سالروزشهادت مدافع حرم
🍃🌹شهید علیرضا بابایی متولد ۱۳۵۱ و کارمند دانشگاه اراک بود و در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) ۲۵ اردیبهشت در فلوجه عراق در تله انفجاری تروریستهای تکفیری گرفتار و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🍃🌹یقین داشته باشید که من با قلبی مالامال از عشق به اهل بیت (ع) و با عقلی سلیم و احساسی پایدار و منطقی پا در این مسیر میگذارم، نه جبری بر رفتن دارم و نه علاقهای به شهرت دنیا، بلکه بر اساس وظیفه شرعی دفاع از دین اسلام و تصفیه روح زنگار گرفته ام، این راه را انتخاب کردهام.
🍃🌹یا امام زمان (عج) مرا به سربازی ات بپذیر و روح را به لطف کریمانهات از خطاها و گناهان پاک گردان تا قابل فیض دفاع از حریمتان شوم و مرا به حرم امنتان راه بدهید تا جان ناقابلم ارزش یابد و بتوانم آن را هدیه درگاه حرمتان نمایم.»
یاد همه شیرمردان حریم ولایت گرامی وراهشان پررهرو
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
@roshanaivigol
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫حجت الاسلام و المسلمین شهید مصطفی ردانی پور: مدتی بود وارد حوزه علمیه قم شده بودم که سیل انتقاد و پیشنهاد و اعتراض وارد شد که چرا طلبه شده ای و بعضی می گفتند حداقل دیپلم بگیر و بعداً طلبه شو. اين اعتراضها مرا به تردید انداخت. به حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) رفتم و گفتم: من دیگر نمی دانم چه باید بکنم، آنچه درست است را به من نشان بدهید. این قضیه گذشت تا اینکه شبی در خواب دیدم که نیمه شب است و من از کنار ساختمان دو طبقه ای عبور می کنم. در تاریکیِ شب آقايی را ديدم که لباس زندانیان را به تن داشت. او روی بالکن قدم می زد و مرا به اسم کوچک صدا می زد:مصطفی،مصطفی،مصطفی .... از فرد دیگری که در كنار آن خانه ایستاده بود، پرسیدم: ایشان که مرا صدا می کنند،کیستند؟ آن فرد گفت: ایشان حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) هستند، من زندان بان ایشان هستم. اگر صد تومان بدهی آزادشان خواهم ساخت. من در عالَم خواب با خود گفتم، حالا این وقت نیمه شب من صد تومان از کجا بیاورم، بگذار بخوابم،انشاءالله صبح از جايی دست و پا خواهم کرد.همین که سرم را بر بالین گذاشتم با خود گفتم آیا درست است من آسوده بخوابم و عزیز زهرا (سلام الله علیها) در زندان باشند. بلند شدم تا صد تومان را از جايی تأمین کنم، که از خواب پریدم.فردای آن روز خدمت آیت الله العظمی بهجت رفته و ماجرای خواب خود را با ایشان در میان گذاشتم. آیت الله بهجت در تعبیر خوابم فرمودند؛ اینکه اول با خود گفته ای بگذار بخوابم، انشاءالله صبح دنبال صد تومان خواهم رفت همان حرفی است که به تو گفته شده که برو دیپلم بگیر و بعداً برو حوزه. و اینچنین شد که من طلبه شدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ رئیسی به این سوال که اگر در انتخابات شکست بخورید به قوه باز میگردید یا نه؟
🔺رئیسی: در انجام وظیفه شکست وجود ندارد
#مشارکت_حداکثری
#دولت_جوان_انقلابی
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
🔻@roshanaivigol
🔊#اخبار
💠 بیانیه اعلام حضور رییسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
🔸اینجانب فرزند ملت بزرگ ایران و سرباز کوچک انقلاب اسلامی، با استعانت از خداوند قادر متعال و توسل به امام عصر(عج) و ارواح طیبه شهیدان برای ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، و مبارزه بیامان با فقر و فساد، تحقیر و تبعیض، با احترام به همه نامزدها و گروه های سیاسی، به صورت مستقل به صحنه آمده ام و تنها در برابر ذات اقدس الهی و پیشگاه ملت ایران، خود را متعهد و مسؤول میدانم.
🔸با شناختی که از چالش ها، ظرفیتها، استعدادها و سرمایه های این کشور کسب کرده ام، آمده ام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم.
خبرگزاری فارس.
🔻@roshanaivigol
🔊#اخبار
💠 جهانگیری: بهدلیل نیامدن ظریف کاندیدا شدم
🔸اسحاق جهانگیری بعد از ثبتنام:
به دلیل نیامدن برادر خوبم آقای دکتر ظریف و تعدادی دیگر از کسانی که میتوانستند این مسئولیت را بپذیرند و اینکه جبهه اصلاحات ایران و جمعی از فعالات مدنی و سیاسی و جوانان از منی خواستند، برخلاف میل شخصی با توکل به خدا از قبول مسئولیت شانه خالی نمیکنم.
خبرگزاری تسنیم.
🔻@roshanaivigol
🔊#اخبار
💠 تمام چهرههایی که در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبتنام کردند.
🔸 ثبتنام آقایان محسن رضایی و سعید جلیلی و انصراف حزب مؤتلفه اسلامی به نفع رئیسی.
افرادی که اسامیشان رنگ شده سابقه حضور در انتخابات ریاستجمهوری را دارند و فهرست اسامی نیز به ترتیب زمان ثبتنام است.
🔻@roshanaivigol
از خواستگار پرسیدن : دستت کج نیست؟
گفت هرگز.
معتاد نیستی؟ گفت خدا اون روز رو نیاره.
پرسیدن چشمت دنبال ناموس مردم نیست؟
گفت بمیرم ولی دزد ناموس نشم.
پرسیدن دست بِزن نداری؟
گفت بشکنه دستم اگه همچین کاری بکنم...
هر چی از رذایل اخلاقی پرسیدن، تکذیب کرد
. آخرش پرسیدن تو هیچخصلت بدی نداری؟ گفت فقط دروغ می گم 😂😂😂😂😂
انتخابات داره نزدیک میشه ، 👈 دوباره اصلاح طلبان هم همه شون حرفهای خوب خوب میزنن فقط دروغ زیاد میگن...
🌍🇮🇷ادعای سعید حجاریان و تاجیک: شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان ساده تر است!
سعید حجاریان، محمدرضا تاجیک، مصطفی تاجزاده و تعدادی دیگر در گعده ای در منزل عبدالله نوری در رابطه با انتخابات ۱۴۰۰ جمع شده و هر کدام تحلیل خود را از شرایط و براورد خود را از آینده اعلام داشتند. در این گعده که به ضیافت شام عبدالله نوری خاتمه یافت، سعید حجاریان گفت: سوق دادن مردم به سمت کاندیدای مورد نظر ما از شکل دادن خمیر بازی بچه ها راحت تر است. الان آقای عارف و آقای لاریجانی را مطرح می کنند و می گویند که محبوبیت مردمی ندارند و نچسب هستند. من این را قبول دارم و بر خلاف آقای تاجیک نظرم این است که آقای عارف نه تنها محبوب نیست بلکه کارآمد هم نیست و شجاعت یک رئیس جمهور را ندارد. اما نکته ای که می خواهم یادآوری کنم این است که مگر روحانی شناخته شده بود و محبوبیت داشت؟ اصولا فردی مثل روحانی شاید حائز منفوریت باشد ولی هیچ وقت محبوب نیست. یک آخوندِ عمامه سفیدِ چاقِ تحصیل کرده در انگلیس! اما ما چه کردیم؟ همین آدم منفور را رئیس جمهور کردیم. آقای خاتمی آمد به میدان، مرحوم هاشمی آمد به میدان، آقای سید حسن آمد به میدان، حتی فردی مثل ناطق نوری هم برخلاف انتظار آمد به میدان. بازیگران و هنرپیشه ها که الان می بینم هی به اینها می گویند سلبریتی دولیبریتی اینها آمدند به میدان. دختران جوان ماتیک مالیده در خیابان راه افتادند. اینها سرمایه های اجتماعی ما هستند که مردم را تسخیر می کنند. ما با همین ها می توانیم آدم خشک و نچسبی مثل لاریجانی را رئیس جمهور کنیم. من با این بچه هایی که آمده اند مخالفم. بعضی ها به جهت صغر سن رد خواهند شد. بعضی ها اصلا آدم این کار نیستند. حالا دوستان آمدند و گفتند ۴ سال است روی اجتماعی سازی وزیر ارتباطات کار می کنند و البته گزارش طولانی بود و هزینه هایی کرده بودند. اما اگر همین فرد رد شود چه ؟
در ادامه محمدرضا تاجیک به شکل دهی افکارعمومی توسط اصلاحطلبان اشاره کرد و گفت الگوی ما در این رابطه انتخابات سال ۹۲ است و من با حاج سعید موافقم.
4_5793978961830611426.mp3
2.38M
#منبرهای_دلنشین
سخنرانی #حجت_الاسلام_والمسلمین_عالی
عظمت احترام به والدین و عقوبت عاق والدین شدن (تکراری و بسیار زیبا)
@roshanaivigol
یکی گفت من رأی نمیدم!
گفتم ولی من رأی میدم...!
وجدانم نمیذاره یکی واسه احساس مسئولیت دینی و اجتماعیش دست بسته زنده زنده دفن بشه ولی من در حد یه رأی دادن از دستام استفاده نکنم...
نمیذارم خائن ها و وطن فروشان رأی بیارند
#ما_منتظر_انتخاباتیم
#انتخابات
نشر با ذکر #صلوات🌹
🌹 @roshanaivigol