحبت میکنند. این نشان دهندهی اهداف شوم آنها در آیندهای نه چندان دور میباشد…
#کرونا
#خیزش_جهان
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تولید ایرانی، اسم خارجی
🔸احتمالا شما هم با این پدیده روبرو شدین که یه جنس به نظر خارجی رو برداشتین، اما وقتی دقت کردین دیدین که تولید ایرانه! یا خیلیهامون تجربه اینو داشتیم که از قفسه خرید چیزی رو برداشتیم که توی ذهنمون خارجی بوده، اما بهش که توجه میکنیم میبینیم یه جنس ایرانی با بستهبندی مشابه خارجی هستش.
🔸قسمت بد ماجرا اینه که خیلی از محصولهای ایرانی که بستهبندی مشابه خارجی دارن یا اسم برندشون خارجیه، اتفاقا خیلی هم پرفروش میشن و همیشه این مرغ همسایه است که غازه!
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔺توییت حساب کاربری آیتالله جوادی آملی درباره موضوع حجاب و عفاف
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔰چرا نظام برای حجاب اینقدر هزینه میدهد؟
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین گزارش اتصال صداوسیما به اینترنت در سال ۱۳۷۶ که علی لاریجانی رییس وقت صداوسیما به هاشمی رفسنجانی میدهد
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔴 سلطۀ رسانهای معاندین و هم مخرج نشدن با دشمن!
🔺رهبر معظم انقلاب در طی سخنان خود (هشدار ایجاد نظم نوین جهانی) بر حضور پرقدرت دانشجویان در عرصههای نرمافزاری و سختافزاری تأکید کرده و در جایی نقش مطالبهگری جوانان در پیشرفت کشور در دورۀ کنونی را بیستر دانستند، از مجیزگویی مسئولان برحذر داشتند و در آخر نیز خواستند مطالبهگران و منتقدان از هم مخرج شدن با دشمن خودداری کنند!
🔺امّا این مسئله امروزه به صورت کلی امری گریزناپذیر است!
🔺دین به مظلوم اجازه دادخواهی و به مردم حق پرسش و پاسخخواهی از مسئولان را داده است؛ امّا تا وقتی رسانههای ما در اختیار دشمنان باشند، هر تلاش به حق مظلومان جامعه تعبیر به هم مخرجی با دشمنان خواهد شد!
🔺تعدادی از افراد معتقدی که در تلاش برای ایجاد و گسترش عدل در کشور و انقلاب هستند، در مواجه با #طرح_صیانت احساس ترس کردند که مبادا با وجود این طرح، همین مطالبهگریهایی که در فضای مجازی است از بین برود و خفقان محض رُخ بدهد!
🔺درحالیکه این گزاره اساساً غلط است؛ امروزه افراد فرومایهای که با اعمالشان تیشه به ریشه انقلاب میزنند، برای فرار از پاسخگویی فارغ از اینکه انتقادات امت از اعمال کثیف آنها به حق است، به حربۀ همصدا شدن مسلمانان معترض و دشمنان کافر اجنبی روی میآورند و راهی برای فرار خود از پاسخ دادن میتراشند!
🔺از طرفی لزوم ورود مسلمانان برای جلوگیری از بروز فساد را تقلیل به فعالیت تهمت زننده و افشاگرانه شرعی یا گاهی غیرشرعی افرادی خاص میکنند! و مقولۀ بسیار حیاتی و سازنده در رشد کشورها، یعنی نظارت اجتماعی را ربط به بازیهای حزبی میدهند!!!
🔺بدیهیست با از بین رفتن تسلط رسانهای دشمن و جواب ندادن حربۀ برخی مسئولان برای به حق نشان دادن خود و فرار از پاسخگویی (پوشش ناگریز رسانۀ دشمن از انتقادات مردم)، زمینۀ شکلگیری مباحث عمیق گفتمانی و بیان انتقاد و مشکلات و راهحلها در فضایی به دور از هیاهو و تخریب دشمن به وجود خواهد آمد.
🔺ادامهدار شدن این ابَرفاجعه (تسلط رسانهای دشمن؛ انتقاد به حق مردم از کارها و رفتار کثیف برخی مسئولان؛ پرداخت مغرضانه دشمن به انتقادات به حق مردم باورمند به نظام ---> یکی دانستن مردم و دشمن و بدتر از آن سرکوب مطالبهگران ---> فرار مسئولین از پاسخگویی) تبعات مهلکی برای انقلاب ما و یا هر مدل حکومتی که در آن بیافتد دارد! که یکی از نتایج برچسبگذاری بر انتقادات بهحق مردم، رویگردانی و نارضایتی اجتماعی تصاعدی است!
🔺بهترین جمله، همان است که تا فضای مجازی سالم نگردد، هیچ اتفاق مثبت و امیدبخش اساسی رخ نخواهد داد و اگر هم به استثناء رخ دهد، با ایجاد حواشی رگباری، به کام ملت تلخ خواهد شد!
https://eitaa.com/roshana_nkh
‼️ مباهله؛ آزمایش سخت مسیحیان
💯 مسیحیان پس از پرسش و پاسخ با پیامبر و دعوت رسول گرامی اسلام به مباهله به شور نشستند. سپس بلندپایهترین چهرۀ مذهبی آنان گفت: «فردا نیک بنگرید؛ اگر محمّد صلواتاللهعلیه با سر و صدا و انبوه یاران آمد، نترسید و مباهله کنید امّا اگر خود و خاندانش آمدند، بپرهیزید که گرفتار خواهید شد.»
🔷 فردای آن روز، رسولخدا به وعدهگاه آمد درحالیکه دست علیبنابیطالب علیهالسّلام را گرفته بود و حسن و حسین علیهماالسّلام در پیش روی او راه میرفتند و فاطمه سلاماللهعلیها پیشاپیششان بود.
🔶 نصارا نیز بیرون آمدند درحالیکه اسقف آنها پیشاپیششان بود. هنگامی که متوّجه شد پیامبر صلِّیاللهعلیهوآلهوسلّم با چند نفر آمدند، دربارۀ آنها سؤال کرد، به او گفتند: «این،پسرعمو و داماد و محبوبترین خلق خدا نزد اوست و این دو پسر، فرزندان دختر او از علی هستند و آن بانوی جوان، دخترش فاطمه سلاماللهعلیها است که عزیزترین مردم نزد او و نزدیکترین مردم به قلب او است.»
♦️ پیامبر به حالت خضوع و تضرّع در جایگاه خود نشست. ابوحارثه –اسقف مسیحیان- گفت: «هان ای مسیحیان! هشدارتان باد که این مرد، پیامبر خداست و همچون پیامبران رو به بارگاه خدا آورده است.»
〽️ پس از مباهله منصرف شدند و گفتند: «اگر با این بزرگوار و چهرههای پاک و مصمّم مباهله کنیم، بیم آن میرود که یک مسیحی بر روی زمین باقی نماند.»
📚 شأن نزول آیات قرآن کریم، ص 120 و 121.
📎 #مباهله
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯اثر: فخر جهان
باصدای ناصر اکرمی
تهیه کننده: محمدباقر حمیدی
شعر:ناصر اکرمی
میکس و مسترینگ:محسن یاوری، ناصر اکرمی
💢اجرای این اثر در برنامه زنده ویژه عید غدیر صداوسیمای خراسان شمالی
#عید_غدیر
مرکز آفرینش های فرهنگی هنری معاونت فرهنگی هنری سپاه حصرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی
#ابتکارات
https://eitaa.com/roshana_nkh
🔖برنامه ریزی برای ایفای نقش موثر نوجوان در ماه محرم🏴
در کارگاه👇👇👇👇
🔺 ماه محرم و عرصه شکوفایی نوجوان🔺
✅ ویژه مربیان و فعالین عرصه نوجوان(دختران)
⏰زمان: یکشنبه 2مرداد
⏰ساعت 16:30
☎️جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر نام و نام خانوادگی خود را پیامک کنید.(شرکت در جلسه مشروط به ثبت نام میباشد.)
09919654378📲
☘گروه جهادی-فرهنگی حضرت خدیجه سلام الله علیها☘
بسیج جامعه زنان شهرستان بجنورد
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️حتماببینید.....
♨️بارها در محافل مختلف گفتم و میگم
حجاب #دلیل نمیخواد ،#دل میخواد
برا محجبه موندن باید دلیل بیاریم
نه محجبه شدن « هرچند دلیل داریما »
آفرین به این همه عاطفه
آفرین به این همه غیرت و شجاعت
این چیزی هست که اسلام میخواد ، نه زور و دعوا و درگیری
بیاییم به حرف #حاج_قاسم برسیم ؛
دختر بی حجاب هم دختر ماست
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
https://eitaa.com/roshana_nkh
♻️ اهمیت مسئله اقتصاد در دعاهای امام سجاد (علیهالسّلام)
🔻 رهبر انقلاب: مسئلهی اقتصاد، مسئلهی معیشت مردم، مسئلهی بسیار مهمّی است... امام سجّاد (علیهالصّلاةوالسّلام) در دعا به خدای متعال عرض میکنند: وَ نَعوذُ بِکَ مِن تَناوُلِ الاِسرافِ وَ مِن فِقدانِ الکَفاف؛ این نشاندهندهی اهمّیّت مسئلهی اقتصادی است که امام سجّاد از خدای متعال درخواست میکند و به خدای متعال پناه میبرد. از اسراف و از اینکه منابع معیشتی، به قدر کافی در اختیار مردم وجود نداشته باشد، این نشاندهندهی اهمّیّت مسئلهی اقتصاد است. ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
🌷 بازخوانی روزانهی توصیهها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | #آرمان_معیشت
https://eitaa.com/roshana_nkh
جوایز جشنواره بین المللی فیلم شهر
🔻 بهترین فیلمنامه جشنواره بین المللی فیلم شهر؛ محمد کارت، حسین دوماری و پدرام پور امیری برای فیلم «شنای پروانه»
🔻ستاره پسیانی بهترین بازیگر زن جشنواره بین المللی فیلم شهر برای فیلم «یدو» شد
🔻جواد عزتی بهترین بازیگر مرد جشنواره بین المللی فیلم شهر برای بازی در فیلم «مرد بازنده» شد
🔻«موقعیت مهدی» جایزه بهترین کارگردانی جشنواره بینالمللی فیلم شهر را دریافت کرد.
🔻بهترین تهیه کنندگی فیلم، امیر بنان برای دو فیلم «خورشید» و «ملاقات خصوصی»
🔻بهترین فیلم با موضوع شهر به محمود بابایی برای فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» تعلق گرفت.
🔻برنده جایزه ویژه هیأت داوران، مجید مجیدی برای فیلم «خورشید»
🔻جایزه ویژه ایثار و شهادت در جشنواره بینالمللی فیلم شهر به منیر قیدی برای فیلم «دسته دختران» اهدا شد.
https://eitaa.com/roshana_nkh
◀️تمرین تسهیلگری فرهنگی به جای تصدیگری اجتماعی
🔰مشاهدات شخصی از رویداد ده کیلومتری غدیر
⭕️سه ساعتی از اتمام جشن ده کیلومتری غدیر گذشته و چند عکس و ویدئو از شلوغی ایستگاههای مترو و خیابانهای اطراف محل برگزاری جشن که تقریباً رونوشتی از رویداد بزرگ مردمی اربعین و نیمه شعبان در عراق است، گذشته. پیش از برگزاری جشن، نقدهای کم و بیش تکراری در مورد ماهیت و اهداف این جشن در شبکههای اجتماعی منتشر شد. اینکه به ویژه به خاطر تبلیغات حجیم و پرسروصدای جشن از صدا و سیما و نقش بسته بر بیلبوردهای شهرداری، با یک مراسم حکومتی روبرو هستیم؛ اینکه حکومت باز میخواهد مثل سلام فرمانده مانور جمعیت راه بیندازد تا اثبات کند هواداران نظام زیادند؛ اینکه کسی با توجه به شرایط اقتصادی در جشن شرکت نمیکند و از این دست نقد و نظرها که ذهنیتی منفی ایجاد میکرد.
⭕️خطای سوگیری یا پیشداوری، خطای مرسوم و اثرگذاری است که هر گونه پژوهش و بررسی را تهدید میکند. در این نوع خطا، ذهن و رویکرد پژوهشگر در اصطلاح بایاس شده و روی نقاطی که مبتنی بر تجربه پیشین یا نمونه آماری محدود است، تمرکز کرده و همه رخدادها و اتفاقات را مبتنی بر این نوع خطا تحلیل میکند. مثلاً فرض کنید همه سیاست خارجی ایران را ذیل عنوان نگاه به شرق جمهوری اسلامی مبتنی بر نوعی رابطه غیرمتوازن با حکومت پوتین تفسیر شود. این خطا با مسألهمحوری یک پژوهشگر مرزهای آشکاری دارد. پژوهشگری که مسأله دارد، از تحلیل تک علّی پرهیز دارد و کوشش دارد به جهت حفظ اعتبار خود، تنها در حوزههایی وارد شود که واقعاً متأثر از آن مسأله خود است. به صورت مشخص باید گفت هر تحلیل و بررسی پیش از رخداد جشن ده کیلومتری غدیر گرفتار این خطا شد.
⭕️بهرغم بینظمی، بیبرنامگی، شلوغی و نبود یک نظم ترافیکی، جشن ده کیلومتری غدیر در نظر من، یک تمرین تسهیلگری فرهنگی به جای تصدیگری اجتماعی بود. جشن به معنای واقعی مردمی بود و گروههای جهادی، هیئات مذهبی، مؤسسات فرهنگی، انجمنهای دانشجویی و حتی گروههای خیریه متعددی با استفاده از فضا و امکانات محدودی که در اختیار داشتند، تلاش داشتند سرودی برگزار کنند، شیرینی یا شربتی پخش کنند، مسابقهای برپا کنند تا اوقات مخاطبین را به نحو شایستهای پر کنند.
⭕️برخلاف آنچه در تحلیلهای توئیتری دیده بودم، تنوع حجاب و پوشش مشهود بود. حتی در برنامههایی که از نظر برخی، رنگ و بوی سیاسی یا غلظت ایدئولوژیک داشت، همه شرکت داشتند. در آنچه من دیدم، کسی نمیگفت مثلاً این برنامه یا موکب، متعلق به بسیج است یا اینجا «سلام فرمانده» پخش میشود، من شرکت نکنم. ضمن آنکه حضور گروههای موسیقی زنده نیز پررنگ بود و بعضاً موسیقیهای پخش میشد که طربانگیز بود و شاید در نظر برخی، غنا داشت.
⭕️این نقد که حکومت نباید در مناسبتهایی مانند دهه محرم یا شادیهایی مثل عید غدیر وارد شود، از اساس باطل است. حکومت طبق قانون اساسی و بسیاری از اسناد بالادستی موظف به تعظیم شعائر است و مکلف است از فرهنگ پاسداری کند و ضمن احترام به تنوع اجتماعی برای همگان فرصتهای برابر فرهنگی و رویدادی فراهم آورد تا آنان نیز رویداد مختص خود را داشته باشند. در نتیجه این بیان که «خیابان» را نباید محدود و منحصر به اندیشه یا باور خاصی کرد، صحیح و منطقی است؛ اما کجا نشانه و تجلی داشته که ما گمان کنیم خیابان فقط مختص گروه یا سازمان یا باور خاصی است. اینکه جامعه مدنی به دلایل مختلف در یک دهه اخیر، آسیبپذیر و نحیف شده، اینکه بخشهایی از حکومت علاقه و تمایل فزایندهای به تصدی و تملک همه اجتماع دارند، اینکه هنوز برای آزادی تجمع، ملاک و مبنای مشخصی وجود ندارد؛ همه و همه درست است؛ اما از سویی دیگر، این که القاء کنیم تنها و تنها گروههای محدودی از اجتماع، آن هم آنانی که متصل به سیاستند؛ فقط آزادی دارند، غیر از خطای شناختی، یک بیانصافی اخلاقی است، اگر کینهورزی سیاسی نباشد.
⭕️توانمندسازی اجتماع، حمایت و نه تصدیگری، و کوشش برای به رسمیت شناختن اولاً تفاوتها و تنوعها، کار دشواری است. برای آنکه نگاه امنیتی را از اجتماع برداریم و صفر و صدی به موضوعات نگاه نکنیم، نیازمند سیاستیم. امر سیاسی غیر از شعارهایی مانند «نیاز به گفتگوییم» و «تساهل و مدارا پیششرط تمدن است» به نظام و انتظام نیاز دارد. و اتفاقاً این نظام و انتظام، دیگر سند و برنامه نمیخواهد، اجرا میخواهد. اجراست که نقاط ضعف را عیان میکند و نقاط قوت را آشکار میسازد. شاید به رویداد سیاسی هم نیاز داشته باشیم.
⭕️ راستی یادم نرود بگویم مغازههای اغذیه و خوراک و سوپرمارکتهای خیابان ولیعصر امروز روز پرفروشی داشتند. این هم برای آنانی که همه چیز را با سنجه معیشت بررسی میکنند.
https://eitaa.com/roshana_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران اینترنشنال مدعی شده به «اطلاعات اختصاصی» در مورد «بازجویی موساد از مقام ارشد سپاه در ایران» دست پیدا کرده است.
اولا: خبر، جدید یا اختصاصی نیست ؛ صدا و سیما خرداد امسال،گزارشی از این اقدام را پخش کرده است
دوما: این فرد یکی از نیروهای جهادی بوده و فرمانده ارشد سپاه نیست
سوما : اراذل و اوباش اجیر شده برای این کار همان زمان دستگیر شدند.
https://eitaa.com/roshana_nkh