فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستمو رها نکنیاااا... به علی...به علی....به علی...😞
کربلایی محمد حسین پویانفر🎙️
•●•●•●•●•●•●•●•●•●
j๑@roshangari_114
چندچیز آورده ام شاها که در گنج تو نیست
فقر و مسکنت وعصیان وگناه آورده ام
الهی العفو
یاارحم الراحمین(۷مرتبه)
یاأیهاالعزیز مسّنا و أهلناالضرّ و جئنا ببضاعة مزجاة فأوف لنا الکیل و تصدق علینا...
یا أبانا إستغفرلنا...
خدایا به نازدانه حسین علی اصغر حسین ما را بیامرز...
( از اذکار مرحوم آیةالله حق شناس در شب قدر)
🆔 @roshangari_114
✅ #فهرست_جنایات دولت روحانی
🔴 دولتی که هشت سال تمام فرصت های این مملکت را گره به قرار داد با شیطان بدعهد زد
مافیایی که نه تنها خسارت محض را به این مردم تحمیل کرد بلکه بخش عمده ای از صنایع تولیدی ما را به بن بست رساند.
از تحمیل فتنه های وقت و بی وقت بنزینی و بورسی گرفته تا شهادت بزرگ مرد تاریخ ایران همه از اثرات خیانت هایش می باشد.
🔻آری دولتی که در تمام نظر سنجی ها، آرائش بین 3 تا 7 درصد می باشد چند روزی است که تلاش می کند تا با انتشار یک صوت دوباره مردم را دچار دو قطبی نظامیگری یا مذاکره کند
🔸چه کنیم که برای رشد ملت صبوری بر همه ی این امتحانات لازم و ضروری است
🔸چه کنیم که در چند روز آینده مواجهیم با #اسحاق_جهانگیری و #نامرد_میدان ظریف؟
بگذارید جهت برگرداندن حافظه ی تاریخی ملت ایران فهرست بعضی از جنایات دولت روحانی و معاونش جهانگیری را مرور کنیم؛
📌اول؛ عدم عمل به وعده ی صد روزه و انداختن تمامی بحران های دولتش به گردن دولت های سابق
📌دوم؛ افزایش قیمت نجومی دلار از 3600 تومان به 27 هزار تومان
📌سوم؛ ایجاد ارز 4200 تومانی برای بهره وری آقازاده و نورچشمی های دولت برای واردات بیل و کلنگ و ناخن مصنوعی
📌چهارم؛ افزایش یبکاره و 3 برابری قیمت بنزین در صبح جمعه تعطیل
📌پنجم؛ نابودی صنعت هسته ای و نماد اقتدار کشور به وسیله ی انفجار بمب و مذاکرات ذیلانه
📌ششم؛ ترور مردم در مجلس توسط داعش به وسیله ی خلاهای جدی وزارت اطلاعات و وزارت ارتباطات در حوزه ی فضای مجازی
📌هفتم؛ تجاوز به نوجوان ایرانی در عربستان و کشیدن روسری از سر بانوی ایرانی در مملکت اجنبی به واسطه ی ذلت دستگاه دیپلماسی کشور
📌هشتم؛ کشته سازی تعداد زیادی از هموطنان در ماجرای آزمایش داروهای به اصطلاح ضد کرونا
📌نهم؛ بستن مسیر کربلا و گشودن مسیر تایلند و ترکیه
📌دهم؛ تعطیلی مسکن مهر و نداشتن هیچگونه جایگزینی برای مسکن محرومان
📌یازدهم؛ سفر به کیش و قشم درست در ایامی که این مردم به واسطه ی سیل تا گردن در زیر آب بودند
📌دوازدهم؛ گفتن ناسزا و استفاده ی مکرر از صفات ناپسند نسبت به منتقدان دولتش
📌سیزدهم؛ اختلاس های نجومی اطرافیان و بستگان خود و معاونان دولتش
📌چهاردهم؛ زندگی و مشی شاهانه و خارج از عرف خود و دولتش که بنا بود نماینده ی پابرهنگان و مستضعفین انقلاب باشند
📌پانزدهم؛ ایجاد تورم وحشتناک و افزایش چند صد برابری قیمت ها و شکستن کمر ملت در برابر زلزله های اقتصادی دولتش
✅ و هزاران جنایات و ذلت دیگر که دولت روحانی به معاونت جهانگیری به این کشور تحمیل کردند و کشور را به پرتگاه تعامل با شیطان بزرگ کشاندند.
بلی همین وقیح های زمانه در تلاشند تا بار دیگر عزت این ملت را لگدمال کنند
باشد که مردمان بصیر باشند
✍ رضا #خانعلی_زاده
@roshangari_114
#فضیلت_حضرت_زهـراءسلاماللهعلیها
💠قالالصادق (علیهالسلام)«مَن عَرَفَ فاطِمة(علیهاالسلام)حَقَّ مَعرِفَتِها فَقَد أدرَکَ #لَیلَةالقَدر وانَّما سُمّیَت فاطِمة لأنَّ الخَلق فُطِموا عَن مَعرِفتها»
🔹امامصادق(علیهالسلام)فرمودند:
▪️هرڪس حقیقت #حضرتزهراء(سلاماللهعلیها)رابشناسد حقیقت شب قدر را درڪ ڪرده او#فـاطمه نامیده شد زیراخلائق راهی به معرفت اوندارند.
#علامـــہ_مجلــــسے
#بحــــار_الانـــــــوار
[جلد۴۳صفحه۶۵]
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@roshangari_114
شهادت نیروی مرزبانی در مریوان
🔹فرمانده مرزبانی کردستان: مرزبانان هنگ مرزی مریوان در حین مراقبت از نوار مرز، در منطقه مرزی «دره نخی» مریوان با اشرار مسلح درگیر و با شجاعت با آنان مقابله کردند.
🔹در این درگیری ستوان سوم حسین نامور به دلیل شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
@roshangari_114
همان مذاکرات همیشگی؛
همان تحولات بازار دلار و خودرو!
♦️برخی مدیران و رسانه های همسو، سالهاست به جای تاکید بر تدابیر درون زا و مدیریت میدانی، "مذاکره درمانی اقتصاد" را پیشه خود کرده اند! درست در مقاطعی که آمریکایی ها با بی اعتنایی برخورد می کنند، اینها خبر خوش توافق منتشر می کنند تا مثلا به بازار آرامش بدهند(!)
🔹گاهی اوقات هم، مقادیری ارز و سکه طلا در بازار تزریق می شود، یا سهام برخی شرکت ها عرضه می شود و... اتفاقاتی تدارک می شود که حس "حال خوب"(!) را به بازار تزریق می کند. بعدش هم می گویند؛ دیدید مذاکره چه قدر مهم و تاثیر گذار است، بازار واکنش مثبت نشان داد؟!
♦️اقتصاد را شرطی سازی می کنند، بی آن که به ظرفیت های داخلی رونق تولید، افزایش عرضه، مبارزه با سوداگری کاذب و تنظیم واقعی بازار اهتمام کنند. عملا با معتاد سازی و سلب اختیار ملی در برخی مدیریت ها مواجهیم.
🔹جزو همان فضا سازی ها، کاهش مختصر قیمت دلار و خودرو در بازار طی چند روز اخیر بود. همزمان گفته شد، چون دورنمای مثبتی در مذاکرات پدیدار شده، بازار هم واکنش مثبت نشان داده است!
♦️اهل فن "سیاست، دیپلماسی و امنیت ملی"می دانند که انگاره سازی های وابسته گرایانه و شرطی کننده، چه قدر برای کشور آن خطرناک است. اما نگاه عوامانه به ماجرا هم، تعجب و تردید مخاطب را بر می انگیزد.
🔹درست در روزهایی که القا می شد قیمت دلار و خودرو پایین آمده، خودرو رسما گران شد! شورای رقابت که اکثریت اعضای آن، دولتی هستنند، دیروز قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا را ۸/۲ و ۸/۹ درصد گران کرد. شورا، هر سه ماه یکبار، درباره افزایش قیمت تصمیم می گیرد.
♦️اگر واقعا توافقی به نفع کشور در وین پدید آمده بود ، و توافق کذایی هم باید جور تدابیر درونزای دولت را بکشد، چرا قبل از همه، شورای دولتی، چنین انگاره ای را باور نکرده و بر خلاف لوازم آن (کاهش قیمت) عمل نمود؟!
🔹می گویند خروس قصه ها، تا روباه را دید که نزدیک می آید، بالای درخت پرید. روباه گفت "چرا ترسیدی؟ مگر نشنیده ای که شیر دستور داده، حیوانات با هم دوست باشند و به هم آسیب نزنند؟ حالا شرایط فرق کرده. دیگر روزگار، روزگار گفتمان است. بیا پایین، گفت و گو کنیم؛ گل بگوییم و گل بشنویم"!
♦️خروس، به انکار و تردید پرداخت و روباه، مشغول توجیه شد. اما خروس، گردن کشیده بود و به دور دست نگاه می کرد. روباه پرسید "به کجا نگاه می کنی؟". خروس گفت "از دور حیوانی به این سو می دود و گوشهای بزرگ و دم دراز دارد . نمی دانم سگ است یا گرگ". روباه گفت "با این نشانه ها، حتما سگ گلّه است؛ من زودتر بروم".
🔹خروس پرسید "مگر نگفتی که روزگار آینده، روزگار رفاقت و گفتمان است و همه با هم رفیق و فامیل شده اند؟!". روباه پاسخ داد "چرا، همین طور است؛ اما می ترسم سگ چوپان هم مثل تو در بیابان بوده و از تحولات جدید بی خبر باشد"!
#محمد_ایمانی
@roshangari_114
🔴. *پنج معیار برای ارزیابی مذاکرات وین.*
♦️ *مذاکرات وین، همچنان مبهم و غبار آلود است.* چند موضوع مهم در اینجا وجود دارد:1) کدام تحریم ها باید برداشته شود؟ 2) تحریم ها لغو می شود، یا دوباره در بازی کلمات، نام "تعلیق" را "برداشتن تحریم" می گذارند؟ 3) "یکجا" لغو می شود، یا مشمول مرور زمان می گردد؟ 4) "تضمین های لازم" گرفته می شود یا به امضای طرف مقابل بسنده می کنند؟ 5) تکلیف راستی آزمایی چه می شود؟
🔹آقای عراقچی دیشب گفت: "براساس توافقاتی که تا الان صوت گرفته، همه تحریمهای موضوعی و بخشی مانند بخش انرژی (نفت و گاز)، بانکی، خودرو و بنادر باید برداشته شود. با خارج شدن اکثریت نهادها و افراد از لیست تحریم، هم موافقت شده، اما دیگرانی هنوز به دلایل مختلف در فهرست هستند و لیست بلند بالایی است".
♦️تیم ما برای رسیدن به برجام، دو سال مذاکره کرد؛ اما شش سال بعد را مشغول مذاکره و عرق ریختن برای گرفتن همان حقوق حداقلی ایران در توافق بوده است! این، عبرت بزرگی است.
🔹این تیم، مشغول مذاکره برای برداشتن تحریم هایی است که بنابر اعلام چند باره آقای روحانی در فروردین و خرداد و تیر 94، همه آنها باید در دی ماه همان سال، یکجا لغو می شد؛ و هرگز نشد!
♦️فارغ از عملکرد دولت ترامپ، دولت اوباما هم به انواع ترفند ها، تعهداتش را زیر پا گذاشت؛ و تحریم های غیر هسته ای را هم به اجرا گذاشت که عملا انتفاع ایران از توافق را به "تقریبا هیچ" رساند. تحریم ها ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا، رگبار تحریم های دولتین آمریکا و کنگره علیه ایران است.
🔹اکنون موضوع حیاتی این است که آیا دولت، به "لغو یکباره همه تحریم ها، به شکل قابل راستی آزمایی و پایدار" به عنوان شرط بازگشت به تعهدات پایبند است -که دست کم سه تا شش ماه زمان می برد- یا اولویتش، تکرار صحنه آرایی زمستان 94 با "تاریخ مصرف" کوتاه انتخاباتی است؟
♦️انتخابات مجلس دهم، قرار بود 7 اسفند 94 برگزار شود. تعهدات ایران، ظرف دو ماه، تا دی ماه 94 اجرایی شد و تازه "روز اجرای توافق" رسید. سفر های نمایشی هیئت های تجاری خارجی آغاز شد؛ چند قرار داد و تفاهم نامه امضا، و در باغ سبز های بسیاری نشان داده شد.
🔹طبق تصویر سازی ها، به نظر می رسید 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده، به همراه 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، وارد کشور خواهد شد! قرارداد خرید 200 هواپیما و...! اما 98 درصد این تصویر ها، دروغ بود. ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات با این دوپینگ تبلیغاتی و به قیمت فروش منافع ملی، اکثریت مجلس را قبضه کرد.
♦️مطابق عبرت های موجود، تنها قول و قراری معتبر است که؛ همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی -با هر برچسبی- را یکجا لغو کند، تضمین معتبر داشته باشد و راستی آزمایی شود. در غیر این صورت، کشور درست فردای انتخابات (28 خرداد)، گرفتار عهد شکنی و تشدید فشار ها خواهند شد.
✍️ محمد ایمانی
➖➖➖➖➖➖
@roshangari_114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری انقلاب روحی له الفداء: موفقترین راه برای #خنثی_کردن_تحریم ها تلاش واقعی (تلاش شعاری )برای تقویت #تولید_ملی است.
دکتر #سعید_محمد موفقترین کارنامه در زمینه حمایت از تولید ملی را دارد.
@roshangari_114
🔴 تدین منهای بصیرت
❣ شهیــد مطهــری: یک وقت میگوییم علــــی(علیهالسلام) را که کُشت و یک وقت میگوییم؛ چه کُشت؟ اگر بگوییم علی را که کُشت؟!! البته عبد الرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را چه کُشت، باید بگوییم: جمود، خشک مغزی و خشکه مقدسی!
💯💯
👤ابن ابی الحدید میگوید، اگر میخواهید بفهمید که جمــود و جهــالت چیست، اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما میخواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم ...
📚اسلام و نیازهای زمان، جلد ۱، صفحه ۷۷
#تدین
#بصیرت
#شب_قدر
@roshangari_114