فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷✌️از واردات پزشک هندی و پاکستانی در دوران پهلوی رسیدیم به ساخت ربات جراح در انقلاب اسلامی و صادراتش به کشورهای دیگه...
علیزاده گیلانی ط ۲:
#روضه_خانگی
#هر_خانه_یک_حسینیه
🖤درراستای افزایش معنویت وپیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بستر خانواده به مناسبت فرارسیدن #ایام_فاطمیه
و گرامیداشت یاد وخاطره #سردار_دلها شبکه روشنا همچو سالهای گذشته آمادگی سرویسهای خدماتی جهادی زیررا اعلام می دارید:
▪️اعزام سخنران
▪️اعزام مداح
▪️اعطا سیستم صوتی امانی
▪️اعطا ملزومات هیأت امانی
▪️تقدیم جوائز فاطمی ویژه محافل دانش آموزی
☑️اعزام تیم مشاوره با بُردهای تخصصی در کنار مجالس ومحافل شما در مساجد،هیأت ومجتمعها
🔹#استیج_فاطمی(شامل:راوی شهدا،سخنرانی،قاری،مداحی،میز مشاوره،نمایشگاه سیار،میزپاسخ به سؤالات اعتقادی،میزکتاب،سرودحماسی)آمادگی اجرا در محلات ومجتمعها را با هماهنگی قبلی می باشد.
🆔آیدی درخواست مداح،سخنران و استیج:
@Yamahdi221166
#لبیک_یازهرا
#رهروان_حاج_قاسم
🏴شبکه روشنا؛شبکه خادمین حضرت زهرا(س)
@RoshanayeBehesht🇮🇷
♻️بزرگترین شبکه ائمه جماعات،اساتید،مبلغین و فعالان اجتماعی پردیسان:
https://eitaa.com/joinchat/2042495097Ced70ef03f0
بسیج و گام دوم.pptx
3.16M
➕ #تدریس_کنید | پرده نگار نقش بسیج در تحقق گام دوم انقلاب
🔹 جهت تدریس در کلاسهای شبکه روشنگران فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت ماجرای گوهر عشقی چه بود؟
28.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام
سرود ویژه پویش هم رفیق #کاسب_هنوز_هم_رفیق_خداست
#همرفیق
#محله_مهرورزی
#پویش_مردمی
خواهشمندم تا حد توان در این کار خیر سهیم باشید و نسبت به پخش این پیام اهتمام ویژه ای داشته باشید .
👇👇
https://instagram.com/pooyesh_hamrefigh
👇👇
https://eitaa.com/pooyesh_hamrefigh
👇👇
https://t.me/+iMpKVpJch3RiNTZk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمود:
امروز جنگ ما
جنگ رسانهای
جنگ فضاسازی عمومی
جنگ تبلیغاتیست
ما نباید از این جنگ غفلت کنیم!
🎙سیدعلیخامنهای دامظله
#رسانههای_خبری
🌐کانال رسانه و جنگشناختی
Eitaa.com/joinchat/1410007159Ccd809476b7
✅گزارش روز
👈گرا به دشمن؟!
نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند. در هفته گذشته نیز روند دامن زدن به اعتراضات از سوی چهرههای این جریان سیاسی گسترش یافته است؛
✅گزارههای خبری:
1️⃣- «محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات 22 آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد. بنده بر اساس نشانههای موجود و نه بر اساس تهییج و یا پیشنهاد، اعلام میکنم؛ حرکتهای اعتراضی متعددی در پیش است و حاکمیت از هماکنون باید تکلیف خود را با آنها مشخص کند».
2️⃣- «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (27 آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
3️⃣- «آذر منصوری» قائممقام حزب اتحاد ملت ایران نيز اعلام میکند: «نگاه واقعبینانه به وضعیت امروز ایران نشان میدهد که دولت با چند چالش و یا بهتر بگویم ابرچالش در کشور مواجه است و اگر نتواند با درایت و واقعنگری از این چالشها عبور کند، روزبهروز بر دامنه اعتراضات افزوده خواهد شد».
4️⃣- «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
✅گزاره تحلیلی:
این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند! برای اینکه عمق دلسوزی این طیف را با مردم ببینید، کافی است نظرات آنها را با منافقین مقایسه کنید؛ خواهید دید که سرسوزنی در دعوت به اغتشاش و ناامید کردن مردم فاصله ندارند. سؤال جامعه مدنی ایران از چهرههای معترض و آشوبطلب امروز جریان اصلاحات این است که چرا در روزهای کاشت بذر دلدادگی به غرب و برجام و مذاکره، روزه سكوت گرفتند و امروز که ثمره همان روزهای گلوبلبل را میبینیم و بااینحال در دوره اوج حضور مسئولین در ميدان هستیم، بر طبل ناکارآمدی و احتمال اعتراض میکوبند؟! بیشک فهم و درك اين سؤال، بازي آیندهنگری اين جماعت را به باخت تبديل میکند
✍️ #حسين_عباسيان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلام، در راستای ترویج فرهنگ فرزند آوری مشاهده و انتشار دهید.
مامانش از بقالی سر کوچه واسش بستنی خرید. پسربچه بستنی شو تو آستینش قایم کرد؛ آورد خونه ؛ مامانش میگفت: وقتی رسیدیم خونه؛ روکرد بهم وگفت : مامان بستنیم آب شد ولی دل بچههای محل آب نشد...
#شهید_غلامعلی_پیچک
نکنه امشب سفره خونه و مهمانی یلدامون رنگی باشه و سفره همسایه خالی ...
#شب همدلی و انفاق
🔸از بودجه فرهنگی چه خبر؟
📌نهادهای متولی فرهنگ در ایران شامل چند نهاد اصلی است که بودجهشان کسر مهمی از کل اعتبارات فرهنگی کشور را تشکیل میدهد. این نهادها را با تعریفی مشخص (بسته به نحوه انتخاب مدیرشان) میتوان به سه دسته تقسیمبندی کرد.
🔸نهادهای «غیردولتی، غیرحاکمیتی» نسبت به دو دسته دیگر اعتبار بسیار کمتری دریافت میکنند؛ مثلاً بودجه کمیته ملی المپیک که بیشترین بودجه را در دسته خودش دریافت میکند، دویست و شانزده میلیارد تومان است و بودجه صدا و سیما به عنوان یک نهاد حاکمیتی هشت هزار و پانصد میلیارد تومان.
🔹صدا و سیما در قانون بودجه ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار گرفته است که بخشی از آن به نهادهای مرتبط اختصاص دارد. این سازمان بهتنهایی بیش از ۲۵ درصد بودجه فرهنگی کشور را در اختیار دارد. حوزه علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشت سر صدا و سیما قرار گرفتهاند. نیروهای مسلح ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار فرهنگی و وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در این قانون هر کدام کمتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای مصارف فرهنگی بودجه گرفتهاند.
📌قانون بودجه ۱۴۰۰ اعتبارات فرهنگی را بین ۱۳۱ نهاد مختلف تقسیم کرده است. خبرگزاریها، پژوهشگاهها، صدا و سیما، دانشگاههای مختلف، نهادهای نظامی، وزراتخانهها و... در این قانون اعتبار فرهنگی دریافت میکنند. مبلغ کل این بودجه فرهنگی نزدیک به ۳۸ هزار میلیارد تومان است که تنها حدود ۲ درصد از کل بودجه کشور است.
🔸در قانون بودجه هزار و چهارصد، ده برنامه مهم فرهنگی وجود دارد که که بیش از هشتاد درصد اعتبارات فرهنگی کشور صرف آنها میشود. مشکل آن جاست که در هر یک از این موضوعات نهادهای مختلفی درگیرند که بعضاً ممکن است به موازیکاری ختم شود؛ مثلاً سیوپنج نهاد درگیر آموزش نیروی انسانی متخصصاند که در مجموع بیش از دو هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه دریافت میکنند. در لایحه بودجه هزار و چهارصد و یک با حذف حدود پانزده نهاد فرهنگی و جای دادن آنها در دل نهادهای اصلی گام مهمی در این مسیر برداشته شده است.
🔹لایحه بودجه امسال که هفته پیش منتشر شد اعتبار کمتری نسبت به سال قبل به بخش فرهنگ اختصاص داده است. تمام اعتبار فرهنگی بودجه امسال در نُه نهاد کلان تجمیع شده است و نهادهای بودجهگیر سال گذشته امسال از مسیر این نُه نهاد کلان بودجه خواهند گرفت. عیالوارترین نهادها عبارتاند از: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی. چهل و چهار نهاد در کشور از این سه نهاد بودجه میگیرند.
✅ توسط انتشارات خط مقدم؛
💢 «حاج قاسمی که من میشناسم» منتشر شد / چهل سال خاطره در یک کتاب
🔶 انتشارات خط مقدم به تازگی دو کتاب تازه درباره سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر کرده که کتاب نخست «سیمای سلیمانی» نام دارد که با کوشش حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی در شمارگان هزار نسخه، ۲۰۸ صفحه و بهای ۳۷ هزار تومان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
🔶 این کتاب در هفت فصل شامل گردآوری خاطرات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از منظر فرماندهان، همرزمان، سیاسیون و... است. خاطرات گردآوری شده در این کتاب شامل ناگفتههایی از سران کشور، مسئولان سیاسی، فرماندهان و نزدیکان سردار دلهاست.
🔶 کتاب «حاج قاسمی که من میشناسم» روایتگری خاطرات چهل ساله حجت الاسلام و المسلمین علی شیرازی با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به اهتمام سعید علامیان است. این کتاب نیز با شمارگان هزار نسخه، ۱۶۸ صفحه و بهای ۳۰ هزار تومان منتشر شده است.
📦معرفی بانک محتوایی حاج قاسم
📌اگر بدنبال بانک محتوایی چند رسانه ای در موضوع حاج قاسم هستید به سایت زیر سربزنید
🔸این بانک ها، محتوای فاخر به صورت گلچین شده در سامانه خود بارگذاری کرده اند که در امکان مختلف و برای مخاطبین متفاوت قابل استفاده است.
🖍جامعه ایمانی مشعر
🔍https://b2n.ir/f18308
🖍دانشگاه امام حسین
🔍https://b2n.ir/m77797
🖍جبهه فرهنگی خراسان
🔍https://b2n.ir/p25645
🖍نهاد دانشگاه آذربایجان غربی
🔍https://b2n.ir/q31609
#حاج_قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازگشت آقای حکایتی به تلویزیون
🔻بهرام شاه محمدلو:
بعد از 30 سال سری جدید «زیرگنبد کبود» ساخته می شود.