🌹شهید مصطفی چمران🌹
🥀مناجاتی کوتاه از شهید :
✍خدایا... مرا بخاطر گناهانی که در طول روز با هزاران قدرتِ عقل توجیهشان میکنم ببخش !!
⭐️شادی روح پاک همه شهدا صلوات
👈31خرداد سالروز شهادت
دکتر مصطفی چمران
و"روزبسیج اساتید"راگرامی می داریم .
#به_یاد_شهدا
🎋〰🍃
@Alachiigh
✨﷽ا✨
بایهفرمولدوبارگولنخور(اشتباهتکراریممنوع)
تموم تلاشتو بکن شیطون با یه فرمول دوبار گولت نزنه
میدونی چی جالبه؟
اینکه طرف یبار که ادما گولش میزنن براش درس عبرت میشه
ولی شیطون هرروز ۱۰بار با روشای قبلی گولش میزنه بازم براش درس عبرت نمیشه
در برابر ادما هفت خطه
ولی در برابر شیطون نیم خطم نیس😐😂
👈مثلا یه عمر شیطون با وعده پنج دقیقه بخواب فریبش میده،ولیبازم براش درس عبرت نمیشه و فرداش به امید پنج دقیقه بیشتر خوابیدن میخوابه و نمازشقضامیشه😐
👇 🌙 مشکات الانوار ✨👇
@MishkatalAnwar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚖ فاصله نجومی انسان دیندار و بیدین در قیامت
🎙 حجتالاسلام ماندگاری
#امام_زمان
#سلام_فرمانده
#همه_خادم_الرضاییم
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮
@mojnoor3
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
ما را به دوستان خود معرفی کنید
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
➕به ما بپیوندید👇
🆔 @padafandtv
═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═
💠 امام باقر(علیه السلام) فرمود:
مردم رطوبت را مي مكند و نهر بزرگ را رها مي كنند، عرض شد: نهر بزرگ چيست؟ فرمود: رسول خداست و علمي كه خدا به او عطا فرموده است. همانا خداي(عز و جل) سنت هاي تمام پيغمبر آن را از آدم تا برسد به خود محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) براي او گرد آورد، عرض شد آن سنت ها چه بود؟ فرمود: همه علم پيغمبران، و رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) تمام آن را به اميرالمؤمنين(علیه السلام) تحويل داد. مردي عرض كرد: اي پسر پيغمبر! اميرالمؤمنين أعلم است يا بعضي از پيغمبران امام باقر (باطرافيان توجه كرد و) فرمود: گوش دهيد اين مرد چه مي گويد؟ همانا خدا گوش هاي هر كه را خواهد باز مي كند من به او مي گويم: خدا علم تمام پيغمبران را براي محمد(صلی الله علیه و آله وسلم) جمع كرد و آن حضرت همه را به اميرالمؤمنين تحويل داد، باز او از من مي پرسيد كه علي اعلم است يا بعضي از پيغمبران (و نمي فهمد كه معني سخن من اين است كه آن چه همه پيغمبران مي دانستند علي به تنهاي مي دانست).
📚 اصول کافی ، جلد دوم ،کتاب حجت ، باب ۳۲ حدیث ششم صفحه ۱۴۱
═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═
#نهربزرگ #نهج_البلاغه
🔴حاجی زاده: به بچه هاتون بگین؛تاریخ ۳۰خرداد۹۸ و ۳۱اردیبهشت۱۴۰۰ تو ایران روز مهمیه!"اولی،پهباد ضعیف گلوبال هاوک آمریکایی رو درخلیج فارس سرنگون کردیم؛
🔸دومی،پهباد قدرتمند غزه رو برای نابودی اسرائیل و آمریکا ساختیم."بدون اجازه ما،به آسمان ایران #ورود_ممنوع
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین فیلم مستند از حمله به ۳روحانی در حرم رضوی
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
إنا للَّه و إنا إلیه راجعون
شهادت انسان ساز سردار پر افتخار اسلام و مجاهد بیدار و متعهد راه تعالى و پیوستن به ملأ اعلى، دکتر مصطفى چمران را به پیشگاه ولى عصر- ارواحنا فداه- تسلیت و تبریک عرض مى کنم. تسلیت از آن رو که ملت شهیدپرور ما سربازى را از دست داد که در جبهه هاى نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران حماسه مى آفرید و سرلوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزى حق بر باطل بود. او جنگجویى پرهیزکار و معلمى متعهد بود که کشور اسلامى ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت. و تبریک از آن رو که اسلام بزرگ چنین فرزندانى تقدیم ملتها و توده هاى مستضعف مى کند و سردارانى همچون او در دامن تربیت خود پرورش مى دهد. مگر چنین نیست که زندگى عقیده و جهاد در راه آن است.
چمران عزیز با عقیده پاک خالص غیر وابسته به دستجات و گروه هاى سیاسى و عقیده به هدف بزرگ الهى، جهاد را در راه آن از آغاز زندگى شروع و با آن ختم کرد. او در حیات با نور معرفت و پیوستگى به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد. او با سرافرازى زیست و با سرافرازى شهید شد و به حق رسید.
هنر آن است که بى هیاهوهاى سیاسى و خودنمایی هاى شیطانى براى خدا به جهاد برخیزد و خود را فداى هدف کند نه هوى، و این هنر مردان خداست. او در پیشگاه خداى بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش بخیر. و اما، ما مى توانیم چنین هنرى داشته باشیم؟ با خداست که دستمان را بگیرد و از ظلمات جهالت و نفسانیت برهاند. من این ضایعه را به ملت شریف ایران و لبنان، بلکه به ملتهاى مسلمان و قواى مسلح و رزمندگان در راه حق و به خاندان این مجاهد عزیز تسلیت عرض مى کنم و از خداوند تعالى رحمت براى او و صبر و اجر براى بازماندگان محترمش خواهانم.
روح اللَّه الموسوی الخمینى
(منبع: صحیفه امام، ج۱۴، ص: ۴۷۸)
#چمران
#دکتر_مصطفی_چمران
#سدرةالمنتهی ↙️↙️↙️
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🌸👉 🕋 @Sedrah🕋👈🌸
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
*قسمتی از دل نوشته شهید چمران در مورد امام حسین (ع)*
ای حسین، دردمندم، دلشکستهام، و احساس میکنم که جز تو و را ه تو داروئی دیگر تسکین بخش قلب سوزانم نیست ... ای حسین! در کربلا، تو یکایک شهدا را در آغوش میکشید، میبوسیدی وداع میکردی، آیا ممکن است، هنگامیکه من نیز به خاک و خون خود می غلطم، تو دست مهربان خود را بر قلب سوزان من بگذاری و عطش عشق مرا بتو و به خدای تو سیراب کنی؟
سی و یکم خردادماه ، سالروز شهادت رزمنده ای عارف و دانشمندی فاضل دکتر مصطفی چمران را گرامی می داریم.
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
#ستاد_ارتباطات_رسانه_ای_فهما
#کانون_فرهنگی_هنری_مساجد
#همه_با_هم_هستیم
#ایران_قوی
#بچه_های_مسجد
#به_توان_مردم
#فهما
╔═.🍃🌸🍃.═══════╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو_استوری_روزشمار_غدیر
27روز مانده تا عید سعید غدیر
تا عیدالله الاکبر، هر روز چشم مان را به نور یکی از فضائل مولی الموحدین امیرالمومنین علیه السلام روشنایی بخشیم...
#فقطحیدرامیرالمومنیناست🌾
#خادممولاعلی
#حال_دل
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#منبرهای_دلنشین
سخنرانی #استادشجاعی
مذهبیهای جهنمی
مجالس اهل بیتی که امام زمان آنها را لعنت میکند...!
گلچین كليپهاي بصیرتی👇
@jamkaranedeleman