🔰 انفجار اطلاعات رسانه ای و کودکان
🔻 یکی از مهمترین اتفاقات رسانهای که الان باید یاد بگیریم، مدیریت دانایی است. دانایی که منتهی به عمل نشود و وقت عمل را هم بگیرد، مرتع شیطان است. مثلاً ترجمه سوره حمد را نمیدانیم، نماز میخوانیم و اثری هم نمیبینم. چون کلمات برای من تولید محتوا نمیکند. اما در مقابل در رسانهها در مقابل دریایی از داناییها قرار میگیریم. اگر نتوانیم داناییها را مدیریت کنیم بچه های ما در مورد لباس فلان بازیکن خارجی به ما اطلاعات دقیق میدهند اما داناییهایی که باید داشته باشند را ندارند.
🎤 استاد اسماعیلی
#تربیت_رسانه_ای
#رسانه
#فضای_مجازی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
✅تکریم شخصیت کودک
🔻روزی پیامبر اکرم (ص) در راه مسجد، به کودکانی برخوردند که بازی میکردند. کودکان گرد ایشان حلقه زدند و گفتند شتر ما باش تا بر دوشت سوار شویم. اصحاب که برای اقامه نماز در مسجد، منتظر پیامبر بودند بلال را به دنبال ایشان فرستادند. پیامبر به بلال فرمودند به منزل من برو و چیزی برای کودکان بیاور. بلال رفت و ۸ دانه گردو یافت. پیامبر (ص) به کودکان فرموند: آیا شتر خود را به این گردوها میفروشید؟ کودکان رضایت دادند و با خوشحالی پیامبر را رها کردند.
❇️بر این اساس اگر بخواهیم کودکان را از کاری به ویژه از بازیهای مورد علاقه آنها باز داریم، باید به شیوهای عمل کنیم که با رضایت خاطر به این کار تن دهند، نه با کراهت و اجبار و احیاناً خشونت. مانند پیامبر (ص) که متوسل به چیزی شد که مورد علاقه کودکان بود.
📖دکتر محمد داوودی. سیره تربیتی پیامبر و اهل بیت صفحه ۸۷
#تربیت_دینی
#تربیت_کودک
#احترام_به_کودک
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چگونه انگیزه تحصیلی فرزندانمان را افزایش بدهیم؟
✅ حجتالاسلام والمسلمین دکتر همتی
#دکتر_همتی
#پاسخ_به_سوالات
#انگیزه
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
📲فرزنداتون را به بازی با موبایل و تبلت #عادت ندید.
📵 خیلی از والدین از این که فرزندشون توانایی استفاده از این وسایل رو داره خوشحالن و اون رو به عنوان شاخصی برای باهوش بودن فرزندشون در نظر میگیرن! در صورتی که استفاده مداوم از این وسایل در سن پایین تبعاتی به همراه داره که جبرانناپذیره.
📵 اگه کودک مدام سرش توی گوشی و تبلت باشه، کم کم از دنیای واقعی فاصله میگیره و این یعنی آغاز مسائل و مشکلات فراوان در آینده.
📵 اگه کودک کار با تبلت و موبایل رو میدونه، به اون افتخار نکنید و به خصوص در جمع به بقیه نشون ندید! چون این توانایی هیچ افتخاری نداره!
⚠️ وقت گذروندن بیش از حد با این ابزارها، علاوه بر آسیب مغزی در کمتر از ۲ سالگی، شرایط اعتیاد به اینترنت و بازیهای کامپیوتری رو بعد از هفت سالگی به وجود مییاره.
#کودک_اینترنت
#تربیت_رسانه_ای
#فضای_مجازی
#رسانه
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
👈ما باید بچه های خود را طوری تربیت کنیم که #خانواده محور باشند.
✅ بچههای خانواده محور، در خانه طوری تربیت پیدا میکنند که جامعه را با ملاک خانواده محک میزنند. یعنی در خانواده طوری بزرگ شده و به این نتیجه رسیدهاند که تلفن همراه برای بچهی ده ساله ضرورتی ندارد و وقتی تلفن همراه را در دست بچهها میبیند این طور قضاوت میکند : چرا پدر و مادر این بچه به فکر نیستند و برای بچهٔ ده ساله تلفن همراه خریدهاند؟!
🎤 استاد عباسی ولدی
#تربیت_کودک
#تلفن_همراه_کودک
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
⁉️محل خواب کودکان چگونه باشد؟
🔹 یکی از شاخصههای تربیت فرزندان این است که آنها را با سختیها مانوس کنیم. چرا که اساسا دنیا با سختی ها آمیخته است. اگر بخواهیم بچهها را برای سختی های آینده آماده کنیم، الان باید بخشی از سختیها را ببینند. مثلاً حتی تلاش نکنیم بسترهای بچهها خیلی راحت و نرم و نازک باشد. حتی برخی حکیمان میگویند هر چه بستر سختتر باشد از جهات گوناگون و حتی مسائل جنسی نیز برای سلامت بچهها بهتر است.
🎤حجت الاسلام تراشیون
#خواب_کودک
#تربیت_کودک
🚦در چه شرایطی باید از گذاشتن عکس و فیلم کودک در فضای مجازی خودداری کرد؟
🔸رضایت والدین شرط اول و لازم است.
🔸در حال پوشک گرفتن، دستشویی رفتن و حمام کردن! اين تصاوير در آینده ميتواند باعث تمسخر و تحقیر او شود.
🔸استفاده ابزاری در جهت تبلیغ شرکتها (کودکان کار مجازی)
🔸تصاویر گروهی (در این مواقع چون رضايت سایر والدین گرفته نشده است، کاری غیراخلاقی و غیرقانونی تلقی میشود.)
🔸چشم و همچشمی و تفاخر
بسیاری از والدین دچار مقایسه شده و گاهاً بدلیل شرایط نامناسب، خجالت زده میشوند.
🔸وقتی کودک درحال انجام كار خطرناكی است!
🔸کودک در هیجانات شدید و عدم تعادل رفتاری باشد. (مثل: پرخاشگری، قشقرق، قهر، گریه شدید)
🔸زمانی که کودک احساس حقارت و ضعف میکند.
🔸تصاویر با زمینه کودک آزاری!
📍آرایش کودک که اصولاً کاری غلط بوده و در دنیای واقعی هم توصیه نمیشود (چه برسد به انتشار در فضای مجازی)
⚠️این کار عواقب نامناسبی دارد. چون: عوارض پوستی، کاهش اعتماد به نفس، مقایسه خود با دیگران، نارضایتی از بدن خود، غرور کاذب و گاهی بلوغ زودرس
📍از انتشار جزئیات زندگی کودک و خانواده مثل: مکان زندگی، آدرس مهد و مدرسه، محل بازی و خرید و.. در هر شرایطی باید خودداری کرد. (مرتبط با مسئله کودک آزاری، رُبایندگی و سوءاستفاده جنسی)
✍ دکتر علیرضاسفیدچیان (روانپزشک)
#رسانه
#فضای_مجازی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe