4_444259120606871813.pdf
208.7K
کتاب شناسی حضرت خدیجه
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
✅ادامه از قبل
✍مستجاب الدعوه را این حکمت خدای شگفت آمد و از خواستههای جاهلانۀ خود شرمسار گشت. او دانست که باید حکمت خدا بر آن در خلقتش باشد که انسان بعد از گناه بلافاصله مجازات نشود تا هم فرصت توبه داشته باشد و هم دیگران با دیدن مجازات او، از ترسِ نفس خویش ترک گناه نکنند؛ چرا که امام حسین علیه السّلام میفرمایند: زمانی که اراده کردی کسی را کیفر دهی، بین کیفر و مجازات او فاصله بینداز، شاید توفیق توبه یابد.
✳️نبیّ مکرّم اسلام (ص) میفرمایند: اگر خداوند برای گناهی انسان را در این دنیا مجازات کند، رحمت او اجازه نمیدهد عذابی که در دنیا متوجّهشان نموده است برای آن گناه در سرای دیگر مجازاتش نماید، پس ظالمان را بعد از مرگ وارد آتش ابدی میکند. چنانچه فرعون را اجازه نداد در طول حیاتش خاری به پایش رود، چون اگر خاری به پایش میرفت در حقّ او لطف و رحمت نموده بود و رحمتش مانع مجازات او در آخرت میگشت در حالی که ارادۀ خدا بر وارد شدن فرعون در دوزخ پس از مرگش بود. از سوی دیگر کسی را که بعد از مرگ وارد آتش میکند، رحمتش اجازه نمیدهد در این دنیا چون حیوانات اجازه بهره بردن تمام و کمال لذّتها و نعمتهای دنیا را از آنان دریغ کند. مانند گوسفندی که ساعتی بعد ذبح خواهد شد، هرگز صاحب گوسفند نعمت خوردن و چریدن را از گوسفندِ خود قبل از مرگش نمیگیرد، چون میداند تمام آنچه گوسفندش از زندگی بهره برده است همان خوردن و چریدن است و برای همین است خداوند ظالمان را از نهایت بهرۀ دنیوی متنعّم میسازد و از رحمتِ صاحب گوسفند به دور است که از چریدن و آشامیدن محرومش سازد.
✍در کتاب اصول کافی از امام باقر علیه السّلام آمده است: پیامبری از بنی اسرائیل در سفر مردی را دید که قسمتی از بدن او زیر آوار مانده و سگان بدن او را دریده و مرغان آسمان آن را میخوردند. آن مرد را دفن کرد و سپس به شهری رسید و از بزرگان شهر ثروتمندی دید که تختی نهاده که در کنار جنازهاش بر پیکر کفن شده او و در میان ابریشم عودی روشن کردهاند و عدّهای دست به کمر برای تشییع و تدفین او حاضرند. گفت: خدایا! تو عادلی، آن مرد که زیر آوار بود و مرغان و سگان جنازهاش میخوردند بندۀ مؤمن تو بود و این که با عزّت خاک شد، ایمان به تو نداشت. خداوند خطاب به او فرمود: امروز، روز مرگ هر دوی آنها رسیده بود. آن بندۀ مؤمن من یک گناه در نزد من داشت (این امر به معنای معصوم بودن او نبود بلکه گناهانی داشت نزد خداوند که آنها را عفو کرده بود) با آن مرگ، جبران آن گناه او در دنیا کردم و چنان شد که با مرگ در زیر آوار مانده و سگان و مرغان، جنازه او خوردند و تو را فرستادم که جنازۀ او به خاک سپردی و آن بزرگی که کافر و مرده بود و دیدی با آن همه عزّت و جلال خاک شد، در نزد من کار خیری داشت؛ نخواستم آن کار خیر خود را نزد من بیاورد، پس مزد کار خیر او همان بود که جنازۀ او را با تکریم و احترام دفن و تشییع کردند. مؤمن من با عزّت و احترام و بدون گناه پیش من آمد و کافر من هر چه که ثواب داشت در دنیا به او بخشیدم و نزد من نیامد مگر بدون هیچ ثوابی!!!
💫 همچنین در اصول کافی آمده است: خداوند متعال در نجوی با حضرت موسی (ع) فرمود: چنان عمل کن که گویی پاداش عمل خود را به چشم میبینی تا ناگزیر باشی به آخرت (وعده) امید زیادی ببندی.
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
4_5956342619838614256.mp3
3.74M
#تحدیر (تندخوانی) جزء دهم
قرآن کریم با صوت استاد معتز آقایی
زمان :30 دقیقه
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدم های خوب؛
از یاد نمیرن !
از دل نمیرن !
از ذهن نمیرن !
ولی زودتر از اینکه فکرشو
بکنی از پیشت میرن
امروز قدر آدمهای
خوب زندگیتون رو بدونید...
فردا خیلی دیرررره....
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
⁉️حکم تزریق آمپول و سرم در حین روزهداری چیست؟
📚آیت الله مکارم شیرازی
✏️ تمام انواع آمپولهای دارویی یا تقویتی یا بی حسّی که بهصورت عضلانی تزریق میشوند و همچنین تزریق عضلانی واکسن برای افراد روزهدار اشکالی ندارد؛ ولی تزریق آمپولها و سرم های وریدی (که در رگ تزریق میشوند) جایز نیست.
سوالات شرعی📖
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
✅مباحث حقوقی 👇
✍ آیا شاغل شدن زن در گروی رضایت شوهراست؟
🔷 اصولا وظیفه کار و تامین معاش زندگی بر عهده مرد است.این موضوع نه تنها در قانون که قبل از آن در شرع هم مورد تاکید قرار گرفته است.
♦️در واقع حقوق به تبعیت از دین اشتغال را از وظایف مهم مرد میداند.البته مانند مورد بالا زن هم میتواند در سند ازدواج شرط کند که پس از ازدواج مشغول به کار شود یا اگر تاکنون شاغل بوده است همچنان به شغل خود ادامه دهد.
🔷 اگر در قباله ازدواج در قسمت؛ مشخصات طرفین در مورد زن نوشته شود کارمند ، کارگر یا هر عنوان دیگر اصل بر این است که شوهر با علم و اطلاع از شغل خانم با او ازدواج کرده است پس دیگر نمیتواند او را از ادامه اشتغال منع کند
♦️نباید فراموش کرد که حتی اگر اشتغال زن در قباله ازدواج به صورت یک حق شرط شود باز شوهر این امکان را دارد که اگر مدتی بعد شغل او را مخالف مصالح خانوادگی و حیثیت یا شان خود یا زن تشخیص داد از دادگاه ممانعت زن از ادامه کار را بخواهد.
🔴 #ماده_1117_قانون_مدنی میگوید: شوهر میتواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که مخالف مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.
🔷 قاضی دادگاه تنها کسی است که میتواند تشخیص دهد آیا شغل زن حقیقتا با حیثیت و مصالح خانوادگی زوجین مخالف است یا خیر.
پس در این مورد که شغل زن خلاف مصلحت است یا خیر نظر مرد تعیین کننده نیست و قاضی است که باید نظر آخر را بدهد.
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛