eitaa logo
روشنا فردیس
3هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
6هزار ویدیو
124 فایل
شبکه یکپارچه فرهنگی هنری و اخبار مدیر: @roshanamodir
مشاهده در ایتا
دانلود
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨منتشر شده برای اولین بار؛ 🔻صحبت های سرهنگ جوانمردی در میان اغتشاشات 1401: "هیچوقت یک کشوری مثل انگلیس،آمریکا، عربستان و اسرائیل به فکر من و شما نیست...!" ‌‌‌‌ ‌ ‌‌‌‌ @RoshanaFardis
تروریست‌های کوردل به کودک میهمان هم رحم نکردند 🔹اعضای گروهک تروریستی خانوادۀ ترکمنی را که میهمان نوروزی بودند به گروگان می‌گیرند، بعد از دقایقی پدر و مادر خانواده را آزاد و کودک را نگه می‌دارند. 🔹کودک سعی می‌کند فرار کند اما تروریست‌ها او را با گلوله مجروح می‌کنند. 🔹عکس: کودک بلوچ که در حملات تروریستی جیش‌الظلم مجروح شده. @RoshanaFardis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل رهایی گروگان‌های چابهار از دست تروریست‌ها @RoshanaFardis
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️|گزارش صداوسیما از درگیری‌های دیشب نیروهای نظامی و انتظامی استان سیستان و بلوچستان با تروریست‌های جيش‌العدل، در جریان این درگیری‌ها تمامی تروریست‌ها به هلاکت رسیده[که تعداد آنها تا این لحظه بیش از ۱۹ نفر عنوان شده است] ، همچنین ۱۰ نفر از نیروهای مسلح ج.ا.ایران به شهادت رسیدند که ۲ نفر از آنها از نیروهای فرماندهی انتظامی و در کلانتری۱۱ چابهار ، ۲ نفر از آنها از پاسداران نیروی دریایی سپاه در پایگاه دریابانی جاسک و ۶ نفر از آنها از بسیجیان و پاسداران حاضر در پایگاه سپاه شهرستان چابهار بودند. @RoshanaFardis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹تبریزی ها گل کاشتند از سر دادن شعار حیدر حیدر تا آوردن تصویر ستارخان و شهید باکری به ورزشگاه یادگار امام جوابی به تجزیه طلبانی که هیچ شناختی از آذربایجان و مردمش ندارن (@RoshanaFardis)
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب عصر دیروز: شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انحلال نزدیک خواهد شد؛ تلاش‌های مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد. البته سیلی این اقدام را هم خواهند خورد. (@RoshanaFardis)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ ویژه دیروز رهبر انقلاب بین نماز و مغرب و عشاء، سخن کوتاهی به مسئولان نظام فرمودند👆 "روح قدس امسال یک خروش بین‌المللی، علیه رژیم غاصب صهیونیستی خواهد بود. امسال به احتمال زیاد در کشورهای غیر اسلامی هم روز قدس با عظمت برگزار خواهد شد..." (@RoshanaFardis)
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | دشمن ما زخم خورده‌است ... ❌ رهبر معظم انقلاب:‌ هر کس فکر تجاوز به جمهوری اسلامی ایران در مخیله اش خطور کند، باید خود را آماده در یافت سیلی‌های محکم و مشتهای پولادین کند... (@RoshanaFardis)
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعجاز علمی شگفت انگیز قرآن 🔺 بیان نکته اعجاز علمی در قرآن کریم توسط دکتر مرادی (@RoshanaFardis)
🔴 حمله به سوریه، حمله تروریستی چابهار و راسک و حالا قیمت ارز و سکه! جنگ ترکیبی تمام عیار علیه مردم ایران (@RoshanaFardis)
طوفان الاحرار 🔹در آستانه روز قدس، صبح امروز از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با عنوان طوفان الاحرار رونمایی شد. (@RoshanaFardis)
🔴درخواست بی‌شرمانه جوبایدن از دخترش! ▪️وزارت دادگستری از یک قاضی خواست تا زنی که دفتر خاطرات اشلی بایدن را دزدیده بود به ۴ تا ۱۰ ماه زندان محکوم کند. در قسمتی از دفتر خاطرات اشلی بایدن نوشته شده است پدرم اصرار میکرد با من دوش بگیر و رفتارهای جنسی در حمام داشت! (@RoshanaFardis)