🔸 آن زمانی که سید مرتضی به طور کامل در گمنامی بود، وقتی که رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای گروه «روایت فتح» خطاب به آنها گفت که «من جمعه ها جلسات هیات دولت را به گونه ای تنظیم می کنم که برنامه روایت فتح شما را ببینم و این صدای نجیب راوی را باید نگه دارید و این خیلی مسأله با ارزشی است»، او کاری کرد که ایشان اصلا متوجه نشود که گوینده که هیچ، همه کار این برنامه خود او است. بعدها رهبر معظم انقلاب متوجه این مسأله و بزرگی روح ایشان شد و همین مسائل بود که ایشان را قانع کرد که علی رغم همه تهدیدات و ناامنی های شدید سال ۱۳۷۲، در حوزه هنری تهران در مراسم تشییع او حاضر شود.
♦️گوش کنیم و لذت ببریم. صوت برنامه روایت فتح، با صدای آسمانی شهید آوینی
سلام یه مطلبی چند وقته من راه خیلی درگیرخودش کرده و اون اینه که
قدیم ها که دختر و پسر ها قبل از ازدواج، خیلی همدیگررا کم می دیدند و رفت آمد کم داشتن بخصوص خیلی وقتا اصلا تنهایی جایی نمی رفتن چون اجازه نمی دادن
ولی الان که چندین وقت با هم هستن ،همه جا میرن این همه با هم صحبت می کنند، رستوران و کافه می رن و....
پس چرا قدیمی ها توشون طلاق کمتر بود ولی این جدیدی ها که این همه با هم بودن و شناخت دارد طلاق زیاد دارند؟
پس تو این مدت که با هم هستند راجع به چی صحبت می کنند که بلافاصله بعد از ازدواج دنبال طلاق هستن
کسی میدونه؟؟؟؟؟!!!!!!
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه سلام فرمانده ای...
🔻که توی عراق برگزار شد ، اونم توسط نیروهای نظامیشون، زده رو دست ایران... بیخود نیست که اسرائیل و امریکا ، این فتنه اخیرو برنامه ریزی کرده بودند ، و اراذل و اوباش و داعشیاشو روانه مناطق عراق کرده بود ، عراق در آینده دست راست ایران در جهان اسلام خواهد شد.
*بهترین زمان برای پخش این کلیپ الان است.
اللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بروای دل من کربلای حسین(ع)❤💫
❤
سلامتی وفرج اقاامام زمان صلوات❤💫❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وضعیت کسانی که دلار رو روی ۶۰ تومن خریدند 😂
.
🔴جزئیات توافق #ایران و #عربستان:
✅طرف سعودی با #توقف حمایت از گروهکهای #جیش_العدل، #منافقین، #الاهوازیه و رسانه #ایران_اینترنشنال موافقت کرد.
✅همچنین موافقت شد که محدودیتها علیه #شیعیان_عربستان رفع و اجازه سفر آنان به #مشهد داده شود. یمنی ها در این توافق از جایگاه ویژه ای برخوردار شدند.
ا✍Mahdi Shakibaei
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
عربستان فهمیده که ایران داره به قدرت بزرگی در منطقه تبدیل میشه و دیگه نمیتونه با اون مقابله کنه به خاطر همین برای رابطه مجدد با ایران پیشقدم شده إن شاء الله خیره
🔻دلار در بازار غیر رسمی وارد کانال ۴۴ هزار تومان شد
ریزش شدید دلار . هنوز تا روز یک شنبه .آغاز ورود درهم از سوی بازارهای عربی خلیجی با وجود اینکه هنوز این کار شروع نشده اما دلاری که تا ۶۰ هزار رسیده بود تا کنون ۱۶ هزار کمتر شده است و امروز تا فردا وارد کانال زیر ۳۵ خواهد شد.
👤"روز جهانی زن یا روز جنایت علیه زن"
اکثر سلبریتی های مملکت ما روز جهانی زن رو تبریک گفتن ،چرا؟ چون خارجیه ،کلاس داره،چون آمریکا و اروپا رو نماد آزادی زن میدونن! بدون اینکه حتی بدونن چرا این روز به نام زنان نامگذاری شده!
شاید براتون جالب باشه که بدونید چرا ۸ مارس به عنوان روز جهانی زنان نامگذاری شده:
🔹زنان کارگر یک شرکت نساجی در روز ۸مارس سال ۱۹۰۸ میلادی در اعتراض به وضعیت سخت کاری خود در شهر نیویورک آمریکا دست به اعتصاب زدند. شرایط سخت با دستمزد کم کارگران زن در اوایل قرن بیستم که همراه با مردان در کشورهای صنعتی وارد بازار کار شده بودند آنان را وادار به اعتراضی گروهی کرد. صاحب این کارخانه به همراه نگهبانان به منظور جلوگیری از همبستگی کارگران، این زنان را در محل کارشان محبوس کرد و آنجا را آتش زد ،در این حادثه ۱۲۹ تن از زنان کارگر در این آتش سوختند.
🔸بله عزیزان من، ماهیت روز جهانی زنان اشاره به جنایت اروپا و آمریکا در حق زنان داره.