🔥شاید در مورد #سوریه ندانید که...❗️
#مهم
🔻سوریه بعد از انقلاب اولین کشور عربی بود که دولت موقت را به رسمیت شناخت.
🔻در دوران دفاع مقدس، صدام می خواست برای تحریک اعراب، این جنگ را جنگ عرب_عجم جلوه دهد اما با ایستادن سوریه در کنار ایران این ترفند شکست خورد.
🔻علاوه بر حمایت های سیاسی گسترده در مجامع بین المللی، سوریه از مهمترین منابع برای تامین تسلیحات جنگی برای ایران در دوران دفاع مقدس بود!
🔻 به دستور حافظ اسد رئیسجمهور وقت سوریه تیم های ایرانی در مهمترین پادگان موشکی این کشور برای هر نوع آموزش استقرار یافته بود و با آزادی کامل به انبارهای موشکها و مهمات وارد می شدند و بهره می برند!! تا جاییکه در کنار وارد کردن موشک و آموزشها، رزمندگان بغداد را هدف گرفتند و توازن نسبی در جنگ ایجاد شد.
🔻سوریه برای دفاع از ایران٬ خط لوله نفت عراق را که از بصره به سمت دریای مدیترانه کشیده شده بود و نیم میلیون بشکه نفت را از آن طریق صادر می کرد، به طور کامل مسدود کرد و سبب شد تا درآمد نفتی عراق تا ۳۰درصد کاهش پیدا کند و ضربه سنگینی به صدام وارد شود!
🔸پ.ن۱: حمایت جمهوری اسلامی از سوریه در برابر تروریستهای داعش با محوریت #حاج_قاسم، اقدامی بود که هم پاسخ خدمات سوریه در دوران جنگ بود، هم تضمین امنیت خارجی ایران و هم حمایت از محور مقاومت.
🔸پ.ن۲: سفر دکتر #رئیسی به سوریه علاوه بر حمایت از محور مقاومت، موجب تسریع دسترسی ایران به دریای مدیترانه از طریق تکمیل خط آهن بصره تا بندر لاذقیه است که منافع اقتصادی، سیاسی و امنیتی گستردهای را برای سه کشور و خصوصا ایران دارد
✍حمیدرضا ابراهیمی
☀️ @roshanaqom
طبق گفته دکتر غلامی، در فصل آخر سال 1401، بانک مرکزی به هر کارمندش حداقل 1.3 میلیارد تومان وام قرضالحسنه با مدت بازگشت بیش از 30 سال پرداخت کرده است.
قرض الحسنه با بازگشت ۳۰ساله؟ 😳😱
یعنی ماهی ۳ میلیون
یک میلیاردتومن سی سال دیگه پول توجیبی بچههاهم نمیشه، تا اون موقع قسط میدن؟ اونم چقدر؟ ماهی ۳ تومن. اصلا زندهان تا اون موقع؟ اصلا مضحکه این اعداد و ارقام
آقا دلار، تحریم و دشمن و همه چیو ول کنید بانکهارو بچسبید. اینها تورم واقعی رو درست میکنن. تازه این گوشهای از کرامات بانکهاس.
✍حسیندارابی
☀️ @roshanaqom
هدایت شده از خبرگزاری بسیج استان قم
🔻سردار قاآنی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد
🔸سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه 1402 در سفر به شهر مقدس قم به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد.
🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹
🆔http://eitaa.com/basijqom_ir
🔺#قم_سرآمد_شهادتوسرافرازی
🔻#قم_شهر_قیامواقامه
🔴 اسامی اعضای ستاد روحانی که در وزارت کار و شستا پست گرفتهاند/ شبکه تخریب دولت را بیشتر بشناسید
🔹 این تصویر، فهرست بخش کوچکی از فعالین ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۶ است که بدون کمترین سابقه مرتبط به عضویت هیات مدیره ها و مدیریتهای ارشد شستا و صندوق بازنشستگی درآمدند.
🔹 نکته مهم این است که ظاهرا افراد منصوب شده فاقد هر گونه رزومه و حتی سابقه کار اداری هستند که جایگاههای مهمی مانند هیئت مدیره شرکتها را در اختیار دارند.
🔹 داوود حشمتی مدیر روابط عمومی یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا یکی از این افراد است که این روزها در فضای مجازی و بخصوص توئیتر با حمله به نیروهای انقلابی در صدد زیر سوال بردن و مایوس کردن مردم از جریان انقلابی است.
☀️ @roshanaqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پرتاب تریاک با منجنیق از خاک افغانستان به داخل خاک ایران 😳😂
☀️ @roshanaqom
هدایت شده از روشنا قم
📘السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا اُخْتَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله، السَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ مُوسَى بْنِ جَعفَرٍ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُه.
یا فاطمه معصومه(س)
@roshanaqom
#حدیث_روز
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
💠ملعونٌ مَلعونٌ مَن عَبَدَ الدِّينارَ و الدِّرهَمَ
ملعون است ملعون ، كسى كه بندگى دينار و درهم كند.
ميزان الحكمه جلد7 صفحه19
☀️ @roshanaqom
سالروز شهادت حضرت حمزه بن عبدالمطلب عموی بزرگوار رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلم و سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهماالسلام تسلیت باد.
☀️ @roshanaqom
🔴 ️ایران ۴ دیپلمات آذربایجانی را اخراج کرد
🔹 جمهوری اسلامی ایران ۴ دیپلمات آذربایجانی از جمله ۲ نفر از سفارت آذربایجان در تهران و ۲ نفر از سرکنسولگری در تبریز را "عنصر نامطلوب" اعلام و از ایران اخراج کرد.
🔹 لازم به ذکر است که پس از حادثه سفارت آذربایجان در تهران، ۴ نفر از کارکنان سفارت ایران در باکو عنصر نامطلوب اعلام و از باکو اخراج شده بودند.
☀️ @roshanaqom
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ❌ خانم چرا بد حجاب و آرایش کرده خودتو در خیابون مطرح میکنی❓
💠 #حجاب انتخاب سعادت
☀️ @roshanaqom