روشنگر مدیا
☪✝«اسلام؛ اصلاحکننده مسیحیت» در بازار نشر #آلمان
🌐«اسلام؛ اصلاحکننده مسیحیت: چیزی که مسیحیان میتوانند از مسلمانان یاد بگیرند» از کتب منتشره در آلمان و نوشته «ریتا کونن»، نویسنده آلمانی است.
🔰به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ این کتاب در سال ۲۰۱۸ به زبان آلمانی انتشار یافته است و ۴۱۲ صفحه دارد.
🔰ریتا کونن(Rita Kuonen )، نویسنده کتاب «اسلام اصلاحکننده مسیحیت»، در توضیح این کتاب نوشته است:«من از منتقدان اسلام بودم و تحت تأثیر رسانهها قرار داشتم، اما مجبور شدم که حقیقت را بپذیرم. من تاریخ اسلام را بررسی کردم، تلاش کردم تا اطلاعاتم را در حوزه سیاسی بالا ببرم و به مطالعه قرآن بپردازم. نتیجه بررسیهایم را در کتاب «اسلام اصلاحکننده مسیحیت؛ چیزی که مسیحیان میتوانند از مسلمانان یاد بگیرند» خلاصه کردهام.
📡رسانهها از طریق ایجاد تنفر در میان پیروان #ادیان سود میبرند و به نظرم هیچگاه به اندازه امروز، نیاز به روشنگری در این زمینه نداشتیم. در این کتاب من سعی کردهام به سؤالات تاریخی، سیاسی و علمی از منظر اسلام و مسیحیت پاسخ دهم. از سوی دیگر، خوانندگان با خواندن این کتاب متوجه میشوند که مسیحیان میتوانند چه چیزهایی را از اعتقادات اسلامی بیاموزند.»/p
@Feraghvaadyan
#سرسپردگی بهائیت به آمریکا
هرچند که #بهائیت در تلاش است تا خود را به عنوان دینی الهی معرفی کند، اما شواهد بسیاری از سرسپردگی این #فرقهی ساخت استعمار به قدرتهای بزرگ دارد.
از اینرو در گزارش #محرمانهی نمایندهی ایران در آمریکا (مورخ 30 رمضان 1318 قمری)، حضور و فعالیت #بهائیت در شهر شیکاگوی آمریکا به اطلاع مقامات ایرانی رسید. در گزارش 12 جمادی الأولی سال 1319 نیز نمایندگی ایران خاطرنشان ساخت که بهائیان، اخبار ایران را به دقت پیگیری کرده و از تحت فشار قرار دادن دولت ایران در محافل سیاسی فرهنگی آمریکا، به منظور آزادی بیشتر بهائیان در ایران فروگذار نمیکنند.[1]
اما به راستی چگونه #فرقهای که ادعای الهی بودن دارد، برای تحت فشار قرار دادن کشورمان، به دامن آمریکای #جنایتکار (به عنوان تنها استفاده کنندهی سلاح مرگبار هستهای، عامل کودتا، قتلعام و جنایت در ایران، ویتنام، عراق، افغانستان و...) چنگ میزند؛ حال آنکه خدای تعالی صراحتاً فرموده است: «وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ [هود/113]؛ و بر ظالمان تکیه ننمایید، که موجب میشود آتش شما را فرا گیرد؛ و در آن حال، هیچ ولیّ و سرپرستی جز خدا نخواهید داشت؛ و یاری نمیشوید».
#پینوشت:
[1]. ر.ک: مؤسسهی مطالعات تاریخ معاصر ایران، فصلنامه تخصصی تاریخ معاصر ایران، سال 13، بهار 1388، ش: 50، ص 60.
@ferghenews
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🎦نمونه ای از تحرکات مصطفی عبدی, از سرشاخه های #گروهک #افراطی مجذوبان نور که بنگاه رسانه ای #دراویش می کوشد بر اتهامات و جرایمش سرپوش نهد./وقتی عبدی در تجمع غیرقانونی دراویش در مقابل اوین, ضمن هجمه به حاکمیت, به تشجیع دراویش می پردازد.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✍ نویسنده کتاب «اسلام، دینی فرانسوی: ✅ اسلام #فرانسوی از #اقلیت خارج شود!
↙️ نویسنده کتاب «اسلام، دینی فرانسوی» گفت: مسلمانان فرانسوی باید برای تغییر روایت موجود از دین و تفاسیر موجود از اسلام دست به کار شوند تا اسلام فرانسوی از اقلیت خارج شود و به اسلامی منطبق با زندگی در فرانسه مبدل شود.
📰 روزنامه لاکروآ طی مقالهای نوشت: حکیم الکروئی نویسنده کتاب «اسلام، دینی فرانسوی» که به امانول ماکرون رئیس جمهوری فرانسه نزدیک است، در گزارشی پیشنهاد سازماندهی اسلام در فرانسه و تأسیس بنیادی برای تأمین مالی آن را داده است.
➕ وی افزود: باید در برابر اسلامگرایی دست به آموزش فرهنگی زد و مسلمانان بهترین افراد برای انجام این کار هستند.
✔️ الکروئی تصریح کرد: مسلمانان نه قربانیاند و نه مقصر و باید برای تغییر روایت موجود از دین و تفاسیر موجود از اسلام دست به کار شوند تا اسلام فرانسوی از اقلیت خارج شود و به اسلامی منطبق با زندگی در فرانسه مبدل شود.
🔶 حکیم الکروئی که ریاست باشگاه قرن 21 را دارد در ماه ژانویه کتابی در همین ارتباط منتشر کرده است.👈 (https://goo.gl/zxp77V)
🔹وی یکی از اساتید حوزه جغرافیا است و در دوره نخست وزیری «ژان پی یر رافران»(۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵) به عنوان مشاور در کنار وی حور داشته، همچنین سابقه بانکداری نزد بانک روتچیلد را نیز در کارنامه خود دارد. حکیم الکروئی اسلام را به عنوان آیین شخصی و حریم خصوصیاش برگزیده، از سال 2015 پس از سوء قصدهای تروریستی بر آن شد تا با نگارش کتابی به حمایت از اسلام فرانسوی برخیزد.
🌐 منبع: رایزنی فرهنگی ایران در فرانسه/p
@Feraghvaadyan
💠🍃 تحقیقی جدید در مورد تاثیر دین و معنویت بر افراد مبتلا به بیماری های روانی :
✏️ published in the journal Spirituality in Clinical Practice.
🔸اکثریت جوانان مبتلا به بیماری های شدید روانی - اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی یا افسردگی عمده - دین و معنویت را در رابطه با سلامت روانی خود در نظر می گیرند
🔹محققان داده ها را از 55 جوان (18 تا 25 ساله) با بیماری های شدید روانی که از خدمات اضطراری بحران استفاده می کردند، مورد بررسی قرار دادند. محققان نوشتند: از 55 مورد بالغ جوان مصاحبه شده، 34 مورد مذهب یا معنویت را در زمینه گفتگو در مورد علائم سلامت روان و استفاده از خدمات آنها به صورت کم یا بدون فعالیتی و زحمتی، ذکر کرده اند.
🔸نمونه برای مطالعه ، دارای تنوع نژادی و تعادل جنسیتی بود.همه کسانی که مصاحبه شده اند، خود را مذهبی نمی دانند،به عنوان مثال 41 درصد وقتی از آن ها در مورد اولویت مذهب پرسیده شد پاسخ های مثل "جز این"،"من نمیدانم" و "هیچی" میداند.با این حال، محققان دریافتند که مذهب و معنویت به عنوان یک راه منحصر به فرد ظاهر شد که این نمونه قادر به درک شرایط دشوار زندگی و کشکمش های سلامتی روان است.
🔹محققان میگویند که:"این افراد جوان نه تنها با بیماری های جدی روانی مبارزه می کردند، بلکه انها بدبختی های شدیدی مثل توهین، فقر، بی خانمانی، اعتیاد، تجربیات دم به مرگ، از دست دادن و کمبود شدید دسترسی به خدمات پزشکی و سلامت روان را تجربه کرده اند.با این حال، بسیاری به منظور توضیح، شناخت و یا سازماندهی شرایط خود از طریق دیدگاه مذهبی / معنوی شان تلاش کردند و از خداوند به عنوان منبع آسایش و پشتیبانی سخن گفتند."
🔸جناب اگزاندلر، درباره بحث های مذهب و معنویت گفت :فیلی در یک اتاق وجود دارد.اگر ما به نادیده بگیریم،ما از یک مولفه ای بزرگ زندگی مردم چشم پوشی کردیم که ممکن است به موضوع بالینی مرتبط باشد
🔹محققان همچنین دریافتند که افراد مورد بررسی استفاده از مقابله های مثبت مذهبی ،مقابله های منفی مذهبی یا تجربه های منفی را توصیف کردند. ارتباطشان با خدا یا یک قدرت برتر را مطرح کردند و نقش سیستم پشتیبانی و ایمان را شرح دادند.
🔸مقابله ی مثبت مذهبی شامل دعا، خواندن متون دینی، حمایت از جوامع مذهبی و معنوی و شناسایی معنای دینی و معنوی در شرایط دشوار می باشد.
🔹مقابله منفی مذهبی یا تجربه منفی، شامل داشتن یک تجربه منفی در رابطه با یک سازمان مذهبی بود که حمایت و یا دریافت پیام های زیان بار از جامعه مذهبی نیست.
🔸اگزاندلر می گوید: "آن هایی که پیرامون ارتباط خود با خدا یا قدرتی برتر به بحث پرداخته اند، از این که خدا برای آن ها حس راحتی یا محافظت شدن را فراهم می کرده، ایشان را برای چیزی که هستند پذیرفته یا مداخله مثبتی در زندگی آن ها داشته، بحث کرده اند. افرادی که نقش نظام های حمایتی و ایمان را تشریح کرده اند، غالبا خانواده و دوستان را با ارجاع به دین یا خدا، #حامی خود توصیف کرده اند، و برخی حتی به دیگر افراد درگیر با بیماری ذهنی پیشنهاد کرده اند که دین و معنویت را وارد عمل کنند".
🔹#برخی از مصاحبه شدگان بیان کرده اند که برای انها اشاره به خدا و دین به خانواده و دوستانشان را کمتر مفید دیدند.
🔸به عنوان مثال، یک زن سفید پوست 22 ساله با عدم شناخت مذهب در مصاحبه خود اشاره کرد که یکی از اعضای خانواده "سعی می کند به من بگوید که رفتن به کلیسا برای من بهتر خواهد بود؛ زیرا به من کمک خواهد کرد تا آرامش را پیدا کنم، و این واقعا کاملا برعکس است!
🔹جالب این است که محققان خاطر نشان کردند که تقریبا تمام شرکت کنندگانی که تجربیات منفی با مذهب و معنویت را گزارش کرده اند ،به کاربردن مقابله ی مثبت مذهبی و معنوی یا داشتن رابطه مثبت با خدا نیز گزارش کرده اند
🔸اگزاندلر گفت چنین پیچیدگی اهمیت دین و معنویت را در ارزیابی اولیه با یک مراجعه کننده برجسته می کند.بسیار انتقادی است که ارائه دهندگان مراقبت های سلامت روانی به خوبی مجهز و آموزش دیده شوند تا نقش پیچیده مذهب و معنویت در زندگی بزرگسالان جوان مبتلا به بیماری های روانی جدی را تعیین کنند.شناختن این که دین و معنویت میتواند به عنوان یک منبع عظیم از حمایت و انعطاف پذیری یا منبعی از درد و ناراحتی باشد، حتی اگر (دین و معنویت) یک قسمت از کل زندگیشان را دربر گیرد.
⚗ سایت علمی ساینس دیلی (2018)
🌐https://www.sciencedaily.com/releases/2018/07/180730120344.htm
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
🔺هشدار درباره افزایش تعصبات مذهبی و بنیادگرایی #مسیحی در ارتش آمریکا
↙️ یک کارشناس آمریکایی گفت تعصب مذهبی و تلاش برای ترویج افراط گرایی مسیحی در ارتش آمریکا از زمان انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری این کشور یک روند فزاینده را نشان داده و اکنون یک نگرانی برای امنیت ملی محسوب میشود.
📈به گزارش پایگاه هیل، بنا به گفته این کارشناس حوزه آزادیهای مذهبی در ارتش آمریکا از زمانی که دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا رسید، افزایش شدیدی در گرویدن به مسیحیت بنیادگرایانه و تعصب مذهبی در نیروهای مسلح آمریکا مشاهده شده به نحوی که در سطح یک تهدید برای امنیت ملی رسیده است.
👤مایکی واینستاین، رئیس بنیاد موسوم به بنیاد آزادیهای مذهبی ارتش آمریکا و همینطور یک کهنهکار نیروی هوایی این کشور میگوید گروه او مشاوره قانونی به قربانیان نقض آزادی مذهبی در ارتش آمریکا ارائه میدهد و از نوامبر 2016 یعنی زمانی که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد تاکنون درخواستهایی که در این زمینه به گروه او تحویل داده میشود، دو برابر شده است.
➕واینستاین خاطر نشان کرد: انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری این افزایش چشمگیر را در ترویج مسیحیت بنیادگرایانه و تعصب مذهبی در ارتش آمریکا سبب شده و این موضوع به سطح یک تهدید برای امنیت ملی رسیده است.
〰به گفته واینستاین ارتش آمریکا مدت زیادی است که تحت تاثیر برخی گروههای بنیادگرای مذهبی اسلامستیز مانند گروه "سلطهگران مسیحی"، "نوسازی مسیحیت" و همچنین تفکر "مسیح جنگنده" که آنها به موجب آن خواهان جنگ علیه اسلام هستند، قرار گرفته است.
🔘 واینستاین این گروهها را به عنوان گروههای بنیادگرای مسیحی رادیکال توصیف میکند که به ارتش آمریکا رخنه کرده و معتقد هستند که باید "پادشاهی خدا" روی زمین به وجود آورند.
〰 او خاطر نشان کرد که تلاشهای این بنیادگرایان مسیحی برای ترویج ایدئولوژی خود محدود به اعضای ارتش آمریکا نیست. او گفت که به عنوان مثال برخی از این اعضا یکسری تلاشهای ترویج گرایانه در افغانستان انجام داده و در همین راستا میان اعضای اقوام پشتون و دری و همچنین سربازان محلی انجیل توزیع کردهاند.
〰 او گفت چنین اقداماتی ناقض قوانین ارتش آمریکا است. به موجب قوانین ارتش ترویج اعتقادات مذهبی یا تلاش برای کشاندن پیروان مذاهب دیگر به مذهب مورد ترویج را ممنوع میکند و در عین حال این یک رفتار غیرحرفهای و نامناسب در ارتش آمریکا محسوب میشود./ایسنا/p
@FERAGHVAADYAN
🔴سکوت بهائیت در قبال #جنگطلبی #اسرائیل!
♦️یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با #رژیم #صهیونیستی، حمایت آنان از سیاستهای جنگطلبانهی این رژیم غاصب و کودککش است. از اینرو سکوت معنادار فرقهی بهائیت، در قبال سیاستهای جنگطلبانهی اسرائیل در جنایات صبرا، شتیلا و قانا و محاصرهی طولانی مدت غزه، کشتار کودکان، زنان و سالمندان بیگناه و تخریب مساجد و مدارس و مراکز تحت نظارت سازمان ملل؛ از دیگر نشانههای این پیوند عمیق است.
🔹اما جالب آنکه نه تنها بهائیان سیاستهای جنگطلبانهی صهیونیستها را محکوم نکرده و هیچ اعتراضی از خود نشان ندادهاند، بلکه بنابر گزارش ساواک، بهائیان ایران در جنگ 1967 م اسرائیل، مبلغ 120 میلیون تومان را جهت کمک به ارتش اسرائیل، به حیفا ارسال کردهاند.[1]
♻️اینها همه در حالیست که بهائیت با طرح شعار صلح جهانی [2]، فعالیتهای تبلیغی خود را به پیش برده و از حمایت جنگطلبان و سکوت معنادار در برابر جانیان سخنی به میان نمیآورد. از طرفی چگونه کمک مالی به رژیم خونخوار صهیونیستی، با نهی از هرگونه جنگ و جهادی توسط پیامبرخواندهی این فرقه، سازگاری دارد؟![3]
📚پینوشت:
[1]. مجلهی اخبار امری، شماره: 10، ص 601؛ جواد منصوری، تاریخ قیام پانزده خرداد به روایت اسناد، شماره: 2/96.
[2]. ر.ک: عباس افندی، خطابات، لانگنهاین آلمان غربی: لجنهی ملّی نشر آثار امری به زبانهای فارسی و عربی، 127 بدیع، ج 2، ص 150.
[3]. ر.ک: عبدالحمید اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، نسخهی الکترونیکی، ص 271./p
@Mobahesegroup
@Feraghvaadyan
🔺 #شریعت_ستیزی در جریان های معنوی نوپدید
✍یکی از شاخص های جریان های معنوی نوپدید, ستیز با شرع از رهگذر اشاعه مبانی فکری ابداعی خویش و زیرسوال بردن اساس آموزه های دینی و لزوم پایبندی به شریعت است.
💢 اشاعه #تناسخ با بی اعتقادسازی نسبت به معاد و حسابرسی اخروی, یکی از موارد این ستیز است که در اغلب معنویت های نوپدید وجود دارد.
⭕️ هجمه به کتب آسمانی و اصول دینی, دیگر سلاح این نبرد است. مثلا در اکنکار, پال توییچل , بنیان گذار فرقه, بارها کتب آسمانی را مورد تمسخر و تخریب قرار داده و از آنها به عنوان خرافات یاد نموده است.
⭕️ دیگر مسئله رایج و البته مهم در ستیز با شریعت, اشاعه بی بندوباری و تسامح نسبت به مبانی #دینی است که در روندی تدریجی , پایه های ایمانی راسست می سازد.
⭕️ اساسا, شریعت , یکی از موانع پیشبرد اهداف و مبانی فکری جریان های معنوی نوپدید است, چراکه با رویکرد دنیاگرایانه و انسان محورشان در تضاد قرار دارد لذا این ستیز همواره ادامه داشته و در اغلب جریان های معنوی #نوظهور مشاهده می گردد.
✅ بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
🔴 #اختصاصی بیداری ملت/فرزندان بهاء الله! در تور اطلاعاتی کشور/ بازداشت ۴۰ بهایی در عملیات مهم سربازان گمنام امام زمان(عج)
دستگاه اطلاعاتی کشور طی یک عملیات پیچیده امنیتی موفق به شناسایی و دستگيری چهل نفر از ليدرهای آموزش ديده اغتشاشات شهری تیر و مرداد ماه کشور شدند. این افراد در شهر شيراز مشغول برگزاری ویدئو کنفرانس با خارج از مرزها بودند و پس از بازداشت معلوم گردید كه این چهل نفر همگی از مبلغان بهایی بوده و از طریق محافل بهاییت در کشور به هماهنگی و برنامه ریزی جهت هدایت اعتراضات به اغتشاش و خشونت فعالیت میکردند.
🔺اطلاعات اولیه حکایت از آن دارد که ۱۱ نفر از این افراد از "محفل ياران بهاییت" جهت ساماندهی اغتشاشات در نقاط مختلف کشور از سمت بیتالعدل _واقع در شهر حیفایِ سرزمینهای اشغالی_ ماموریت گرفته و به صورت منطقه ای، نقاط مختلف كشور را جهت هدایت و ساماندهی اغتشاشات و تامین ملزومات ایجاد خشونت، بين خود تقسيم كرده اند./p
#حیفا
@Bidariymelat
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📊تلاش #بهائیان برای استقرار نظم نوین جهانی با قرائت های غربی
📊تلاش #بهائیان برای استقرار نظم نوین جهانی با قرائت های غربی
💻 وب سایت های خبری بهایی, با ذوق زدگی, مطلبی در خصوص" برگزیده شدن طرح سه بهایی جهت تکمیل نظام سازمان ملل متحد " منتشر ساخته و از افزایش نفوذ عناصر بهایی در این سازمان, ابراز خرسندی نموده اند.
📌طرح این سه بهایی با هدف استقرار حکومتی جهانی ارائه شده که در واقع همسو با یکی از اصول ۱۲گانه بهایی می باشد.
🔻سودای حکومتی با وسعت جهانی در اصول و مبانی فکری بهایی مورد تاکید بوده و با وجود ادعای عدم دخالت در سیاست, همواره به انحا مختلف در این راستا کوشیده اند. نفوذ عناصر بهایی در نهادهای بین المللی چون سازمان ملل متحد و نهاد های حقوق بشری وابسته بدان, از آن جمله است.
🔻بی تردید, این اصول و مبانی در طرح فوق الذکر نیز لحاظ شده و همسو با ایده غربی لزوم استقرار نظم نوین جهانی, می کوشد زمینه را برای پیشبرد اهداف این #فرقه و عملی ساختن آن از رهگذر مجامعی چون سازمان ملل فراهم آورد.
🔻این در حالی است که ایده مزبور و نیز "استقرار حکومت جهانی"مورد نظر بهائیت, منطبق با دیدگاه ها و ایدئولوژی غربی بوده و انتقادات بسیاری پیرامون آن و ریشه های صهیونیستی اش مطرح شده است.
🔻این مسئله و نفوذ بیش از پیش عناصر بهایی در سازمان ملل, مبانی و اهداف نهاد مزبور را هر چه بیشتر زیر سوال می برد.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🌐 چین جواب واتیکان را داد: مذهب تا همیشه در کنترل ما باقی خواهد ماند
↙️ حکومت کمونیستی چین پاسخ واتیکان را در مورد نهاد مذهب داد.
👈 به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از رویترز، درحالیکه نهاد کلیسا و حکومت چین مدتها است در مورد تعیین اسقفهای این کشور مذاکره میکنند، یک نشریه وابسته به حکومت پکن اعلام کرد: چین اجازه نخواهد داد مذهب در اختیار خارجیها قرار گیرد؛ کنترل مذاهب در چین تا ابد در اختیار حکومت این کشور باقی خواهد ماند.
گفتنی است #مسیحیت در #چین به دو صورت است. کلیسای که زیرزمینی است و پاپ را رهبر خود میداند و همچنین کلیسایی که مقامات آن و اسقفهایش از سوی دولت پکن انتخاب میشوند./p
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔹شهردار منطقه 4 تهران: زرتشتیان زمینهای زیادی برای اماکن دینی مسلمانان وقف کردهاند
👈شهردار منطقه 4 تهران در تور شهرگردی اصحاب رسانه در این منطقه به زمینهای وقفشده از سوی زرتشتیان برای اماکن دینی مسلمانان اشاره کرد.
▫️سید علیرضا حسینی در بخشی از این برنامه با حضور در مجتمع رستمباغ تهرانپارس که ویژهی زرتشتیان است گفت: هموطنان زرتشتی ما همیشه پابهپای مسلمانان در تمامی صحنهها حضور داشتهاند. حتا موارد بسیار زیادی دیده شده است که در مباحثی همچون وقف زمین برای حسینیه و مساجد نیز، زمین و هزینه در اختیار هموطنان مسلمان خود قرار داده و همیار و همپای ایشان بودهاند.
▫️وی همچنین دربارهی مجتمع مسکونی رستم باغ افزود: رستم باغ از آن بناهایی است که بیشتر رهگذران به دیدن محیط داخلی آن بسیار علاقهمند هستند. آن قسمتهای زیبایی که از بالای دیوارها پیداست نشانگر اصالت و زیبایی این مجموعه است. بیشک داخل بنا نیز زیباست. درون باغ سالنهای پذیرایی و اجرای مراسم دینی، معبد و بیش از 80 ساختمان مسکونی قرار دارد/امرداد
https://goo.gl/xByU6o
@Feraghvaadyan
🔴خبر فوری
🔴حکم پنج سال حبس تعزیری دکتر محمدعلی طاهری در دادگاه تجدیدنظر تأئید شد.
@Antihalghe
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴خبر فوری 🔴حکم پنج سال حبس تعزیری دکتر محمدعلی طاهری در دادگاه تجدیدنظر تأئید شد. @Antihalghe @Fe
💢 حکم ۵ سال حبس محمدعلی طاهری، #سرکرده #عرفان_حلقه در دادگاه تجدیدنظر عینا تایید شد.
🔻حکم ۵ سال حبس تعزیری محمدعلی طاهری،سرکرده عرفان حلقه، شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷، در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید و به وکیل وی ابلاغ شد.
@Feraghvaadyan