33.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل صحبت های روشنگرانه جناب آقای عسکری نماینده انقلابی کرج در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر بهداشت
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۵۱۲ نفر شرکت کردند و حدود ۲۱۷ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق بیانات بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهرهمند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود.
https://EitaaBot.ir/counter/9yqagm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ حضرت رقیه سلام الله علیها
◾️ اشک چشماتون نذر فرج حضرت حجت ارواحنا فداه
🏴 یا رقیه (س)
◾️ وقتی حضرت زینب (س) با همراهان به مدینه بازگشتند زن های مدینه برای عرض تسلیت، به حضور زینب (س) آمدند آن حضرت حوادث جانسوز کربلا و کوفه و شام را برای آن ها بیان می کرد و آن ها گریه می کردند، تا اینکه به یاد حضرت رقیه (س) افتاد و فرمود: «اما مصیبت وفات رقیه در خرابه شام، کمرم را خم کرد و مویم را سفید نمود.» زن ها وقتی این سخن را شنیدند، صدایشان با شور و ناله به گریه بلند شد و آن روز به یاد رنجهای جانگداز رقیه (س) بسیار گریستند.[1]
◾️هنگامی که زن غساله، بدن رقیه (س) را غسل می داد، ناگاه دست از غسل کشید، و گفت: «سرپرست این اسیران کیست؟
حضرت زینب (س) فرمود: چه می خواهی؟
غساله گفت: این دخترک به چه بیماری مبتلا بوده که بدنش کبود است؟
حضرت زینب (س) در پاسخ فرمود: ای زن! او بیمار نبود؛ و این کبودی ها آثار تازیانه ها و ضربه های دشمنان است.[2]
◾️در روایت دیگر است که آن زن دست از غسل کشید و دست هایش را بر سرش زد و گریست. گفتند: چرا بر سر می زنی؟ گفت: مادر این دختر کجاست تا به من بگوید چرا قسمت هایی از بدن این دخترک سیاه شده است؟ گفتند: این سیاهی ها اثر تازیانه های دشمنان است.[3]
1.ناسخ التواریخ، ص ۵۰۷
2.الوقایع والحوادث، ج ۵، ص ۸۱
3.مرقاة الایقان، ص ۵۲
شهادت_حضرت_رقیه_و_پاسخ_به_شبهات_17آذر92_مشهد.pdf
1.1M
📋 خلاصه سخنرانی استاد رائفیپور درباره شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها
📅 ۱۷ آذر ۹۲ - مشهد مقدس
✅ ضرورت خودکفایی همه جانبه
ما بايد زحمت بكشيم تا در همه جناحها #خودكفا باشيم. امكان ندارد كه استقلال به دست بيايد، قبل از اينكه #استقلال اقتصادى داشته باشيم. اگر ما بنا باشد كه در اقتصاد احتياج داشته باشيم، در چيزهاى ديگر هم وابسته خواهيم شد. و همين طور اگر در #فرهنگ، ما وابستگى داشته باشيم، در اساس مسائل وابستگى پيدا مىكنيم.
📅 امام خمینی(ره) | ۱۱ آبان ۱۳۵۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اگر_در_کربلا_بودیم ...
🔊 سخنرانی روشنگرانه استاد حسن عباسی
KayhanNews759797104121495450102306.pdf
12.59M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌷پیشنهادی برای خودشناسی
انسان میتواند هر روز دریافت تازه و عمیقتری از خود پیدا کند و نفس خود را بهتر بشناسد، به شرط آنکه خود را محاسبه کند. اما اکثر آدمها خود را نمیشناسند، چون از خود حساب نمیکشند. مثلاً از خود نمیپرسند هر کاری را چرا انجام دادهاند. محاسبۀ نفس یکی از مهمترین راههای معرفت نفس است.
👤 استاد پناهیان
مصلح برگزيده_2.mp3
45.65M
🎧کتاب صوتی "مصلح برگزیده"
(درجات و مقامات زائر امام حسین علیه السلام)
✍نویسنده: محمد شجاعی
🎙راوی: محسن مسعودی پور
KayhanNews759797104121495451102306.pdf
11.7M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
استاد علی اکبر رائفی پور :
◼️از تمامی تاریخهایی که برای شهادت امام حسن (ع) نقل شده، ۷ صفر ارجحیت دارد. پس چرا تاریخ شهادت امام حسن مجتبی(ع) در ۲۸ صفر فراگیر شد؟
◼️ در زمان صفویه، شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ۷ صفر تعطیل رسمی بود. تا اینکه در زمان ناصرالدین شاه، تولد ناصرالدین شاه مصادف با ۶ صفر بود، برای اینکه تولدش در شب شهادت امام حسن نباشد، عده ای را اجیر کرد تا در تاریخ دست برده و شهادت امام حسن را در تاریخ ۲۸ صفر برگزار کنند و ولادت امام کاظم که در ۷ صفر با سندی ضعیف اعلام شد در این تاریخ برگزار شود.
◼️ نکته جالبتر اینکه فقط ایرانی ها ۲۸ صفر را شهادت امام حسن می گیرند
🔊 حقیقت پنهان( ۷ صفر ) - مشهد - ۱۶ آبان ۹۵